2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba arkadaşlar.. bende işten geldim, yoruldum dinlenmem lazım ama sizi okumadan yatmak istemedim.. geçmişi okudum geldim.. bebeişlerini görenler kalp atışlarını duyanlar ne güzel yaa... bende çok heyecanlıyım ama pazratesi ye kadar beklemem lazım

mrb kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler çok yoğunum ama geçmişi okudum cvp yazamıycam kusra bakmayın öptm
evet benimki döver seninkini
bende ufacık tefecik bişeyim kime çekmiş anlamadım ki? babasına diycem oda çooook uzun değil.
ama kocam da babasına çekmiş diyor bende bişey demiyorum sevinsin garibim
kız acaba seninki erkek deryanınki kız olmasın bi bakalım ne olacak bunuda ben uydurdum

kocam da kesin erkek diyor. Bakalım benimki erkekse ozaman derya nın kini kesin döver

Ultrason icad oldu mertlik bozuldu :) Hepimizde bir endise, bir telas, acaba kese gorunecek mi, bebek gorunecek mi, kalp atisi gorunecek mi.......... anatomic scan de, eli ayagi organlari normal mi... vs. Annelerimizin boyle dertleri olmus mu acaba! Zaten, bulantisi olana o yetiyor bir de bunlar ustune tuz biber oluyor. Icimizde bir mucizenin buyumesine ev sahipligi etmenin, bir cana can vermeye vesile olmanin lezzetine varamiyoruz. Biraz eski moda gibi konustum, hani elektrikler kesilince televizyon gider, aile golge oyunlarina baslar, keyifli zaman gecirir ya, sanki su teknoloji de biraz keyfimizi kacirdi gibi. Tabii ki olmazsa olmaz, hayat kurtariyor, erken teshisle tedavileri kolaylastiriyor ama ben sadece bizden goturdukleri noktasindan ele aldim. Yoksa tekno dusmani degilim :) Allah hepimize lezzetli, kolay, sorunsuz hamilelikler versin, bebislerimizi de saglikla kucagimiza versin.

Bu arada ikiz Kasim annesi yok mu hic?

kocaların gönlğnden erkek geçiyo da ondan:):)

gerçi benim eşim erkek istiyo ama kesin kızımız olur diyo, içine kız doğuyomuş..

zor döver bizim kız bana çekerse cadı olur ayy benim içime erkek doğuyor nedense çin takvinine görede erkek hayırlısı
benimde sanki içimde erkek bebek olacak gibi doğuyor.hayırlısı sağlıklısı inşallah...

ay kıs ben bu isimleri nasıl tutucam aklımda
ben tuttum bile aklımda çünkü ikiside ablamın isimleri
kocaların gönlğnden erkek geçiyo da ondan:):)

gerçi benim eşim erkek istiyo ama kesin kızımız olur diyo, içine kız doğuyomuş..

kocamın gönlünden evet erkek geçiyor

şimdi bu çin takvimine nasıl bakıyoruz.. mart ayına mı bakıcaz hamile kalanın ay olarak.. anennin yaşı dyo ya, 20 mart benim doğum günümde 28 bitti 29 a girdim, yaş olarak hangisine bakayım sizce?

şimdi bu çin takvimine nasıl bakıyoruz.. mart ayına mı bakıcaz hamile kalanın ay olarak.. anennin yaşı dyo ya, 20 mart benim doğum günümde 28 bitti 29 a girdim, yaş olarak hangisine bakayım sizce?

hamile kaldığın yaşa bakıcan 20 martta kalmadığına göre yaşın 28

kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
ve düşük yapıyorum bebeğim gelişmiyormuş
ben artık bu topicten ayrılıyorum
hepinize sağlıklı hamilelik hayırlı doğumlar dilerm
nolur kendinize çok çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum

benim eşim kız istiyor ben de kız ıstıyorum ama ıcıme erkek olacakmıs gıbı doguyordu

bılmıyorum kısmet ne olursa basımızın ustune yerı var tabı kı :)

canım benım tehlıken varmıydı senın ınan cok üzüldüm
hayırlısı
ne yazacagımı bılemedım

merhabalar herkese
bende bugun keseyi gorenler kervavina katildim Allaha bin sukurler olsun. Yanliz doktor karindan goremedi alttan bakipta gordu.Simdi elimde ultrason ciktisi mutlu mesut geziyorum. darisi tum yeni gorecek arkadaslara.

Canım çok sevindim. Ben de seni merak etmiştim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de yarın doktora gidicem inşallah. Umarım keseyi ben de görebilirim. Allah'ım hepimize sağlıklı birer gebelik süreci geçirmemizi nasip etsin.

ahh canım benim çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda bebeğini verir sana tekrardan inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…