• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi aksamlar uyanik olan var mi???????

arkadaslar bisey sorcam size aranizda gece uyuyrken ayaklarina kramp giren ve elleri uyusan var mi yaaa benim bir kac haftadir cok agriyo sol ayagim gece uykudan uyandiriyo beni :50:

bu haftalardan sonra normal diyo doktorlar kalsiyum ve magnezyum alabilrsin
geçmesi için:79:

merhaba canım bende takip edipte yazmıyanlardanım:S bizimde fıstığımız 25 haftalık şeker yüklemesi yaptırdım 232 çıktı:18: çok üzgünüm bu yüzden dr unda önemsemiyorsa yaptırma boşuna canını sıkma diyet yapıyorum şuan 3 gündür çaya bile şeker koymuyorum yasakladılar. Bu akşam şekerli çay içtim oda tek şeker 155 e çıktı. Bende 5-6 kilo aldım yani sen bilirsin dr a bırakma sen karar ver tahlillerine. Minik hanım içinde rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. sağlıklı günler diliyorum ikinizede

bende şeker madurlarındanım sınırda çıktı bugün diyetisyen randevum var bakalım ne bekliyo beni?
bu şeker olayının kiloyla alakası yok bunu anladım
ben daha 60 kilo bile olmadım çünkü

aynen canım bu hafta basladı benide uykudan uyandırıyoo:50:

iyi aksamlar uyanik olan var mi???????

Arkadaslar bisey sorcam size aranizda gece uyuyrken ayaklarina kramp giren ve elleri uyusan var mi yaaa benim bir kac haftadir cok agriyo sol ayagim gece uykudan uyandiriyo beni :50:

peki ne yapabiliriz agrimasin bir fikri olan var mi geceleri kizim zaten uyandiriyo beni birde bu kramplar geceleri cok belim de agriyo napalim yaaa zaman ilerledikce daha cok artmaya basladi sikayetlerimiz sanirim :25: Yani bende oyle oluyo bugun midemde bulandi boyle bi fena oldum sanki tansiyonumda dusuyo :91:

bu haftalardan sonra normal diyo doktorlar kalsiyum ve magnezyum alabilrsin
geçmesi için:79:

canlarım size magnuzyum diyorum başkada birşey demiyorum :66:

Günaydın herkese mutlu sağlıklı bol tepikli hafta sonları dileriz...

Kramplar bende 3-4 haftadır oluyor öyle acılıki uykudan ağlayarak uyanıyordum...Doktor suda eriyen magnezyum verdi toz hergün 1 tane içiyorum ve kramplara veda ettim :)) hemen sizde isteyin bence ....

Herkese günaydın kızlar :)))
banada doktorum geçen gittiğimde magnezyum verdi toz olanlardan faydasını gördüm sorun doktorlarınıza ...
Mutlu bir hafta sonu diliyoruz kızımla :nazar:

günaydın kızlar..

eşim uyurken bende bi topiğe bakim dedim. bugun randevumuz var kızımızı görücez çok heyecanlı bir bekleyiş taa 13 te randevumuz :( ramazan nedeni ile geç saate aldım.

günaydın kızlar.ben magnezyumu 3 aydır kullanıyorum ve geceleri yarım saate bir krampla uyanıyorum.ilaç almasam ne olacak bilmem.size bir tavsiyem var kramla ilgili ,bende işe yarıyor.krampla uyanınca sırt üstü uzanın ,bacaklarınızı dümdüz uzatın,topuğunuzu ileri ,parmaklarınızı kandinize doğru çekin.yaparken acıyor ama sonra bıçak gibi kesiliyor.

günaydın kızlar.ben magnezyumu 3 aydır kullanıyorum ve geceleri yarım saate bir krampla uyanıyorum.ilaç almasam ne olacak bilmem.size bir tavsiyem var kramla ilgili ,bende işe yarıyor.krampla uyanınca sırt üstü uzanın ,bacaklarınızı dümdüz uzatın,topuğunuzu ileri ,parmaklarınızı kandinize doğru çekin.yaparken acıyor ama sonra bıçak gibi kesiliyor.

Bunu biyerde okudum bende denemiştim gerçekten ii geliyor....

hergün 1 muz,
mümkünse 1 tane bıldırcın yumurtası (pişmiş)
baklagil ve et ağırlıklı beslenme

sağol canım hepinizi dinleyeceğim :)

hayırdır yağmur,sorun yok değil mi?ben her zaman ne yiyorsam onu yemeye devam ettim.gerçi ben sebze ,meyve ,et hepsini yerim.kızımda anası gibi tosun gibi.yediklerini incele bakalım,ne eksik.

canım ben pek meyve yemiyorum sütü de sevmem ama 2 günde bir falan içiyorum. bir de balık yiyemiyorum.
doktor kilosu düşük dedi son gittiğimde. Benim rahmim kalp şeklinde olduğu için sa taraftaki damardan çok iyi beslenmiyormuş. kilosu düşük olur dedi erkende olabilir dedi. bol bol sol tarafına yatıp dinleneceksin gıdana da dikkat edeceksin dedi.
tabi bende telaş başladı :17:

Günaydıııınn mutlu ve güzel bir gün olsun hepimize:)
Ben de dün mothercare'e gittim kıyafet olarak hiçbir şey yoktu gerçekten de, ama ben beşik aldım küçük sallananlardan:66:%50 indirim vardı çok uyguna denk geldi,içinin yan korumalıkları,batteniyesi ile bebek küveti de %50 indirimdeydi haberiniz olsun dedim

sağol canım hepinizi dinleyeceğim :)

canım ben pek meyve yemiyorum sütü de sevmem ama 2 günde bir falan içiyorum. bir de balık yiyemiyorum.
doktor kilosu düşük dedi son gittiğimde. Benim rahmim kalp şeklinde olduğu için sa taraftaki damardan çok iyi beslenmiyormuş. kilosu düşük olur dedi erkende olabilir dedi. bol bol sol tarafına yatıp dinleneceksin gıdana da dikkat edeceksin dedi.
tabi bende telaş başladı :17:

canım telaşa gerek yok beslenmene dikkat et doktor yemek konusunda yönlendirmedimi

Son düzenleme:
yagmurcum sende bi dene bakalım düzenli bir şekilde ye yemeklerinide mutlaka sonuç alırsın doğuma kadar daha çok var birkaç haftaya toparlar bence bebişin...

Back
X