- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.561
burda bi bebe mağazasından aldık hepsini, eşimin arkadaşı.. crystal baby nin park yatağı, adam tavsiye etti aldık, inşallah memnun kalırız.. ama rengi içime sinmiyo şimdi, zaten ekim 15 den sonra gelecek hepsi, o zamana değiştirirm büyük ihtimalle, şöyle kırmızlı lacivertli bişi bulursam onu alırım, daha çok yakışır dimi odaya?
geçmiş olsun bolcum bende aynıydım dün kalkamadım bir türlü bi akşam yemek yemeğe kalktım dikkat etmiyomuyuz ne kendimize
inşallah adam bi yerden çıkarda öder borcunu çok kolay değil bebeğinin rızkını başkası için ödiyeceksin ama sakın üzme kendini sana bebeğine bişey olmasın Rabbim yardım eder bi kolaylığını verir inşallah
kızlarr günaydınnn hafta sonu doktordaydımm bebeğimm 910 gr olmuş doktor iyi dedi bebek ters duruyorr yani kafası aşağıda bacakları yukarda doktor onun için bişey demedi düzelir dedi daha küçük dedi şeker yüklemesi yapıldı açlık 90 tokluk 155 çıktı cumartesi 100 gr testi yapılacakk yüksek çıkarsaa diyettt ben burda hastanede yaptımıştım 82-120 çıkmıştı gayet te iyiydi idrarımda protein çıktı birde kum döküyormuşum öyle işte allaha şükür bebekk iyyi şekerim falanda çıksa daha iyi olacaktı kılzarrr bebği bu şekildee duran varmı idrarda proteini çıkan varmıı
kanı kelebek takıp hep aynı yerden mi yoksa ayrı yerlerden mi alıyorlar.benim damarlarım ince zor buluyorlar da
günaydın kızlar ya bende rüyamda oğluşum doğmuşta emziriyodum gördüm ama yüzünü falan hatırlamıyorum sadece çok az emip uyuodu bende uyandırmaya çalışıyodum onu hatırlıyorumbide VTech nightlight bear - YouTube ben bu videodaki dönenceden istiyorum ama nette o kadar aradım trde satan yer yok mothercarein yabancı online alışveriş sitesinde çıkıyo istdaki mothercarelerde varmıdırki yaa giden olursa bakabilirmi lütfen bütün mağazaları arıym dedimde adamlar delimi bu der diye vazgeçtim nerden bulcam ben bunu o yabancı siteden alsam gelirmiki
bende aynı yerden aldılar sürekli o zaman hiç bir morartı olmadı damarımı bulmaları 15 dakka sürdüğü için açmışken kelebek takdılar
evt cnm sanırım dikkat etmiyoruz bide eşimle tartıştım biraz oda tuzu biberi oldu daha çok sinirlerm bozuldu..
o zaman bende baştan söyliyimde boşuna delik deşik etmesinler.senin şekerin kaç çıkmıştı canım
benimkide bu ara bi haşlanmak istiyor bazen sanki bu dünyada bebeğimle ben varmışım kimsem yokmuş gibi geliyor boşver üzme kendini bozma sinirini
o zaman bende baştan söyliyimde boşuna delik deşik etmesinler.senin şekerin kaç çıkmıştı canım
benim yüksek 195 çıktı 2. saat ölçümü bide son saat 165 çıknca diyete başladık biz
günaydın güzel anneler ve kuzuları herkes iyidir inş..
bizde oğlumla iyiyiz.perşembe ve cuma doktordaydık.yiğidim neredeyse 1 kilo olmuş 998gr.şeker testimiz 165 çıktı.pazrtesi kontrolüm var ozaman
100lük yaptıracaz.50 gramı zor içmiştim.100lüğü nasıl içicem düşündükçe midem bulanıyor.
Günaydınlar. Mutlu haftalar.
bol geçmiş olsun. Ben de artık geceleri daha az uyuyabiliyorum. Havalar serinledi ama sıcakta bile daha iyi uyuyordum ben. Şimdi sabah 6'ya kadar döndüm durdum yatakta. 6'dan sonra 4 saat uyuyabilmişim. Normalde 7-8 saat kesintisiz uyurdum. Bir sıkıntım, rahatsızlığım da yok. Neden uyuyamıyorum bilmiyorum. :/
simiramis sana da geçmiş olsun canım. Hakikaten sinir bozucu bir durum, başkasının borcunu ödemek. Benim bir arkadaşımın babası da bu kefil olayı yüzünden baya bir borç ödedi, kızcağız da bütün maaşını ailesine veriyordu. Allah başka dert vermesin, kimseyi borca düşürmesin.
Kızlar ben İstanbul'a geldim dün itibariyle. Bugün Mothercare'a gtmeyi düşünüyorum. Her ayın 15inde indirim mi oluyordu, yanlış mı hatırlıyorum?
günyadınlar herkese....... yeni iş gününüz hayırlı olsun çalışanlar kolaylıklar diliyorum..... bize haft sonu kaynatör ve görümcekle uğraştık beni sinir ettiler sağ olsunlar bu halimde.....Allah a havele ettim...kafam dolu dolunca geceleride çabuk uyuyamıyorum alacakları olsun ama.....
maşallahh tosuncuğa..benimde o civarda çıkmıştı bana 100 lük yapılmadıı dikkat et dedi doktorumm..
hoşgeldin kuzum
evet 15 iydi git bugün mutlaka
diyetisyene mi gittin yoksa doktorun belli şeyleri mi yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?