- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.801
kız acaba seninki erkek deryanınki kız olmasın bi bakalım ne olacak bunuda ben uydurdumevet benimki döver seninkini
bende ufacık tefecik bişeyim kime çekmiş anlamadım ki? babasına diycem oda çooook uzun değil.
ama kocam da babasına çekmiş diyor bende bişey demiyorum sevinsin garibim
bende yaseminnnn
bende memnun oldum...
küçük ablamın adı aysun.zuhal, derya, ayben ve yasemin memnun oldum. Bende aysun
bende arzu memnun oldum
mrb kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler çok yoğunum ama geçmişi okudum cvp yazamıycam kusra bakmayın öptm
Kız acaba seninki erkek deryanınki kız olmasın bi bakalım ne olacak bunuda ben uydurdum
kocam da kesin erkek diyor. Bakalım benimki erkekse ozaman derya nın kini kesin döver
benimde sanki içimde erkek bebek olacak gibi doğuyor.hayırlısı sağlıklısı inşallah...zor döver bizim kız bana çekerse cadı olur ayy benim içime erkek doğuyor nedense çin takvinine görede erkek hayırlısı
ben tuttum bile aklımdaay kıs ben bu isimleri nasıl tutucam aklımda
kocaların gönlğnden erkek geçiyo da ondan:):)
gerçi benim eşim erkek istiyo ama kesin kızımız olur diyo, içine kız doğuyomuş..
şimdi bu çin takvimine nasıl bakıyoruz.. mart ayına mı bakıcaz hamile kalanın ay olarak.. anennin yaşı dyo ya, 20 mart benim doğum günümde 28 bitti 29 a girdim, yaş olarak hangisine bakayım sizce?
kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
ve düşük yapıyorum bebeğim gelişmiyormuş
ben artık bu topicten ayrılıyorum
hepinize sağlıklı hamilelik hayırlı doğumlar dilerm
nolur kendinize çok çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum
canım benım tehlıken varmıydı senın ınan cok üzüldüm
hayırlısı
ne yazacagımı bılemedım
merhabalar herkese
bende bugun keseyi gorenler kervavina katildim Allaha bin sukurler olsun. Yanliz doktor karindan goremedi alttan bakipta gordu.Simdi elimde ultrason ciktisi mutlu mesut geziyorum. darisi tum yeni gorecek arkadaslara.
kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
ve düşük yapıyorum bebeğim gelişmiyormuş
ben artık bu topicten ayrılıyorum
hepinize sağlıklı hamilelik hayırlı doğumlar dilerm
nolur kendinize çok çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum
evet canım tehlikem vardı lekelenmem oluyodu
bir geçiyodu bir devam ediyodu
nasip değilmiş napalım
artık bir dahakine kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?