- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.941
evet ogreniyor ama buradaki doktorlar aksini soyluyor biz yabancilara once kendi dilinizi ogretin diyorlar.zaten 3 yasinda okula(krese) baslaniyor burada sonra ana okulu ve ilk okul ve yabanci dilini tamamen okulda ogrenmis oluyor.evdede cocukla yabanci dil konusursaniz kendi ana dilini ogrenemez diyorlar.haklilarda...
merhaba kızlar bende kasım annelerindenim.baştaki tabloya yazmak için kime mesaj göndermeliyim acaba :) ??
merhaba arkadaslar bebegim için babysling almayı düşünüyorum.dışarı çıkarken çok büyük kolaylık olur gibi gelio.siz ne dersiniz acaba.fikirlerinizi alabilir miyim...
Günaydın,
Aaa kalbim bukadarmı temiz olur dedimki birileri park yatak dolap falan alsada fikir edinsem..Canım resimleri sabırsızlıkla bekliyorum ve neyi nekadara nerden aldığınıda yazarsan bende bir an önce almak istiyorumda...
burda bi bebe mağazasından aldık hepsini, eşimin arkadaşı.. crystal baby nin park yatağı, adam tavsiye etti aldık, inşallah memnun kalırız.. ama rengi içime sinmiyo şimdi, zaten ekim 15 den sonra gelecek hepsi, o zamana değiştirirm büyük ihtimalle, şöyle kırmızlı lacivertli bişi bulursam onu alırım, daha çok yakışır dimi odaya?
madeee
gördün mü kız 29 olmuşum ben :)
korkma canım banada oluyo. hatta ilk farkettiğimde acilde buldum kendimi. idrar olabiliyomuş yada akıntı. eğer iki saat içinde sık sık olursa doktora görün. onun dışında emin ol hepimizin yaşadığı bir durum.
ohooo... akıntının her turlusu bnde mevcuttt... hele bıyere eglıp kalmaya goreyımmm anında sarıldıyooo dr a da gttım ıcım rahat etsın dıye test yapıldı normal cıktı... endıse etme ama ıstersen yınede dr GIT..
CANIM ... COK TESEKKUR EDERIMM... ınternetten oktay ustanın sıtesınde yalancı ıskembe corbası tarıfı buldum 15 dk da oluyooo cok basıt yaptım ve yedım bıle... en azından nefsım koreldıı.. face de de yazdım bu bana dogurana kdr yeter...
Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:
günaydın herkese,
yine uykusuz bir gece :) şikayet etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter. Artık çok hareketlenmeye başlayan bebeğim bazen hareket etmediğinde çok korkuyorum. Paranoyaklaştım ama en iyisi bir doppler cihazı alayım diyorum. Sağlık ocağına gittiğimde de onunla dinliyorlar bebeğimi. Ne dersiniz kızlar
hamileler için taşınabilir kalp atışı ve nabız ölçüm cihazı ( fetal taşınabilir doppler cihazı )
burada birtane buldum bunun gibi bişey işte... Fikirlerinizi bekliyorum.
kızlarr yabancı dil biliyorsanız evde konusun 3 yasına kadar cocuk evde konusulan her dili ogreniyor unutmayınnn..
ben oyle yapacagım kısmetse..
Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?