- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.441
hıçkırıyordur canım bebişin
ya açılmadı link markası neydi netten bakim ben
kızlar aranızda ateş ölçer alan var mı?weewell i duydunuz mu? alan ya da duyan varsa fikirlerinize ihtiyacım var...
gercektenmi? nerden anladin? haklisin yaa okumustum nette falan ama nasil oldugunu bilemiyordum, hmmm icimi rahatlatdin sagol bitanem
ayyy yerim onu bensimdi de tekmemeye basladi anasinin kuzusu
düzenli ritmik atıosa hıçkırıyordur canım herkes öle tarif edio çünkü
düzenli ritmik atıosa hıçkırıyordur canım herkes öle tarif edio çünkü
bebek bakım çantasında benim en dikkat ettiğim şey bölmeleriydi...biberon koyacak yerinin olması,rahat açılıp kapanabilmesi,çapraz asabilme kolaylığı,içerisinde alt açmanın olması,bana ayrı cüzdan bölümü ve suya dayanıklı olması...bilgilerinize sunarım..
ayrıca ateş ölçer braun aldım fakat arkadaşımın bebeğinin doktoru kesinlikle eski tür civalı kullanacaksın demiş yani bebişin doğmasını beklemekte fayda var derim
bana yurt dışından bi arkadaşım getirmişti ama burda da chicconun çantalarının öyle olduğunu söyleyen arkadaşlarım var ama model bilmiyorumpeki hangi çantayı aldın tüm bunların olduğu
ya bu çantaların ısıyı tutanları falan varmış
sıcak yada soğuk bişey koyduğunuzda
ek gıdaya geçince dışarı çıkarken çok lazım oluyor diyorlar
duyan var mı acep?
bu insanların ne ilginç merakları var...
arkadaşlar aldığım takımı eklemiştim cici topiğine, hani şu çapa lı, lacivertli kırmızılı takım.. sizce bu kapı süslerinden hangisini alayım
Eki Görüntüle 242986
Eki Görüntüle 242987
Eki Görüntüle 242988
benım de oyle rıtmık pıt pıtlamalar duyuyorum ama kasıgımda cogunlukla:26:
o ne kı aceba,
hıckırmasını ordan hıssedebılırmıyım kı
beni al bacım :)
mayış iiyse gelem çalışem devletime sırtımı dayayayım :)
hem arkadaşında olur :)
ben de gerdekte takılanı merak ederimhuyum kurusun
Gerdekte bişeymi takılıyomuşş :)) ben niye bilmiyorumm..tühh beleşe çıkmışız desene vahh vahh
nrden ve kaç paraya aldın şekerim..
Günaydınlar.
Şekeri olanların Allah yardımcısı olsun. Gerçekten yediklerime dikkat etmek zorunda kalsaydım ne yapardım bilmiyorum, şuan kayınvalidemlerdeyiz. Her gün ya da gün aşırı süt, yoğurt, yumurta, et, muz vs. yemem gerekiyor, ben tam olarak bunları tüketemiyorum. Olmadığından değil de kendi evimdeki gibi olmuyor. Açıp buzdolabını benim şunu yemem gerekiyor ya da canım şunu çekiyor diyemiyorum. Annemdeyken rahat rahat diyordum tabi. Yani doymak için yiyorum bir yerde. Bir de belli bir menüye bağlı kalmam gerekseydi hepten yanmıştım herhalde. 2 haftam kaldı, sonra evimde ne yediğime dikkat ederim inşallah.
Kızlar ben liste de yaptım ama alışveriş yapıyorum, bir sürü şey alıyorum, sanki bebeğimin herşeyi eksik gibi geliyor. Size de öyle oluyor mu? İnternetten bebek yağı, pişik önleyici krem vs. sipariş verdim. Kıyafetleri de tamam sayılır. Yatağı, bebek arabası kaldı, onun dışında pek eksik yok gibi ama sanki bana hiçbir şeyi yokmuş gibi geliyor. Bir şeyleri eksikmiş, unutulmuş, doğuma ya yetiştiremezsem gibi geliyor. Niye böyle evham yapıyorum bilmiyorum.:26:
ayy kızlar bugun dr kontrolum var dr bugun çatımı kontrol edecek genısmı dıe genişse normal dogum oncelık dıo ama ben ıstemıom korkmaya basladım bu catı olcturmekte cok can acıtıomus heralde aranızda baktıran varmı dr gıdıom dıe heyecanlıydım sımdı korkmaya basladım....
bencede 2. güzel. 1. ve 3. den çok gördüm ben.bu insanların ne ilginç merakları var...
arkadaşlar aldığım takımı eklemiştim cici topiğine, hani şu çapa lı, lacivertli kırmızılı takım.. sizce bu kapı süslerinden hangisini alayım
Eki Görüntüle 242986
Eki Görüntüle 242987
Eki Görüntüle 242988
2 şubat canım:)
herkese salam necesiniz? uzun bir aradan sonra yeniden merhaba...umarim her sey yolundadir. 1 aylik mezuniyyete cikmisdim nete falan her seye ara vermisdim, simdi yeniden isdeyim bir ay bir az sikintili gecti ama insallah her sey duzelicek. umarim her kes iyidir ve tum bebisler yerindedir. oglusumla herkesi opduk
uzun bir aradan sonra sana da merhaba canim,biz iyiyiz cok sükür. Sen nasilsin? Üzme canini azeri güzeli annis,hersey düzelir sen bebisine odaklan hersey düzelir
kızlar bebek tekmelediğinde dışardan göreniniz var mı? 1 hafta-10 gündür falan görüyorum. ne sevimli yaaa. mal gibi oturup izleyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?