2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
blue cnm arada bana da ıslaklık oluyor..zannetmiyorum ama su olduğunu..kızlardan biri demişti dr u demiş su öyle azar azar gelmez bir anda hepsi boşalır diye..ama yine de sen sor druna..bize de bilgi ver bakalım nasıl ayırdediliyormuş..

ne güzel geçmiş ya dün gece beni rüyamda iki kere sezeryan yaptılar saçmalığa bakarmısın birinciyi ebe yapmış güya bebeği çıkaramıyo ikinciye doktorum geliyo karnımı kesik ve sarkık şekilde görüyorum ortada bebek yok allahım ben napıcam diyorum çok kötüydü sabah nasıl uyandım bilmiyorum

hayırlı olsun canım güzel bi doğum olmuş darısı başımıza
epidural olmuşsun sanırım.bende olmak istiyorum ama bakalım

psikolojimiz bozuldu ya ((

bende gormustum hemde aynı ruya yaaaaaaaa kesık kesık heryerım bebek yok aglamaya baslıyorum psikolojık bacım o

hayırlı olsun canım güzel bi doğum olmuş darısı başımıza
epidural olmuşsun sanırım.bende olmak istiyorum ama bakalım

sezryan olacaksan kesınlıkle epidural ol derım cok rahat sonrasında uyusukluk gecınce bıraz agrın olacak tabı 1 ıncı gun bıraz zorlanyosun ohhh mıs gıbı eve geldım dusumu bıle aldım vallahı

Son düzenleme:

merhaba canım, tamam şimdi arıcam buraya da yazarım tabi..

kızlar merve msj atmıs acılması varmıss yarın yatısı yapılyormus sancısı cıkmıs eger normal dogum olmazsa sezeryana alınacak bırazdan gelecek sıteye

manyak hmen vermiş haberi

evet kızlar yarına 8:30 'da yatışım yapılıyor gece sancın olabilir dedi... şuan hafiften varmış ama ben hissetmiyorum, çatı muayenesinde hiç acımadı doktorum çok iyi yaa erkek ama kadınlardan daha güzel muayene etti!

normal denencek eğer zorlarsa benim velet sezaryen olucam... yani her halukârda yarın oğlumla tanışcamm

darısı bekleyenlere bacılar

ayy canım çok güzel haber
darısı başımıza :)) yarın oğlumla tanışcam cümlenle bi anda içim ürperdi :)) bakalım ben hangi yarın tanışcam oğlumla dedim içimden

ya kızlar epidural belden iğne demek degıl mı..acıtmıyor mu..yanı genel daha ıyı degılmı..:18ff aklım cıkıyor dogumdan ..

görelım bakalım su burak beyıdee

bende dün akşam rüyamda kanamam olduğunu gördüm parça arça kan pıhtıları gördüm. uyandım gittim wc bişey yok ): psikoloji gitti hepten yahu

böyle rüyalar görmek iyiymiş kızlar geçen kitapta okuyorduk da eşimle, çok normalmiş ve hazırlanmak açısından iyiymiş.

ayy ne güzel hayırlısıyla sağlıkla al kucağına oğluşunu. bende kızımı özledimm. ctsi kontrolüm var ama daha çokk var ctsiye darısı benim gibi bekleyenlerin başına

offff yaaa ben ne zaman doğurcam yaaaa sıkıldım artık bunalıma girdim iyice sağ salim bi alsaydım kızımı bi kucağıma
mervecim canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı tatlım ben ve volveron için de dua et bacım artık doğuralım günümüz geçti artık yaaa doğuralım artık :84::84::84::84::84:

ya kızlar epidural belden iğne demek degıl mı..acıtmıyor mu..yanı genel daha ıyı degılmı..:18ff aklım cıkıyor dogumdan ..

valla canım belden ıgne dedıgın o dedıgın tam bayılmadan daha ıyı bence ıgnesını bıle gordum ıncecık kıl gıbı bıse hiçte acımadı ve ayıksın hıc acı duymuyosun bebegını ılk once sen goryosun cok rahattı valla yasıyan bırı olarak anlatmak ıstedım

aminn bacım hadi gözünaydın ben karar verdim kolluk yaptırıcam kendime üstüne de nöbetçi hamile yazdırıcam

güzelim günün niye geçsin daha 2 haftan var gününün geçmiş olması için. ay daha sabredin, bebiş için içerde ne kadar kalsa o kadar iyi.
ay deli karılar benle tubi napsın siz böyle sabırsızlanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…