manyak hmen vermiş haberi
evet kızlar yarına 8:30 'da yatışım yapılıyor gece sancın olabilir dedi... şuan hafiften varmış ama ben hissetmiyorum, çatı muayenesinde hiç acımadı doktorum çok iyi yaa erkek ama kadınlardan daha güzel muayene etti!
normal denencek eğer zorlarsa benim velet sezaryen olucam... yani her halukârda yarın oğlumla tanışcamm
darısı bekleyenlere bacılar
aminn bacım hadi gözünaydın ben karar verdim kolluk yaptırıcam kendime üstüne de nöbetçi hamile yazdırıcam
güzelim günün niye geçsin daha 2 haftan var gününün geçmiş olması için. ay daha sabredin, bebiş için içerde ne kadar kalsa o kadar iyi.
ay deli karılar benle tubi napsın siz böyle sabırsızlanıyorsunuz
napiim yaaa hareket edemiyorum nefes alamıyorum doğru düzgün yatamıyorum çok canım yanıyo artık göbeğim yırtılcak gibi oluyo çok geriliyo benim sıpa doğsun hem yaaa çok özledim beeenn:84:
inşallah hayırlısıyla kavuşcaz hepimiz canım..seninki tam cadı o zaman :)))) benim oğluşum da bi duruldu gibi geliyo bana eve gidip yatıp bi dinlicem kendimi bakalım..
dimi ya şaka yaptı yaptı artık yeter geleyim annemi de çok üzdüm dedigörelım bakalım su burak beyıdee
dimi kızz oğlumla tanışcam yarınnn :)) darısı sizlere bacımm..ayy canım çok güzel haber
darısı başımıza :)) yarın oğlumla tanışcam cümlenle bi anda içim ürperdi :)) bakalım ben hangi yarın tanışcam oğlumla dedim içimden
valla geçmiyor zaman bacım yaa son günler geçmiyor... inşallah geçer darısı sizlereee...ayy ne güzel hayırlısıyla sağlıkla al kucağına oğluşunu. bende kızımı özledimm. ctsi kontrolüm var ama daha çokk var ctsiyedarısı benim gibi bekleyenlerin başına
sağol bacım hepinize dua edicem hayrlı haberler veririm inşallah... haberlerşiriz biz dünürümle..offff yaaa ben ne zaman doğurcam yaaaa sıkıldım artık bunalıma girdim iyice sağ salim bi alsaydım kızımı bi kucağıma
mervecim canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı tatlım ben ve volveron için de dua et bacım artık doğuralım günümüz geçti artık yaaa doğuralım artık :84::84::84::84::84:
aminn bacım hadi gözünaydın ben karar verdim kolluk yaptırıcam kendime üstüne de nöbetçi hamile yazdırıcam
amin bacımm sağolunnAyyyyy Merveeee senin yerine ben heyecanlandım kızne güzel yaaa yarın oğluşuna kavuşcan darısı benim gibi şafak sayan annişlere (şafak 2 hafta:)
merveeee doğum anında bize dua et lütfeeeen !! aklına gelir dimi kız:)) unutma bak..
evet kızlar yarına 8:30 'da yatışım yapılıyor gece sancın olabilir dedi... şuan hafiften varmış ama ben hissetmiyorum, çatı muayenesinde hiç acımadı doktorum çok iyi yaa erkek ama kadınlardan daha güzel muayene etti!
normal denencek eğer zorlarsa benim velet sezaryen olucam... yani her halukârda yarın oğlumla tanışcamm
sağol bacım hepinize dua edicem hayrlı haberler veririm inşallah... haberlerşiriz biz dünürümle
ayy çok heyecanlandım, heyecandan sancı vurmaya başladı valla, off sana bu kadar eyecan yaptım acaba kendi doğumumda napıcam,HADİ GÖZÜN AYDIN,ALLAH YARDIMCIN OLSUN
sorma tam cadı valla ya halasına çekmiş yada babannesine(çekmez olsaydı bana çekse nolurdu sanki)
akşamları beni hiç yatırmıyo artık yatsam nefes alamıyorum sanki koşu yarışına girmiş gibi nefes nefese kalıyorum valla
ben de senin gibiyim ebruuuuheyecanlanıyorum kızlar doğuma gidiyorum deyince kendi doğumumda ne yapcam bilmiyorum,heyecandan tansiyon,nabız her bi şeyim tavan yapar herhalde
kızlar daha kıpırdak oluyormuş zatenDoğsunlar da yiyelim onları:))
eşimle hayalimiz o zaten, yazın soycaz bunu, omuzlarını kollarını miniş karnını öpcez öpcez :))) allahım o güzel günleri yaşatsın inşallah hepimize..
şu son 3 e bak 36+3 peeeehhhh daha çok var
kaç cm miş açılman canım daha 38 dolmadı açılman var diyemi erken den yatıracak bide sancı başlamazsa sunni sancıylamı normal denenecek ?Burak bey geliyo artık demek en sona ben mi kalıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?