2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet onu demek istedi galiba ama evde beklemek te kötü ya eşim bile soruyo bizim kontrol ne zaman diye ona dedim kızlar doktor geç tarih sölemiş diyo herkes iki haftada bir haftada bir gidiyo şimdi diyorum mesela şu an bi hafta oldu çok merak ediyorum ne durumda haftaya bi gitsemmi acaba sancıyı bekleyemem ben ya bi aksilik olursa:18:

git haftaya bekleme , senin şuan her hafta nstye bağlanman lazım ya bir ağrın varsa gizli? ağrın sancın olur da farkedemezsin... bence git dayanamadım de geldim de doktora...
Ya emzirirken napıcaz kız ben onu düşünüyorum ateş basarmış ya duştan çıkmam heralde bu sıra çok terliyorum daha şimdiden :2:

hiç sorma ölücez galiba

ben 2 hafta evvel gittim bu cumartesi kontrole cagirdi ve bu hafta itibari ile her hafta cagiracak
seninki neden boyle yapiyor
sikintin yok mu hic

Sıkıntı derken hepimizin yaşadığı benzer sıkıntıların dışında bişey yok mide yanması falan işte sıkıntı olmasa da çağırması gerekmez mi senin de bi sıkıntın yok bildiğim kadarıyla ama çağırıyo sat larımız bile aynı galiba senle 10 eylüldü benim

git haftaya bekleme , senin şuan her hafta nstye bağlanman lazım ya bir ağrın varsa gizli? ağrın sancın olur da farkedemezsin... bence git dayanamadım de geldim de doktora...

hiç sorma ölücez galiba

ya bosversenize en gec haziranda dogurucaz ya eylule kadar yazi gecirseydik
hamdolsun hepimiz iyi zamanlamisiz :))

11 eylul benimde :)))
bendede ole birsey yok gibi ama 2 hafta istirat verdi bana bebek asagida agrilarim var diye nstye girdim gecen hafta
he birde gecen hafta rahatsizlandim karnim agridi cok sol tarafi o kadar iste
:)

her gece kremlendikten sonra ayna karsisinda senin profil resmnindeki ayagi ariyorum hala bulamadim. :)))

İnşallah bi ben giremedim şu nst ye yaw
bu gidişle direkt doğuma giricen bacım sen
kizlarrrrrr ne dicem ben sirt ustu yatiyorum nefes almiorum karnim inip cikio bebegin nefes haretini goruorum ))

yaaaaaaa aynısı bana oldu hatta yazacaktım burda ama bana gülersiniz diye yazmadım demek aynısını yaşayan bi de sen varsınn bende gördüm bir kaç defaa

bu gidişle direkt doğuma giricen bacım sen

yaaaaaaa aynısı bana oldu hatta yazacaktım burda ama bana gülersiniz diye yazmadım demek aynısını yaşayan bi de sen varsınn bende gördüm bir kaç defaa

ya benim hep sağ tarafımda bu sizin de öylemi kızlar kollarını çok net hissediyorum sağımda debeleniyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…