2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bilmiyorum canim bu soruyu bende 2010 annelerinden onerilere yazdim ama bi cevap alamadim
gogus kalkaniyla gogus ucu koruyucu aynimi diye
gogsun catlayipta aci cekerek bebegi emzirmekten korkuyorum, bu yuzden aldim her ikisinide avent

cnm tam benım konum bu bende aldım avent cok ıyı bu arada yanı dogdugunda goguste catlak oluo cok acıo cok neler cekıosun wallahı o an dıosun kı dogum daha kolaymıs.neyse gogsune takıosun onu delıklerı war hava alıo gogsun bırde gogus ucun hıcbıyere degmıyor yanı surtunme olmadıgı ıcn yarada olmuyor ben aldım ve ben gec almısım 2 aylık oldugunda aldım keske dogdu gunden berı kullnasaydım herkese tavsıyemdır ıstedıgınız konuda yardımcı olurum bırazda olsa tecrubelıyız artıkın :))

biraz daha büyüsün ben videoya çekmeyi düşünüyorum açıkçası

koruyucumu bu bahsettiğiniz kalkan mı

canım genelde 6aydan sora alınır kilo ben ilk gebeliğimde 6aya kadarda almıştım sorasındada 24übulmuştu aldığım kilo:78:benimde göbüşüm çok hoşuma gidiyo oyyy nasıl seviyorum kuzumu kadına hamilelik yakışıyo bencecanım kiloyu takma sağlık sorunu olmadığı müddetçe verirsin kuzun gelince sağlık olsun yeterki
benim çok şükür hiç çatlağım yok ilkindede olmamıştı budada hala yok inş.da olmazbacaklarımda felan var ama karnımda hiç yok halbuki dediğim gibi ilk hamilelğimde birden ve fazla kilo almıştım bünyeyle alakalı heralde birazda:26:

ben suan aldim zaten ama benim gogus kalkaniyla gogus ucu koruyucu ayni seymi diye
senin dedigingogus ucu koruyucu ,bunu emzirken kullanmiyoruz dimi sonrasinda takiyoruz

zaten benimde tecrubelilere ihtiyacim var benim ilk ve seneler sonra oldugu icin herseyi iyi olsun istiyorum, emzirme zevkini aciyla gecistirmek istemiyorum, simdiden onlem aldim

bende ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım , ilklerde insan sanırım biraz bilinçsiz oluyor şimdi ikinciye hamileyim 6 ayda 6 kilo aldım , en fazla 5-6 daha alsam 12 kilo ile tamamlarım

heralde dediğin gibi canım ilkler de acemi oluyo insan galibabende 24kilo almıştım bndada sen gibi 6ayda 6klo aldım şuan 74üm inş 80üzer çıkmam

benım dedıgım kalkan cnm emzırırken cıkarıyoruz emzırmedıgımız zaman sureklı goguste kalıyor emzırme atletıyle cok rahat kullanılıyor sakın bosuna sudyen almayın atlet alın

benım dedıgım kalkan cnm emzırırken cıkarıyoruz emzırmedıgımız zaman sureklı goguste kalıyor emzırme atletıyle cok rahat kullanılıyor sakın bosuna sudyen almayın atlet alın

ama kalkan demiş :44:

canm gogus koruyucu emzırken kullanıosun bebegın ondan emıyo ama kalkanı emzırmedıgın zmaan kulanıosun ben kalkandan bahsedıyorum koruyucu almadım cunku bebekler onla emmeye alısabılıyorlar o nedenle.o gogus kalkanının 2 parcası war bı delıklı bı kapalı kapalı olanın ıcınde sut bırıkıyor ama onu kullanmıcaz cunkı hava aldırmadıgı ıcın o bıseye yaramıo delıklı olanı kullanıcaz hava aldırdıgı ıcın yara olmuyor

bu sıpalar ne yapsa hoşumuza gidiyo pambişler neolacak

yani bundan diyorsunuz doğru mu?

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/gogus_koruyuculari/philips_avent/philips_avent_gogus_kalkani_2li/PAV-757

Kızlar merhaba.bende aslında ilk aylarda kilo almadım ama şimdi 6kilo aldık.aslında kilom ii şimdi 60kiloyum ama arkadaşların dediği gibi karnım aynı top gibi.erkek olunca karın sivrilirmiş benim herkes anlıo erkek olduğunu bendede çok şükür hiç çatlak yok.daha hiçbişeyde almadım biraz korkuorum zaman yaklaşsında öyle alalım dioruz.ama tabiki bebek mağazası görünce çok hevesleniorum.annemler gelcek bayramdan sonra heralde onlarla biraz alışveriş yaparız artık.
Ayrıca benim oluşum çok hareketli kıpır kıpır.maşşallha öle bir tekme atıorki ansızın yakalandığımda tepki veriorum resmen.çok güzel bir duyguymuş rabbim şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin işllhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…