2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ay yağmurum meyve yemen lazım..
balık yiyemediğini dra söyledin mi ben söyledim bana balık hapı verdi.. günde 2 tane ceviz yemelisin ayrıca..
bide kötü şeyler düşünme..
sütü de meyveli al.. sade sütten lezzetli oluyor.. bende sıkılıyorum muzlu filan içiyorum arada..

biri bitiyor diğeri baslıyor yani..
gecmiş olsun canım cok..

mersinli, Allah hepimize sabır versin, insan ne diyeceğini bilemiyo artık,
bi de kızlar mersinli üç asker şehit ooldu, şırnaktayız yazmış, siz de mesajı beğenmişsiniz..

kuzum biz onu desteklemek amacıyla beğendik.. yanındayız aynı üzüntüyü yasıyoruz anlamında..

hosgeldin canım.. braun kulaktan ateşölçer alcam ben..modeli bellide .. henüz almadık..

bebeğim bizim göbiş topiğimiz varki.., yeni gelenler için tekrarlamıs olalım hem..

Diğer Topiclerimiz...

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-...-anneleri.html (2011 Kasım Anneleri)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-...cizelgesi.html (2011 Kasim Anneleri Kilo Takip Cizelgesi)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-...gobusleri.html (2011 Kasim Annelerinin Gobusleri)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-...icileriii.html (2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-...siyetleri.html (2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri)

ay gercekten gülermisin ağlarmısın.. sen bu ara kötü seyleri dillendirme..

cicilerinizde hayırlı olsun.. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım..

neden ii değilmiş ya.. ben yaptırdım.. neyseki sonuc temizdi.. ama anlamdın neden ii bişey değil. ay beni aydınlatman lazım catlamak üzereyim suan..

kanı kelebek takıp hep aynı yerden mi yoksa ayrı yerlerden mi alıyorlar.benim damarlarım ince zor buluyorlar da

benimkini tek yerden aldılar kelebekle..

Facebook'ta 2011 Kasım Anneleri diye bir grup var. 43 üyesi var. Bazı arkadaşlar üye olduklarını söylemişlerdi. Acaba bu grup mu? Başka bir grup mu?

aynı grup sanırsam ..

madem öyle bundan sonra söyliceksin biz söylemedikçe melek sanıyor eşler annelerini çünkü onların yanında bişey yapmıyolar birde şunu anlamıyorum bahsettiğimiz insanlar 40küsür yaşlarındalar onların aklı başında bizim deneyimsizve cahilce davranmamız gerekirken onlar cahilce davranıyor biz alttan alıyoruz çok yüzü yumuşak olmamak lazım

hamileyken hiç bir şeyi içinde tutmamak lazım zaten ben başlıyorum ağlamaya. valla malesef akıl fikir başta olması yaşla alakalı değil. kaç yaşında kadın sana öle davranıyor sen hem daha küçüksün hem de hamile. aklına geleni söliceksin. hormonlara atarsın suçu olur biter:)

aynen öyle canım.....biz alttan aldıkça üstümüze geliyorlar...alçak eşeğe semer vuran çok olur derler....bundan sonra gördüğüm bana yanlış gelen her şeyi sölicem ben üzülceğime onlar üzülsünler eşimde en azından benim bakış açımı fark edecek kırıldığımı alındığımı bilecek.....

aklın yaşta değil başta olduğunu anlıyoruz...annelerine yaşlı diyoruz ama 40 larındaki görümceklerin ortayı yatıştıcakalrı yere alevlendirmelerini anlayamıyorum özel ilgi bekliyorlar herhalde bizde göstermeyince kardeşlerini kıskanacakları tutuyor... yaş bakımından bizi en iyi anlıcak onlar ama nerdeeee o olgunluk.....

geçmişi okumadan önce yazayım dedim...
face grubuna yazdım bilmeyenler için cumartesi günü bebeğimizin kız değil ERKEK olduğunu öğrendik...
oldukça zor oldu benim için meğerse bi güzel alışmışım...
bugün daha iyiyim sanınırım 2 güne falan tam olarak alışırım...
ama garip bir durum arkadaşlar...
ben çok etkilendim napayım...2,5 aydır kızım diye sevdik....
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah..

bebeğim 1 kilo olmuş sıkıntı yok çok şükür...

