2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya ben hediye işine girmieyim dmiştim pek evden çıkamıyorum diye eşim de hallederiz ne olacak gir sen de hoş olur dedi ben de gaza geldim ben de varım hediye çekilişinde

slm kıslar çekilş varmış sanırım bende katılmak istiyorum çok sık takip edemiyorum internetimiz yok aama böyle bişi olursa annemlerde var oraya gittikçede bakarım madem takip için veya yine evden bu şekilde girdiğimde bakarım:)
bende iyice ağırlaştım heralde artık biyere gitmek okadar zor geliyorki evde bütün gün yatsam iyi geliyor napcaz bilmem bütün işler bekliyor yarın kısmetse annem gelcek çantamı hazırlıcaz

kızlar hastayımm.
boğazımda pis bi ağrı var..
dermanım yok eklemlerim ağrıyo..
ilaç almak istemiyorum..
sadece parol içtim..
bitkisel neler yapabilirim ya..
elma kaynatıp balla karıştırıp içtim..
limon kaynatıp balla karıştırıp içtim..
sıcak sütte içiyorum..
içim dışım bi hoş oldu..
yar bana bi çareee.

arkadaşım bir yemek kaşığı balla 1-2 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp macun kıvamına getir. ağzında eritip yavaş yavaş yut ve üstüne bi müddet su falan içme. bana iyi geliyor bu yöntem hatta yeni yeni ağrıyorsa bi kerede geçiriyor umarım sana da yarar.

Günaydın kızlarrr,
dün gece yine abuk subuk rüyalar gördüm,amirimin tansiyonu çıkıyodu onu ölçmeye çalışıyodum sonra ne alakaysa deniz harp okuluna gidiyodum heryer havuz ve içinde köpek balıkları var

tşk ederim kesinlikle denerim..bi hastalık eksikti şimdi tmm oldum..hemen atlatmam lazım..

Herkese günaydın kızlar :)))
aman valla dikkat edelim kendimize ve kuzulara havalar birden soğudu
Hepimize Hayırlı Cumalar olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah ...
öptük sizi kızımla

gunaydın anneler... bgn kızımla randevumuz varr..... saat 4 te gıdıcez dr amcamıza.. bu kez tok gıdıcem nst ye cunku gecn sefer olece 45 dk ya yakn yatmk zornda kalmıstm kızım donmedı dıye.. sabah 5te annemlerı ıstanbul a yolladık havalımanına bıraktık kardescagızımı gorucekler bnde cok ozledım donustede dun burnuma kokanların hepsını bulabılmek ıcın neredeyse butun ızmırı dolastırdım.. ama sonunda yedım... hepınızı operız kızımla

Günaydınlar hatunlar
günaydın canım

günaydın ilgim allah kavuştursun,bal olsun yarasın miniğe...

kapalı ve kasvetli yağmış bile yağmur şimdi baktım yerler ıslak
ayrıca serin bayaa :s
kış moduna girdik sankim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…