- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.861
zaman zaman bende de oluyor canım. sanırım normal şeyler bunlar
ya ben hediye işine girmieyim dmiştim pek evden çıkamıyorum diye eşim de hallederiz ne olacak gir sen de hoş olur dedi ben de gaza geldim ben de varım hediye çekilişinde
beni de yazsanıza kızımmmm
bensiz olay olur mu
made benden de ok dediydi
ibo da ok ler kayserililik yapmaz :)
arkadaşım bir yemek kaşığı balla 1-2 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp macun kıvamına getir. ağzında eritip yavaş yavaş yut ve üstüne bi müddet su falan içme. bana iyi geliyor bu yöntem hatta yeni yeni ağrıyorsa bi kerede geçiriyor umarım sana da yarar.kızlar hastayımm.
boğazımda pis bi ağrı var..
dermanım yok eklemlerim ağrıyo..
ilaç almak istemiyorum..
sadece parol içtim..
bitkisel neler yapabilirim ya..
elma kaynatıp balla karıştırıp içtim..
limon kaynatıp balla karıştırıp içtim..
sıcak sütte içiyorum..
içim dışım bi hoş oldu..
yar bana bi çareee.
arkadaşım bir yemek kaşığı balla 1-2 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp macun kıvamına getir. ağzında eritip yavaş yavaş yut ve üstüne bi müddet su falan içme. bana iyi geliyor bu yöntem hatta yeni yeni ağrıyorsa bi kerede geçiriyor umarım sana da yarar.
Valla benim eşimin iş durumu olmadı o yüzden herhalde şubat tatilinde gelebilirim en erken diye tahmin ediyorum. Ama gelmeden önce mutlaka haber veririm görüşürüz seninle. Aynı yerde buluşuruz
günaydın canımGünaydınlar hatunlar
gunaydın anneler... bgn kızımla randevumuz varr..... saat 4 te gıdıcez dr amcamıza.. bu kez tok gıdıcem nst ye cunku gecn sefer olece 45 dk ya yakn yatmk zornda kalmıstm kızım donmedı dıye.. sabah 5te annemlerı ıstanbul a yolladık havalımanına bıraktık kardescagızımı gorucekler bnde cok ozledımdonustede dun burnuma kokanların hepsını bulabılmek ıcın neredeyse butun ızmırı dolastırdım.. ama sonunda yedım... hepınızı operız kızımla
made günaydın sanada canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?