2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ben okuldan gelene kadar amma döktürüyorsunuz maşallah. Geçmişi okurken bi selam vereyim öyle devam edeyim dedim. Sohbete eşlerin mesleklerinden başlamışsınız bugün. Devamında ne konuştunuz hiç tahmin edemiyorum. Her gün ayrı bir konu.

Kızlar okul çıkışı alışveriş yaptım. Kızıma hırka ve eşofman takımı aldım. Çok ama çok tatlılar. İnşallah iyi günlerde giydirmek nasip olur. Kendime de 2 takım pijama aldım. 1 tane lohusa takımım var, hırka+alt+üst, 3lü bir takım yani. Bunları normal takım aldım 2li. 2 tane de geceliğim var. Gecelik giymeyi sevmiyorum ama nasılsa var diye özel olarak lohusa geceliği almadım. 3 tane alt üst takım, 1 tane gecelik götürsem hastaneye yeter mi sizce? Onlara uygun çorap alacaktım unuttum. Kasım ayı soğuk filan olursa üşütmeyelim. :) Pijama takımımın hırkası var, başka hırka filan götürmem diyorum. Şal gibi bir şey alsam, sırtım üşürse diye, yeter herhalde di mi?

masallah canım.. sağlıkla gelsin inşallah.

bizim sıpada daha 13 haftalıkken acıp gösterdi hos biliyodum ben zatende o da catlatmadı anasını 16. haftada da kesin kız demişti dr.. bizimki cok mu edepsiz acep..

iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)

altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.

Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341

çok güzel süslerin canım ellerine sağlık

gözünaydın canım niyahet gösterdi demek pıtırcık. sağlıkla gelsin inş...

Canım güle oynaya giysin kızın inşallah. Ben hastaneye 2 tk gecelik, 1 pijama takımı (sabahlık+pijama)+ bir tanede kalın sabahlık götürmeyi düşünüyorum

masallah canım.. sağlıkla gelsin inşallah.

bizim sıpada daha 13 haftalıkken acıp gösterdi hos biliyodum ben zatende o da catlatmadı anasını 16. haftada da kesin kız demişti dr.. bizimki cok mu edepsiz acep..

yok canım benim kız beni yada babasını catlatmak ıçın böyle yapmış anormal olan benımkı cadı kızım yuzunude gosterdı aynı ben :))

yok canım benim kız beni yada babasını catlatmak ıçın böyle yapmış anormal olan benımkı cadı kızım yuzunude gosterdı aynı ben :))

ay benimkide yüzünü son 2 dir gösteriyor..

bi çirkin bi çirkin anlatamam..

çirkin kızım diye seviyorum bende .. gecen gün babası sensin çirkin dedi oturup agladım.. artık kızım benden önce geliyor sanırsam.. cok acı cok..

sen pendikteki cotton box ı gördün mü..

%50 indirimle satıyolar nevresimleri uyku setlerini.. bilgin olsun cnaım...

hırkalı takımı kaca aldın..

ben sordum 170 dediler nakit olursa 150 ... pahalı geldi..

Canım güle oynaya giysin kızın inşallah. Ben hastaneye 2 tk gecelik, 1 pijama takımı (sabahlık+pijama)+ bir tanede kalın sabahlık götürmeyi düşünüyorum

Aminn inşallah. :) Ben sabahlık unuttum. Bir de sabahlığımı koyayım. Yeter herhalde. Evim de çok uzak değil. Kociş alır gelir lazım olursa. Arkadaşımın kanaması çok olmuştu, pijama dayanmamıştı kıza. Yatak koruyuculardan götürmeyi düşünüyorum. CanPed'in var sanırım, onlardan alayım bir paket. Pijamama geçer diye de yedek pijama bol bulunsa iyi olur. Rezil olmayalım sonra.

hırkalı takımı kaca aldın..

ben sordum 170 dediler nakit olursa 150 ... pahalı geldi..

Fatmacım ben indirime girmişti, o zaman aldım. 100 küsürdü, ben 65e aldım yanlış hatırlamıyorsam. Bugün tekrar sordum 100 civarı yine. Almadım tekrar 3lü takım. Normal alt üst pijama aldım. Baya pahalı geldi bana da lohusa takımları.

evet galıba bızım papuçlar dama atıldı daha dogmadan :) bende onun papucunu coktan attım bi tanecik kızım var :)))

benim sordugumun markası tugbaymıs.. ilk kez duyuyorum bende.. kadında aaa nasıl ilk kez duyarsınız dedi cok ünlü bir marka bu dedi.. ilk kez hamile kalıyorum ne bilim ben ...

seninkinin markası neydi...

benim sordugumun markası tugbaymıs.. ilk kez duyuyorum bende.. kadında aaa nasıl ilk kez duyarsınız dedi cok ünlü bir marka bu dedi.. ilk kez hamile kalıyorum ne bilim ben ...

seninkinin markası neydi...

Benimki de Feyza. Ben de ilk kez duydum. Hele fiyatını görünce dumur oldum. Sanırsın Dagi, Pierre Cardin filan. İndirimde olmasa almazdım o fiyata. Ama yıkadım, hiçbir şey olmadı, o açıdan iyi. Bazılarının ağzı burnu bir tarafa gidiyor ya yıkayınca. Öyle olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…