2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar salı günü adetime 2 gün kala kan testim 47.27 çıkmıştı. Perşembe adet olmadım. Bugün testi tekrar yaptırdım. 261.5 çıktı. Sizce keseyi ne zaman görürüm? Siz ne zaman gördünüz? İnşallah sağlıkla keseyi de görürüm, kalp atışını da duyarım. Allah'ım hepimize yardım etsin.

kızlar benim düne kadar mide bulantım falan yoktu
ama bugün sürekli midem bulanıyor yenimi başlıyo acaba
çok rahattım ya önceden

benim anlamadığım sabit konu falan ne
ben anlamıyorum onları biraz bilgi verebilirmisin

canım 5.haftada görürsün keseyi.degerinin 1000in üzerinde olması lazım.5 güne kadar kese görülür gözünaydın

yani sabit konu bu. şu anda yazdığımız. sabit konu kapanmaz, silinmez, listenin başında kalır, bulunması kolaydır. ama diğer türlü olanlar kapanır da, silinir de. ayrıca sabit konunun ilk mesajını istediğin gidi değiştirebilirsin yani liste yapabilirsin. yarın moderatörün biri baksa bu ne konu tekrarı yapılmış 3 tane topic var dese diğer topicleri kapatabilir, sabitten devam edin der. ben hep bunu anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşılıp, terslendim, çok üzülmüştüm.

Son düzenleme:
benide listeye eklermisiniz
sat 7 şubat
14 kasım beklenen doğum tarihi
kilo 70
yaş 28
izmir
kese göründü
salı günü kalp etışı için randevum var

Arkadaşlar ankarada hangi doktora gidiyosunuz?..akropolden randevu aldım hazirana verdiler...akropolde ayşe saltık a giden var mı?..

anladım onun için moderatör bir topiğe yazmış konu taşındı diye
çok sağol teşekkürler
o zaman bizde artık burda takılırız

canım 5.haftada görürsün keseyi.degerinin 1000in üzerinde olması lazım.5 güne kadar kese görülür gözünaydın

Ayy inşallah canım yaa. Hem pazartesi randevum var hem perşembeye randevu aldım. İnşallah görürüm önümüzdeki haftasonuna doğru. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben de listeye eklenmek istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum henüz
Biriniz iletebilir mi benim bilgilerimi de Bebegim_01'e
Nick:Smurfie81
Sat:25 Ocak
TDT:1 Kasım
Kilo:58
Pıtpıtları 7+0 iken hem gördük hem duyduk çok şükür

ne güzel inşallah bu salı bende o pıtpıtları duyabilirim
tebrik ederim canım

sağol canım teşekkürler
üç tane topic var nereye yazacağımı şaşırıyorum

anladım onun için moderatör bir topiğe yazmış konu taşındı diye
çok sağol teşekkürler
o zaman bizde artık burda takılırız

cnm bazen insanlar zor anlayabilioda ben şunu anlamadım amaç paylaşım yapmaksa niye tersliolar kız yok ben kovsanızda gitmem oğlumdada dt 27 aralık tı yeni yıla anca gelir dioduk 18 aralıkta geldi çok şükür abisine çekerse 24 kasımda falan gelir

aa bu arada bebişlerin burçları ne olacak

kızlar benim düne kadar mide bulantım falan yoktu
ama bugün sürekli midem bulanıyor yenimi başlıyo acaba
çok rahattım ya önceden
cnm inş başlamaz diyelim benimde midem oğlumdada bulanmamıştı ama bazen bulansa biraz naz yapsam diyom ama iştahım her zamanki gi yerinde numarada yapamam ki:82:

h.geldiniz kızlar yeni isimler gelmiş.rabbim hayırlısıyla yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin.
yeni gelen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa bilgilerini listeye eklemem kolaylaşır.arada bakıyorum ama bazen gözden kaçanlar olabiliyor.sumfur canım ekledim senide.lütfen görmediklerim kusura bakmasın yazan arkadaşlar olursa bu mesajımı okuyan arkadaşlar bilgilendiri ve özelden bana msj atmaları gerektigini anlatırlarsa sevinirim saglıklı günler

canım dogdugu güne baglı burcuda kasım 22 ye kadar dogarsa akrep 22den sonra dogarsa yay oluyor hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm inşallah tez zaman da bebeğine kavuşursun aminnn herkeze dua ediyorum cnm rabbim olmayanlarada versin inşallah olsun sen yine gel topiğimize herzamn açığız güzelim

hoşgeldin aramıza çok sevindim senin adına inşallah sağ sağlim doğururuz kasımda doğum yapacaklar çoğalıyoruz bebişler hep akrep burcu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…