ben bişeymi kacırdım.. kayınvalidenle sorun mu oldu canım

aynı şey benimde başıma geldi birde kız bebek seviyorsan dahada bir koyuyor ama sağlıklı olsunda bir dahaki kız olur inşallah birde biz hep kıza hazırlandık ben yaptım annem ördü bişeyler pembeden maviye döndük artık :)

aa kızlar face var diye bizi unutmayın benim face hesabım yok ve acmayı da dusunmuorum :))

bu arada gollum'cgum şok içerisindeyim tatlım nasıl olur da cinsiyetini yanlıs soyledi doktor??
detaylı ultrason yaptırmamıs mıydın ki?
ay inanmıyorum bu haftada nasıl alıstın bu kadar onemli bir degisiklige???? :44::44: vallahi helal sana
e peki eşya falan almıs mıydın?

o nedemek ya..
27. haftada cinsiyeti yanlısmı söylemiş dr

hangi dr a hastaneye gidiyosun sen..

ay beni panik sarar şimdi..

gerçekten mi...bu saatten sonra nasıl değiştiki, uzun zamandır dktora gitmemişmiydin.. bak korktum şimdi... acaba bizim oğlanda değişebilir mi:) fazla alışveriş yapmamışsındır inşallah.. yada aldığın yerlerden değiştirirsin artık.. kötü olmuş gerçekten.. ama olsun, sağlıklı olsunda boşver gerisini..

benimde kan hapımı günde 2 ye çıkardı doktor, kan değerlerim düşmüştü.. o iğrenç hapı iki kere içmek sorunda kalcam

o nedemek ya..

tatlım dur panik yapma ya sen detaylı ultrason yaptırmadın mı?
benim bebisin vulva sı (yani cinsel organı ) tescillendi de rahatım
sana dr. solemedi mi ki??

canım aynen öyle seni sessiz gördükçe daha çok tepene çıkarlar.ilk evlendiğimde görümcem hamileydi.kayınvalidem teraviye gitmişti.benimde ogün başım çok ağrıyordu.uyuyunca geçer o ağrı biliyorum.uyudum kayınvalidem yememiş içmemiş eşime gidip işte kız hamile yalnız bırakmış uyumuş senin karın falan filan işte(bu arada görümcem çalışan bi kadın yani anadolu yakasından avruya işe gidio düşün)çok üzüldüm ama şimdi akıllandım ne söylerlerse ben on mislini söylüyorum sonunda susuyorlar...

merhaba kızlarrrrrrr
performans düşük ama iyi oldu çabuk okuyabildim
bizde haftasonu küvet , banyo malzemeleri , bez , emzirme minderi falan aldık yavas yavas eksikleri tamamlayalım dedik.bizde haberler böyle..

:)) geçmiş olsun canım deikkat et kendine...

canım böyle düsüncesiz insanlar bircogumuzun cevresinde benimde aynı zamanda..
bazen hiç anlamadıgım davranıslar oluyo bi bakıyosun senden iyisi yok bi bakıyosun sen yokmussun gibi hep verici olursan iyisin. benim eşimin ailesi var sadece burada kendi ailem baska sehirde hamilesin diye düsünen yok bide ayrı sehir zor oluyo ama alışıyo zamanla.boşver üzmeyelim bebişlerimizi....

canım geçmiş olsun aman dikkat et kulak ihmale gelmez (çok çektim)....

aaaaa hazırlık yapmışmıydın???
artık oğluşum diye seversin:)

aaaa gerçektenmiiii? hiç mi bilememişler bunca zaman....alışması ister istemez zaman alır ayların alışılmışlığı var.....Allah hayırlı uğurlu etsin ne diyelim....

ben bişeymi kacırdım.. kayınvalidenle sorun mu oldu canım

aslına bakarsan benle ilgili sorun yok kayınvalidemde 10 gün falan kalmıştım benile hiç konuşmamıştı evde hep ben yokmuşum gibi davranmıştı her şeyi eşime söylüyordu yıkacancak çamaşırların varmı diye bile...bende köşeme çekilip oturuyordum ortaya konuşuyordum genelde susuyordum....eşimede bir şey demeiştim üzülmesin belki brn abartıyordumdur kadının huyu böyledir diye....ama benim kaynatör ve görümcek ben gidince eşime fişeklemişler beni hemen her adım attğıım şikayet olmuş...görümcemi aramıyormuşum onu bile söylemiş...analı kızlı bir birlerini gaza getirmiişler...o beni kızı olarak görüyormuş ben ona yaklaşmıyormuşumhep kenara çeklip oturuyormuşum.... sanki onlar çok sıcak davrandılarda ben sırtımı döndüm....ama ben yapacakmışım ben konuşacakmışım ortam oluşturcakmışım....kocaman kadın ben misafirim ve gelinim ortama beni onun alıştırması gerekiyor bence tabi......

