- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.921
Arkadaşlar bebek odası yapan var mı aranızda? Bebek odası istiyorum ama eşim şimdilik beşik yeter acele etme hele bir dünyaya gelsin sonra alırız diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz sizce 1 yıl yanımızda beşikte kalıp sonra mı oda almalı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar bebek odası yapan var mı aranızda? Bebek odası istiyorum ama eşim şimdilik beşik yeter acele etme hele bir dünyaya gelsin sonra alırız diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz sizce 1 yıl yanımızda beşikte kalıp sonra mı oda almalı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
mrb cnm bende başlarda bebek odası almayı düşündüm.sonradan fikrim değişti.2 yıl kadar park beşik kullanmayı düşünüyrm.sonrada oğlişimle birlikte gidip beğendiği bi çocuk odası almayı düşünüyrm.2-3 yaşında seçici oluyo çocuklar.kıyafet vs.kendileri seçiyo:)
Sevgili erran,
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun bebeklerimizi, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende 3 hafta kadar önce düşmüştüm. Ama karnımın üzerinde değil. Ayağım takıldı ve mutfağa doğru düşerken kafamı duvara çarpmıştım. Nasıl oldu anlamadım. Doktora gittik bizde hemen. Çok şükür bişey yok dedi. Ama o gece nasıl geçti birde bana sorun.
Anlık birşey gerçekten ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Tekrar geçmiş olsun.
geride 3 ay var evet canim garanti yok peki 3 aydan erken gelirse bebekler ne olacak bununda garantisi yok degilmi?
Allah korusun herseylerini tamamlayip gelsinlerde varsin aldiklarimiz kucuk gelsin.
benim doktorum her ihtimle karsi 7.ayin sonunda herseyin hazir olsun dedi....
canım prensesin dediği gibi 7 aydan sonra çantamızın hazır olması lazım.1 beden büyük aldım ben.zaten doğumda da karnımız biraz iner.
diye düşünüyorum yani inş...
merhaba kızlar bende kasım annelerindenim.baştaki tabloya yazmak için kime mesaj göndermeliyim acaba :) ??
merhaba hoşbulduk :)) Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah :)
KIZLAARRR.....
faceden de sordum gercıde acıl cevap ıstıyorummm... canım cok coookkk ıskembe corbası cekıooo.. sakatat yasak ya ıste ınadı na sanırım.. napsam bılemedım ılk defa aserıyorum ve yememın yasak oldugu sey bu aglıyorum smdııı napsamkııı azcıkda olsa ıcsem acaba yada 2 ay daha bole aglasammı kızlarrr... of yaa..
Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:
Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:
Canım seni anlıyorum benim de tatilde canım midye çok çekmişti ama inat ettim yemedim çok zararlı olduğu için,nedense canımız hep zararlı şeyler çekiyoSuyundan içsen biraz bence bir şey olmaz ya da annem tavuklu yoğurtlu çorba yaptığında içine sirke koyuyo işkembeyi andırıyor dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?