2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabii öylesin canım,
ben zaten senin duygularından bahsettim bebeği alana kadar çocukmuşun gibi geliyo, sonra birden büyüyosun anne- baba olunca, yoksa hepimiz için geçerli bu dediklerin, benim babam, abim, ablam bile halaa beni çocuk gibi severler, ama ben anne olduktan sonra büyüdüğümü hissettim...

evet birce doğru söylüyo volveron diycem ama gitmişsin...
galiba kızı gaza getirdik kocesini çağımaya gitti

öyle düşünme canım. sonuçta eşlerimiz de hevesleniyor bu bebekler için, hamileliğin de ayrı bir güzelliği var.

öyle düşünme canım. sonuçta eşlerimiz de hevesleniyor bu bebekler için, hamileliğin de ayrı bir güzelliği var.
evet haklısın da bazen erkeklerde nefsine yenik düşebilir aman yanlış anlamayın benm kocamla böyle sorunum yok zaten ama nihayetinde o bir erkek

boşver ya bende aynaya bakınca kendimden tiksiniyorum ama napıym onunda çocuğu fedakarlık iki taraflı inan aldırmıycam artık zaten canımla kavga ediyorum zor günlerim dün gece itibariyle başlamış bulunuyor kemiklerim içiçe geçiyodu sanki öldüm öldüm dirildim

badecim burdayım canım görünmüyomuyum gitmedim kocamın yanına istesemde gidememki ya ben aslında kıskanç değilim biliyomusunuz bu bi sorunmu bilmiyorum:26:

ne zaman gelır acaba merve hanım

evet yaaa internet kafeci ol, evde pc siz kal
kadere bak
kız merveeeeeeeeee daha kocanı kandıramadınmı

evet sıcakmış hava. burda da bugün daha iyiydi gerçi. annemler ürkmezde. size foça yakın tabii.çandarlıya hiç gitmedim ben..

çandarlı çoook şirin bi yer, inşallah orda bi yazlığımız olur
dikiliyede çok sık gideriz, ama ürkmeze hiç gitmedim..
baban aliağadan falan emekli değil dimi birce, birden aklıma geldi??

çok doğru söylüyosun bacım nihayetinde hepside erkek
niye kendimden tiksiniyorum falan diyosun deli
ne tiksincekmişin???? iyice saçlamadın haaa
giyin süslen, hamileyken sevimli oluyo insan

Merhaba, ben geldim. Bu gunlerde cok duygusalim. Dogumgunume de 1 kac gun var.Ailemi de ozledim. Bebek hazirliklairni da tamamlayamadim.. Bunlar negatif olanlar..
Bir de pozitif olanlar var, hamdolsun saglikliyiz, doguma az kaldi, annem Turkiye'den gelmek uzere.. :) Inshallah.
Siz nasilsiniz kizlar. Hepinizi cok ozleidm

ee en çok hemile kadınların kocaları aldatırmış bide çirkinleştim deyip psikolojimi bozuyorum ee fit gibi
kızlar dolu heryer yani aladtılma potansiyelimiz yüksek

Boyle seyler dusunme canimm. Ne aldatmasi? Kendini cirkinlesmis hissediyor olabilirsin, bazen bana da oluyor ama hemen kendimi motive edecek birseyler yapiyorum. Ilik bir dus almak, sacima sekil vermek, farkli kupeler takmak, hafif bir makyaj, parfum.. kendime geliyorum hemen. Hepimiz guzeliz, cirkinlik de ne demek

valla doğumdan sonra yapıcam napcaksam hemen kuaföre saç boyatmaya e birazda kilo gider inş sabrediyorum şimdilik

çandarlı çoook şirin bi yer, inşallah orda bi yazlığımız olur
dikiliyede çok sık gideriz, ama ürkmeze hiç gitmedim..
baban aliağadan falan emekli değil dimi birce, birden aklıma geldi??
yok canım kendi işiydi babamın, isteğe bağlı emekli oldu. çantacı, yoğun olmamakla beraber şimdi de çalışıyor.
keşke hayatımızdaki bütün negatiflikler böyle olsa. bak burda bir sürü kişi ailesinden uzakta ve bebeğin hazırlıklarını tamamlamadı. hepsi hallolacak şeyler sen pozitiflere yoğunlaş...

valla doğumdan sonra yapıcam napcaksam hemen kuaföre saç boyatmaya e birazda kilo gider inş sabrediyorum şimdilik

dogum sonrasi planlar bende de var :) hemde neler neler inshallah. Ama doguma kadar da motivasyonu kaybetmemek laizm kadin olarak. O yuzden yazdim. Genel olarak nasilsin? hersey yolunda mi?

haklisin tabii. bebis nasil? sen nasilsin canim?

bence tam 32 de git.benim doktorum erken ayırdı bebeğin gelişimi 3 hafta önde zaten dedi.benimde işime geldi açıkçası önce evde sıkılırım dedim ama yapacak bir sürü şey bebek odası falan derken zaman geçiyor.31 artı 2 de ayrıldım.

dogum sonrasi planlar bende de var :) hemde neler neler inshallah. Ama doguma kadar da motivasyonu kaybetmemek laizm kadin olarak. O yuzden yazdim. Genel olarak nasilsin? hersey yolunda mi?

motivasyon önemlide ne giysem karnım hooop diye çıkıyo o zaman bende hiç motivasyon kalmıyo bende kendimi salıverdim ya .........canım senle galiba aynı haftadayız sendede oldumu sorayım bari ben dün gece çok kötü oldum kaburga kemiklerm birbirine geçti bebeğimse kazı yaptı sanki aşağılara doğru hafif sancıyla biraz daha aşağı indi ve dünden beri hareketleri çoook canımı yakıyo bide eşim bile farketti bi gecede karnım daha çok büyüdü anlayamadımki:44:

doğum iznini bebeğin gelişimine göremi veriyolar e o zaman ona görede doğuralım bence çok saçma be 33 haftalıkken doktor da 35 haftalık göründü e o zaman 3 hafta sonra doğururum netdeki hesaplayıcılara göre doğum yapıcaz bence istisna bi durum olmazsa tabiii

Evet evet, olmaz miii?? aynisi hem de.. korkma..Bebis artik daha asagi dogru duruyor ama karnim kocaman oldu. Esim de cok sasiriyor, ne kadar buyudu bu boyle son 1 -2 gundur diyor. Cikis yoluna dogru agrilar, kasilmalar, kazinmalar hissediyorum ben de.. Iste o zaman cok korkuyorum. Gogus kemiklerimde yani kaburgalarda agri oluyor cunku bebek ayaklari ile tekmeliyor. birkac gun once doktordaydim, bebisin basasagi duruyor dedi. bir saga toparlaniyor bazen, bir sola.. Yavrucak yeri minik gelmeye basladi herhalde..

oyy kıyamam ben onlara benim kocamda yarasamı bu ki başaşağı deyip duruyo

bebeğin kıyafetlerini bitirdinizmi kızlar odayo falan kurdunuzmu benim bitti gibi sadece odanın halısı kaldı onu bekliyorum resmini çekmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…