- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.581
aslında bu haftaya kadar tatlı hiçbirşey yemiyordum nasıl yüksek çıktığını anlamadım.doktor gebelikte hormonlardan normal olduğunu söyledi ama yinide 100lük yaptırmamı istedi.
Facebook'ta 2011 Kasım Anneleri diye bir grup var. 43 üyesi var. Bazı arkadaşlar üye olduklarını söylemişlerdi. Acaba bu grup mu? Başka bir grup mu?
Canım allah büyük bu halde zaten hamile insanı sinir ederek mubarek günlerde ne de güzel günah işliyorlar. ama sen bebeğin ve kendi sağlığın için kafana takmamaya çalış.. bebekler senin gerginliğini çok rahat hissediyorlar ve onlar da geriliyormuşş..
aslında bu haftaya kadar tatlı hiçbirşey yemiyordum nasıl yüksek çıktığını anlamadım.doktor gebelikte hormonlardan normal olduğunu söyledi ama yinide 100lük yaptırmamı istedi.
ben onların yaptırklarını görmezden geldim hamileyim duygularım karışık aşırı tepki veriyorumdum diye önemsemedim... daha önce burayada yazmıştım kaynanam benimle konuşmuyor hep oğluna söylüyor diye...meğer hanım bana tiripliymiş ben dönünce görümcekte sakinleştireceği yerde vermiş gazı oooo her şeyim şikayet olmuş evde eşime.....eşimde olayları bilmiyor ben hiç anlatmadım görmezdne geldim oda dinlemiş onları bir güzel....
bunlar hiç hamile olmamaış her halde..ne psikolojiden anlıyorlar ne halden....olan bana ve bebeğime oldu....çok siinirlendim çünkü kuzum hissetti mecbur..onla konuştum durumu anlattım ama üzdüm onuda.....
sıkma canını diycem ama ne kadar olsa insan kayıtsız kalamıyor
ama ne zaman canım sıkkın olsa üzgün olsam kızımda öyle bir hızla hareket etmeye başlıyor ki onu düşünüp sakinleşmeye çalışıyorum
Eşime gıcık oluyorum iki gündür.
Yalnız değilmişim.
Adam ne dese ağlayasım geliyor.
Bende de var galiba biraz.
Ama o da dikkat etmiyor söylediklerine.
Neyse:)
Bu arada facebook taki gruba 3-4 kez istek gönderdim ama kimse beni kabul etmedi ya:)
Bilemedim mi ki.
Ayşegül olan benim.
Bacım beni de ekle...
offf offf doktordan geldim şimdi kulağım iltihaplanmışş damlalar falan yazdıı düzgün bey yerinde yoktuu fotokopisini çektim reçetenin kıza bıraktımm arayacağım birazdan bakalım ne diyecekk ..salak kbb uzmanının yazısından hiçbişey anlaşılmıyoo kii..:26:
ayyy evet günlerdir sakin olan çocuk 2 gündür geceleri deli gibi kıpırdanıyor oda etkilendi....kuzucuğum....onu üzenler utansınlar beni bu haldeyken...... ama artık sakinim aklıma getirmemeye çalışıyorum onları....
offf offf doktordan geldim şimdi kulağım iltihaplanmışş damlalar falan yazdıı düzgün bey yerinde yoktuu fotokopisini çektim reçetenin kıza bıraktımm arayacağım birazdan bakalım ne diyecekk ..salak kbb uzmanının yazısından hiçbişey anlaşılmıyoo kii..:26:
canım istek görünmüyo şimdi baktım bu linkten tekrar deneyebilr misin ?
