tansiyonun çok çok normal 13 bile normal , benim 13/8 çıktığında doktor öpüp başına koyuyor... 14 te kızıyor bana... tansiyonla alakası yok canım benim bebek ilerde diye beni istiyor haftada bir... kaldı ki en son gittiğimde tansiyonum iyiydi... ilaç kullanıyorum ondan... ne bileyim 39 olucaksın heralde sancılanıp gideceksin
Çalıştırma kız hasta edicen kendini bizim ev de çok sıcak yaz geldi galiba
uzağımda baya hafif hafif esiyor iyi oluyor yoksa terliyorum bunaldım kızayy bu menopoz böyle bişi olsa gerek :s
Bizim taa 30 unda( üç haftadan aşağıya düşürmedi bizim kontrolleri ya ne güzel haftaya giderdim
git haftaya bekleme , senin şuan her hafta nstye bağlanman lazım ya bir ağrın varsa gizli? ağrın sancın olur da farkedemezsin... bence git dayanamadım de geldim de doktora...Evet onu demek istedi galiba ama evde beklemek te kötü ya eşim bile soruyo bizim kontrol ne zaman diye ona dedim kızlar doktor geç tarih sölemiş diyo herkes iki haftada bir haftada bir gidiyo şimdi diyorum mesela şu an bi hafta oldu çok merak ediyorum ne durumda haftaya bi gitsemmi acabasancıyı bekleyemem ben ya bi aksilik olursa:18:
Ya emzirirken napıcaz kız ben onu düşünüyorum ateş basarmış ya duştan çıkmam heralde bu sıra çok terliyorum daha şimdiden :2:
ben 2 hafta evvel gittim bu cumartesi kontrole cagirdi ve bu hafta itibari ile her hafta cagiracak
seninki neden boyle yapiyor
sikintin yok mu hic
git haftaya bekleme , senin şuan her hafta nstye bağlanman lazım ya bir ağrın varsa gizli? ağrın sancın olur da farkedemezsin... bence git dayanamadım de geldim de doktora...
hiç sorma ölücez galiba
Sıkıntı derken hepimizin yaşadığı benzer sıkıntıların dışında bişey yok mide yanması falan işte sıkıntı olmasa da çağırması gerekmez mi senin de bi sıkıntın yok bildiğim kadarıyla ama çağırıyo sat larımız bile aynı galiba senle 10 eylüldü benim
ya bosversenize en gec haziranda dogurucaz ya eylule kadar yazi gecirseydik
hamdolsun hepimiz iyi zamanlamisiz :))
Sıkıntı derken hepimizin yaşadığı benzer sıkıntıların dışında bişey yok mide yanması falan işte sıkıntı olmasa da çağırması gerekmez mi senin de bi sıkıntın yok bildiğim kadarıyla ama çağırıyo sat larımız bile aynı galiba senle 10 eylüldü benim
git haftaya bekleme , senin şuan her hafta nstye bağlanman lazım ya bir ağrın varsa gizli? ağrın sancın olur da farkedemezsin... bence git dayanamadım de geldim de doktora...
Doğru söylüyosun yalancımı gerçekmi ben nerden bileyim dimi kasılmaların
ya bosversenize en gec haziranda dogurucaz ya eylule kadar yazi gecirseydik
hamdolsun hepimiz iyi zamanlamisiz :))
Doğru söylüyosun yalancımı gerçekmi ben nerden bileyim dimi kasılmaların
her gece kremlendikten sonra ayna karsisinda senin profil resmnindeki ayagi ariyorum hala bulamadim. :)))
dünürüm (bebekpoyraz) inşallah güzel haberlerle gelir çok merak ediyorum:44:
bu gidişle direkt doğuma giricen bacım senİnşallah bi ben giremedim şu nst ye yaw
kizlarrrrrr ne dicem ben sirt ustu yatiyorum nefes almiorum karnim inip cikio bebegin nefes haretini goruorum))
bu gidişle direkt doğuma giricen bacım sen
yaaaaaaa aynısı bana oldu hatta yazacaktım burda ama bana gülersiniz diye yazmadım demek aynısını yaşayan bi de sen varsınnbende gördüm bir kaç defaa
bu gidişle direkt doğuma giricen bacım sen
yaaaaaaa aynısı bana oldu hatta yazacaktım burda ama bana gülersiniz diye yazmadım demek aynısını yaşayan bi de sen varsınnbende gördüm bir kaç defaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?