2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
mrb kızlar bugün benim tosunumda fazla oynamıyor ya hava şartlarından yada annesi uykusuz ondan...kızlar benim uyku düzenim acayip bozuldu geceleri hep lavaboda çok uykum var ama yatınca bir türlü dalamıyorum,bazen tam içim geçmiş benim tosunum kıpır kıpır geri uyanıyorum hayırlısıyla doğururuz inşallah..ben oğlumu çok özledim...

canım bu vücut değişikliğine ilk başta bende çok kafayı taktım
50 kiloyla hamile kaldım herkes son dönemde kilo alır ben ilk 4 ayda aldım hepsini nerdeyse
neye uğradığımı şaşırdım bide yaz etraf cıbıl cıbıl fit hatunlarla dolu amanın dedim nolucak böyle gidrse
sonra şeker çıkınca bende beslenmem otamatikman düzeldi ve kilo almam normale döndü
toplamda 11 kilo aldım
şimdi görüntüme alıştım sanırım
hamilelik pek bi yakıştı bana diye motive ediyorum kendi mi

Tatlım doktorun dediyse doğrudur. Doktorların yorumları farklı oluyor, tecrübeliler diyorsa güvenmek lazım. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bebeğimin hayatını riske atacak en ufak bir şeyden bile kaçınıyorum. En çok istediğim şey normal doğum aslında. Ama dediğim gibi. Hiçbir şeyde gözüm onun sağlığından başka. Allaha emanet olalım hepimiz. Çok da düşünmek istemiyorum. Ama ben elimden geleni yapayım da...

Günaydın hatun kişiler herkeste bi uyku durumu gözlemledim. Sabah 8,5 ta uyandım ama bedenim uyandı yatıp uyumak istiyorum hala. Yağmur yok burda daha ama hava kapandı iyice. Nasılsa ben doğurana kadar kış gelmez diye bi tane eşofman altım vardı hamilelik için onla idare ediyordum ama artık geceleri çıplak yatamadığım için mecburen kocişin pijamalarına dadandım. Donlarımı giymezsin dimi diyor beni kendi kıyafetleriyle görünce. 2-3 haftalığına da yeni bişeyler almak istemiyorum böyle çok sevimli oldum.
Neyse biz bugün bitirebilirsek bebek şekerlerimizi bitiricez. Ama benim acayip uykum var.

al benden de o kadar gece kuşuyuz mübarek.uyumakta çok zorlanıyrm.3 4 lerde gece.benim kuşumda dün geceden beri hareketi az normaldir inşallah

cnm biz üşüyoruz ankarara.yada ben üşüyrm.grip olduk.10 gndür kışlık giyiyorum.cam kapı çok açamıyrm maalesef.dikkat edin gebelikte grip çok zorluyor maalesef.

cnm bende uzun süredie eşimle birlikte picamalarını kullanıyz bozuluyo üzerimde görünce ama ne apalım dediğin gibi bi kac hafta için değmez:)

gunaydın ben teşrif ediyorum topice,
yol açın
anca sıgarım

bu arada gecmıse cok bakamadım ama emzık mevzusu olmus galıba,
ben ılkokul 2ye kadar emzıgı bırakamadım
annem cok kızıyordu ama gızlı bı kosede sakladıgım emzıgım vardı annem ısteyken emıp dersımı oyle yapıyordum:78:
damak yapım ıyı ve dişlerim düzgün

takılmayacagım bır konu emzık mevzusu o yuzden,
balık bastan kokarmıs,
yanı cocuga emzık vırt zırt yasak desem carpılırım

oo günaydın sultanım teşrif edebilmişsiniz:18:

al benden de o kadar gece kuşuyuz mübarek.uyumakta çok zorlanıyrm.3 4 lerde gece.benim kuşumda dün geceden beri hareketi az normaldir inşallah

ewet canım ya gece kuşu olduk çıktı walla..dün benimkide fazla oynamadı yada biz öyle sanıyoruz oynuyor biz hissetmiyor olabiliriz ..ben sırt üstü yatınca benimki oynuyor tereddüt edince sırt üstü yatıyorum onu dinliyorum allahın izniyle sağlıklıdır bebişlerimiz endişelenme...

