2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyyy Merveeee senin yerine ben heyecanlandım kızne güzel yaaa yarın oğluşuna kavuşcandarısı benim gibi şafak sayan annişlere(şafak 2 hafta:)

napiim yaaa hareket edemiyorum nefes alamıyorum doğru düzgün yatamıyorum çok canım yanıyo artık göbeğim yırtılcak gibi oluyo çok geriliyo benim sıpa doğsun hem yaaa çok özledim beeenn:84:

napiim yaaa hareket edemiyorum nefes alamıyorum doğru düzgün yatamıyorum çok canım yanıyo artık göbeğim yırtılcak gibi oluyo çok geriliyo benim sıpa doğsun hem yaaa çok özledim beeenn:84:

inşallah hayırlısıyla kavuşcaz hepimiz canım..seninki tam cadı o zaman :)))) benim oğluşum da bi duruldu gibi geliyo bana eve gidip yatıp bi dinlicem kendimi bakalım..

sizin dogum hıkayelerınız benı ınanılmaz heyecanlandırıyor..bebekpoyrazı okurken ınanılmaz kalp atıslarım yukseldı ates bastı...ben nasıl dogurucam :18:

inşallah hayırlısıyla kavuşcaz hepimiz canım..seninki tam cadı o zaman :)))) benim oğluşum da bi duruldu gibi geliyo bana eve gidip yatıp bi dinlicem kendimi bakalım..

sorma tam cadı valla ya halasına çekmiş yada babannesine (çekmez olsaydı bana çekse nolurdu sanki)
akşamları beni hiç yatırmıyo artık yatsam nefes alamıyorum sanki koşu yarışına girmiş gibi nefes nefese kalıyorum valla

görelım bakalım su burak beyıdee
dimi ya şaka yaptı yaptı artık yeter geleyim annemi de çok üzdüm dedi
ayy canım çok güzel haber
darısı başımıza :)) yarın oğlumla tanışcam cümlenle bi anda içim ürperdi :)) bakalım ben hangi yarın tanışcam oğlumla dedim içimden
dimi kızz oğlumla tanışcam yarınnn :)) darısı sizlere bacımm..
ayy ne güzel hayırlısıyla sağlıkla al kucağına oğluşunu. bende kızımı özledimm. ctsi kontrolüm var ama daha çokk var ctsiye darısı benim gibi bekleyenlerin başına
valla geçmiyor zaman bacım yaa son günler geçmiyor... inşallah geçer darısı sizlereee...
sağol bacım hepinize dua edicem hayrlı haberler veririm inşallah... haberlerşiriz biz dünürümle..
aminn bacım hadi gözünaydın ben karar verdim kolluk yaptırıcam kendime üstüne de nöbetçi hamile yazdırıcam
koptum
Ayyyyy Merveeee senin yerine ben heyecanlandım kızne güzel yaaa yarın oğluşuna kavuşcandarısı benim gibi şafak sayan annişlere(şafak 2 hafta:)
amin bacımm sağolunn ( belki de bu smili son kez yapıcam )
merveeee doğum anında bize dua et lütfeeeen !! aklına gelir dimi kız:)) unutma bak..

doğum anında değil de asıl sancı çekerken çok makbul tamam bacım ayıp ettin :)

ayy çok heyecanlandım, heyecandan sancı vurmaya başladı valla, off sana bu kadar eyecan yaptım acaba kendi doğumumda napıcam,HADİ GÖZÜN AYDIN,ALLAH YARDIMCIN OLSUN

kaç cm miş açılman canım daha 38 dolmadı açılman var diyemi erken den yatıracak bide sancı başlamazsa sunni sancıylamı normal denenecek ? Burak bey geliyo artık demek en sona ben mi kalıcam ya

ayy çok heyecanlandım, heyecandan sancı vurmaya başladı valla, off sana bu kadar eyecan yaptım acaba kendi doğumumda napıcam,HADİ GÖZÜN AYDIN,ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ben de senin gibiyim ebruuuuheyecanlanıyorum kızlar doğuma gidiyorum deyincekendi doğumumda ne yapcam bilmiyorum,heyecandan tansiyon,nabız her bi şeyim tavan yapar herhalde

kızlar daha kıpırdak oluyormuş zaten doğsunlar da yiyelim onları:))
eşimle hayalimiz o zaten, yazın soycaz bunu, omuzlarını kollarını miniş karnını öpcez öpcez :))) Allahım o güzel günleri yaşatsın inşallah hepimize..

ben de senin gibiyim ebruuuuheyecanlanıyorum kızlar doğuma gidiyorum deyincekendi doğumumda ne yapcam bilmiyorum,heyecandan tansiyon,nabız her bi şeyim tavan yapar herhalde

üfff bide bizim daha varya günümüz doğuranları görünce psikolojik sancılanıyorum ve yarın doğurucam sanıyorum

kızlar ben kaçtım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
mervecim tekrar allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah
darısı biz bekleyenlere (amiiiiinnnnnn)
hadi hepicinizi (kokulusundan)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mervecim çooook sevindim ya darısı biizm başımıza bende cuma gidicem ters ya bebişim büyük ihtimalle pazartesi yatıcam rabbim hepimize yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…