2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

amin canım

çok şeker kızı için deli divane bir baba Allah bozmasın

kesinlikle çok şeker çok tatlı muhteşemmm

güle güle giysin inşallah

Aminn inşallah.:97: Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah aldıklarımızı güle güle giyerler. O kıyafetlerin içinde yavrumu hayal ettikçe heyecanlanıyorum. Ne güzel bir mutluluk, çok şükür bunu yaşatan Rabbimize.

Canim bu bebk cevirme isini ben ilk defa duymustum doktorum telaffuz edene kadar,ama sonra annemelere filan sordum eski kadinlar filan ceviriyormus,benim icin rahat cünkü burda hastanede yapiliyor bu cevirme isi vede cok tecrübeliler demisti doktorum.Ben sahsen sezeryan olmaktansa cevirtmeye raziyim.Cok zor bisey dogumdan sonra yani seneler bile gecse ameliyat yeri aciyormus zaman zaman.
Hosgeldin canim yoktun bayadir.Ayyy masaallah bebisineIsin bitince görüsürüz canim.

Walla beinkide hic durmuyor surekli tekme,yumruk,bi kasilmalar bi biseyleryanlis degilsem34 en fazla 36. haftaya kadar dönmeleri lazimmis ondan sonra dönmek icin alanlari kalmiyormus.Hayirlisi bakalim ne diycek dgum sekline

herkeze selam bebişleride öpüyorum:81:
epeydir giremedim annemdeyim bugun yine 24saatlik idrar verdim yarın alıcam sonucu
tansiyonlarım şimdilik normal ama bugun konturole gittim doktor
büyük ihtimalle bebeği sezeryanla alırız dedi doğumda tansiyon cıkabilir dedi
38.haftada alırız dedi oğlusum 2500gr
şimdilik bizden budakar

aaa.. ayten teyze duymamısmı...? ama dgrudur annem bu kıs dusuk tehlıkem var dıye sık sık bnde kaldı ee,bnde o kdr sık gıdıp camdıbını karıstıramadım uzun zaman oldu... ufucuk ınanamaz dgrudur en son onur kına gecesınde karsılastık ee baya zayıftım smdılık 5 kg aldım .... ınanamaması cok normalll-bk sedus napalım bılıomusun 40 gezmesıne ayten teyzeye gotırıyım bn Alaramı sende Idıl hanımı alır gelırsın Ankara dan belkıde buraya yerlesmıs olursun bol bol kaynatırız...

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...67802925_113381378702774_125005_3833297_n.jpg

kızlar bunu gördüm çok beğendim mevlüt için kese içine lokum koyup dağıtmak için en az 30 tane yapıyorlar nasıl?

ayy cok begendımm... cok cok hos olur mevlutte bunlar... snradan ıcıne lavanta yada sabun koysun mısafırlerın dolaplarına assınlar uzun surelı hatıra vermıs olursn

slm canım bende bandırmada oturuyorum hangi doktora çıktın ve memnun musun..

ewet canım tam tarif ettiğin yerde sivilcemtrak bişeyler çıkmıştı çok şükür azaldı çok acıyordu kaşıdıkça...bende sık sık çamaşırımı değiştiririm akıntım olduğu için kağıt havlu koyuyorum yoksa ıslak olunca rahatsız oluyorum zaten ped kullanmayı bıraktım yardımcı olduğun için teşekkürler :)

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...67802925_113381378702774_125005_3833297_n.jpg

kızlar bunu gördüm çok beğendim mevlüt için kese içine lokum koyup dağıtmak için en az 30 tane yapıyorlar nasıl?

canım face de anneyim babayım diye bir grup var orda gördüm daha iletişime geçmedim ama mail adresi var ona mesaj atıcam
İSME ÖZEL BEBEK VE DOĞUMGÜNÜ KESELERİ | Facebook
buda linki

ben de çok beğendim bunu...

kızlar artık bebişlerin cicilerini paylaşın yavvv bide bebişlerinizin isimlerini düşündünüzmü paylaşın yaniii

Valla benim eşimin iş durumu olmadı o yüzden herhalde şubat tatilinde gelebilirim en erken diye tahmin ediyorum. Ama gelmeden önce mutlaka haber veririm görüşürüz seninle. Aynı yerde buluşuruz

ya kızlar birşey diyeceğim size. Bende şu 2 gündür bir korku başladı her an kötü birşey olacakmış gibi. Allahımm bebeğime birşey olmasın diye dua ediyorum hep. Ya doğum yaklaştığı için mi böyle hissediyorum acaba? sizlerde de var mı böyle bir korku, endişe? ya hep içim tedirgin anlamıyorum nedenini, üzgünüm hep garip garip rüyalar görmeler falan.

zaman zaman bende de oluyor canım. sanırım normal şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…