- Konu Sahibi bebegim_01
- #21.401
kızlar bebek çantası aldınız mı aldıysanız nerden aldınız?
Ben chicconun kırmızlı çantasını altım canım (50 lira) içinde şampuyanı yağı, ıslak mendili... falan var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebek çantası aldınız mı aldıysanız nerden aldınız?
Allahım bu benim 4. işyerim,
hiç bu kadar sıkıcı bi yer görmemiştim,
canlı cenaze gibiler ya:26:
hiç ruh yok,
sıkıntıdan patlayabilirim her an
eşime söylüyorum şükret devlette iş bulmuşsun herkes işsizlikten kırılıyor sen sıkıntıdan bahsediyorsun diyor,
ama konusacak bı Allahın kulu olmaz mı ya
yan odamdakı amca 35 senelık, dıger taraftakı 33 senelık,
içleri gecmıs zaten habıre basbakanlıga sıkayet dılekcesı yazıp onu bunu sıkayet edıyolar
gerı kalan zamanlarda da Kuran okuyolar
bayanlar var cok dedıkoducu ve meraklı Allahım en son kocan sana gerdek gecenızde ne takı taktı deyınce bırı bı daha da yanlarına ugramadım. tuhaf merakları var.:26: sızce bu soru normal mı
soru sormayan bı tane kadın var,
aa dedım ıyı cok meraklı degıl vs..
o da cok atıyor kardesım
hergun bırı evlenme teklıf edıyor ona,
beledıye baskanları cepten arayıp bunu danısmanlık teklıf edıyolar falan
napacagımı sasırdım yanı,
hıc bole tuhaf bı yerde calısmamıstım
korıdora cıkıyorum ara sıra ayy çıt ses yok,
karsı odada bı amca var sabah 8.30da gelıyo kapatıyo kapıyı 3bucuga kadar yatıyo odasında
cıldıriciiimm![]()
evet gercek olamayacak kadar komık kızlar
hee hem de ne mayış duysan dudagın ucuklar
orgu oruyolar zaten crafty,
sureklı bırbırlerınden model alıyolar
master iş yok
4-5 aydır burdayım toplasan gunde 1 saat calısan yok,
ramazan dolayısıyla hele herkes sermiş durumda kendını,
buraya yenı tasındık baska arkadasım da yok,
aksama kadar dakıkaları sayıyorum resmen![]()
sende bize takıl arkadaşım, boşver sen iş arkadaşlarını... gerdek gecesi ne taktı diye mi sordular:):) muhabbet orayamı geldi, durup dururken.. baya ilginç bi merak:):)
doğucam hala bi çizelgem yok...biri bana yaparsa cok sevinirim..özeniyorum..hergün takvimle dolaşmaktan yoruldum hem:)
ayyy bende nefret ediyorum is yerime bakanlikta memurumgecen sene 1 yillik hazirlanmam sonucu sinavlardan gecerek atandim. simdi pismanim cok yorucu tiksiniyorum gencliyime yazik...
burdakilari bir gorseniz senin dediyin gibiler yasli yasli hepsi tip yani sanki secerek yerlestirmisler. az once de sinirlendim parami dogru durust hesablamiyolar, izne ayrilmistim yarim yamalak bir maas verdiler. bugun dondum kanunlari falan arastirdim kadini aradim soyledim beni suclu cikariyo. yasli da biri oyle sinir ki sanki nuh kavminden kalmis cadi. offfff af edersin ogluscum uzdum seni de ama ben o paralari dogum icin saklicaktim, hele bir vermesinler mudure gidicem soylemeye![]()
ben ılk basta bakanlıkta işe baslamıstım ankarada,
ordakı arkadaslarım cok genctı,
en azından 3-5 tane kafa dengı ınsan bulabılıyorsun.
bunlar bıldıgın teyze amca modelı:26:
burda maasımı yanlıs hesaplıyorlar eylulde 6. maasımı alıcam bu kurumdakı,
her ay 300 lıra eksık aldım ortalama 1500 lıra tasarruf ettım
gerıye donuk odeme yapsınlar dıye dılekce verdım beklıyorum sımdı![]()
beni al bacım :)
mayış iiyse gelem çalışem devletime sırtımı dayayayım :)
hem arkadaşında olur :)
ben de gerdekte takılanı merak ederimhuyum kurusun
![]()
ben çanta aldım çok kullanışlı biraz pahalı ama uzun süre kullanacağım için kullanışlı bişe olsun dedim normal klasik çantalar gibi değil hiç markası okiedog tavsiye ederim:)
ben çanta aldım çok kullanışlı biraz pahalı ama uzun süre kullanacağım için kullanışlı bişe olsun dedim normal klasik çantalar gibi değil hiç markası okiedog tavsiye ederim:)
nasılsa yaşlıymış seninkiler emekli olurlar yakında sabret gençler gelir yerlerine hatta iki yaşlıya bi genç koymaları lazım bence görüyoruz çokta iş olmuyo gibi sanki