2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar 3 tane emzik aldm oğlişime:) mucuk mucuk emsin die.ben seviyrm bebişlerin 9 aya kadar flan emmesini.ağzında sevimli sevimli:) yerim ben onu.sonra da tekletirim.öyle uzun süre emmesine bende karşıyım.

günaydın mı tünaydın mı ne ise ondan olsun :)

öperim hepiniz ayrıca tebrikler !!! Şimdi gidip simit arayacağım.

Allahım ya son haftalarda bi simit sevdası bende de. Gece gece canım istedi geçen, o saatte simitçi nerdee. Eşim açık bi büfeden susamlı çubuk bulup almış :) Onu kazıdım dişlerimle resmen :)

bende cok sevıyorum,
bu da sıcak sıcaktı bayıldım resmen,
utanmadan kadının kendıne aldıgı tum kahvaltılıgı yedım bıtırdım yaw
çamış demiştir arkamdan kesın,
ıyıkı de mıdesını yakıyordu

Dua et deseydin midemi yakıyo, yoksa 2 taneyle kurtulamazdın :)))

Hamileliğin başında aşermedim, şimdi mi olacak ne. Garip garip kokular alıyorum evin içinde, sağı solu kokluyorum ben de sabahtan beri.

ohaaaaa demek istiyorum

Çok güldüm sabah sabah... çok yaşa emi... benimki de çikolataya tepki vermiyor hiç.. bizimki de soğuk su ile ayran seviyor
cins anam bunlar

vay vay vaaay hemen anneye rakip

slmmmmmmmmm güzel bebişlerin güzel anneleri
cumanız mübarek dularınız kabul olsun inş.nasılsınız ben pek giremiyorum biz iyiyiz şükür kızımla sabırsızlıkla onu bekliyorummm hayırlısıyla gelirler inş.

Dua et deseydin midemi yakıyo, yoksa 2 taneyle kurtulamazdın :)))

Hamileliğin başında aşermedim, şimdi mi olacak ne. Garip garip kokular alıyorum evin içinde, sağı solu kokluyorum ben de sabahtan beri.

bı daha da kahvaltılarını evde yapıp gelırdı kesın oyle desem
kadın ac kaldı zaten hepsını ben yedım yemınle,
bı tanesının ucundan azıcık koparabıldı sankı,
o sırada cayımı yudumluyordum

ohaaaaa demek istiyorum

kızım 100 kıloyum ben 1 sımıtle doyacak halım yok

gecen kıs gıydıgım hırkaları denedım sabah,
anamm o trıkoların kolları bıle dar geldı

yarın lcwye gıdıp ucuzundan kendıme 2 hırka alayım yaw,
havalar sogudu cırcıplak kaldım
tam bır tosuncugum

gunaydın fındık burun,
dua et sımıt anlattık kızım,
ya burger vs deseydım,
sonucta bu o kadar zararlı bısı degıl,
yanında karper peynır de al ha

2 poğaça üzerine 1 simit ve ayranı devirttin ya bana
seni gebertmek istiorum
ay çok ii geldi ya
aşermek buymuş demekki
içim soğudu resmen yiyince

O olmamış bak, çayı yudumlarken simidi garantiye alsaydın keşke :)))

Alınan kiloları dert etmeyin demek boş, elind edeğil insan takıyo kafaya verebilecek miyiz diye. Ama dün Saba'nın konuğu Deniz Akkaya'ydı. Tam 28 kilo almış hamileğinde, şimdi yine koy podyuma çıkar :) Veriririz be biz de, veriririz di mi ?! :)
Ev hanımlığının gözü körolsun, sabah kuşaklarını izliyorum da geçen haftadan beri :) Valla iyi ki izne çıkmışım... :) TV karşısında kahvaltı keyfi, elde kumanda koltuğa yayılıp çayını yudumlamak paha biçilemez :)

gunaydınn hatun bacıcanlarr!!!

eeab aynı durumdayız canım ben de bir kereye mahsus minoset ictim ama nafile usuttum klimalardan.. bana mısın demiyo dogal yolla yapılan seyler.. ustelik bas agrim da cabasi maalesef :2::2:
off nasıl gececek bilmiyorum cok sıkıntılıyım..

hepiniz dikkat edin tatlılarım

herkese guzel gunler dilerim!!

bu arada cekilise beni de yazınn!!!
kızlar yardımcı olması acısından herkes hemen bence adını ve cocugunun cinsiyetini yazsın yan yana boylelkile cekilis yapacak kisye kolaylık olur tickerlara bakmayla ugrasmza

luna - kız bebek

Baş ağrısı olanlar, nane yağını deneyin bi de. Ben 4.ayda falan ölüyordum başağrısından, migrenim tutuyodu sık sık. Aktardan nane yağı al demişti bi hamiş arkadaşım, boyun ve şakaklara masaj yap. Umutsuz denedim ama gerçekten iyi geldi. İlaç alamıyoruz, en azından dene bence canım..

Ya evet biz bu kıyafet işini napıcaz kızlar alsak bi dert almasak bi dert büyük büyük hırka alıp aldığımız yazlıkların üzerine giyicez olmadı doğuma kadar napalım:26:

sagol tatlım da ben o nane yagından kusme derecesine gelmistim bir kere cok fenaaaa

benim dr. um musade ediyor minoset e 6 tane bile alabilirsin diyo gunde ama ben 1 tane ile yetiniyorum napiim olecek gibiyim bas agrisindannn

sagol tatlım da ben o nane yagından kusme derecesine gelmistim bir kere cok fenaaaa

benim dr. um musade ediyor minoset e 6 tane bile alabilirsin diyo gunde ama ben 1 tane ile yetiniyorum napiim olecek gibiyim bas agrisindannn

çektiğin ağrının aldığın 6 minosetten daha zararlı olduğunu biliosun dimi
çekme ağrı kastırma bebemi döverim

Ya evet biz bu kıyafet işini napıcaz kızlar alsak bi dert almasak bi dert büyük büyük hırka alıp aldığımız yazlıkların üzerine giyicez olmadı doğuma kadar napalım:26:

kızlar bu sabah sanırım herkes aynı seyi dusunmusss:)
ben hep kanvas acık renk pantolonlar ve incecik askılı body ler almıstım lcw den hamilelik icin simdi her seyim tiril tiril onunu kapatmadan hırka ile usumemeye calısıyorum ama napıcam daha 1 ay var gerci dogum sonrası icin de lazım sanırım hafif kalın kıyafetler..

bu arada benim şık bir elbise almam lazım kızlar nereden bakabilrim dugun icin degil ama ...cok pahalı olmayan..

cekilis icin listeyi tekrar baslatıyorum kızlar cunku ana sayfadaki bebeklerin de bilgisi eksik

trawma cıgım sana kolaylık olsun
luna - kız bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…