- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.821
çarşıda belediyenin sokagında..
canım ben şahsen kesisiz doğurabileceğimi hiç zannetmiyorum. sağlıcakla çıksın da kesilmiş etmiş çok da umrumda değil.
kilosu nasıl çıktı peki bebişin? niye böyle ya biri bişey diyor, biri bişey ?
50 defa yazdım gerçi :) ben 40 da yıkamıştım acaba ondan mı bu kadar zor açıldı. valla hiç okumadım 30 da yıkayın yazısını. yorganını narin 30 da yıkamıştım. sakın 40 da yıkamayın ütüsü çok zor oluyor valla.
zuzuu, nasıl anladılar bebeğin yeterince beslenemediğini. benim oğluş da bir haftada sadece 80 gr almış. beni de bir korku sardı acaba beslenememeye mi başladı diye..[/B]
slm kızlar ...dr geldık ilk defa babasız gıttık kontrole (babayla gıttıgımızde elıyle yada bacagıyla kapatıyodu bu zmna kadar öğrenememiştik cinsiyetini ))bebegım cınsıyetını gösterdi kız olacakmıs benım tatlı kızım babasından utanıyormus onun ıcın bu zmna kadar gostermemiş 33 hafta 5 günlük 2550 olmus ıkı hafta önce 2065 ti masallah benım tatlı cadıma dr amca herseyın güzel oldugunu soyledii biz cook mutluyuz belırsızlıkler gıttı kızımmm olacak :)))) sağlıkla gel kızıım
slm kızlar ...dr geldık ilk defa babasız gıttık kontrole (babayla gıttıgımızde elıyle yada bacagıyla kapatıyodu bu zmna kadar öğrenememiştik cinsiyetini ))bebegım cınsıyetını gösterdi kız olacakmıs benım tatlı kızım babasından utanıyormus onun ıcın bu zmna kadar gostermemiş 33 hafta 5 günlük 2550 olmus ıkı hafta önce 2065 ti masallah benım tatlı cadıma dr amca herseyın güzel oldugunu soyledii biz cook mutluyuz belırsızlıkler gıttı kızımmm olacak :)))) sağlıkla gel kızıım
Benimki de Feyza. Ben de ilk kez duydum. Hele fiyatını görünce dumur oldum. Sanırsın Dagi, Pierre Cardin filan. İndirimde olmasa almazdım o fiyata. Ama yıkadım, hiçbir şey olmadı, o açıdan iyi. Bazılarının ağzı burnu bir tarafa gidiyor ya yıkayınca. Öyle olmadı.
gözün aydın kardeşim. sağlıcakla inş. pamuk kızına ne isim verecesiniz?
haa dogru ısım kullanmak yok:26:
ay cok dogru tarıf ettın yalnız,
sarı sac, kalemle cerceve yapılmıs rujlu dudaklar
ojelı uzun dırnaklar
bı de o dudak herseye bahane bulmak ıcın büzülmeye cok hazır bır pozısyonda bekler genelde
kendılerını tanıtırken ben bılmemkım albayın hanımıyım der muhakkak
askerlere erlere de hızmetcısı gıbı davranır
gıcık oluyorum ama dedıgın gıbı yenıler ole olmaz ınsallah.
ben egıtımle alakalı olduguna da ınanaıyorum,
yanı kendısının de ıyı bı meslegı egıtımı olan kadın zaten kocasıyla ovunmuyor
benım arkadasımın esı subay,
dun konusuyoruz ali yuzbası oldu dıyo moralım bozuluyor sankı ustegmenken daha genc gelıyordu bana yaslandı gıbı
bızımkı de bu model
iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)
altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.
Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341
ay benimkide yüzünü son 2 dir gösteriyor..
bi çirkin bi çirkin anlatamam..
çirkin kızım diye seviyorum bende .. gecen gün babası sensin çirkin dedi oturup agladım.. artık kızım benden önce geliyor sanırsam.. cok acı cok..
çok güzel olmuş hayatım. Bende yaptım kapı süsü bebek şekerlerimi bir bitirebilsem hepsinin fotoğrafını çekip koyucam. Artık yarın umarım hallederiz eşimle birlikte.
teşekkürler canım. bende bebek şekeri malzemelerini bekliyorum şekerleri yapmak için.
bitide ekle merak ediyorum.
buarada ekim annesi olacak bir arkadaşım da kapı süsünü kendi yapmış. değişik olmuş çok. ekliyorum resmini fikir olsun herkese
çok güzel olmuş hayatım. Bende yaptım kapı süsü bebek şekerlerimi bir bitirebilsem hepsinin fotoğrafını çekip koyucam. Artık yarın umarım hallederiz eşimle birlikte.
Kıyamam kız benimkilerin baba kız şarkıları bile varmış. Adamın benimle şarkısı yok. Bırak çocuğa dolap alalım dedim hayır biz kızımla aynı dolabı kullanıcaz bizim odada olduğu müddetçe dedi. kayınvalidem alalım bi dolap dedi. Kıskanıyorsunuz kızımla benim ortak dolap kullanmamı dedi. Daha neler neler var. biberon istemiyorum diyorum hayır benim kızımı emzirme hakkımı elimden alamazsın diyor. Güleyim mi ağlayım mı bilemiyorum.
teşekkürler canım. bende bebek şekeri malzemelerini bekliyorum şekerleri yapmak için.
bitide ekle merak ediyorum.
buarada ekim annesi olacak bir arkadaşım da kapı süsünü kendi yapmış. değişik olmuş çok. ekliyorum resmini fikir olsun herkese
Eki Görüntüle 265482
ben varya bu duruma ciddi ciddi bozuluyorum..
eşim bu konuda bana söz vermişti ama daha doğmadan ben bittim..söyleyincede ay yok ben saka yaptım senin yerini tutmaz o..
dün gecede bana diyorki kızım duymasın ama ( bu kısım fısıldayarak oluyor) seni ondan daha cok seviyorum diyor..bende -- bende seni ondan daha cok seviyorum dedim.. sonrada ekliyor dogunca senin için söyledik deriz diyor.. cok üçkağıtcı benim kocam ya...
ay seninkilerde bu da cok güzel olmus...
keske bende becerikli olsam ve kızımın herbişeyi benim elimden cıksa..
Ben çözümü buldum.Dedi ben kızım doğunca seni görmem bile. .hadi bakalım evde mini etekle topuklu ayakkabıyla dolaşan koca memeli koca popolu bi hatun olacak ve sen görmüycen dedim. etek mi dedin uyur dimi arada bu kız dedi hayır dedim uyutmuycam hiç öyle kedi gibi gezicen etrafımda dedim.:90::90:
kötü olmak çok güzel
Ben çözümü buldum.Dedi ben kızım doğunca seni görmem bile. .hadi bakalım evde mini etekle topuklu ayakkabıyla dolaşan koca memeli koca popolu bi hatun olacak ve sen görmüycen dedim. etek mi dedin uyur dimi arada bu kız dedi hayır dedim uyutmuycam hiç öyle kedi gibi gezicen etrafımda dedim.:90::90:
kötü olmak çok güzel
benimkini değil mini etek gecelikle karsılasam kapıda nerde benim kızım diye girer içeri.. bilmem mi malımı...
ayy sizin ev çok eğlenceliymişşş
Bizim kapı süsümüzü hastanemiz hediye edecek inşallah. O yüzden hiç kendim yapmaya kalkışmıyorum, yapmak istesem de yapamam zaten. Ancak hazırını alabilirim. O kadar beceriksizim.
Bu arada ayakkabılarımız çok şeker değil mi?
Eki Görüntüle 265496
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?