- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.841
Doktor son gittiğimde bu kordonu değilse erkek gibi dedi. Çıkınca kocaya dedim. Yolda durup durup yok değildir okadar 4 boyutluda gördük diye diye telef oldu adam. Çünkü ben babama çok düşkünüm. Kaynanamda rahmetli dedeye çok düşkünmüş. Bunları görüyor ve kendisinin annesine olan bağlılığınıda görüp kızı olsun diye deli divane oluyordu. Doktor ilk kız dediğinde adam abisini çağırdı annesine rakı sofrası kurdurdu benide kraliçe gibi oturttu yanına. Doğumdan sonra havai fişekte patlatabilir diye bekliyorum son nokta olarak.
evet şekerim sizinkide öyle olur inşallah.
kesinlikle çok şeker çok tatlı muhteşemmm
güle güle giysin inşallah
Canim bu bebk cevirme isini ben ilk defa duymustum doktorum telaffuz edene kadar,ama sonra annemelere filan sordum eski kadinlar filan ceviriyormus,benim icin rahat cünkü burda hastanede yapiliyor bu cevirme isi vede cok tecrübeliler demisti doktorum.Ben sahsen sezeryan olmaktansa cevirtmeye raziyim.Cok zor bisey dogumdan sonra yani seneler bile gecse ameliyat yeri aciyormus zaman zaman.Yaa kızlar bugün doktora gittim, benim bebiş makat gelişi durumda şu anda. Değişmezse zorunlu olarak sezeryan malesef. Aslında daha önce düşüğüm olduğundan hamileliğin başlarında doktorum sezeryan yapıcaz büyük ihtimalle diyordu ama çok şükür ki bugüne kadar sorunsuz bir hamilelik geçirdiğimden normal doğum telaffuz etmeye başlamıştık. Belki döner daha zamanımız var ya, bakalım. Bu arada burda bahsedilmişti, içeride bebeği çevirenler varmış. Onu sordum. Sakın ha dedi. Bebeğin kemiklerinde kırılmalar, annenin iç organlarında hasarlar söz konusu olabiliyormuş. Çok eski ama önerilmeyen bir yöntem dedi. Normal doğumdan başka şans olmadığında yapılıyormuş. Normal doğurucam diye de bebeğimin sağlığını riske atmak istemiyorum.
Hosgeldin canim yoktun bayadir.Ayyy masaallah bebisinekızlar biz geldikgeçmişi okuyamadım inşallah iyisinizdir eşim gececi fazla nete giremiyorum biraz önce doktordan geldik teyzeleri 34+2 ve 2600 gr. 46 cm olmuşuz çok şükür herşey yolunda sizin bebişlerde iyidir dualarım sizlerle yemek yapıcam ne yapıcam ben kaçım gelirim yine inşallah
meraba tüm gebiş arkadaşlarım umarım siz ve küçük melekleriniz iyisinizdir bu gün 32+ 4 olduk oğluşum hiç durmadan annesini tekmeleyip duruyor galiba doğumum normal olacak gibi 4 . cü ayda doktorum ters durduğunu söyledi dönmesse sezeryan olur demişti ama geçen ay gittiğimde bebişim dönmüş kafası aşağı inmiş 12 ekimde tekrar gidicem çatı muayenesi yaptıktan sonra normal olup olmayacağı kesinleşecek kızlar bide ben hiç alttan muayene olmadım bu ilk gebeliğim açıkçası biraz çekiniyorum doktorum biraz yaşlı ve erkek neyse artık başa gelen çekilir bebeğim için katlanıcaz artık
İlgimdisi Onur'un annesi ve abisiyle konuştum şimdi. Teyzemin çok selamı var. Çok sevindi bebeğinin olacağına ama Ufuk inanamadı. Nasıl doğurur çok zayıf o son gördüğümde bekardı dedi. Artık Alara nasıl bişey olacak merak ediyorum. sen fazla kiloda almadın.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...67802925_113381378702774_125005_3833297_n.jpg
kızlar bunu gördüm çok beğendim mevlüt için kese içine lokum koyup dağıtmak için en az 30 tane yapıyorlar nasıl?
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...67802925_113381378702774_125005_3833297_n.jpg
kızlar bunu gördüm çok beğendim mevlüt için kese içine lokum koyup dağıtmak için en az 30 tane yapıyorlar nasıl?
Bizim kapı süsümüzü hastanemiz hediye edecek inşallah. O yüzden hiç kendim yapmaya kalkışmıyorum, yapmak istesem de yapamam zaten. Ancak hazırını alabilirim. O kadar beceriksizim.
Bu arada ayakkabılarımız çok şeker değil mi?
Eki Görüntüle 265496
oofffyaa sinir oldum yinebebek odası gelmiş sonunda.. bizde 2gündür eşimle bandırmadaydık kontrol için dün aradı adam siparişiniz geldi diye kalktık döndük eve bugünde aradık gel kur hadi diye yok adamın işi varmış pazardan önce gelemezmiş anam paranla rezillik çekiyon ya ne densiz sinir oldum bileydik dönmezdik hemen pazara kadar işede gitmiycekti eşim uff:95:
çok güzelmiş canım nerde yapıolarmış bunu süper valla
genitl bölgenin ust kısmına yakın bır yerde mı kırmızı sivilcemtrak şeyler? eğer öyleyse günlük pedden.bende de vardı bıraktım. hava alsın dıye kagıt havlu bile kullanmadım ama sık sık çamasır değiştirdim .sonra gecti.kaşıntıda kızarıklıkta.
canım face de anneyim babayım diye bir grup var orda gördüm daha iletişime geçmedim ama mail adresi var ona mesaj atıcam
İSME ÖZEL BEBEK VE DOĞUMGÜNÜ KESELERİ | Facebook
buda linki
kanzy
Laedry
asli_1981
nur11
sehnaz86
preg
elfinya
aychin
Sedus
simiramis
zuzzuu
gaky
lara_
kahvekolik
norsis
hadi kızlar cvp bekliyorum
aaa.. ayten teyze duymamısmı...? ama dgrudur annem bu kıs dusuk tehlıkem var dıye sık sık bnde kaldı ee,bnde o kdr sık gıdıp camdıbını karıstıramadım uzun zaman oldu... ufucuk ınanamaz dgrudur en son onur kına gecesınde karsılastık ee baya zayıftım smdılık 5 kg aldım .... ınanamaması cok normalll-bk sedus napalım bılıomusun 40 gezmesıne ayten teyzeye gotırıyım bn Alaramı sende Idıl hanımı alır gelırsın Ankara dan belkıde buraya yerlesmıs olursun bol bol kaynatırız...
ayy cok begendımm... cok cok hos olur mevlutte bunlar... snradan ıcıne lavanta yada sabun koysun mısafırlerın dolaplarına assınlar uzun surelı hatıra vermıs olursn
bende warım yavrukuş,süper fikir
Canım bu liste ne için?
Geçmişe bakacak vaktim olmuyo hiç..
ya kızlar birşey diyeceğim size. Bende şu 2 gündür bir korku başladı her an kötü birşey olacakmış gibi. Allahımm bebeğime birşey olmasın diye dua ediyorum hep. Ya doğum yaklaştığı için mi böyle hissediyorum acaba? sizlerde de var mı böyle bir korku, endişe? ya hep içim tedirgin anlamıyorum nedenini, üzgünüm hep garip garip rüyalar görmeler falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?