bende eşime hiç bunları söymediğim içim oda bir güzel oturup onları dinlemiş bunlar olurken yanımızda olmadığı için bilmiyordakafasında acabalar olmuş.......

ammaaaa maymun gözünü açtı...bakalım ben değişincene olacak.....şekercim işin aslı tipik kaynana görümcek sorunlarınu yaşadık 2 sene sonra açığa çıktı kafalarındakiler

benim eltiminde 7.ayda değişmişti mümkünse değişmesin bu kadar sey hazırladıktan sonra.
bizimde detaylıyı yapan doktorda kız dedi ama bazen karnımı gören erkek galiba diyor bozuluyorum yooo kız deyip bir keskin bakış atıyorum:))))

Son düzenleme:
tatlım dur panik yapma ya sen detaylı ultrason yaptırmadın mı?
benim bebisin vulva sı (yani cinsel organı ) tescillendi de rahatım
sana dr. solemedi mi ki??

ay söyledi söylemez olurmu..

ben kızımı 26 haftadır biliyorum :)

ama cok sasırdım 15-20 haftalar arası anlarımda 25 ten sonrası enteresan geldi bana..

erkekte hata olmuyor kızlar kızda oluyor genelde belki inanmıcaksınız ama ben doktoruma kızamadım bile nasıl yanlış görürsün diye bana kız dedi ve bacak arası acıktı apacık bak kız diye gösterdi kadın ultrason cıktısı almak aklıma gelmedi bir sonraki ayda erkek olduğunu gördüm artık ne diye yorumlarsınız bilemiyorum :)

kızlar bebişleriniz sürekli güçlü güçlü kıpırdamıyor değilmi
ben bazen çok hissediyorum bazen de güçsüz veya hiç birşey olmuyor
bir günü bir gününe uymuyor arkadaşım...
bazen bir kıpırtısına muhtaç bekletiyor beni...
bazen karnımı sündürüyor resmen...

slm kızlar nasılsınız,
ben hasta yattım ikigün boynum kolarım her yanım tutuldu ne sağa ne sola yatamadım baya zor geçti 2 gün bugünde bir kırgınlık var hala geçmeyen(
geçmiş olsun
bize herşey olur artık bu zamnda...

o nedemek ya..

toplu bir özet yapayım ben size...17. haftada kesin kız dedi...
ben başından beri erkek olduğunu hissediyordum ve kızı duyunca şaşırdım...
çünkü çevremde herkes aynı şeyi diyordu erkek erkek erkek...
ben tekrar 20. haftada ayrıntılıya girdim başkası baktı...
cinsiyetini göremiyorum kedi doktorunuz söylerse daha iyi olur dedi...
sonraaa ben kafama göre 6 hafta kontrole gitmedim...

son bir haftadır eşimle ikimizi bu düşünce sarmıştı mutlaka soralım dedik...
sorduk o da eee erkek dedi tabi ben şoooooooooooooooook.
pipi ekranda maşallahı var...
o günüm çok fena geçti hatta ağladım biraz...
sanki başka çocuk koymuşlar gibi oldum...
meğerse hayaller kurmuşum
e kız çocuk istiyordum mutluydum...
bi taraftan vicdan azabı çekiyorum oğluma yazık ben onu istemiyorum zannedicek diye...
bi taraftan alışmaya zorlanıyorum...
bugün nispeten iyiyim hele sabah hiç kıpırdamayınca nasıl korktum...

fazla eşya almamıştım elimde tulum takımı ve hastane çıkışı kaldı...
değiştiremem çünkü izmirden almıştım ve faturalarını attım...
Allah'tan badiler beyazdı...
fakat kayınvalidem belki 15 tane elbise, yelek, ceket örmüş...
teyzem bi sürü elbise almıştı sayısını unuttum...
şimdi yeni doğan yeğenime vericem elbiseleri ama kendi aldıklarımı saklayasım var...
yani bu da benim maceram oldu...

7 yılda gelen bebişim sürprize boğdu bizi...
hata bende arada doktora gitmedim...
ama var bunda da bir hayır...

sizlerin başına gelecek diye bişey yok...
panik yapmayın lütfen...

ama o kız cicili bicili kzı elbiseleri yok mu...
yarısı onların suçu

yani canlar biz doktora sormasak o söylemeycekti...
ben doğumda oğlanı görünce bu benim değil derdim herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…