2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Evet, mutlaka kararinda tuketilmeli, fazla tuketiminde erken gebelikte dusuge ileri gebeliklerde de erken doguma neden olabiliyormus. Zaten ozellikle gebelikte, herseyin fazlasi zarar olarak geri donuyor. Ikinci hamileligimde diyetisyene gitmistim yine 30 kilo almayayim diye, 1800 kalorilik diyet vermisti (sanirim asilacagini bildigi icin bu kadar kisitli verdi :) Herseyden vardi ama az az..

Benim bulantilarimin donusu muhtesem oldu, cikarmaya da basladim, cok kotuu.. Hicbirsey de yiyemiyorum, yedigim an tuvalete kosuyorum, su da cok az icebiliyorum. Ilkinde de boyle olmustu. (

6 haftada az bı olasılık alttan bakması benım 4 uncu haftada bakmıstı esımle gıttım ama ıyıkı varmıs zaten alttan bakarken esını almıyolar benım once gozukmedı esım yanımdaydı sonra dr suphelenmıstı dıs gebelık olabılır mı dıye alttan bakcaz dedı ama esımı almadı alttan gordu keseyı o kadar korkulcak bısey de degıl ben aglamıstım zor gırdım ama oyle korktugum gıbı olmadı cok sukur

teşekkür ederiz kahvekolik işallah 2 hafta sonra onuda duyarız

benimde araba bir batma gibi kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol kasığımda genelde yorulunca sonra geçiyor

sağol canım hayırlısı bakalım Rabbim yardımcımız olsun

gitmişken ikisinide görmek istiyorum canım
planlıyorum ama içim içimi yiyo dayanamayabilirim
bende öyle

bunu bende duydum kız kendini oğlan anneyi güzelleştirir derler bizde.....
oğlumda çok güzelleşmiştim ve midem hiçççç bulanmadı şimdi midem hassas cnm bişey istemio ve sivilcelendim bi çirkinleştim
görümcemle aramızda 20 gün vardı o normalde güzel bi bayan ama tanıyamıyoduk ve midesi çok kötüydü

selam kızlarrrr ,

ben 6+ 4 ıken gıdıcegım doktora ınsallah kalp atısını duyarım :)
inş cnm
sağoll canım.. inş dönüş yolumuzda rahat geçer de sağ sağlim evimize varırız....

hımmm Allah kolaylık versin zor iş taşınmak hele bide böyle bir durumda inş işleriniz yolunda gider....

geçmiş olsn cnm geçecek bu günler

aminnn darısı basımıza
ayy van bende aşerdim birden kocişe söyleyeyim ama van kahvaltıları müthiştir

cnm ığdır bize yakın bende artvindeyim ve doğuda tercih edilebilecek illerin başında bence ama ilçelrde değişebilio iyice araştır:82:

cnm geçmiş olsn benim müdürde takıntılı ben daha söyleyemedim söylemeyidüşünmüyorumda adam gıcık kapıo hamilelere ona göre bayandan öğretmen olmamalıymış bendekide şans ama aynı okuldaydık sırf ondan kaçmak için evime yakın okula gitmedim ama rotasyonla yine benim okuluma geldi

cnm çaılışıyorm ve müdürüm zaten sorunlu bi insan oyüzden sürekli gidince iyce dikkat çekecek zaten ağzıma lokma koyamıyorumki mümkün değil yemem düşününce bile kalkıyo midem(

Bebeklerimizin resimlerini ekliyorum, minicik mucizelerimiz..

6. hafta (5+) 3mm

7. hafta (6+) 9-11mm

8. hafta (7+) 15 mm

9. hafta (8+) haftanin sonunda 4cm ve 4 gr

insaALLAH canim dedigin gibi kalir sagolasin rahtlattin beni napim artik bende uzak muzak demicem o sicakda o yolu cekem, nedemisler basa gelen cekilir helede bebeis icinse deger ins

birde canim ben kocaeli tip gitmistim ya ordaki dr demisti ki yapilmasi gereken tahlileri ister burda yaptir yada istedigin yerde de yaptira bilirsin orda fiyati sordum kiz 120 tl dedi sorum su ki acaba normal devlet hastanesine gitsem orda yaptirsam ayriyetten bir doktordan randevu almam gerekiyormu yoksa randevusuz gitsemde olurmu bu konuda bilgisi olan var mi acaba yardim ltf :26:

selam kızlar nasılsınız bişey sorcam bilginiz varmı 2li test ne zaman yapılıyor biliyormusunuz

canım ben çoook alttan muayene oldum zaten, benim tedaviyle oldu bebişim.. alttan muayene değilde eşimin orda olması beni gerer.. dışarda bile beklese hoşlanmam... ama lattan bakmaz o zmana dimi, 6. hafta filan oluyo bizim..

dereotunun süt yaptığını biliyorum ama düşükle ilgili bişi bulamadım nette, dereotu yemeye devam o zaman..

insh saglikli bir 9 ay gecirip saglikla bebisini kucagina alirsin, bol bol dinlen ani hareketlerden kacin, mutlu ol pozitif ol, simart kendini, Allah in izniyle kavusursun yavuna insh.

geçen gün bi tv programında ibrahim saraçoglu maydanoz nane nar suyu adaçayının düşüge neden oldugunu söylüyordu

lutfen beni de ekleyin listeye sat 25 ocak kesemizi gorduk suan 8+6 haftalik veinternet hesaplarina gore 1 kasim ultrason hesaplarina gore 05 kasim dogum tarihi olarak gorunuyo bir kizim var 2 yasinda 8 aylik hepinize hayirli ve saglikli bir hamilelik diliyorum

sizde de beyaz koyu kıvamlı akıntı var mı arkadaşlar.. normal mi bu durum.. ben daha yeni öğrendim ya hamileliği, çoook acemiyim bu konularda..

sizde de beyaz koyu kıvamlı akıntı var mı arkadaşlar.. normal mi bu durum.. ben daha yeni öğrendim ya hamileliği, çoook acemiyim bu konularda..

benim bildigim hamilelikte beyaz sarı akıntı normal benim kanamam gelmeden önce akıntım fazlaydı allaha şükür artık kanamamda yok denecek kadar az

benim bildigim hamilelikte beyaz sarı akıntı normal benim kanamam gelmeden önce akıntım fazlaydı allaha şükür artık kanamamda yok denecek kadar az

kanamanın azalmasına çok seindim canım.. ilaç olarak ne veriyolar kanama durumunda, kanama düşük tehlikesi anlamına mı geliyo..

Beni de ekleyin listeyee

6+5 haftalık Ankaradayım yas:33 sat 9 subat tdt: 16 kasım

benim de cok bulantim var bisey yiyemiyorum su icemiyorum malesef..Ayva bulantiya iyi gelir diyorlar kızlar ben bgn yedim ilk kez sizde bir deneyin bulantisi olan anne adaylarina sesleniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…