2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hep böyle şeyler izliyoruz ya, hamile kalınca bulantıdan anklıcaz gibi geliyo bizede işte... senin durumunda zor o zmana baya erken başlamış, ana hanile oldugunu hatırlıyosundur yinede güzel:) 2. bebiş mi senin

Benim ikinci hamileliğim ilkini 11. haftada kalbi durdu kürtaj olmuştum temmuzda şimdi kalbini duyduğum için çok mutlu oldum...Valla sadece bulantı değil halsizlik tansiyon düşüklüğü ne ararsan var bende ilkindede aynıydım...Boşverin bebişler sağlıklı olsun mideniz bulanmasa da olur...

senin kaçıncı haftan? keseyi gördün mü

8 haftanın içindeyim ben canım keseyi alttan muayene ile 4+4 de gördük 6+1 de kalp atışını duyduk ben haftada 2 kere gidiorum dr sorunlu gfebelik maalesef benim kan pıhtılaşması var bende 12 aya kadar salı cuma dr gidicem en son 7+2 de gördüm kocaman olmuştu :)

Son düzenleme:
Benim ikinci hamileliğim ilkini 11. haftada kalbi durdu kürtaj olmuştum temmuzda şimdi kalbini duyduğum için çok mutlu oldum...Valla sadece bulantı değil halsizlik tansiyon düşüklüğü ne ararsan var bende ilkindede aynıydım...Boşverin bebişler sağlıklı olsun mideniz bulanmasa da olur...

kesinlikle sana katılıyorum zuzuipek. bende düşük tehlikesi var. ilaç kullanıyorum. içim içimi yiyo. p.tesi kontrolüm. inş. pıt pıt larını duyarım. Amin...:49:

8 haftanın içindeyim ben canım keseyi alttan muayene ile 4+4 de gördük 6+1 de kalp atışını duyduk ben haftada 2 kere gidiorum dr sorunlu gfebelik maalesef benim kan pıhtılaşması var bende 12 aya kadar salı cuma dr gidicem en son 7+2 de gördüm kocaman olmuştu :)

Ayy Maşallah. İnş. sağlıklı bahtı açık olur ve İnş. daha fazla sorun yaşamazsın:81: Amin..

Son düzenleme:
kesinlikle sana katılıyorum zuzuipek. bende düşük tehlikesi var. ilaç kullanıyorum. içim içimi yiyo. p.tesi kontrolüm. inş. pıt pıt larını duyarım. Amin...:49:

İnşallah canım..Aklına kötü şey getirme hiç..ben ilk gebeliğimde hep bu sitelerde düşük kürtaj hikayelerini okurdum ..Bana hiç olmazmış gibi üzülürdüm onlara ağlardım hatta...Sonra bir gece rüyamda bebeğimin doğduğunu onu emzirdiğimi gördüm çok etkisinde kaldım...netten baktım anlamına hamile bir kadın görürse hamileliğin biteceğine yorumlanıyordu...Onunda etkisinde kaldım annemde kızdı rüyaya göre niye moralini bozuyorsun diye...Sonra dr gittiğimde gerçekten kalbi durmuştu meleğimin...Çok üzüldüm çok ağladım ama elden bişey gelmiyor...Sonra hafifledi acım Hep hayırlısı olsun diye dua etmiştim...Yine öyle diyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Verende Allah alanda...Herşey kısmet...

günaydın kasım anneleri bende gece uyuyamadım sabah karşı daldım bu sefrede kalkamadım tabi bu saat oldu hiç bi işe girişemedim bide sabah çok aç uyanınca mideme kramp girdi hala ağrıyo

selamun aleykum kizlar bugün doktora gidecem saat 3 de randevum var dua edin ins.
kalbatislarina duyarim insaALLAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
DUA DUA DUA duasiz gecmeyin insaALLAH hepinizi :54::54::54::54::54:
yeni gelen arkadaslarda hosgeldinizzzzz :71::71::71::71::71:

slm kızlar nasılsnz ben bugn uykuya doyamadm valla ama herzamn ki gibi 8 0 da ayaktaydım

bugn annemler geliyo denizliden :32: sanırım 1 hafta giremm yada aralarda bakarım artık

selamun aleykum kizlar bugün doktora gidecem saat 3 de randevum var dua edin ins.
kalbatislarina duyarim insaALLAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
DUA DUA DUA duasiz gecmeyin insaALLAH hepinizi :54::54::54::54::54:
yeni gelen arkadaslarda hosgeldinizzzzz :71::71::71::71::71:

hayırlısıyla rabbim duymanı nasip etsin inşallah.bende yarın duyacağım allahım izin verirse:(inanılmaz stresliyim rahat olmaya çalışıyorum ama aklımdan biran olsun çıkmıyor ve çok korkuyorum:(daha önceki iki gebeliğimde de duymak nasip olmadı.inşallah yarın güzel haberlerimi paylaşırım burdan...

inşallah canım rabbim birer birer hepimize duymayı nasip etsin hepimiz yeterince heyecan ve endişe yaşıyoruz ama bunlar güzel heyecanlar olarak devam eder inşallah dualarımdasınız herbiriniz herşey güzel olacak burdan doğum hikayelerimizi paylaşacağız hayırlısı ile :emir_bebek:

meraba kızlar bende kasım ayı annesi olacağım allah nasip kısmet ederse inşallah aranıza yeni katıldım benide ekleyin son adet tarihim 12 şubat muhtemelen 19 kasımda doğum yapıcam

Back
X