2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydınnnnnnnn

bu hava bana çok iyi geliyor valla
hafif bir ürperti oluyor ohh özlemişim serin havayı
sıcak yapış yapış, kıçımdan ter damlarken kendimi çok kötü hissediyordum

hamilelikten önce ter nedir bilmezdim valla yaz kış elim ayağım buz gibi gezerdim. bunu özleyeceğim aklıma bile gelmezdi.
gerçi şuanda bile ellerim yanıyor

Kızlarr benimm kızçemmm oynamıyorrr sabahtan beri oymanadı akşamdaa 3-4 kere oynadıı akşamm yatarken karnımın bir yeri resmen yamulmuş gibiydii artık orası neresiysee yarın doktora gidecemm inşallah güzel haberlerle dönerimm doktor değiştirdimm ilk defa başka doktora gitcem inşllh herşey yolundadır.

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. hamileliğimin başından beri hergün burayı takip etmeme rağmen ilk kez katılıyorum aranıza. ben de kasım annesi olucam kızım hızlı davranmazsa çoğumuz hemen hemen tüm hazırlıkları tamamladık ama şu emzik konusunda bi türlü karar veremiyorum :26: özellikle tecrübeli anneler bi fikir verebilirmi? ben kullandırmama taraftarıyım ama etraftan annem kayınvalidem filan kullanırsam benim için rahat olacağını söylüyorlar ama ben bi türlü yanaşmıyorum bu fikre sizinde fikrinizi alabilir miyim?

benimkinin de hareketleri var ama güçlü değil sanki.. büyümesine ve yerinin daralmasına baglıyorum..

veeee..

bu sabah itibari ile karnımda 4 adet kırmızı catlak oluşmuştur.. hayırlara vesile olsun inşallah...kasımıyorum.. gece resmen pehlivana döndüm .. bide iice emsin derim diye karnımı acıkta bıraktım.. sabah sonuc ortadaydı..

kızımın bi tane chicco emziği var..teyzesi almıstı..

ben özellikle kocaman cocukların agzında emzik gördüğümde deliriyorum..

ama kullananlar onu bir kurtarıcı olarak görüyorlar..

artislik yapıp ben kullandırmam diyemiyorumm .. nasıl bi cocukla karsılasacağımı bilmiyorum çünkü..

ama emziğin damak yapısının gelişiminde büyük önemi oldugu konusunda yorumlar okumustum.. benimde kafam karısık.. duruma göre davrancam...

günayydııınnnnnnn bacılar
hava mı sersemletti nedir anlamadım deli gibi uyuyorum,uyanamıyorum, sürekli esneme modundayım
amma velakin kışın gelmesinden dolayı mutlu ve huzurluyum
aaazzzzzzz kaallldııııııııııı

haklısınız emzik konusunda bu kadar tepkili olma nedenim benimde çevrede gördüğüm yanlışlıklardan kaynaklanıyor. geçen yıl bi akrabam doğum yapmıştı daha doğalı bir saat olmamış bir bebeğin ağzına emziği tıkamıştı bebeğin babaannesi ile halası ve hemşire gelip bağırıp çağırıp emziği çöpe attı napıyosunuz siz annesini emmesi lazım diyerek. geçen günde anasınıfına başlamış bir çocuğun ağzındaki emziği görünce iyice şaşırdım kaldım bu kadar alışkanlık derecesinde bağlanırsa bebeğim diye. hem belli bi zamandan sonra damak yapısını bozduğunu söylüyor doktorlar bilmiyorum ne yapacağım ha bide silikon mu kauçuk mu kullanıcaz orasıda ayrı bi sorunsal sanırım bi taraftan diyorum hiç almayayım bi taraftan diyorum alsın belki lazım olur ben karar verene kadar doğururum kesin bu bebeği

Benim bıcırık da ben çikolata yemeden oynamıyo pek. Ben de hatunu oynatıcam diye çikolata manyağı oldum :) Zaten su muabbetinden korkuyorum, bi de az oynaması hele de şu aralar, bana kafayı oynattırır ! Yalnız akşmaları maşallahımız var, benim kızın derdi gündüzlerle. Gündüz tembel, akşam coşuyo :)

Günaydınlar herkese.. Yağmurlu bir sabahtan merhabalar.. Ben yaz delisi bi insan evladı olarak, ilk defa kışın gelişine bu kadar seviniyorum. Kış geliyo, kızım geliyoo daha nolsun :) İnşallah... Bi de uyku sorunsalımın azalacağını umuyorum serinlerde. Gece evde dolanıp, buzdolabının kapağını açıp kapamaktan heder oldum :)

psikolojim çok bozuk benim ya moralimde
bukadar kilo almak beni yıprattı sanki
50 kilo olan ben 77 ydim bir hafta önce
bacaklarım annemin bacakları gibi oldu aynı:26: böyle kat kat gibi ödemli sanki selülit gibi
karnımda ve bacağımda falan hiç çatlağım yok ama kilo
ikinci bebeğim olmasına rağmen verildiğini bildiğime rağmen kendime engel olamıyorum
zamanın geçmesini istiyorum
hep aynı şeyleri giymekten bıktım
çirkinim
kilomu şişlikmi ödemmi bilmiyorum

günaydın herkese istanbulda yağmurlu bir güne başladık hiç hamile kıyafeti almadım yazlık kışlık karıştırıp idare ediyorum ama artık izne çıksam da evde otursam çok güzel olcak bugün tam 32.haftayı bitirdim ama malesef uzatcam artık hamilelikten değil de bebişimi kucağıma alıp severek keyif almak istiyorum size de öyle geliyor mu sıkılmaya başladım sanki evde oturup bebişime bakmak istiyorum bu hafta sonu çantayı hazırlıym diyorum daha hiç bişi almadım bebiş için bi kaç şey aldık beşiği falan hazır o kadar gerçi ilk etapta çok bişi de almıcam ablamın bebeği de 4 aylık ondan gelen var birsürü tek şu çanta işini de hallediym tamamdır.
yaa ben kızıma hala isim bulamadım bi türlü beğenemiyorum benım beğendiklerimi de başkaları beğenmiyor isimsiz kaldı yavrucum ...

serin ve yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın

bugün bizde 30 dakkalık yolu 60 dakkada geldik. yağmur göre kaza yapmış arkadaş nasıl bir toplumuz anlamıyorum az bir yağmurda hemen kazalar başlıyor....

canım bende sürekli çok kilo aldım diye debelenip duruyorum ama bizim elimizde olan bişi değil azda yesek çokta yesek bünyenin kilo alacağı varsa alıyor. geçen hafta 1 haftada 1.5 kilo almışım inanamadım son ayda ne kadar daha alıcaz bilemiyorum. doktorum toplamda 13-14 kilo ancak alırsın demişti son kontrolümde. 10 kiloyu geçtim bu hafta itibari ile veeeee bende kendimi çirkinnnnnnn hissedenlerdenimmmmmmmmmmm....

günaydın bacıcanlar;
ay bu nasıl havaya kasvet kasvet bütün enerjimi çekti
zaten azcık üşütmüş durumdayım şimdi limon ıhlamur camın önüne uzandım televizyon karşısında
bi de pike örttüm üstüme tam kış modundayım
çekiliş ayarlayan travma mıydı ?
ekleyiverin benide bide çabuk organize olalım doğumlar kapıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…