2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

doktoruna söyledinmi bulantın olduğunu ?
Ben söyledim bana ilaç verdi. Sabah akşam aç karnına içiyorum. Biraz faydası oldu.
Bende bulantımdan dolayı çayımı şekersiz içiyorum artık. çünkü hiç tatlı şeyler yiyemiyorum. çayın şekeri bile rahatsız ediyor. Bulantıların bile faydaları var yani .iyi yönden bakmak lazım

cnm ben hap kullanıyorum zofran sabahları alıyorum kusmuyorum gün içinde ama öle pek bişe yiyemiyorum ama içmesem tuvaletten çıkamıyorum bütün gün.

maşallah allah analı babalı büyütsün canım .darısı başımıza artık.

evet ya ben kaç gündür çok sevdiğim halde hiç çay içmiyorum. Canım hep salata yoğurtlu çorba falan çekiyo:)dr. A söyledim. Ilaca gerek yok dedi. Kötüleşirse düşünürüz dedi

slm kasım annişleri dün gittim dr a herşey normal dedi kocaman olmuşuz teyzeleri 2cm ye yakın cuma tekrardan gidicem ondan sonra 3. aya kadar haftada 1 gidicem dr bu arada mide bulantısı demişken ben dünden beri çok fenayım yaa halsizlik bulantı hat safhada hiç bişi yiyemiorum :26:

Okudum.Allah kabul eder inş. Amin..
bu arada ben listede varmıyım SAT 15 şubat, muhtemel d. tar 22 kasım. kese göründü, düşük tehlikesi var. pazartesi kontrol

selam derya cım. maşallah bebeğine. seninle aynıyız sanırım. bende pazartesi doktora gittiğimde tam 8 haftaydım. ve boyumuz 1,95 mm çıktı. senin bebikinin kaç?

niçün her hafta yahuu
benimki 4 hafta sona gel dedi :)

derya2807
neden cuma tekrar gidiyorsun dr'a?
ben 11 -14 haftalar arasında ikili tarama yapılması için gidicem
oyüzden 12.haftamda gitmeyi düşünüyorum.

:88:benim göğüslerimin şişliği haricinde hiç bir şey hissetmiyorum. yani çok acıkmıyorum, midem bulanmıyo uyku aynı canım özel bişe çekmiyo. sizce bu normal mi? 6+3 üm.

bebegim_01 kullanıcısından alıntı
sevgili hamilelerimizzz sizden ufacık birşey isteyecegim çok fazla deil.lütfen benim için her biriniz 1er tane ayetel kürsü okuyup nazanın saglıklı hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip et Allahım derseniz beni çok mutlu edersiniz.lütfen okuyanlar yazsın.şimdiden teşşekkür ederim

Okudum canım.Allah kabul etsin.

trawma
kızlar bişe soracağım

benim göğüslerimin şişliği haricinde hiç bir şey hissetmiyorum. yani çok acıkmıyorum, midem bulanmıyo uyku aynı canım özel bişe çekmiyo. sizce bu normal mi? 6+3 üm.
Bugün 15:21GÖKKUŞAĞI

Bende 7 haftalık hamileyim canım,gecen haftaya kadar bendede yoktu bulantı ama 2 gündür başladı hafiften.Herkese göre değişiyo bu durum.Yalnız sadece sık acıkma hissediyorum ben..

niçün her hafta yahuu
benimki 4 hafta sona gel dedi :)

canım benim ki biraz özel durum kan pıhtılaşması var 2 bebişimi kaybettim birde doktorum benim heyecanıma dayanamıo sen her hafta gel dio bu zamana kadar haftada 2 kere gidiodum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…