2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım maalesef bende de var aynı durum.
Her zaman olmasa da ara ara.
Çok sıkıcı bi durum.

Günaydın,

Aaa kalbim bukadarmı temiz olur dedimki birileri park yatak dolap falan alsada fikir edinsem..Canım resimleri sabırsızlıkla bekliyorum ve neyi nekadara nerden aldığınıda yazarsan bende bir an önce almak istiyorumda...

doktora akıntım oluyor dedim hemde baya oluyodu rahim ağzıma baktı ultrosonla üstten baktı rahminde açıklık yok dedi kızlar teşekür ederim cevaplarınız için inanın rahatladımm birde bana bir ay önce doopler yapmıştı onda kan basıncım çentikli çıkmıştı benden bebeğe giden kana sınırda çıkmıştı ben coraspin kullanıyorum hergün bu seferde bakmadı sordum bakmadınız dedim. bu dıoopler çok kuvetli bişey dedi bebeğin durumu iyi dedi hareketleri de normal dedi zaten önlem olarak coraspin kullanıyorsun dedi gerek duymuyorum dedi.inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah

günaydın güzel anneler ve kuzuları herkes iyidir inş..

bizde oğlumla iyiyiz.perşembe ve cuma doktordaydık.yiğidim neredeyse 1 kilo olmuş 998gr.şeker testimiz 165 çıktı.pazrtesi kontrolüm var ozaman

100lük yaptıracaz.50 gramı zor içmiştim.100lüğü nasıl içicem düşündükçe midem bulanıyor.

cnm geçmiş olsun sabah sabah beni güldürdün yahuuagızdan cıkana dıkkat cnm yaaaa
esram cnm kafana takma yaaa kızın maşşallah saglıklı kendıne stres yapıyosun rahat ol kızın dönecek

ben hiç zorluk çekmedim bildiğiniz limonataydı hatta biraz daha şekersiz geldi bana yalnız kan aldığı yerler çok morardı damarı zedeli sanırım

Günaydın kızlar:)
Ulan ne pimpirikli insanlar topluluğu olmuşuz:)
Biri bi sorun yazdı mı hemen bende de var mı diye düşünüyorum.
Yok demiyorum çünkü yok deyince ertesi güne kalmadan belirti veriyor:)
Psikolojik mi ki acep?
Sabah sabah yorgunum yine:)Gece ne yapıyorsam artık.
Gerçi bu gece doğum yaptım,çok tatlı bir bebeğim oldu rüyamda.
Ama rüyamda bile erken doğurdum artık bilinçaltı nasıl çalışıyorsa:)
Allah akıl sağlığı versin önce:)

ben hiç zorluk çekmedim bildiğiniz limonataydı hatta biraz daha şekersiz geldi bana yalnız kan aldığı yerler çok morardı damarı zedeli sanırım

kanı kelebek takıp hep aynı yerden mi yoksa ayrı yerlerden mi alıyorlar.benim damarlarım ince zor buluyorlar da

günaydın kızlar ya bende rüyamda oğluşum doğmuşta emziriyodum gördüm ama yüzünü falan hatırlamıyorum sadece çok az emip uyuodu bende uyandırmaya çalışıyodum onu hatırlıyorum bide VTech nightlight bear - YouTube ben bu videodaki dönenceden istiyorum ama nette o kadar aradım trde satan yer yok mothercarein yabancı online alışveriş sitesinde çıkıyo istdaki mothercarelerde varmıdırki yaa giden olursa bakabilirmi lütfen bütün mağazaları arıym dedimde adamlar delimi bu der diye vazgeçtim nerden bulcam ben bunu o yabancı siteden alsam gelirmiki

Son düzenleme:
kanı kelebek takıp hep aynı yerden mi yoksa ayrı yerlerden mi alıyorlar.benim damarlarım ince zor buluyorlar da

benim içtiğiminde tadı kötü değildi ben kendim sıkmadım hazırlayan limonu kendi sıkmıştı içine ayrı kollarımdan aldılar ama söylersen kelebekte takarlar ablamdan öyle almışlardı

slm kızlar nasılsınız,
ben hasta yattım ikigün boynum kolarım her yanım tutuldu ne sağa ne sola yatamadım baya zor geçti 2 gün bugünde bir kırgınlık var hala geçmeyen(

slm kızlar nasılsınız,
ben hasta yattım ikigün boynum kolarım her yanım tutuldu ne sağa ne sola yatamadım baya zor geçti 2 gün bugünde bir kırgınlık var hala geçmeyen(

bebeşime bişey olurmu diye korkuyorumm uff yaaaaa bebeğimmm 910 gr olmuş teyzeleri kalp atışları falan herşeyi normalde ama kafası aşaığı taraftaydı böle olan yokmu bu haftalarda a

esra korkma.uzman tv de izlemiştim,süreklli şekil değiştiriyormuş sıpalar.aynı kalmazmış.rahat ol.

slm kızlar nasılsınız,

g.olsun canım kendini yorma fazla artık vakit yaklaştıkca bu kuzular bizim depolardan daha çok yiyo bizde böle halsiz kalıyoruz benimde dün öyle kemiklerim agrıyodu çok şükür geçti bide ben vitaminimide içemiyorum onun yerine bol bol meyve sebze yemeye çalışıyorum ama bakalım nolcak

sabah sabah ikinci şok.. eşim birine kefil olmuştu , bi kaç sene önce.işe girişte, teminat gibi bişeymiş.. senet imzalamışlar... adamın 1500 tl borcu varmış iş yerine, işten de çıkmış ama parayı ödememiş... tabii kefil biz olduğumuz için eşimi aramışlar.. arkadaşınada ulaşamamış eşim, ailesinden kimsede ödemeye yanaşmmaış.. yok yere 1500 tl patladı bize... bide haftasonu o arkadaşının evlerinin önünden geçerken konuşmuştuk, o parayı ödedimi acaba, bize patlamasa bari filan diye.. çok şom ağızlıyım bu ara galibaaaaaaa

slm kızlar nasılsınız,

geçmiş olsun bolcum bende aynıydım dün kalkamadım bir türlü bi akşam yemek yemeğe kalktım dikkat etmiyomuyuz ne kendimize

inşallah adam bi yerden çıkarda öder borcunu çok kolay değil bebeğinin rızkını başkası için ödiyeceksin ama sakın üzme kendini sana bebeğine bişey olmasın Rabbim yardım eder bi kolaylığını verir inşallah

ayy canım geçmiş olsun.bu devirde kimseye güvenmiceksin diye boşuna demiyo büyükler.neyse hayırlısı olsun yinede başının gözünün sadakası olsun.bu arada park yatağı nerden aldın???

Herkese günaydınlar....Bebişlerinizin attığı tepikler ile yüzünüzde oluşan gülümseme hep sürsün....Tatlı,tatlı haftalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…