- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.921
Allahım ya son haftalarda bi simit sevdası bende de. Gece gece canım istedi geçen, o saatte simitçi nerdee. Eşim açık bi büfeden susamlı çubuk bulup almış :) Onu kazıdım dişlerimle resmen :)
Allahım ya son haftalarda bi simit sevdası bende de. Gece gece canım istedi geçen, o saatte simitçi nerdee. Eşim açık bi büfeden susamlı çubuk bulup almış :) Onu kazıdım dişlerimle resmen :)
günaydın mı tünaydın mı ne ise ondan olsun :)
öperim hepiniz ayrıca tebrikler !!! Şimdi gidip simit arayacağım.
bende cok sevıyorum,
bu da sıcak sıcaktı bayıldım resmen,
utanmadan kadının kendıne aldıgı tum kahvaltılıgı yedım bıtırdım yaw
çamış demiştir arkamdan kesın,
ıyıkı de mıdesını yakıyordu
ohaaaaa demek istiyorumhee yan odalardan bı sımıt kokusu aldım,
koklaya koklaya buldum odayı ve kadının kendıne aldıgı 2 sımıtı yedım geldım
3 tane de cay ıctım
ole de yalancıyım poşetı uzattı dedımkı şeyy susamlar mıdemı yanıyor pek yıyemıyorum
cins anam bunlarÇok güldüm sabah sabah... çok yaşa emi... benimki de çikolataya tepki vermiyor hiç.. bizimki de soğuk su ile ayran seviyor
Benim damak tadım da genelde ekşiden yanadır. Sabahları da domates, salatalık söğüsleri bol zeytinyağlı, limonlu yerim mesela ve akşam salatalar öyle limonlu, sirkeli. Ama benim kız bunlara gram tepki vermez. Ne zaman dondurma, çilokata yiyeyim göbek atar ama :) Babası kılıklı :) Tatlıcı baba-kız bunlar.. Ben de sırf (!) kızım oynasın diye yiyorum napim, yoksa çikolatadan haz etmemÇok mağdurum canım :)))
Dua et deseydin midemi yakıyo, yoksa 2 taneyle kurtulamazdın:)))
Hamileliğin başında aşermedim, şimdi mi olacak ne. Garip garip kokular alıyorum evin içinde, sağı solu kokluyorum ben de sabahtan beri.
ohaaaaa demek istiyorum
gunaydın fındık burun,
dua et sımıt anlattık kızım,
ya burger vs deseydım,
sonucta bu o kadar zararlı bısı degıl,
yanında karper peynır de al ha
bı daha da kahvaltılarını evde yapıp gelırdı kesın oyle desem
kadın ac kaldı zaten hepsını ben yedım yemınle,
bı tanesının ucundan azıcık koparabıldı sankı,
o sırada cayımı yudumluyordum
kızım 100 kıloyum ben 1 sımıtle doyacak halım yok
kızlar hastayımm.
boğazımda pis bi ağrı var..
dermanım yok eklemlerim ağrıyo..
ilaç almak istemiyorum..
sadece parol içtim..
bitkisel neler yapabilirim ya..
elma kaynatıp balla karıştırıp içtim..
limon kaynatıp balla karıştırıp içtim..
sıcak sütte içiyorum..
içim dışım bi hoş oldu..
yar bana bi çareee.
ben ne yesem yaaa gideyimde iskenderus gümbürdeteyim
gunaydınn hatun bacıcanlarr!!!
eeab aynı durumdayız canım ben de bir kereye mahsus minoset ictim ama nafile usuttum klimalardan.. bana mısın demiyo dogal yolla yapılan seyler.. ustelik bas agrim da cabasi maalesef :2::2:
off nasıl gececek bilmiyorum cok sıkıntılıyım..
hepiniz dikkat edin tatlılarım
herkese guzel gunler dilerim!!
bu arada cekilise beni de yazınn!!!
kızlar yardımcı olması acısından herkes hemen bence adını ve cocugunun cinsiyetini yazsın yan yana boylelkile cekilis yapacak kisye kolaylık olur tickerlara bakmayla ugrasmza
luna - kız bebek
gecen kıs gıydıgım hırkaları denedım sabah,
anamm o trıkoların kolları bıle dar geldı
yarın lcwye gıdıp ucuzundan kendıme 2 hırka alayım yaw,
havalar sogudu cırcıplak kaldım
tam bır tosuncugum
Baş ağrısı olanlar, nane yağını deneyin bi de. Ben 4.ayda falan ölüyordum başağrısından, migrenim tutuyodu sık sık. Aktardan nane yağı al demişti bi hamiş arkadaşım, boyun ve şakaklara masaj yap. Umutsuz denedim ama gerçekten iyi geldi. İlaç alamıyoruz, en azından dene bence canım..
sagol tatlım da ben o nane yagından kusme derecesine gelmistim bir kere cok fenaaaa
benim dr. um musade ediyor minoset e 6 tane bile alabilirsin diyo gunde ama ben 1 tane ile yetiniyorum napiim olecek gibiyim bas agrisindannn
Ya evet biz bu kıyafet işini napıcaz kızlar alsak bi dert almasak bi dert büyük büyük hırka alıp aldığımız yazlıkların üzerine giyicez olmadı doğuma kadar napalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?