2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aslında bu haftaya kadar tatlı hiçbirşey yemiyordum nasıl yüksek çıktığını anlamadım.doktor gebelikte hormonlardan normal olduğunu söyledi ama yinide 100lük yaptırmamı istedi.

bende çıktığında bende aynı şeyi sorguladım tatlı yok denecek kadar az yiyorum ve 60 kiloyum şuanda
doktor süt bezlerinin çalışmaya başladığını bu yüzden vucutta insilünün baskılanamadığını söyledi

ben onların yaptırklarını görmezden geldim hamileyim duygularım karışık aşırı tepki veriyorumdum diye önemsemedim... daha önce burayada yazmıştım kaynanam benimle konuşmuyor hep oğluna söylüyor diye...meğer hanım bana tiripliymiş ben dönünce görümcekte sakinleştireceği yerde vermiş gazı oooo her şeyim şikayet olmuş evde eşime.....eşimde olayları bilmiyor ben hiç anlatmadım görmezdne geldim oda dinlemiş onları bir güzel....

bunlar hiç hamile olmamaış her halde..ne psikolojiden anlıyorlar ne halden....onların yaptıkları kaza benim yaptıklarım ceza sanki....hiç kendi hal ve tavırlarına bakmıyor insanlar....olan bana ve bebeğime oldu....çok siinirlendim çünkü kuzum hissetti mecbur..onla konuştum durumu anlattım ama üzdüm onuda.....

Son düzenleme:
aslında bu haftaya kadar tatlı hiçbirşey yemiyordum nasıl yüksek çıktığını anlamadım.doktor gebelikte hormonlardan normal olduğunu söyledi ama yinide 100lük yaptırmamı istedi.

heee bende aynı durumdaydım benimde yüksek çıkmıştı... 100 lükte sınıa yakın çıkınca diyetisyene gönderdi...ben yaptığım hatayı buldum çok fazla meyve tüketiyordum....6 öğünün nerden baksan 3-4 ünü meyveyle geçiştiriyordumöyle az buzda değil tabaklarca yiyordum .onların miktarını ayarladı şimdi çok şükür kilo almamda durdu....şeker yüklemenin tek faydası o oldu bana

sıkma canını diycem ama ne kadar olsa insan kayıtsız kalamıyor
ama ne zaman canım sıkkın olsa üzgün olsam kızımda öyle bir hızla hareket etmeye başlıyor ki onu düşünüp sakinleşmeye çalışıyorum

Eşime gıcık oluyorum iki gündür.
Yalnız değilmişim.
Adam ne dese ağlayasım geliyor.
Bende de var galiba biraz.
Ama o da dikkat etmiyor söylediklerine.
Neyse:)
Bu arada facebook taki gruba 3-4 kez istek gönderdim ama kimse beni kabul etmedi ya:)
Bilemedim mi ki.
Ayşegül olan benim.
Bacım beni de ekle...

offf offf doktordan geldim şimdi kulağım iltihaplanmışş damlalar falan yazdıı düzgün bey yerinde yoktuu fotokopisini çektim reçetenin kıza bıraktımm arayacağım birazdan bakalım ne diyecekk ..salak kbb uzmanının yazısından hiçbişey anlaşılmıyoo kii..:26:

ayyy evet günlerdir sakin olan çocuk 2 gündür geceleri deli gibi kıpırdanıyor oda etkilendi....kuzucuğum....onu üzenler utansınlar beni bu haldeyken...... ama artık sakinim aklıma getirmemeye çalışıyorum onları....

canım istek görünmüyo şimdi baktım bu linkten tekrar deneyebilr misin ?
Giriş Yap | Facebook

çok geçmiş olsunnnnn.Allah Allah durup dururken bide çıkmış başına.....Allah şifanı versin

boşver allaha havale et sen
hamileyiz pozitif düşünüyoruz kimsenin bizi üzmesine izin vermiyoruz

canım geçmiş olsun.rabbim şifa versin inş.

eğer eşinde onların tarafında olduysa yanlış yapmış benimki olsa onları dinlerdi bu dahada delirtiyor insanı seni üzdükleri için çokta huzurlu zamanlar geçiriceklerini sanmıyorum benim kendi annem bile benden su içerse helallik istiyorki seninkiler ne yapıcaklar senin hakkını nasıl ödiyecekler hiç üme canını ben üzüldüğümde kızdığımda odama geçip meleğime şarkı söylüyorum o hareketlenincede herşeyi unutuyorum ondan başka hiç bir şeyin önemi olmadığını anlıyorum etme bulma dünyası boşver yakındır seni üzdükleri için onlarında bir şeyden üzüldüğünü duyarsın ben sana söylemiştim seninki oğlunu değil düpedüz seni kıskanıyor aynı modelden bende var çünkü

arkadaşlar merhaba bugün derdi olan çok ya üzüldüm forumu okuyunca rahatsız olanlara geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz

simiramis sana da çok üzüldüm şimdi hiç yokan sıkıntıya girmişsiniz umarım alırsınız parayı canım yaa

genel anlamda biraz daha rahat olmamız gerekiyor kızlar oksa bu üç ayı nasıl geçiricez ben de çok zor günler geçirdim ama hala atlatmamış olmama rağmen rahat olmaya çalışıyorum tamamen başaramıyoum tabiki de ama deniyorum akşam ben de rüyamda doğum yaptım ama erken doğum bir de oğlumu hastanenin yetersizliği yüzünden nefes alamadığı için kaybediyoduk o kadar üzülmüşüm ki hemen uyandım ve bebeğimin orda olduğunu düşünerek rahatmaya çalıştım yani bu kadar tesadüf olur burda bir arkadaşınkini okudum güldüm halimize o kadar pimpirik bu hale getiriyor beynimizi vallahi birbiriizi rahatlatalım kızlar bu böyle olmayacak

canım cok gecmis olsun harbiden tesadufun bu kadarı olur.. neyse Allah beterinden saklasın..
bu arada aldıgın ciciler esyalar hayırlı olsun..
kızlar hakikaten ben muallakta kaldım en iyi bebek havluları nereden alınır?? nerenin havlusu guzel ve uygun?

canım beni de dun aksam kayınbiraderim aglattı esimle devamlı tartısıyorlar ve kendisi de gecen sene baba oldu esinin ustune ne kadar titredigini kendim biliyorum!
eşimin ustune cok gidiyor her konuda kedi kopek gibiler en ufak bir seyi bile tartısamıyorlar en sonunda bastım cıglıgı basladım aglamaya yeter be diye sinirim bozuldu!! Allah'a havale ediyorum!

kolay gelsin bol tepikli gunler hanımlar!!!!!

Acıktım:)
Mutfağa gidiyorm ben...
Acıkan varsa gelsin:)

ben ben az önce yedim geldim çok acıkmıştım...

hiç sorma zaten onun hesabını eve gidince ayrı görecem... ama onada hak veriyorum ben hiç gördüklerimi ona söylemedim amannn huyları böyle böyle napalım zaten senede 5-10 gün geliyorum dedim.yaptıklarını görmezden geldim.eşimiede söyleyip üzmek istemedim arada kalmasın dedim sürekli şikayet eden gelin olmak istemedim...ama nerde onlarda o fikir ben allttan aldıkça onlarda eşime fişeklemiş...ben en çok görümceme kızdım...40 yaşında 10 yıılık evli aklı başında olması gerekirken annesini kardeşini gazlamış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…