boşver temizliği neyi, benim evde aynı durumda ama kalkmıyorumannem haftaya geliyo, hiçbişey yapma ben yapıcam herşeyi dedi, ona da kıyamıyorum ama tehlikeye atmanın da bi alemi yok.
sabah istediğim saatte uyanıpta evde yalnız olmaya, pijamalarımla kahvaltı yapıp keyfimce oturmaya bayılıyorummmm
sever beni melekim teyzesisenin tosuncuğun yüzü daha gözlerimin önünde kız var ya
kızım gözünüz mü kaldı nedir gece dönüşte anahtarı kapı üstünde unutmuşumsabaha kadar hatta yarım saat öncesine kadar üstünde sallamış öylece neyseki bişey olmadı :78:
offf sipariş de verebilirdik ama gidip yemeği tercih ettik anlamışsındır söylemiyim kızım burda aaaaaaaaaa
kızım gözünüz mü kaldı nedir gece dönüşte anahtarı kapı üstünde unutmuşumsabaha kadar hatta yarım saat öncesine kadar üstünde sallamış öylece neyseki bişey olmadı :78:
offf sipariş de verebilirdik ama gidip yemeği tercih ettik anlamışsındır söylemiyim kızım burda aaaaaaaaaa
vallahi 30 dedi bende yapmiyorum tas catlasa 10 defa yapabiliyorum
minikmucizem. benim kuzenim karpek tunelden dogum sonrasi ameliyat olmustu( insallah o kadarlik olmaz gecmis olsun
hos geldınn tatlımmm
o iğrenç kadında anne oldu ya neyse bişe demiyom semiyorum o kadını bennnnnnn
kızlar hanı 18 yasından kucuklere ıckı sıgara satmıyorlar yaa bız hamılelerede keske nutella satmasalar:))
kendımı durduramıyorum ne olacak benım halım
bence bu sivrileşmeler doğum sancılarnın habercis olabilir
içerde ne kadar çok kalırsa o kadar iyi
be sezaryen olacağım halde dr 38+3 e gün verdi birde bna torpil yapmış bir kaç gün öne almış öyle diyo
yani neredeyse 40 haftayı bekleyecek
olurum anacım ben onuda olurum
ne kadar olmaması gereken varsa başıma geldi
biliyorsunuz kaç defa kana geçirip hastanede yattım o eksik kalmaz bende
dun gece gırıs yapmadan okudum ama merak edıldı bayaa keske kodlamadan adını yazsaydın hepımızın aklı rahat olurdu:)))
ne kalcak kıss ben sabah geçmişi okuyunca merak ettim geceden haberim yokk bikeremmm
hımmm buldum pizzaaaaaa
banada verdiği gun saten 38+2 sezeryanda 7 gun önceden alınmışş oluyorrr
bende dolaptan aldım mutfakta bi yere sakladım, dolapta olunca hep gözümün önünde oluyodu, hemen kaşıkla saldırıyodumkızlar hanı 18 yasından kucuklere ıckı sıgara satmıyorlar yaa bız hamılelerede keske nutella satmasalar:))
kendımı durduramıyorum ne olacak benım halım
hee gelmesin kismelerrrayy al benden de o kadar bende çok seviyorum kimse gelmesin kapım çalmasın sakin sakin şöööyle kafama göre takılayım ohhhhh
kız güzel bi bebek miydi yaaa merak ettim şimdi heee
vallaa yaa hemde 2 tane dogurdu
ay valla canınız isterse günah benden gider bacım pizza yedik iki gündür gözümün önünde uçuştu , en son survivor'de nihat oyunu kazandı falan bunlara ödül olarak pizza yedirildi ya bittim orda, kamera bi de ağızlarına ağızlarına girdi, eşime tlfn ettim ağlıcam nerdeyse pizza istiyorum diyetamam dedi dükkanı kapatayım gideriz nasıl yedim nasıl yuttum kaç dk.da mideme indirdim bilmiyorum sıcaktan sıcaktan
hehehe aynı ben. ben de sürekli bu cümleleri kuruyorum. az görülen şeyleri bile buluyorumolurum anacım ben onuda olurum
ne kadar olmaması gereken varsa başıma geldi
biliyorsunuz kaç defa kana geçirip hastanede yattım o eksik kalmaz bende
ay valla canınız isterse günah benden gider bacım pizza yedik iki gündür gözümün önünde uçuştu , en son survivor'de nihat oyunu kazandı falan bunlara ödül olarak pizza yedirildi ya bittim orda, kamera bi de ağızlarına ağızlarına girdi, eşime tlfn ettim ağlıcam nerdeyse pizza istiyorum diyetamam dedi dükkanı kapatayım gideriz nasıl yedim nasıl yuttum kaç dk.da mideme indirdim bilmiyorum sıcaktan sıcaktan
hee gelmesin kismelerrr
güzeldi valla burak,,,gözleri yumuk yumuk, burnunun ucu top gibi, üst dudağının ortası yukarı doğru duruyodu. kafasında da ucu ponponlu mavi bi şapkaşekerdi şeker...
yaaaaaa sorma rezalet demin bitirdim ben kavanozu aksama esime rezil olucam yine doguma kadar bir daha almicam kararliyim ama
bende dolaptan aldım mutfakta bi yere sakladım, dolapta olunca hep gözümün önünde oluyodu, hemen kaşıkla saldırıyodum
hee gelmesin kismelerrr
güzeldi valla burak,,,gözleri yumuk yumuk, burnunun ucu top gibi, üst dudağının ortası yukarı doğru duruyodu. kafasında da ucu ponponlu mavi bi şapkaşekerdi şeker...
ay akşam onları izlerken ben de avcumu yalayıp sürdümeşim de dedi söyleyeyim eve, yok dedim bu saatte olmaz. tek değilmişim:)))
he kıss onların yediğinden benimde canım istediiiii hemen kanalı değiştirdimmmm ama bende yiycem doğumdan sonraya saklıyorum ben öle hazır gıdaları yiyemiyorum yaa midemden dolayı eşime de dedimmm hele bir doğurayım bak nası yiycem diyeeeeeeeeoyuzden cok seviniyorum ben 2 ay oldu canım istemişti aldım nutella olduğu gibi duruyo yiyemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?