- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.401
senin kaçıncı haftan? keseyi gördün mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep böyle şeyler izliyoruz ya, hamile kalınca bulantıdan anklıcaz gibi geliyo bizede işte... senin durumunda zor o zmana baya erken başlamış, ana hanile oldugunu hatırlıyosundur yinede güzel:) 2. bebiş mi senin
senin kaçıncı haftan? keseyi gördün mü
Benim ikinci hamileliğim ilkini 11. haftada kalbi durdu kürtaj olmuştum temmuzda şimdi kalbini duyduğum için çok mutlu oldum...Valla sadece bulantı değil halsizlik tansiyon düşüklüğü ne ararsan var bende ilkindede aynıydım...Boşverin bebişler sağlıklı olsun mideniz bulanmasa da olur...
8 haftanın içindeyim ben canım keseyi alttan muayene ile 4+4 de gördük 6+1 de kalp atışını duyduk ben haftada 2 kere gidiorum dr sorunlu gfebelik maalesef benim kan pıhtılaşması var bende 12 aya kadar salı cuma dr gidicem en son 7+2 de gördüm kocaman olmuştu :)
Ayy Maşallah. İnş. sağlıklı bahtı açık olur ve İnş. sorun yaşamazsın:81: Amin..
kesinlikle sana katılıyorum zuzuipek. bende düşük tehlikesi var. ilaç kullanıyorum. içim içimi yiyo. p.tesi kontrolüm. inş. pıt pıt larını duyarım. Amin...![]()
selamun aleykum kizlar bugün doktora gidecem saat 3 de randevum var dua edin ins.
kalbatislarina duyarim insaALLAH
DUA DUA DUA duasiz gecmeyin insaALLAH hepinizi
yeni gelen arkadaslarda hosgeldinizzzzz![]()
slm kızlar nasılsnz ben bugn uykuya doyamadm valla ama herzamn ki gibi 8 0 da ayaktaydım
bugn annemler geliyo denizlidensanırım 1 hafta giremm yada aralarda bakarım artık
canım sende mi birlik oturuyosun yoksa :26:
![]()
selamlar hayirli olsun canimcanım listeyi sen yapıyosun galiba çok güzel olmuş eline sağlıkbenim eksik bilgiler var beklenen doğum 17 kasım 2011 yaşadığım il diyarbakır başka da yok galiba
![]()
Gözün aydın canım şimdiden.. Ben de annemi özledim ama nisan sonuna doğru gelecek...
aynen o günler için nasıl sabırsızlanıyorum
eşim diyo ben olsaydım korkardım içimde bişi hareket ettikçe diyo
bende hemen "tabi anne olmak kolay olmuyor o oynadıkça benim hoşuma gidecek sen anlamazsın "dedim
ay çok güldüm yaaa
korkar mıymış