2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende 1. ile 3. arasındayım.. ikisinide alayım birinide duvara asarım:):) topu topu bi tane oğluşum var dimi:):) o tüllü kapı süslerinden hiç hoşlanmıyorum ben.. kız bebklere yakışıyo ama bizimkiler küçük adam sonuçta dimi.. bende alışveriş yaptığım yerde beğendim bi çanta.. markasını bilmiyorum ama gri renkte deri bi çantaydı, termoslu ek bişiler vardı içinde bir sürü.. 80 lira dedi, onu alıcam galiba

bebek bakım çantasında benim en dikkat ettiğim şey bölmeleriydi...biberon koyacak yerinin olması,rahat açılıp kapanabilmesi,çapraz asabilme kolaylığı,içerisinde alt açmanın olması,bana ayrı cüzdan bölümü ve suya dayanıklı olması...bilgilerinize sunarım..

ayrıca ateş ölçer braun aldım fakat arkadaşımın bebeğinin doktoru kesinlikle eski tür civalı kullanacaksın demiş yani bebişin doğmasını beklemekte fayda var derim

cnm bebekler gercekten hıckırır gecen senelr aklıma geldı benım bebgımde cok hıckırırdı gecelerı ozellıkle uykumda dr a sordum hıckırması cok ıı dedı cıgerlerı gelısıo daha ne ıstıosun demıstı :))

peki hangi çantayı aldın tüm bunların olduğu

ya bu çantaların ısıyı tutanları falan varmış
sıcak yada soğuk bişey koyduğunuzda
ek gıdaya geçince dışarı çıkarken çok lazım oluyor diyorlar
duyan var mı acep?

sıcak soğuk saklama için termos çantalar var sanırım bende ondan alıcam. bendekiler öyle özellikli çantalar değil bebişin eşyaları için yeterli ama :)

sanırım 1 :)

benım de oyle rıtmık pıt pıtlamalar duyuyorum ama kasıgımda cogunlukla:26:
o ne kı aceba,
hıckırmasını ordan hıssedebılırmıyım kı

walla canım genelde böle hareketlere hışkırma diolar ama tam olarak ne tarafta hissedilir bilmiorum benimde oluyor arada kasık tarafında ama belki damarlarımızın atmasıda olabilir

ya alınacak ne çok şey var normalde alışveriş canavarı olan ben
bu alışverişlerde ya yanlış bişey alır da bebişime zarar verirsem diye kılı kırk yarar oldum

nrden ve kaç paraya aldın şekerim..

fatmacım kadir hastaki sevi bebeden aldım. birsürü şey almıştım tam olarak hatırlamıyorum ama 15 olabilir.

bende senin gibiyim yaa. alıyorum alıyorum eksik gibi geliyor.

çatı muayenesi 37de değilmi ya?

bencede 2. güzel. 1. ve 3. den çok gördüm ben.

2 şubat canım:)

kız mı erkek mi? crafty çıkmış ben yapayım sana hayrıma :) bide yazmak istediğin notun varsa alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…