ben cumartesi günkü dr kontrolüme odaklandım..ondan sonra geriye bir hafta kalıyor..az kaldı cnm aslında:18:ama günler geçmek bilmiyor
manyakayy çok heyecanlandım, heyecandan sancı vurmaya başladı valla, off sana bu kadar eyecan yaptım acaba kendi doğumumda napıcam,HADİ GÖZÜN AYDIN,ALLAH YARDIMCIN OLSUN
sağol mervecim yaa psikolojik midir nedir sancım var hafiftenhadi allah kolaylık verir inşallah canım sağ salim burak beyi kollarına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın dualaramız seninle tatlım
bacım kaç cm olduğunu söylemedi ama hafif hafif açılman başlamış dedi, sancım varmış ama ben hissetmiyormuşum... suni sancı istemiyorum vazcaydım vallakaç cm miş açılman canım daha 38 dolmadı açılman var diyemi erken den yatıracak bide sancı başlamazsa sunni sancıylamı normal denenecek ?Burak bey geliyo artık demek en sona ben mi kalıcam ya
mervecim çooook sevindim ya darısı biizm başımıza bende cuma gidicem ters ya bebişim büyük ihtimalle pazartesi yatıcam rabbim hepimize yardımcı olsun
selam herkese bebekpoyraz bebeğin hayırlı olsun rabbim kumsal bebeğe hayırlı ömürler naspi etsin analı babalı inş.darısı beklemede olan biz hamişlerin başına merve allah yardımcın olsun inş.normal yaparsın bebiş iri mi ki zorlarsa sezeryana alırız demiş doktor
37+2 olduk zaman geçmiyo sanki sizleri okudukça çok heves ediyorum walla ya.sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
en çokta merak ettiğim doğumum nasıl başlıcak nerede başlıcak önce nisan mı gelcek su mu sancı mı inş. doğum başladığında evde olurum dışarılarda ziyan olmam.bu aralar hep dışardayım evde olduğum zamanda ev işi yapıyorum ya sokakta doğurcam ya ev işi yaparken herhalde
bilmiyorum kı canım yaaa cok acıyor ama cıglık atıyorum resmen valla aldıgım kremlerın bırı ıse yaramadı
evet cnım.. bebek iri dior doktor bakalım kaç kg çıkacak3500 du en son..
ben de kaçtım kızlar, mesai bitti. kaldı 3 gün. hadi byee
annemmmm doğuruyonmu kız merveeeeeeeeeeay çok sevindimmmm, darısı başımızaaaaa. haftaya bugün inş....... sağ salim getir burak beyimizi de bakalım yaa, haber bekliyoruz yarın. öptüm seni
mervee ben alamadım sen nıe erken dogum yapıosunnnn??bnden bır gun gerısın bnm doktor ayın 23ne kadar bekleyelım olmassa sunı yoksa sezeryan dedııı....ama hıııııcc acılmaaa yokmusss bndee bebkte 3500kg
slm. benim sıpa çok korkuttu bugün beni. dünden beri hareketleri çok az ve güçsüz. sabah da sağlık ocağından aradılar kontrole gelin diye. öğleden sonra gittim, kalp atışları çok hızlı değil, gidip ultrasonda da baktırın dedi hemşireler. ödüm koptu, o stresle tansiyonum da yüksek çıktı ilk kez. evin karşısındaki tıp merkezine gittim ordan çıkıp, doktor dürtüyor dürtüyor oynamıyor benim sıpa. suyu, plasenta falan iyi ama oynamadı bir türlü. nst'ye bağladı sonra çok iyi çıktı kalp atışları allahtan. tekrar ultrasonla baktı çok hafif oynadı bu sefer. sorun yok endişelenme dedi ama 1 saatte ömrümden ömür gitti( annem geldiğinden beri evde temizlik var, ben küçük küçük şeyler yapıyorum ama yoruluyorum yine de sanırım ondan oldu. iki saatte bir bir şeyler ye dedi bir de doktor. açlık da etkiliyormuş bebeğin hareketlerini. dünden beri paranoyak gibi karnımı izliyorum, doğurmak istiyorum bir an önce...
valla benim kızda tık yok bu gidişle 40 ıda doldurur geçerdeyok tatlım ben varken kimse sona kalmaz
ayy bende sıkıldım hamilelikten ya artık doğurmak istiyorum dün dışarda bi aynaya denk geldimde dana gibi hissettim kendimi bu benmiyim dedim ağlıycaktım valla, inceciktim ne hale gelmişim canım sıkıldımanyaksağol bacım darısı başına :))
sağol mervecim yaa psikolojik midir nedir sancım var hafiften
bacım kaç cm olduğunu söylemedi ama hafif hafif açılman başlamış dedi, sancım varmış ama ben hissetmiyormuşum... suni sancı istemiyorum vazcaydım vallaeğer kendiliğinden sancım olursa normal yaparım olmazsa sezaryen...
Allah razı olsun canım sırası gelen alıyor bebeğini kucağına... darısı sizlere :)
benim tahmini doğumda 23 ünde channelmervee ben alamadım sen nıe erken dogum yapıosunnnn??bnden bır gun gerısın bnm doktor ayın 23ne kadar bekleyelım olmassa sunı yoksa sezeryan dedııı....ama hıııııcc acılmaaa yokmusss bndee bebkte 3500kg
slm. benim sıpa çok korkuttu bugün beni. dünden beri hareketleri çok az ve güçsüz. sabah da sağlık ocağından aradılar kontrole gelin diye. öğleden sonra gittim, kalp atışları çok hızlı değil, gidip ultrasonda da baktırın dedi hemşireler. ödüm koptu, o stresle tansiyonum da yüksek çıktı ilk kez. evin karşısındaki tıp merkezine gittim ordan çıkıp, doktor dürtüyor dürtüyor oynamıyor benim sıpa. suyu, plasenta falan iyi ama oynamadı bir türlü. nst'ye bağladı sonra çok iyi çıktı kalp atışları allahtan. tekrar ultrasonla baktı çok hafif oynadı bu sefer. sorun yok endişelenme dedi ama 1 saatte ömrümden ömür gitti( annem geldiğinden beri evde temizlik var, ben küçük küçük şeyler yapıyorum ama yoruluyorum yine de sanırım ondan oldu. iki saatte bir bir şeyler ye dedi bir de doktor. açlık da etkiliyormuş bebeğin hareketlerini. dünden beri paranoyak gibi karnımı izliyorum, doğurmak istiyorum bir an önce...
bunla geçmiş olsun canım korkutmuş seni oğlun :)
neyse az kaldı sana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?