öyle tabii annemler hemen arar burda bir şey olunca. bebeği alana kadar değil hep çocuğum onlara göre. 60 yaşında da olsan benim çocuğumsun der babam:)) ben de ararım normalde ama hafif şiddetli deprem diye herhalde çıktı aklımdan.
bu arada ben de bırakamazdım tek başına, o da gelsin evde benimle dursun.hamile olmasam da geçerliydi buu
öyle düşünme canım. sonuçta eşlerimiz de hevesleniyor bu bebekler için, hamileliğin de ayrı bir güzelliği var.
evet haklısın da bazen erkeklerde nefsine yenik düşebilir aman yanlış anlamayın benm kocamla böyle sorunum yok zaten ama nihayetinde o bir erkeköyle düşünme canım. sonuçta eşlerimiz de hevesleniyor bu bebekler için, hamileliğin de ayrı bir güzelliği var.
biz kimse değilmiyiz kız
walla hava atmak gibi olmasın hava çok güzel burda 2 gündür
bende balkonda oturdum öğleden sonra,
hatta akşam yemeğini çocuklarımla orda yedik
annenlerin olduğu yer neresiydi canım???
biz daha çok foça çandarlı oralara gidiyoruz..
sus kızz zaten bugün çok çirkin göründüm kendi kendime
yarın full makyaj yapmam lazım evin içinde
aaaaa akşam akşam damarıma basma benim,
normalde kıskanç değilimdir ama hamileyken
ne zaman gelır acaba merve hanım
evet sıcakmış hava. burda da bugün daha iyiydi gerçi. annemler ürkmezde. size foça yakın tabii.çandarlıya hiç gitmedim ben..
evet haklısın da bazen erkeklerde nefsine yenik düşebilir aman yanlış anlamayın benm kocamla böyle sorunum yok zaten ama nihayetinde o bir erkek
boşver ya bende aynaya bakınca kendimden tiksiniyorum ama napıym onunda çocuğu fedakarlık iki taraflı inan aldırmıycam artık zaten canımla kavga ediyorum zor günlerim dün gece itibariyle başlamış bulunuyor kemiklerim içiçe geçiyodu sanki öldüm öldüm dirildim
ne güzel , o zaman hamilelik öncesi kilondamısın şimdi canım ?
ee en çok hemile kadınların kocaları aldatırmış bide çirkinleştim deyip psikolojimi bozuyorum ee fit gibi
kızlar dolu heryer yani aladtılma potansiyelimiz yüksek
Boyle seyler dusunme canimm. Ne aldatmasi? Kendini cirkinlesmis hissediyor olabilirsin, bazen bana da oluyor ama hemen kendimi motive edecek birseyler yapiyorum. Ilik bir dus almak, sacima sekil vermek, farkli kupeler takmak, hafif bir makyaj, parfum.. kendime geliyorum hemen. Hepimiz guzeliz, cirkinlik de ne demek
yok canım kendi işiydi babamın, isteğe bağlı emekli oldu. çantacı, yoğun olmamakla beraber şimdi de çalışıyor.çandarlı çoook şirin bi yer, inşallah orda bi yazlığımız olur
dikiliyede çok sık gideriz, ama ürkmeze hiç gitmedim..
baban aliağadan falan emekli değil dimi birce, birden aklıma geldi??
keşke hayatımızdaki bütün negatiflikler böyle olsa. bak burda bir sürü kişi ailesinden uzakta ve bebeğin hazırlıklarını tamamlamadı. hepsi hallolacak şeyler sen pozitiflere yoğunlaş...Merhaba, ben geldim. Bu gunlerde cok duygusalim. Dogumgunume de 1 kac gun var.Ailemi de ozledim. Bebek hazirliklairni da tamamlayamadim.. Bunlar negatif olanlar..
Bir de pozitif olanlar var, hamdolsun saglikliyiz, doguma az kaldi, annem Turkiye'den gelmek uzere.. :) Inshallah.
Siz nasilsiniz kizlar. Hepinizi cok ozleidm
valla doğumdan sonra yapıcam napcaksam hemen kuaföre saç boyatmaya e birazda kilo gider inş sabrediyorum şimdilik
yok canım kendi işiydi babamın, isteğe bağlı emekli oldu. çantacı, yoğun olmamakla beraber şimdi de çalışıyor.
keşke hayatımızdaki bütün negatiflikler böyle olsa. bak burda bir sürü kişi ailesinden uzakta ve bebeğin hazırlıklarını tamamlamadı. hepsi hallolacak şeyler sen pozitiflere yoğunlaş...
kızlar bide bişy soracam ben normalde perşembe günü 32 artı sıfır oluyorum o gün doğum iznine ayrılmam gerekiyor ama gittiğim doktor pazartesi gel dedi o zaman 32 artı 4 oluyor perşembe günü doluyor benim günüm dedim hayır sen daha 30 haftalıksın dedi gittiğimde 30 artı 5 tim başka doktoramı gitsem ? neye göre hesaplıyorkş bunlar netteki hesaplayıcılar doğru değilmi ki benmi yalnış hesaplıyorum :26:
dogum sonrasi planlar bende de var :) hemde neler neler inshallah. Ama doguma kadar da motivasyonu kaybetmemek laizm kadin olarak. O yuzden yazdim. Genel olarak nasilsin? hersey yolunda mi?
haklisin tabii. bebis nasil? sen nasilsin canim?
bence tam 32 de git.benim doktorum erken ayırdı bebeğin gelişimi 3 hafta önde zaten dedi.benimde işime geldi açıkçası önce evde sıkılırım dedim ama yapacak bir sürü şey bebek odası falan derken zaman geçiyor.31 artı 2 de ayrıldım.
motivasyon önemlide ne giysem karnım hooop diye çıkıyo o zaman bende hiç motivasyon kalmıyo bende kendimi salıverdim ya .........canım senle galiba aynı haftadayız sendede oldumu sorayım bari ben dün gece çok kötü oldum kaburga kemiklerm birbirine geçti bebeğimse kazı yaptı sanki aşağılara doğru hafif sancıyla biraz daha aşağı indi ve dünden beri hareketleri çoook canımı yakıyo bide eşim bile farketti bi gecede karnım daha çok büyüdü anlayamadımki:44:
Evet evet, olmaz miii?? aynisi hem de.. korkma..Bebis artik daha asagi dogru duruyor ama karnim kocaman oldu. Esim de cok sasiriyor, ne kadar buyudu bu boyle son 1 -2 gundur diyor. Cikis yoluna dogru agrilar, kasilmalar, kazinmalar hissediyorum ben de.. Iste o zaman cok korkuyorum. Gogus kemiklerimde yani kaburgalarda agri oluyor cunku bebek ayaklari ile tekmeliyor. birkac gun once doktordaydim, bebisin basasagi duruyor dedi. bir saga toparlaniyor bazen, bir sola.. Yavrucak yeri minik gelmeye basladi herhalde..
bebiş iyi, ben de kaşıntılar dışında iyiyim. gebelik kaşıntısı başladı, feci bir şey, çok huzursuz edici(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?