- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.761
ya arkadaşlar bulantı için bi formülü olan var mı. Paylaşabilir misiniz. Bu arada bulantı ve kusma için dr.um bebeğin sağlıklı olduğunun işareti dedi.onun için bir de bulantı sayesinde sigara içmediğim için seviniyorum
ya arkadaşlar bulantı için bi formülü olan var mı. paylaşabilir misiniz. bu arada bulantı ve kusma için dr.um bebeğin sağlıklı olduğunun işareti dedi.onun için bir de bulantı sayesinde sigara içmediğim için seviniyorum
hamişlerrr ya geçen sene bende bu gunlerde oyle hafta hesabı yapıordum.. şimdi melegım yanımda uyuyor... sizi okuyunca gulumsuyorum.. ne gunlerdi diye..
bu arada benımde hıç bulantım olmadı... bır kez oldu onda da hastanelık oldum((
bulantısı olmayanlar çok şanslı...
doktoruna söyledinmi bulantın olduğunu ?
Ben söyledim bana ilaç verdi. Sabah akşam aç karnına içiyorum. Biraz faydası oldu.
Bende bulantımdan dolayı çayımı şekersiz içiyorum artık. çünkü hiç tatlı şeyler yiyemiyorum. çayın şekeri bile rahatsız ediyor. Bulantıların bile faydaları var yani .iyi yönden bakmak lazım
kIRK BİR KERE MAŞAALLAH . NE KADAR ARTTI KASIM ANNELERİ. KASIMDA NÜFUS PATLAMASI OLACAAK HERHALDE :)
sevgili hamilelerimizzz sizden ufacık birşey isteyecegim çok fazla deil.lütfen benim için her biriniz 1er tane ayetel kürsü okuyup nazanın saglıklı hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip et Allahım derseniz beni çok mutlu edersiniz.lütfen okuyanlar yazsın.şimdiden teşşekkür ederim
slm kasım annişleridün gittim dr a herşey normal dedi kocaman olmuşuz teyzeleri 2cm ye yakın cuma tekrardan gidicem ondan sonra 3. aya kadar haftada 1 gidicem dr bu arada mide bulantısı demişken ben dünden beri çok fenayım yaa halsizlik bulantı hat safhada hiç bişi yiyemiorum :26:
okudum.allah kabul eder inş. Amin..
bu arada ben listede varmıyım Sat 15 şubat, muhtemel d. Tar 22 kasım. Kese göründü, düşük tehlikesi var. Pazartesi kontrol
slm kasım annişleridün gittim dr a herşey normal dedi kocaman olmuşuz teyzeleri 2cm ye yakın cuma tekrardan gidicem ondan sonra 3. aya kadar haftada 1 gidicem dr bu arada mide bulantısı demişken ben dünden beri çok fenayım yaa halsizlik bulantı hat safhada hiç bişi yiyemiorum :26:
niçün her hafta yahuu
benimki 4 hafta sona gel dedi :)
selam derya cım. maşallah bebeğine. seninle aynıyız sanırım. bende pazartesi doktora gittiğimde tam 8 haftaydım. ve boyumuz 1,95 mm çıktı. senin bebikinin kaç?
niçün her hafta yahuu
benimki 4 hafta sona gel dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?