- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.001
valla ben o teklifi defalarca yaptım. sabit konuda olmanın avantajlarını anlattım. ama o topicte konu sahibi beni öyle bi tersledi ki. kimsede evet bu kız haklı demedi. boşver aman lafını dahi etme, kim nereye yazarsa yazar. sumağa da sana da çıkış yok. sanki aralığı bekler mi sanıyosunuz ikiizde :79:
Kızlar salı günü adetime 2 gün kala kan testim 47.27 çıkmıştı. Perşembe adet olmadım. Bugün testi tekrar yaptırdım. 261.5 çıktı. Sizce keseyi ne zaman görürüm? Siz ne zaman gördünüz? İnşallah sağlıkla keseyi de görürüm, kalp atışını da duyarım. Allah'ım hepimize yardım etsin.
benim anlamadığım sabit konu falan ne
ben anlamıyorum onları biraz bilgi verebilirmisin
yani sabit konu bu. şu anda yazdığımız. sabit konu kapanmaz, silinmez, listenin başında kalır, bulunması kolaydır. ama diğer türlü olanlar kapanır da, silinir de. ayrıca sabit konunun ilk mesajını istediğin gidi değiştirebilirsin yani liste yapabilirsin. yarın moderatörün biri baksa bu ne konu tekrarı yapılmış 3 tane topic var dese diğer topicleri kapatabilir, sabitten devam edin der. ben hep bunu anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşılıp, terslendim, çok üzülmüştüm.
canım 5.haftada görürsün keseyi.degerinin 1000in üzerinde olması lazım.5 güne kadar kese görülür gözünaydın
anladım onun için moderatör bir topiğe yazmış konu taşındı diye
çok sağol teşekkürler
o zaman bizde artık burda takılırız
aynen. rica ederim canım, hoşgelmissin, sefalar getirmişsin :))
Ben de listeye eklenmek istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum henüz
Biriniz iletebilir mi benim bilgilerimi de Bebegim_01'e
Nick:Smurfie81
Sat:25 Ocak
TDT:1 Kasım
Kilo:58
Pıtpıtları 7+0 iken hem gördük hem duyduk çok şükür
sağol canım teşekkürler
üç tane topic var nereye yazacağımı şaşırıyorum
benim anlamadığım sabit konu falan ne
ben anlamıyorum onları biraz bilgi verebilirmisin
yani sabit konu bu. şu anda yazdığımız. sabit konu kapanmaz, silinmez, listenin başında kalır, bulunması kolaydır. ama diğer türlü olanlar kapanır da, silinir de. ayrıca sabit konunun ilk mesajını istediğin gidi değiştirebilirsin yani liste yapabilirsin. yarın moderatörün biri baksa bu ne konu tekrarı yapılmış 3 tane topic var dese diğer topicleri kapatabilir, sabitten devam edin der. ben hep bunu anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşılıp, terslendim, çok üzülmüştüm.
anladım onun için moderatör bir topiğe yazmış konu taşındı diye
çok sağol teşekkürler
o zaman bizde artık burda takılırız
valla ben o teklifi defalarca yaptım. sabit konuda olmanın avantajlarını anlattım. ama o topicte konu sahibi beni öyle bi tersledi ki. kimsede evet bu kız haklı demedi. boşver aman lafını dahi etme, kim nereye yazarsa yazar. sumağa da sana da çıkış yok. sanki aralığı bekler mi sanıyosunuz ikiizde :79:
cnm inş başlamaz diyelim benimde midem oğlumdada bulanmamıştı ama bazen bulansa biraz naz yapsam diyom ama iştahım her zamanki gi yerinde numarada yapamam ki:82:kızlar benim düne kadar mide bulantım falan yoktu
ama bugün sürekli midem bulanıyor yenimi başlıyo acaba
çok rahattım ya önceden
Ayy inşallah canım yaa. Hem pazartesi randevum var hem perşembeye randevu aldım. İnşallah görürüm önümüzdeki haftasonuna doğru. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
slm kubi ben maalesef hamile değilim 2 gün günüm geçmişti ama adet oldum bu topiği görünce merakla takip ettim sizlerin güzel haberlerini okudukça çok mutlu oldum sanki ben hamileymişim gibi Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alırsınızı bebişlerinizi kucaklarınıza
Merhabalar...
Ben de 3 gün önce kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek ve hamile olduğumu anlayamayacağım sanırım. Adet günüm dündü. İnşallah gelmez kırmızılar da bebiş gelir...
Kısa özetleyeyim yaşadıklarımı... 9 aylık evliyiz.Bebek istiyoruz, bir doktora gittim 6-7 ay boyunca, bir sorun olmadığını söyledi. Sonra doktorumu değiştirdim, diğerinin ilgisizliğinden şikayetçiydim. 23 Şubatta gittiğim ilk muayenede yeni doktorum yumurta tembelliği teşhisi koydu ve bir ilaç verdi. 27 gün kullandım o ilacı ve hamile olduğumu öğrendim. Hamd olsun. Haftaya randevum var inşallah keseyi görebiliriz.
Allah nasip ederse ve sağlıkla devam ederse gebeliğim doğum tarihimiz 28 Kasım 2011 inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?