- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.461
kızlar bebişlerinize alış veriş yapıyonuz mu :26: ben daha hiç bir şey almadım eşim hala erken diyo bende almak istiyorum hepsini birden alırız diyo doğum yaklaşınca diyo ama benim hiç heycanım yok sanki bebeğime hiç bir şey almıcakmış gibi rüyalarıma giriyo emziği bakkaldan alıyoruzdoğum yapmışım bebğimin hiç bir şeyi yok sadece bir tane öten ayakkabı aldık 3 gün heycandan yerimde duramadım kimse beni anlamıyo sanırım
bende ilk hamileliğimde 51le kalmıştım 75le doğum yaptım tam 24kilo almıştımbundada şimdi 6oldu 25.haftadayım bakalım doğuma kadar kaç olur inş.fazla olmaz
benimkide görünüyor canım hatta meksika dalgası yapar gibi oluyor bazen. tekmeleri acayip görünüyor..
aaa yüzgörümlüğü derler takılır tabi
Düğünde takılan yüzgörümlüğü olmuyomuu damadın taktığıı..gerdekte ayrıca bişey takıldığını bilmiyodum bu durumda çok cahil kalmışım demek hiçte kaçırmazdım böle şeyleriii5 yıl geçti şimdi istesem olurmu kii zaman aşımınamı uğradı benimm güzgörümlüğü hediyemm şimdi yaa
kızlar bebek tekmelediğinde dışardan göreniniz var mı? 1 hafta-10 gündür falan görüyorum. ne sevimli yaaa. mal gibi oturup izleyesim geliyor
kızlar bebek tekmelediğinde dışardan göreniniz var mı? 1 hafta-10 gündür falan görüyorum. ne sevimli yaaa. mal gibi oturup izleyesim geliyor
ben kac haftadir goruyorum hatta tekmelemeye baslayinca yatiyorum yataga gobegi acip aynadan izliyorum :)
aha bu az oldu aha bunu cok vurdu falan filan diye diye[/B]
eşimle bayılıyoruzz.. elimi nereye koysam orada pıtlıyoo yer değiştiriyoo kafasını bile hissediyorum bazenn ..harika şeyler bunlar Şükürler olsunn..
kizlarr ciciler bolumunude yazdim
park yatak icine ozel yatak aliniyormu yada ozel uyku setleri falan, hic bilgim yok, alirken gerek yok dediler ama altindaki ince sanirim alinmasi gerek
videoya alicak kadar uzun olsa,baya bekliyorum durup durum yapiyo ve daha babasina gostermedi bile, o elini koydugunda yada baktiginda tik kesiliyo
evet bende bakarken incecikti ozel sorduk gerek yok dedi
banada sanki sirtina batacak rahat rahat uyuyuyamicak gibi geldi, hani yatagida koyunca cokmu agir gelir diye bi sorayim dedim
cunku cevremde hic yok kullanan, ben kkden gorup duydugum icin aldim ama mecbur alincak bi icine bisyeler
geçenlerde aventin göğüs kalkanına bakmıştım. 40 tl dediler. happy markette wee diye bi marka gördüm o 5 tl idi. ne farkı varki bunların? zaten kaç gün kullanacağız ki?
benimde senden farkım yokiş güç yaptıgım yok göbegımı acıp izliyorum çok zevkli
Düğünde takılan yüzgörümlüğü olmuyomuu damadın taktığıı..gerdekte ayrıca bişey takıldığını bilmiyodum bu durumda çok cahil kalmışım demek hiçte kaçırmazdım böle şeyleriii5 yıl geçti şimdi istesem olurmu kii zaman aşımınamı uğradı benimm güzgörümlüğü hediyemm şimdi yaa
önümüzdeki haftalarda videoya alınacak kadar uzun sürer inşallah. kızlar babaya düşkün olurmuş ama seninki anneci olacak heralde :)
park yatağını gördüm ne güzelmiş pembiş pembiş. güle güle kullansın bızdık. yok yaa içine yatak almadan olmaz içimize sinmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?