2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım çok geçmiş olsun. çokm üzüldüm.
Ama hamile kalabiliyorsun canım gene olur allahın izni ile. Bende ilk gebeliğimde kürtaj olmuştum boş gebelikten dolayı. çok üzülmüştüm. Ama kısmet işte. şimdi ikinci gebeliğim.

caim sunu soyleleyim sakin endilenme biz gec yumurtladigimizdan bebikler biraz geriden geliyor olabilirler. yani doktor bana 5 hfatliksin demedi o yuzden soyluyorum . bide yukarida yazmismiyim unuttum tekrar yazayim. doktor karindan bakti once gorunmedi sonra alttan bakti ancak ordan gordu.seninde insallah hayirli haberlerini aliriz.

Evet canım, benim senden de geç yumurtlama tarihim. Genelde 14.gün yumurtlama oluyor herkesin, benim 18.gün diye tahmin ediyorum. O yüzden 4 gün geriden gelebilir tahmin edilenden. Ama yine de yarın keseyi alttan veya üstten :) görmek istiyorum inşallah. Hayırlısı bakalım. Sağlıkla gelsinler de... :97:

ah canım yaa biliyorum çok üzücü, çok acı bişey.
üzülme hemen yeniden olur desek de boş gelir sana.
bende yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum.
Allahım sabır versin

gecmis olsun canim allahimdan sana duam een kisa zamanda hayirlisiyla tekrar hamile kalman ve saglikla bebgini kucagina alman insallah hayirlisi olur canim kendini uzme hersey kismet hersey gonlunce olsun sen sagligina dikkat et herkesi nazarlardan kotuluklerden korusun rabbim

Kizlar bilgisi olan varsa soyleyebilir mi? neden bu site yalnizca ticker factory ve lilpie in cizelgelerini kabul ediyor. Herkes tek tip olsun diye mi? Ne kadar guzel tickerlar var ama ekleyemiyoruz.

Allah yardımcın olsun..
birini veren Rabbim diğerini de versin tez zamanda.

Son düzenleme:

ne tahliliymiş onlar öyle ya zamane bebikleri çok pahalı oluyor yav 8. haftada mı oluyor meysanur onlar öyle olursa hazırlıklı olalım bende yarın 7. haftama gireceğimde azkaldı 8. e of kocacımın ağzı yara oldu dudağında uçuk çıktı bu aralar sıkıntıdayız ekonomik hiç belli etmiyor bana ama uçuklar belli ediyor

selam kıslarrrrr...... bende Allah kucağıma almayı nasip ederse kasımda anne olacam tahmini kasım 20.......kasıklarım çok ağrıoo adet olcakmısımm gibi hamilelğimi öğrendimden beri sizdede varmı......

SELAM HERKESE
ben de kasım annesi olucam inşallah. beni de listeye ekleyin. 5 + 5 günlük hamileyim. sat 18 şubat bebişimin gelişi 25 kasım.
2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. henüz bulantım felan yok. arada kasık ağrım var.bu haftadan sonra doktor bulantıların başlayabilir dedi bu hafta kordon bağı oluşuomuş. yediklerimiz çok önemli diilmiş ama ben gene güzel beslenelim derim ama bulantıdan dolayı iyi beslenemediğini düşünen varsa üzülmesin bebişimiz depolarımızdan bulurmuş bizden almazmış zaten şimdi.

çok geçmiş olsun canım üzülme demekki hayırlısı böleymiş tez zamanda gönderir kardeşini merak etme

merhabalar herkese
bende bugun keseyi gorenler kervavina katildim Allaha bin sukurler olsun. Yanliz doktor karindan goremedi alttan bakipta gordu.Simdi elimde ultrason ciktisi mutlu mesut geziyorum. darisi tum yeni gorecek arkadaslara.

hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bende 8 haftalık hamileyim 1 oğlum var oğluma kardeş gelecek.bizim evdede ultarason çıktısı oğlumun elinde dolanıyo,:)):)

hoşgelmişen aybenim bebeğim 1e özelden mesaj at eklesin

slmlar kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yoköfff bhem çok şey yapasım hem hiçbişey yapasım var canım bişey istemiyo bide tuhaf bi mide sıkıntım var özellikle akşam yemeğinde lokmalar ağzımda büyüyo midem almıyo öğürdüm öğürücem tuhaf bi his anlatamıyorum mutfağa giresim yemek yapasım yok bnie böle oldu anlamadım kızımda hiç yaşamadım p.tesiye kadarad iyiydim

bende iki gündür öleyim canım yemek yemek istemiyorum ama meçburuz

sorma gfr yaaa açlıktan mebur yiyiorum ama işte kahvaltıda iyiyim peynbir ekmek :)))

bu arada izmit çok geçmiş olsun Allah sabır versin

sorma gfr yaaa açlıktan mebur yiyiorum ama işte kahvaltıda iyiyim peynbir ekmek :)))

bu arada izmit çok geçmiş olsun Allah sabır versin

düzelene kadar kahvaltılıkla idare et canım bende akşam yemeğindede kahvaltılkla karnımı doyuruyorum yemek yiyemiyorum çabuk geçer inş.

mrb canım seninlee aynıyız benimde sat 18i yarın doktora gidicem ben ilk defa bakalım görebilcekmiyiz keseyi inşlh bir sorun çıkmaz sen ne zaman gördün keseyi normal ultrasonlamı vaj. ultrsnlamı baktırdın canım..bu arada hayırlı olsun hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…