2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben cumartesi günkü dr kontrolüme odaklandım..ondan sonra geriye bir hafta kalıyor..az kaldı cnm aslında:18:ama günler geçmek bilmiyor

benim 18 inde işte,ama 2 gündür sanki biraz sancım var gibi aksi bişey olmazsa daha 10 gün var uuff, bebeklerin kırkları çıkacak ben doğurana kadar,bide normal olsaydı yanmıştık

ayy çok heyecanlandım, heyecandan sancı vurmaya başladı valla, off sana bu kadar eyecan yaptım acaba kendi doğumumda napıcam,HADİ GÖZÜN AYDIN,ALLAH YARDIMCIN OLSUN
manyak sağol bacım darısı başına :))
hadi allah kolaylık verir inşallah canım sağ salim burak beyi kollarına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın dualaramız seninle tatlım
sağol mervecim yaa psikolojik midir nedir sancım var hafiften
kaç cm miş açılman canım daha 38 dolmadı açılman var diyemi erken den yatıracak bide sancı başlamazsa sunni sancıylamı normal denenecek ? Burak bey geliyo artık demek en sona ben mi kalıcam ya
bacım kaç cm olduğunu söylemedi ama hafif hafif açılman başlamış dedi, sancım varmış ama ben hissetmiyormuşum... suni sancı istemiyorum vazcaydım valla eğer kendiliğinden sancım olursa normal yaparım olmazsa sezaryen...
mervecim çooook sevindim ya darısı biizm başımıza bende cuma gidicem ters ya bebişim büyük ihtimalle pazartesi yatıcam rabbim hepimize yardımcı olsun

Allah razı olsun canım sırası gelen alıyor bebeğini kucağına... darısı sizlere :)

selam herkese bebekpoyraz bebeğin hayırlı olsun rabbim kumsal bebeğe hayırlı ömürler naspi etsin analı babalı inş.darısı beklemede olan biz hamişlerin başına merve allah yardımcın olsun inş.normal yaparsın bebiş iri mi ki zorlarsa sezeryana alırız demiş doktor
37+2 olduk zaman geçmiyo sanki sizleri okudukça çok heves ediyorum walla ya.sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
en çokta merak ettiğim doğumum nasıl başlıcak nerede başlıcak önce nisan mı gelcek su mu sancı mı inş. doğum başladığında evde olurum dışarılarda ziyan olmam.bu aralar hep dışardayım evde olduğum zamanda ev işi yapıyorum ya sokakta doğurcam ya ev işi yaparken herhalde

evet cnım.. bebek iri dior doktor bakalım kaç kg çıkacak 3500 du en son..

kızlar benim ayaklarım şişti inmiyorlarözellikle sağ ayağım ve sağ elim daha şiş..sizde de var mı?

annemmmm doğuruyonmu kız merveeeeeeeeee ay çok sevindimmmm, darısı başımızaaaaa. haftaya bugün inş....... sağ salim getir burak beyimizi de bakalım yaa, haber bekliyoruz yarın. öptüm seni

slm. benim sıpa çok korkuttu bugün beni. dünden beri hareketleri çok az ve güçsüz. sabah da sağlık ocağından aradılar kontrole gelin diye. öğleden sonra gittim, kalp atışları çok hızlı değil, gidip ultrasonda da baktırın dedi hemşireler. ödüm koptu, o stresle tansiyonum da yüksek çıktı ilk kez. evin karşısındaki tıp merkezine gittim ordan çıkıp, doktor dürtüyor dürtüyor oynamıyor benim sıpa. suyu, plasenta falan iyi ama oynamadı bir türlü. nst'ye bağladı sonra çok iyi çıktı kalp atışları allahtan. tekrar ultrasonla baktı çok hafif oynadı bu sefer. sorun yok endişelenme dedi ama 1 saatte ömrümden ömür gitti( annem geldiğinden beri evde temizlik var, ben küçük küçük şeyler yapıyorum ama yoruluyorum yine de sanırım ondan oldu. iki saatte bir bir şeyler ye dedi bir de doktor. açlık da etkiliyormuş bebeğin hareketlerini. dünden beri paranoyak gibi karnımı izliyorum, doğurmak istiyorum bir an önce...

annemmmm doğuruyonmu kız merveeeeeeeeee ay çok sevindimmmm, darısı başımızaaaaa. haftaya bugün inş....... sağ salim getir burak beyimizi de bakalım yaa, haber bekliyoruz yarın. öptüm seni

dua edin kızlar çoğunuz iki canlısınız daha, sizlerin duası da önemli...
doğuruyorum valla şaka maka ezgimm... sancılanıyorum yavaş yavaş bakalım sabaha da kalmam belki gece giderim..
dua edin kızlar

bacım açılmam var ondan sancım da çıktı nst'de erken değil ki ?.. senin açılman yokmuş eğer olsaydı senin de yatışını yaparlardı... bebek geliyor dedi doktor... inmiş aşağı...

tubi çalışıyomusun canım uzun süre ayakta kalıyosan şişmesi normal cuma günü sol ayağım fil ayağı gibiydi misafir vardı sürekli ayakta kalmıştım akşam kocaman oldu korktum hatta acabs dedim sol tarafımda bi sorun mu var ayaklarımı suya koydum bi yarım saat kaldı sonra yüksekte dinlendim yattım sabah kalktığımda düzelmişti şimdide yok bişi hafif şilik var okadar yürüyüp temizlik yemek yapıp ayakta kaldığım halde çok şükür yani.

bunla geçmiş olsun canım korkutmuş seni oğlun :)
neyse az kaldı sana da..

yok tatlım ben varken kimse sona kalmaz
valla benim kızda tık yok bu gidişle 40 ıda doldurur geçerde bekliyorum ben benimkinden
ayy bende sıkıldım hamilelikten ya artık doğurmak istiyorum dün dışarda bi aynaya denk geldimde dana gibi hissettim kendimi bu benmiyim dedim ağlıycaktım valla, inceciktim ne hale gelmişim canım sıkıldı bide çok çabuk yoruluyorum artık doğsun velet 9 ay bitti yeter gari
benim tahmini doğumda 23 ünde channel

uyuyodur belki annesi, bebeklerin doğuma yakın uyku periyodları uzarmış doğum için güç topluyolarmış senin oğluşta dinlenmeye çekilmiştir :)) çok şükür iyiymiş ama pimpirikli olmakta fayda var gerçekten özellikle son haftalarda ...Bende paranoyak oldum hareket etmediğinde dürtüp duruyorum etsin diye eşimde doğsun bu yaptıklarının acısını çıkaracak senden tüm gece uyutmıycak rahatsızlık nasıl oluyomuş görürsün o zaman diyip gülüyo bende tek ben çekmiycem sende beraber sabahlıycaksın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…