- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.801
slm kızlar ...dr geldık ilk defa babasız gıttık kontrole (babayla gıttıgımızde elıyle yada bacagıyla kapatıyodu bu zmna kadar öğrenememiştik cinsiyetini ))bebegım cınsıyetını gösterdi kız olacakmıs benım tatlı kızım babasından utanıyormus onun ıcın bu zmna kadar gostermemiş 33 hafta 5 günlük 2550 olmus ıkı hafta önce 2065 ti masallah benım tatlı cadıma dr amca herseyın güzel oldugunu soyledii biz cook mutluyuz belırsızlıkler gıttı kızımmm olacak :)))) sağlıkla gel kızıım
iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)
altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.
Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341
slm kızlar ...dr geldık ilk defa babasız gıttık kontrole (babayla gıttıgımızde elıyle yada bacagıyla kapatıyodu bu zmna kadar öğrenememiştik cinsiyetini ))bebegım cınsıyetını gösterdi kız olacakmıs benım tatlı kızım babasından utanıyormus onun ıcın bu zmna kadar gostermemiş 33 hafta 5 günlük 2550 olmus ıkı hafta önce 2065 ti masallah benım tatlı cadıma dr amca herseyın güzel oldugunu soyledii biz cook mutluyuz belırsızlıkler gıttı kızımmm olacak :)))) sağlıkla gel kızıım
Ben okuldan gelene kadar amma döktürüyorsunuz maşallah. Geçmişi okurken bi selam vereyim öyle devam edeyim dedim. Sohbete eşlerin mesleklerinden başlamışsınız bugün.Devamında ne konuştunuz hiç tahmin edemiyorum. Her gün ayrı bir konu.
Kızlar okul çıkışı alışveriş yaptım. Kızıma hırka ve eşofman takımı aldım.Çok ama çok tatlılar. İnşallah iyi günlerde giydirmek nasip olur. Kendime de 2 takım pijama aldım. 1 tane lohusa takımım var, hırka+alt+üst, 3lü bir takım yani. Bunları normal takım aldım 2li. 2 tane de geceliğim var. Gecelik giymeyi sevmiyorum ama nasılsa var diye özel olarak lohusa geceliği almadım. 3 tane alt üst takım, 1 tane gecelik götürsem hastaneye yeter mi sizce? Onlara uygun çorap alacaktım unuttum. Kasım ayı soğuk filan olursa üşütmeyelim. :) Pijama takımımın hırkası var, başka hırka filan götürmem diyorum. Şal gibi bir şey alsam, sırtım üşürse diye, yeter herhalde di mi?
masallah canım.. sağlıkla gelsin inşallah.
bizim sıpada daha 13 haftalıkken acıp gösterdi hos biliyodum ben zatende o da catlatmadı anasını 16. haftada da kesin kız demişti dr.. bizimki cok mu edepsiz acep..
yok canım benim kız beni yada babasını catlatmak ıçın böyle yapmış anormal olan benımkı cadı kızım yuzunude gosterdı aynı ben :))
gözünaydın canım niyahet gösterdi demek pıtırcık. sağlıkla gelsin inş...
Ben okuldan gelene kadar amma döktürüyorsunuz maşallah. Geçmişi okurken bi selam vereyim öyle devam edeyim dedim. Sohbete eşlerin mesleklerinden başlamışsınız bugün.Devamında ne konuştunuz hiç tahmin edemiyorum. Her gün ayrı bir konu.
Kızlar okul çıkışı alışveriş yaptım. Kızıma hırka ve eşofman takımı aldım.Çok ama çok tatlılar. İnşallah iyi günlerde giydirmek nasip olur. Kendime de 2 takım pijama aldım. 1 tane lohusa takımım var, hırka+alt+üst, 3lü bir takım yani. Bunları normal takım aldım 2li. 2 tane de geceliğim var. Gecelik giymeyi sevmiyorum ama nasılsa var diye özel olarak lohusa geceliği almadım. 3 tane alt üst takım, 1 tane gecelik götürsem hastaneye yeter mi sizce? Onlara uygun çorap alacaktım unuttum. Kasım ayı soğuk filan olursa üşütmeyelim. :) Pijama takımımın hırkası var, başka hırka filan götürmem diyorum. Şal gibi bir şey alsam, sırtım üşürse diye, yeter herhalde di mi?
Canım güle oynaya giysin kızın inşallah. Ben hastaneye 2 tk gecelik, 1 pijama takımı (sabahlık+pijama)+ bir tanede kalın sabahlık götürmeyi düşünüyorum
hırkalı takımı kaca aldın..
ben sordum 170 dediler nakit olursa 150 ... pahalı geldi..
sen pendikteki cotton box ı gördün mü..
%50 indirimle satıyolar nevresimleri uyku setlerini.. bilgin olsun cnaım...
ay benimkide yüzünü son 2 dir gösteriyor..
bi çirkin bi çirkin anlatamam..
çirkin kızım diye seviyorum bende .. gecen gün babası sensin çirkin dedi oturup agladım.. artık kızım benden önce geliyor sanırsam.. cok acı cok..
Fatmacım ben indirime girmişti, o zaman aldım. 100 küsürdü, ben 65e aldım yanlış hatırlamıyorsam. Bugün tekrar sordum 100 civarı yine. Almadım tekrar 3lü takım. Normal alt üst pijama aldım. Baya pahalı geldi bana da lohusa takımları.
tatlım görmedim ya neresinde pendiğin
Kızlar bunu gittigidiyor'da buldum..
Mavi olanından 50 tane,50 TL
İçinde lavanta var..
Nasıl??????
Eki Görüntüle 265456
tatlım bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri bu siteye bak bayağı uygun bişiler var kendin yapabilirsin... o fiyata yapabileceğin bir sürü model var
benim sordugumun markası tugbaymıs.. ilk kez duyuyorum bende.. kadında aaa nasıl ilk kez duyarsınız dedi cok ünlü bir marka bu dedi.. ilk kez hamile kalıyorum ne bilim ben ...
seninkinin markası neydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?