2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tabiki canim saglikla gelsinler yeterki ama ben cok eminim türkiyede yapilan kesilerin en az %60 gereksiz yapiliyor buna üzülüyorum. O kadar dogum sancisi cek yawrun dogal yolla gelsin diye hemen ayaklan miniginle kendin ilgilen diye ama islerine geldigi icin onlar rastgele bicak sallasinlar haftalarca acisini sen cek :95: bebisin kilosunu 2500gr dedi ama inanirmisin artik ne boyu ne kilosu ne dediklerine bakmiyorum ve inanmiyorumda bu kadar celiskili yorumlardan sonra. Allaha emanet kuzucum....
Nevresimin üstünde yada paketinde yaziyor tam hatirlamiyorum simdi, güya yikicaktim ama inan popom oturdum yerden birtürlü kalmiyor bugun cok tembelim coook

zuzuu, nasıl anladılar bebeğin yeterince beslenemediğini. benim oğluş da bir haftada sadece 80 gr almış. beni de bir korku sardı acaba beslenememeye mi başladı diye..[/B]

Canim doktor ultrasonla muayne esnasinda dopplere gecti ve kordondaki kan akisina bakti ve ölctü. O ölcümlere dayanarak sınırda oldugunu belirtti....tabi yine ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum. simdi burdaki doktoruma gitsem oda onu yalanlar kesin ama gitmicem artik kafam almiiiii

gözün aydin mi desem hayırlı olsun mu desem bilemedim ama minik prensesin annesi bu duruma cok sevinmis belli, Allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah canim.....

meraba tüm gebiş arkadaşlarım umarım siz ve küçük melekleriniz iyisinizdir bu gün 32+ 4 olduk oğluşum hiç durmadan annesini tekmeleyip duruyor galiba doğumum normal olacak gibi 4 . cü ayda doktorum ters durduğunu söyledi dönmesse sezeryan olur demişti ama geçen ay gittiğimde bebişim dönmüş kafası aşağı inmiş 12 ekimde tekrar gidicem çatı muayenesi yaptıktan sonra normal olup olmayacağı kesinleşecek kızlar bide ben hiç alttan muayene olmadım bu ilk gebeliğim açıkçası biraz çekiniyorum doktorum biraz yaşlı ve erkek neyse artık başa gelen çekilir bebeğim için katlanıcaz artık

gözün aydın kardeşim. sağlıcakla inş. pamuk kızına ne isim verecesiniz?

"Feyza" markasının kalitesi iyi birde "iki yıldız" markası var oda çok iyi. Benim lohusa pijama takımımda annemle eminönünden aldık markası "artış"tı onunda kalitesi çok iyi ve yıkadım hiçbirşey olmadı birde ütüledim bir güzel astım bekliyor dolabı.

benim eşim de astsubay , ben de rütbeleri hiç bilmem sırasını, bi gün bi veli geldi karı-koca, bende birine tanıştırıyorum bunları, ahmet bey, kendisi üsteğmen dedim, anammmmm karısı üstüme saldırdı resmen benm kocam binbaşı diye,saçını savura savura:)) ööle bi tersledi ki poofff ama hala bilmiyorum sırayı

iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)

altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.

Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341

çok güzel olmuş hayatım. Bende yaptım kapı süsü bebek şekerlerimi bir bitirebilsem hepsinin fotoğrafını çekip koyucam. Artık yarın umarım hallederiz eşimle birlikte.

Kıyamam kız benimkilerin baba kız şarkıları bile varmış. Adamın benimle şarkısı yok. Bırak çocuğa dolap alalım dedim hayır biz kızımla aynı dolabı kullanıcaz bizim odada olduğu müddetçe dedi. kayınvalidem alalım bi dolap dedi. Kıskanıyorsunuz kızımla benim ortak dolap kullanmamı dedi. Daha neler neler var. biberon istemiyorum diyorum hayır benim kızımı emzirme hakkımı elimden alamazsın diyor. Güleyim mi ağlayım mı bilemiyorum.

ben varya bu duruma ciddi ciddi bozuluyorum..

eşim bu konuda bana söz vermişti ama daha doğmadan ben bittim..söyleyincede ay yok ben saka yaptım senin yerini tutmaz o..

dün gecede bana diyorki kızım duymasın ama ( bu kısım fısıldayarak oluyor) seni ondan daha cok seviyorum diyor..bende -- bende seni ondan daha cok seviyorum dedim.. sonrada ekliyor dogunca senin için söyledik deriz diyor.. cok üçkağıtcı benim kocam ya...

İlgimdisi Onur'un annesi ve abisiyle konuştum şimdi. Teyzemin çok selamı var. Çok sevindi bebeğinin olacağına ama Ufuk inanamadı. Nasıl doğurur çok zayıf o son gördüğümde bekardı dedi. Artık Alara nasıl bişey olacak merak ediyorum. sen fazla kiloda almadın.

ay seninkilerde bu da cok güzel olmus...

keske bende becerikli olsam ve kızımın herbişeyi benim elimden cıksa..

Son düzenleme:

Ben çözümü buldum. Dedi ben kızım doğunca seni görmem bile. .hadi bakalım evde mini etekle topuklu ayakkabıyla dolaşan koca memeli koca popolu bi hatun olacak ve sen görmüycen dedim. etek mi dedin uyur dimi arada bu kız dedi hayır dedim uyutmuycam hiç öyle kedi gibi gezicen etrafımda dedim.:90::90:
kötü olmak çok güzel

benimkini değil mini etek gecelikle karsılasam kapıda nerde benim kızım diye girer içeri.. bilmem mi malımı...

ayy sizin ev çok eğlenceliymişşş

Bizim kapı süsümüzü hastanemiz hediye edecek inşallah. O yüzden hiç kendim yapmaya kalkışmıyorum, yapmak istesem de yapamam zaten. Ancak hazırını alabilirim. O kadar beceriksizim.

Bu arada ayakkabılarımız çok şeker değil mi?

benimkini değil mini etek gecelikle karsılasam kapıda nerde benim kızım diye girer içeri.. bilmem mi malımı...

Doktor son gittiğimde bu kordonu değilse erkek gibi dedi. Çıkınca kocaya dedim. Yolda durup durup yok değildir okadar 4 boyutluda gördük diye diye telef oldu adam. Çünkü ben babama çok düşkünüm. Kaynanamda rahmetli dedeye çok düşkünmüş. Bunları görüyor ve kendisinin annesine olan bağlılığınıda görüp kızı olsun diye deli divane oluyordu. Doktor ilk kız dediğinde adam abisini çağırdı annesine rakı sofrası kurdurdu benide kraliçe gibi oturttu yanına. Doğumdan sonra havai fişekte patlatabilir diye bekliyorum son nokta olarak.

ayy sizin ev çok eğlenceliymişşş

evet şekerim sizinkide öyle olur inşallah.

kesinlikle çok şeker çok tatlı muhteşemmm

güle güle giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…