ya bebeğim çikolata yediğimde oynayan bir bebek olsa keşke benimki bildiğiniz hanzo,şalgam içince,lahmacun yiyince deliriyor ee anacım hergünde onları bulamıyoruz,keyfini bekliyoruz maymunun

herkese günaydın bu gün bebeğim 32 + 5 oldu bende hamile kıyafeti olarak bi paltolon iki tanede espirili tişortlerden almıştım ama doğuma az kaldığı için kışlk hamile kıyafeti almıycam bide kızlar hastanede giymek için gecelik değilde pamuklu pijama takımı alıcam önü düğmeli alıcam emzirmesi kolay olur gecelik giyebileceğimi sanmıyorum bide bebek çevirme işini bence iyice araştırmadan yaptırmayın allah korusun bebeğin hayati tehlikesi söz konusu

Canım bu sabah işe gitmek üzere kalktım kahvaltı falan yaptım benim tosun bi türlü oynamadı normalde hemen kahvaltı yaparken hıçkırmaya falan başlardı. Bende endişelendim önce hemen çikolata tahin pekmez tatlı bişeyler yedim moralim benimde çok bozuldu sonra arabada oynamaya başladı. Çok sevindirik oldum. Birde bu sabah enteresan her zamankinden daha sivrilmişti göbişim. Sende tatlı bişeyler ye birde soluna yat hafif sars göbişini o zaman oynar

cnm geçmş olsn.geçen hafta bende de bi boğaz ağrısı.grip olduk yatak döşek yattık maalesef ilaç kullanmadan geçirmeye çalıştım.sularını ılık iç ve mümkün olduğnca dolaptan çıkardığn gıdaları oda sıcaklığnda beklet öyle tüket.bide ben sıcak suya limon sıkıp bol bol içtim.soda ya da sıktım içtim şükür atlattık.

oo günaydın sultanım teşrif edebilmişsiniz:18:

hee yan odalardan bı sımıt kokusu aldım,
koklaya koklaya buldum odayı ve kadının kendıne aldıgı 2 sımıtı yedım geldım
3 tane de cay ıctım

ole de yalancıyım poşetı uzattı dedımkı şeyy susamlar mıdemı yanıyor pek yıyemıyorum

ya bebeğim çikolata yediğimde oynayan bir bebek olsa keşke benimki bildiğiniz hanzo,şalgam içince,lahmacun yiyince deliriyor ee anacım hergünde onları bulamıyoruz,keyfini bekliyoruz maymunun

Çok güldüm sabah sabah... çok yaşa emi... benimki de çikolataya tepki vermiyor hiç.. bizimki de soğuk su ile ayran seviyor

Ben tecrübeli anne değilim ama kullandırmayı düşünüyorum. Çünkü uyuturken falan çok rahat oluyormuş tavsiye etmeyen duymadım ben. Ama bebeşin kabul etmezse o zaman başka:26:

Benim damak tadım da genelde ekşiden yanadır. Sabahları da domates, salatalık söğüsleri bol zeytinyağlı, limonlu yerim mesela ve akşam salatalar öyle limonlu, sirkeli. Ama benim kız bunlara gram tepki vermez. Ne zaman dondurma, çilokata yiyeyim göbek atar ama :) Babası kılıklı :) Tatlıcı baba-kız bunlar.. Ben de sırf (!) kızım oynasın diye yiyorum napim, yoksa çikolatadan haz etmem Çok mağdurum canım :)))

Allahım ya son haftalarda bi simit sevdası bende de. Gece gece canım istedi geçen, o saatte simitçi nerdee. Eşim açık bi büfeden susamlı çubuk bulup almış :) Onu kazıdım dişlerimle resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…