2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hanı 18 yasından kucuklere ıckı sıgara satmıyorlar yaa bız hamılelerede keske nutella satmasalar:))
kendımı durduramıyorum ne olacak benım halım

ayy al benden de o kadar bende çok seviyorum kimse gelmesin kapım çalmasın sakin sakin şöööyle kafama göre takılayım ohhhhh

kız güzel bi bebek miydi yaaa merak ettim şimdi heee

dun gece gırıs yapmadan okudum ama merak edıldı bayaa keske kodlamadan adını yazsaydın hepımızın aklı rahat olurdu:)))

hakikaten kız bende merak ettim o saatte başka ne yenir ki

vallahi 30 dedi bende yapmiyorum tas catlasa 10 defa yapabiliyorum

minikmucizem. benim kuzenim karpek tunelden dogum sonrasi ameliyat olmustu ( insallah o kadarlik olmaz gecmis olsun

olurum anacım ben onuda olurum
ne kadar olmaması gereken varsa başıma geldi
biliyorsunuz kaç defa kana geçirip hastanede yattım o eksik kalmaz bende

ne kalcak kıss ben sabah geçmişi okuyunca merak ettim geceden haberim yokk bikeremmm

hımmm buldum pizzaaaaaa

banada verdiği gun saten 38+2 sezeryanda 7 gun önceden alınmışş oluyorrr

dun gece gırıs yapmadan okudum ama merak edıldı bayaa keske kodlamadan adını yazsaydın hepımızın aklı rahat olurdu:)))

ay valla canınız isterse günah benden gider bacım pizza yedik iki gündür gözümün önünde uçuştu , en son survivor'de nihat oyunu kazandı falan bunlara ödül olarak pizza yedirildi ya bittim orda, kamera bi de ağızlarına ağızlarına girdi, eşime tlfn ettim ağlıcam nerdeyse pizza istiyorum diye tamam dedi dükkanı kapatayım gideriz nasıl yedim nasıl yuttum kaç dk.da mideme indirdim bilmiyorum sıcaktan sıcaktan

kızlar ben çıkıyorum
evimi toparlamam lazım kızçemin odasının perdesi gelcek bugün
bu arada kişisel temizlik işlerimi halledicem acil bir duruma karşı hazırlık olsun
arada yine uğrarım

kızlar hanı 18 yasından kucuklere ıckı sıgara satmıyorlar yaa bız hamılelerede keske nutella satmasalar:))
kendımı durduramıyorum ne olacak benım halım
bende dolaptan aldım mutfakta bi yere sakladım, dolapta olunca hep gözümün önünde oluyodu, hemen kaşıkla saldırıyodum

ayy al benden de o kadar bende çok seviyorum kimse gelmesin kapım çalmasın sakin sakin şöööyle kafama göre takılayım ohhhhh

kız güzel bi bebek miydi yaaa merak ettim şimdi heee
hee gelmesin kismelerrr
güzeldi valla burak,,,gözleri yumuk yumuk, burnunun ucu top gibi, üst dudağının ortası yukarı doğru duruyodu. kafasında da ucu ponponlu mavi bi şapkaşekerdi şeker...

vallaa yaa hemde 2 tane dogurdu

he walla daha ben birini doğurcam rabbim kısmet ederse istediğim kadar sevmeyimm işte :97::97:

he kıss onların yediğinden benimde canım istediiiii hemen kanalı değiştirdimmmm ama bende yiycem doğumdan sonraya saklıyorum ben öle hazır gıdaları yiyemiyorum yaa midemden dolayı eşime de dedimmm hele bir doğurayım bak nası yiycem diyeeeeeeee oyuzden cok seviniyorum ben 2 ay oldu canım istemişti aldım nutella olduğu gibi duruyo yiyemiyorummmm

olurum anacım ben onuda olurum
ne kadar olmaması gereken varsa başıma geldi
biliyorsunuz kaç defa kana geçirip hastanede yattım o eksik kalmaz bende
hehehe aynı ben. ben de sürekli bu cümleleri kuruyorum. az görülen şeyleri bile buluyorum(

ay akşam onları izlerken ben de avcumu yalayıp sürdüm eşim de dedi söyleyeyim eve, yok dedim bu saatte olmaz. tek değilmişim:)))

hee gelmesin kismelerrr
güzeldi valla burak,,,gözleri yumuk yumuk, burnunun ucu top gibi, üst dudağının ortası yukarı doğru duruyodu. kafasında da ucu ponponlu mavi bi şapkaşekerdi şeker...

anaaa kız sen benim rüyalarımdaki bebeği görmüşsün , ultrasondan yüzünü gözünü seçip kendi aklımaca şekillendirdiğim bebeği görmüşsün ayyyyyyyy ağlıyıııııccccaaaammmm

yaaaaaa sorma rezalet demin bitirdim ben kavanozu aksama esime rezil olucam yine doguma kadar bir daha almicam kararliyim ama

ben gızlı aldım sonra cenesını cekmek ıstemıyorum:)))

afıyet bal seker olsun:))

en ıyısı valla saklamıssın :))

kızlar bugun kuzenımın kınası var sımdı ben cıkayım bakayım tombık halıme ne bulup gıyebılırım sıslıye bı bakayım tunık falan bulursam alayım opuldunuzzz

offff benım kız honçukluyor benı dun sabah kadar yatamadım yınee sankı altım acılyo oyle hıssedıyorum yok anam ben bu hafta sonuna kalmaz dogurrum

ay akşam onları izlerken ben de avcumu yalayıp sürdüm eşim de dedi söyleyeyim eve, yok dedim bu saatte olmaz. tek değilmişim:)))

2 gündür canım istiyordu kafamı çevirdim bakıyım napıyo bunlar öküz kamera ağzına ağzıa giriyor pizza yerken öyle kötü oldum kii hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dedim ağzımı falan sildim yani tlfna nasıl sarıldım elim ayağım titriyo :90:

melony ye bee nolcak valla ben hamileliğimde aman bunu yemiyim zarar şunu yemiyim ziyan diye düşünmedim canım istiyorsa bi parça da olsun yedim napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…