• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
anaaam sizin yazıları okudukça panik oldum daha oğluşuma bi çorap bile almadım artık alışverişe başlama vakti geldide geçiyo.. ama sevgili eşimi evde bulabilsem zavallım sürekli
işte. alışverişe gidicek vakit bulamıyoruz yahu. rüyalarıma giriyo walla park yataklar için gezdik baktık hepsi çok tatlı nasıl karar vercem bilmiyorum. ben şu üstünde tül cibinlik olanlara
bayılıyorum ama kraft chicco gibi markalılarda o cibinlikten yok :( baby rose da gördüm ama oda iyimi ki? haa bide 60 110 mu? 70 120 geniş olanları mı tercih ediyosunuz?

kızlar bugün biraz dışarıya çıkayım dolaşayım dedim sıkılmıştım malum hastane-ev ; ev-hastane modundaydım 15 gündür ama çıktığıma pişman oldum herkes deli gib bakıyor sanki hiç hamile görmemişler bir de sıcak çarptı sanırım eve geldiğimde bir baş dönmesi ve baş ağrısı ide bulantısı fena oldum çoook . Korktum tabi bana ne oluyor diye ama Allahtan biraz uzanınca geçti. Bir bakayım dedim bizimkiler napıyor diye. Sohbet koyuymuş yokluğumda okudum az önce. Ben de katılayım ucundan didim :)

Arkadaşlar bebek odası yapan var mı aranızda? Bebek odası istiyorum ama eşim şimdilik beşik yeter acele etme hele bir dünyaya gelsin sonra alırız diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz sizce 1 yıl yanımızda beşikte kalıp sonra mı oda almalı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

mrb cnm bende başlarda bebek odası almayı düşündüm.sonradan fikrim değişti.2 yıl kadar park beşik kullanmayı düşünüyrm.sonrada oğlişimle birlikte gidip beğendiği bi çocuk odası almayı düşünüyrm.2-3 yaşında seçici oluyo çocuklar.kıyafet vs.kendileri seçiyo:):nazar:

erancım geçmş olsn.inşallah allahın izniyle iyidir bebeğin güzel düşün güzel olsn herşey.daha dikkatli olmamız adımlarımıza dikkat etmemiz gerekiyo.bende de ani hareketler çok oluyor.kendime çok kızıyrm.

herkese merhaba ben daha bugün üye olup aranıza katıldım 26+4 günlük hamileyim. erkek bebk bekliyorum. bütün gün evde olduğumdan sıkıntıdan patlıyorum 3 yaşında kızı olan bir arkadaşım bu siteyi önerdi sabahtan beri okuyorum gerçekten çok hoşuma gitti.

benim yaşadığım şeyleri anlayan ve yaşayanların olmasını bilmek rahatlatıcı gldi, valla :)

Arkadaşlar bebek odası yapan var mı aranızda? Bebek odası istiyorum ama eşim şimdilik beşik yeter acele etme hele bir dünyaya gelsin sonra alırız diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz sizce 1 yıl yanımızda beşikte kalıp sonra mı oda almalı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

mrb cnm bende başlarda bebek odası almayı düşündüm.sonradan fikrim değişti.2 yıl kadar park beşik kullanmayı düşünüyrm.sonrada oğlişimle birlikte gidip beğendiği bi çocuk odası almayı düşünüyrm.2-3 yaşında seçici oluyo çocuklar.kıyafet vs.kendileri seçiyo:):nazar:

Firuzya cim edeyhana kesinlikle katiliyorum en güzeli bu sekilde,bende ilk bebisimde aynini yaptim, bu hamileligimdede aynini düsüünüyorum.Birde bebek odalari ne kadar güzel olursa olsun yatak büyüse bile cok bebeksi kaliyor,biraz büyüdükten sonra hem kendi secmekte kararini söylüyor hem sende kendi zevkine göre secim yapabiliyorsun.

Sevgili erran,
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun bebeklerimizi, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende 3 hafta kadar önce düşmüştüm. Ama karnımın üzerinde değil. Ayağım takıldı ve mutfağa doğru düşerken kafamı duvara çarpmıştım. Nasıl oldu anlamadım. Doktora gittik bizde hemen. Çok şükür bişey yok dedi. Ama o gece nasıl geçti birde bana sorun.

Anlık birşey gerçekten ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Tekrar geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun canim,dedigin gibi anlik seyler ama zaten denge problemimiz artmaya basladi, dikkat etmemizde fayda var.

kızlar göğüs pompası aldınız mı? ben almayı düşünüyorum ama daha erken belki gerek kalmayacak diyolar.
ama bir kesimde " al mutlaka doğumdan sonra sütün çok olabilir onu yedeklersin sonra sütün azalırsa kullanırsın " diyolar. ben iki arada kaldım. ne düşünüyosunuz.

geride 3 ay var evet canim garanti yok peki 3 aydan erken gelirse bebekler ne olacak bununda garantisi yok degilmi?

