- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.881
kapalı ve kasvetli yağmış bile yağmur şimdi baktım yerler ıslak
ayrıca serin bayaa :s
kış moduna girdik sankim ...
girdik girdik ama kışın gelmesine ilk kez bu kadar seviniyorum
ooo bugün eksiğimiz cok kızlar..
yağmur etkiledi herkesi sanırım...
uyanamamışlardır tosunlar
Kızlarr benimm kızçemmm oynamıyorrr sabahtan beri oymanadı akşamdaa 3-4 kere oynadıı akşamm yatarken karnımın bir yeri resmen yamulmuş gibiydii artık orası neresiysee yarın doktora gidecemm inşallah güzel haberlerle dönerimm doktor değiştirdimm ilk defa başka doktora gitcem inşllh herşey yolundadır.
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. hamileliğimin başından beri hergün burayı takip etmeme rağmen ilk kez katılıyorum aranıza. ben de kasım annesi olucam kızım hızlı davranmazsaçoğumuz hemen hemen tüm hazırlıkları tamamladık ama şu emzik konusunda bi türlü karar veremiyorum :26: özellikle tecrübeli anneler bi fikir verebilirmi? ben kullandırmama taraftarıyım ama etraftan annem kayınvalidem filan kullanırsam benim için rahat olacağını söylüyorlar ama ben bi türlü yanaşmıyorum bu fikre sizinde fikrinizi alabilir miyim?
haklısınız emzik konusunda bu kadar tepkili olma nedenim benimde çevrede gördüğüm yanlışlıklardan kaynaklanıyor. geçen yıl bi akrabam doğum yapmıştı daha doğalı bir saat olmamış bir bebeğin ağzına emziği tıkamıştı bebeğin babaannesi ile halası ve hemşire gelip bağırıp çağırıp emziği çöpe attı napıyosunuz siz annesini emmesi lazım diyerek. geçen günde anasınıfına başlamış bir çocuğun ağzındaki emziği görünce iyice şaşırdım kaldımkızımın bi tane chicco emziği var..teyzesi almıstı..
ben özellikle kocaman cocukların agzında emzik gördüğümde deliriyorum..
ama kullananlar onu bir kurtarıcı olarak görüyorlar..
artislik yapıp ben kullandırmam diyemiyorumm .. nasıl bi cocukla karsılasacağımı bilmiyorum çünkü..
ama emziğin damak yapısının gelişiminde büyük önemi oldugu konusunda yorumlar okumustum.. benimde kafam karısık.. duruma göre davrancam...
Kızlarr benimm kızçemmm oynamıyorrr sabahtan beri oymanadı akşamdaa 3-4 kere oynadıı akşamm yatarken karnımın bir yeri resmen yamulmuş gibiydii artık orası neresiysee yarın doktora gidecemm inşallah güzel haberlerle dönerimm doktor değiştirdimm ilk defa başka doktora gitcem inşllh herşey yolundadır.
psikolojim çok bozuk benim ya moralimde
bukadar kilo almak beni yıprattı sanki
50 kilo olan ben 77 ydim bir hafta önce
bacaklarım annemin bacakları gibi oldu aynı:26: böyle kat kat gibi ödemli sanki selülit gibi
karnımda ve bacağımda falan hiç çatlağım yok ama kilo
ikinci bebeğim olmasına rağmen verildiğini bildiğime rağmen kendime engel olamıyorum
zamanın geçmesini istiyorum
hep aynı şeyleri giymekten bıktım
çirkinim
kilomu şişlikmi ödemmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?