Giriş Yap | Facebook
canım benide eklermisin semra ismim
ben onların yaptırklarını görmezden geldim hamileyim duygularım karışık aşırı tepki veriyorumdum diye önemsemedim... daha önce burayada yazmıştım kaynanam benimle konuşmuyor hep oğluna söylüyor diye...meğer hanım bana tiripliymiş ben dönünce görümcekte sakinleştireceği yerde vermiş gazı oooo her şeyim şikayet olmuş evde eşime.....eşimde olayları bilmiyor ben hiç anlatmadım görmezdne geldim oda dinlemiş onları bir güzel....
bunlar hiç hamile olmamaış her halde..ne psikolojiden anlıyorlar ne halden....onların yaptıkları kaza benim yaptıklarım ceza sanki....hiç kendi hal ve tavırlarına bakmıyor insanlar....olan bana ve bebeğime oldu....çok siinirlendim çünkü kuzum hissetti mecbur..onla konuştum durumu anlattım ama üzdüm onuda.....
canım cok gecmis olsun harbiden tesadufun bu kadarı olur.. neyse Allah beterinden saklasın..günaydın güzel anneler... nasılsınız....
ya bu sabah berbat bişey oldu, gülsemmi ağlasammı bilemedim.. haftasonu eşim tuvaletin kapısını açık bırakmış, bende ona kızdım şu kapıyı bi kere örtsen dişimi kırıcam dedim.. 2 gündür her tuvaletten çıkmaya hayatım dişini kırsana diyo bana.. bu sabah ağzımda bişeyle uyandım, bi baktım ki dişim kırılmış, azı dişimin kocaman bi parçası kopmuş resmen.. nasıl ah ettiyse benim kocamçç dişçiden randevu aldım yine.. hamilelikte benim bu dişçi yolculuklarım bitmeyecek galiba...
sonraaa haftasonu oğluma ciciler aldık.. bakmaya diye çıktık aldık eve geldik, cici topiğine eklerim birazdan.. dolabıyla şifonyerini aldık, park yatağını aldık, nevresim takımını, bebek arabası ve pusetini aldık.. havlumuz yoktu havlu aldık...
canım beni de dun aksam kayınbiraderim aglattı esimle devamlı tartısıyorlar ve kendisi de gecen sene baba oldu esinin ustune ne kadar titredigini kendim biliyorum!ben onların yaptırklarını görmezden geldim hamileyim duygularım karışık aşırı tepki veriyorumdum diye önemsemedim... daha önce burayada yazmıştım kaynanam benimle konuşmuyor hep oğluna söylüyor diye...meğer hanım bana tiripliymiş ben dönünce görümcekte sakinleştireceği yerde vermiş gazı oooo her şeyim şikayet olmuş evde eşime.....eşimde olayları bilmiyor ben hiç anlatmadım görmezdne geldim oda dinlemiş onları bir güzel....
bunlar hiç hamile olmamaış her halde..ne psikolojiden anlıyorlar ne halden....onların yaptıkları kaza benim yaptıklarım ceza sanki....hiç kendi hal ve tavırlarına bakmıyor insanlar....olan bana ve bebeğime oldu....çok siinirlendim çünkü kuzum hissetti mecbur..onla konuştum durumu anlattım ama üzdüm onuda.....
Acıktım:)
Mutfağa gidiyorm ben...
Acıkan varsa gelsin:)
eğer eşinde onların tarafında olduysa yanlış yapmış benimki olsa onları dinlerdi bu dahada delirtiyor insanı seni üzdükleri için çokta huzurlu zamanlar geçiriceklerini sanmıyorum benim kendi annem bile benden su içerse helallik istiyorki seninkiler ne yapıcaklar senin hakkını nasıl ödiyecekler hiç üme canını ben üzüldüğümde kızdığımda odama geçip meleğime şarkı söylüyorum o hareketlenincede herşeyi unutuyorum ondan başka hiç bir şeyin önemi olmadığını anlıyorum etme bulma dünyası boşver yakındır seni üzdükleri için onlarında bir şeyden üzüldüğünü duyarsın ben sana söylemiştim seninki oğlunu değil düpedüz seni kıskanıyor aynı modelden bende var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?