Allah korusun herseylerini tamamlayip gelsinlerde varsin aldiklarimiz kucuk gelsin.
benim doktorum her ihtimle karsi 7.ayin sonunda herseyin hazir olsun dedi....

princess cım haklısın tatlım bnde 7. ayıma gırdıgımde hem evde gıyecegım 5 takım kalın ve ınce olmak uzere pıjama takımı aldım hem hastane ıcın bı gecelık 2 tane de bırı ınce bırı kalın olmak uzere pıjama aldım 2 tanede mevlut ıcın aldım bırı gecelık + sabahlık 1 ı pıjama takımı hastane cantamızı hazırladık.. ınsallah vaktıyle gelsınlerde yınede hazır olasında fayda vr bnce ki dr umda aynı fıkırde... ıykı hazırlamısım dıyorum hatta bazen cok agırlasıyorum kıpırdayamıyorum bıle..

canım prensesin dediği gibi 7 aydan sonra çantamızın hazır olması lazım.1 beden büyük aldım ben.zaten doğumda da karnımız biraz iner.

diye düşünüyorum yani inş...

bnm aldıklarımda smdılık ustume cok cok az da olsa bol gelıyo ama gecelıkler serra dgru soyluyosun nasıl olsa karnımız ınıcek e mevlute kdrda gecelıkler ıcın ztn daha da rahatlamıs bı vucudumuz olucak dıkıslerımız vs de rahatlıycak olmadı korse gıyerız yahu.

merhaba bende başta bebek odası almayı planlıyordum ama 2 sene falan yanımda durup daha sonra oda yapmaya karar verdim.hatta beşiğimizi bile aldım duramayıp :) park yatak değilde mobilya beşik aldım ben.odayı daha sonra yapmak bana daha mantıklı geldi,nasıl olsa bebek yanımızda olacak

merhaba kızlar bende kasım annelerindenim.baştaki tabloya yazmak için kime mesaj göndermeliyim acaba :) ??

KIZLAARRR.....

faceden de sordum gercıde acıl cevap ıstıyorummm... canım cok coookkk ıskembe corbası cekıooo.. sakatat yasak ya ıste ınadı na sanırım.. napsam bılemedım ılk defa aserıyorum ve yememın yasak oldugu sey bu aglıyorum smdııı napsamkııı azcıkda olsa ıcsem acaba yada 2 ay daha bole aglasammı kızlarrr... of yaa..

merhaba kızlar bende kasım annelerindenim.baştaki tabloya yazmak için kime mesaj göndermeliyim acaba :) ??

slm canım hoşgeldin kubi arkadaşımıza mesaj atarsan ekler seni ilk baştaki mesaj ona ait ordan ulaşabilirsin

merhaba hoşbulduk :)) Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:

KIZLAARRR.....

faceden de sordum gercıde acıl cevap ıstıyorummm... canım cok coookkk ıskembe corbası cekıooo.. sakatat yasak ya ıste ınadı na sanırım.. napsam bılemedım ılk defa aserıyorum ve yememın yasak oldugu sey bu aglıyorum smdııı napsamkııı azcıkda olsa ıcsem acaba yada 2 ay daha bole aglasammı kızlarrr... of yaa..

Canım seni anlıyorum benim de tatilde canım midye çok çekmişti ama inat ettim yemedim çok zararlı olduğu için,nedense canımız hep zararlı şeyler çekiyo:1:Suyundan içsen biraz bence bir şey olmaz ya da annem tavuklu yoğurtlu çorba yaptığında içine sirke koyuyo işkembeyi andırıyor dene istersen

Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:

korkma canım banada oluyo. hatta ilk farkettiğimde acilde buldum kendimi. idrar olabiliyomuş yada akıntı. eğer iki saat içinde sık sık olursa doktora görün. onun dışında emin ol hepimizin yaşadığı bir durum.

merhaba arkadaslar bebegim için babysling almayı düşünüyorum.dışarı çıkarken çok büyük kolaylık olur gibi gelio.siz ne dersiniz acaba.fikirlerinizi alabilir miyim...

ohooo... akıntının her turlusu bnde mevcuttt... hele bıyere eglıp kalmaya goreyımmm anında sarıldıyooo dr a da gttım ıcım rahat etsın dıye test yapıldı normal cıktı... endıse etme ama ıstersen yınede dr GIT..

Canım seni anlıyorum benim de tatilde canım midye çok çekmişti ama inat ettim yemedim çok zararlı olduğu için,nedense canımız hep zararlı şeyler çekiyo:1:Suyundan içsen biraz bence bir şey olmaz ya da annem tavuklu yoğurtlu çorba yaptığında içine sirke koyuyo işkembeyi andırıyor dene istersen

CANIM ... COK TESEKKUR EDERIMM... ınternetten oktay ustanın sıtesınde yalancı ıskembe corbası tarıfı buldum 15 dk da oluyooo cok basıt yaptım ve yedım bıle... en azından nefsım koreldıı.. face de de yazdım bu bana dogurana kdr yeter...

Back
X