2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
burda bi bebe mağazasından aldık hepsini, eşimin arkadaşı.. crystal baby nin park yatağı, adam tavsiye etti aldık, inşallah memnun kalırız.. ama rengi içime sinmiyo şimdi, zaten ekim 15 den sonra gelecek hepsi, o zamana değiştirirm büyük ihtimalle, şöyle kırmızlı lacivertli bişi bulursam onu alırım, daha çok yakışır dimi odaya?

hayırlı olsn tatlım güle güle kullanın arabanın markası ne uygun almışsınz?

evt cnm sanırım dikkat etmiyoruz bide eşimle tartıştım biraz oda tuzu biberi oldu daha çok sinirlerm bozuldu..

benim idrarda protein çıkmıştı doktor o zaman şeker olabilir sende demişti
sonuç olarak şeker çıktı

canım tek bir mothercare gidip ürünü arattırabilisin onlar ortak havuz kullanıyorlar hangi mağazada ne var öğrenebiliyorsun

araba sunny baby cnm.. açıkçası bizim hiç bi fikrimiz yoktu hangi marka iyidir filan diye.. arkadaşının tavsiye ettiklerini aldık işte, memnun kalmazsak onun başında biticez artık:) odamızın tülü perdesi ve halısı kaldı, bayramdan sonrada onları hallederim heralde

günyadınlar herkese....... yeni iş gününüz hayırlı olsun çalışanlar kolaylıklar diliyorum..... bize haft sonu kaynatör ve görümcekle uğraştık beni sinir ettiler sağ olsunlar bu halimde.....Allah a havele ettim...kafam dolu dolunca geceleride çabuk uyuyamıyorum alacakları olsun ama.....

Günaydınlar. Mutlu haftalar.

bol geçmiş olsun. Ben de artık geceleri daha az uyuyabiliyorum. Havalar serinledi ama sıcakta bile daha iyi uyuyordum ben. Şimdi sabah 6'ya kadar döndüm durdum yatakta. 6'dan sonra 4 saat uyuyabilmişim. Normalde 7-8 saat kesintisiz uyurdum. Bir sıkıntım, rahatsızlığım da yok. Neden uyuyamıyorum bilmiyorum. :/

simiramis sana da geçmiş olsun canım. Hakikaten sinir bozucu bir durum, başkasının borcunu ödemek. Benim bir arkadaşımın babası da bu kefil olayı yüzünden baya bir borç ödedi, kızcağız da bütün maaşını ailesine veriyordu. Allah başka dert vermesin, kimseyi borca düşürmesin.

Kızlar ben İstanbul'a geldim dün itibariyle. Bugün Mothercare'a gtmeyi düşünüyorum. Her ayın 15inde indirim mi oluyordu, yanlış mı hatırlıyorum?

benimkide bu ara bi haşlanmak istiyor bazen sanki bu dünyada bebeğimle ben varmışım kimsem yokmuş gibi geliyor boşver üzme kendini bozma sinirini

evt cnm bende aynen öyle hissediyorm gerçekten yokmuş gibi

o zaman bende baştan söyliyimde boşuna delik deşik etmesinler.senin şekerin kaç çıkmıştı canım

kızlar onu ben söylemiştim ama tek biyerden alınan kanın sağlıklı olmadığı oyüzden artık her defasında farklı koldan aldıklarını sölemişlerdi.

maşallahh tosuncuğa..benimde o civarda çıkmıştı bana 100 lük yapılmadıı dikkat et dedi doktorumm..

hoşgeldin kuzum
evet 15 iydi git bugün mutlaka

Canım allah büyük bu halde zaten hamile insanı sinir ederek mubarek günlerde ne de güzel günah işliyorlar. ama sen bebeğin ve kendi sağlığın için kafana takmamaya çalış.. bebekler senin gerginliğini çok rahat hissediyorlar ve onlar da geriliyormuşş..

maşallahh tosuncuğa..benimde o civarda çıkmıştı bana 100 lük yapılmadıı dikkat et dedi doktorumm..

aslında bu haftaya kadar tatlı hiçbirşey yemiyordum nasıl yüksek çıktığını anlamadım.doktor gebelikte hormonlardan normal olduğunu söyledi ama yinide 100lük yaptırmamı istedi.

Facebook'ta 2011 Kasım Anneleri diye bir grup var. 43 üyesi var. Bazı arkadaşlar üye olduklarını söylemişlerdi. Acaba bu grup mu? Başka bir grup mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…