- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.381
haftasonu diye mi yavaşladı acaba forum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eylül annelerinin 2. bebişi gelmiş ekim annelerinin topiğine bakıyordum orda okudum :)
elacım sen diyince baktım melek arkadaşımızın doğumu okudumda şimdi ayyy çok duygulandım ağlattı beni:2:inşallah kasım anneleri olarak hepimiz zamanında ve hazırlıklı olarak karşılarız yavrularımızı.bende de ara ara toplanıyo gibi oluyo bebek böyle hisseden var mı yaaa ben kurmaya başlarım şimdi![]()
2 yada 3 gece arayla mutlaka kramp giriyordu. öyleki uykudan uyanıyordum ve dakikalarca acı çekiyordum. doktora söledim bana suda eritilen magnezyum hapı verdi. bide kalsiyum alıyorum. çok şükür artık olmuyor.
Günaydınlar.
Erken doğumdan ben de korkuyorum. İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebişlerimiz. Ben de bebeğim bazen bir yere toplanmış gibi hissediyorum. Her gün olmasa da ara sıra hissediyorum. Korkutuyor beni. İnşallah sağ salim zamanında gelsin yavrucaklarımız.
kahvelokumcum cevabın için teşekkür ederim. Ben tansiyonumu sık sık ölçüyorum. 10a 6 filan çıkıyor genelde. Yani düşük. Küçüğü 5e filan düşünce nabzım daha hızlı atıyor. O zaman nabzıma bakıyorum 120nin üzerinde oluyor. 140 falan olduğu bile oluyor. Uzun zamandır böyle. Doktorum önemli değil dedi. Kardiyologa gittim, Ekg çektirdim o da problem yok dedi. Ama benim içim rahat etmiyor. Sanki sürekli merdiven çıkmışım gibi kalbim ağzımda atıyor. Bir de sol tarafa yat diyorlar, sol tarafa yatınca iyice hızlanıyor, nefes alamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
merhaba canım bende takip edipte yazmıyanlardanım:S bizimde fıstığımız 25 haftalık şeker yüklemesi yaptırdım 232 çıktı:18: çok üzgünüm bu yüzden dr unda önemsemiyorsa yaptırma boşuna canını sıkma diyet yapıyorum şuan 3 gündür çaya bile şeker koymuyorum yasakladılar. Bu akşam şekerli çay içtim oda tek şeker 155 e çıktı. Bende 5-6 kilo aldım yani sen bilirsin dr a bırakma sen karar ver tahlillerine. Minik hanım içinde rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. sağlıklı günler diliyorum ikinizede
ayyyy benim randevuma daha 1 ay var ozamana kadar hep boyle mi olcak yaaa cok kotu katiliyo butun AYACIGIMMMM 50: 50:
iyi dileklerin için teşekkürler teyzesi bizde size dileriz :) ben burda okuyorum şeker olayını anlamadım yaşlamı alakalı yoksa kiloyla mı ben baktırmadım dediğim gibi ama kilo konusunda acayip takıntı yaptım 1 kendim kiloyu sevmediğim için 2. side doktorumuz yoruma açık bir düşünce ama sen ne kadar ideal hatta az kilo alırsan bebek okadar güzel gelişir kilosu demişti bende çok şükür bebişin kilosu dediğine göre güzel gidiyor tezi doğru olabilir ama kısıtlanmak çok kötü bişey sadece sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama tatlılar hamur işleri o cazip kızartmalar korka korka yiyorum ama diğer faydalı herşeyden az ve 2 saate bir yemeye çalışıyorum .
kızlar kramp olayı bundan iki üç hafta önce bende bir kaç kez olmuştu aynen tarif ettiğiniz yerde ve uykunun arasında hani uyanırken esneriz ya kolları geri atıp ayakları uzatarak işte o anlarda hep giriyordu artık esnenemeye çalışıyorum ama kendi kendime parmakları kendine doğru çekerek hemen geçiyor dediğiniz gibi artık olmuyor gibi bişey tabi esnemezsem :) benim 2. aydan 4. aya kadar hergün düzenli ağrılarım ve gece gündüz istifralarım oluyordu hamilelikten nefret etmiştim çok şükür şimdi çok iyiyim bütün annelere de sağlık dilerim
evet canım her gerneşme ihtiyacı hissettiğimde uykudan uyanıyorum. önceleri gerneşmeyle birlikte kramp giriyordu artık olmuyo ama karnımın falan çok gerildiğini hissediyorum. rahat olamıyorum yani hemen uyanıyorum. sonrada bi süre uyku yok tabi. uykusuzluk temel problem sanırım.
uyyy Allah yardım etsin uykusuzluk çok kötü bi ara karnımın üstüne yatmıcam diye takmaktan uyayamııyordum o yana dön bu yana dön sonra dr. sordum karnımın üstüne yatınca ezilirmi bişey olurmu diye sen nefes aldığın müddetçe her türlü yatabilirsin dedi şimdilik rahat uyuyorum ama benimde nefes problemim var bazen oluyor özellikle heycanlanınca çok duygulanınca ya da ağlayınca nefesim yetmicek gibi oluyor o eleviti de başka gittiğim bi doktor iç diyor sürekli gittiğim kestirtti sadece kan hapını sürekli alman lazım diyor hap içmekte ayrı bir sıkıntı..
hap içmekten bıktım. sabahları tiroit hapı ve kan hapı. bide pekmez ( ki benim için ilaçtan hiç farkı yok ıyyyyy) akşamları kalsiyum, magnezyum, kan hapı ( kan hapını ikiye çıkardı doktor) içim dışıma çıktı ilaçtan. ilaç içmeyi hiç sevmem ama herşey güzel oğlum için... eleviti bana hiç vermedi doktor. niye ki acep?
canım elevit vitamin hapı türevleri var ille onu vermiyorlar diye biliyorum ama ben de dışardan vitamini gereksiz görüyorum normal beslenmeyle gerekli bütün vitaminleri alabiliyoruz zaten kalsiyum magnezyum niye içiyorsun anlamadım eksik değerlerinmi var kalsiyumuda yoğurt süt ve peynir karşılıyor diye biliyorum ama yiyemiyorsan o ayrı tabi kan hapıda sanırım doğumda çok kan kaybı oluyormuş vücut kansız kalmasın ve loğusalıkta sapsarı gezmeyelim diye