- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.901
psikolojim çok bozuk benim ya moralimde
bukadar kilo almak beni yıprattı sanki
50 kilo olan ben 77 ydim bir hafta önce
bacaklarım annemin bacakları gibi oldu aynı:26: böyle kat kat gibi ödemli sanki selülit gibi
karnımda ve bacağımda falan hiç çatlağım yok ama kilo
ikinci bebeğim olmasına rağmen verildiğini bildiğime rağmen kendime engel olamıyorum
zamanın geçmesini istiyorum
hep aynı şeyleri giymekten bıktım
çirkinim
kilomu şişlikmi ödemmi bilmiyorum
Canim bu bebk cevirme isini ben ilk defa duymustum doktorum telaffuz edene kadar,ama sonra annemelere filan sordum eski kadinlar filan ceviriyormus,benim icin rahat cünkü burda hastanede yapiliyor bu cevirme isi vede cok tecrübeliler demisti doktorum.Ben sahsen sezeryan olmaktansa cevirtmeye raziyim.Cok zor bisey dogumdan sonra yani seneler bile gecse ameliyat yeri aciyormus zaman zaman.
mrb kızlar bugün benim tosunumda fazla oynamıyor ya hava şartlarından yada annesi uykusuz ondan...kızlar benim uyku düzenim acayip bozuldu geceleri hep lavaboda çok uykum var ama yatınca bir türlü dalamıyorum,bazen tam içim geçmiş benim tosunum kıpır kıpır geri uyanıyorum hayırlısıyla doğururuz inşallah..ben oğlumu çok özledim...
Benim bıcırık da ben çikolata yemeden oynamıyo pek. Ben de hatunu oynatıcam diye çikolata manyağı oldum :) Zaten su muabbetinden korkuyorum, bi de az oynaması hele de şu aralar, bana kafayı oynattırır ! Yalnız akşmaları maşallahımız var, benim kızın derdi gündüzlerle. Gündüz tembel, akşam coşuyo :)
Günaydınlar herkese.. Yağmurlu bir sabahtan merhabalar.. Ben yaz delisi bi insan evladı olarak, ilk defa kışın gelişine bu kadar seviniyorum. Kış geliyo, kızım geliyoo daha nolsun :) İnşallah... Bi de uyku sorunsalımın azalacağını umuyorum serinlerde. Gece evde dolanıp, buzdolabının kapağını açıp kapamaktan heder oldum :)
Günaydın hatun kişiler herkeste bi uyku durumu gözlemledim. Sabah 8,5 ta uyandım ama bedenim uyandı yatıp uyumak istiyorum hala. Yağmur yok burda daha ama hava kapandı iyice. Nasılsa ben doğurana kadar kış gelmez diye bi tane eşofman altım vardı hamilelik için onla idare ediyordum ama artık geceleri çıplak yatamadığım için mecburen kocişin pijamalarına dadandım. Donlarımı giymezsin dimi diyor beni kendi kıyafetleriyle görünce. 2-3 haftalığına da yeni bişeyler almak istemiyorum böyle çok sevimli oldum.
Neyse biz bugün bitirebilirsek bebek şekerlerimizi bitiricez. Ama benim acayip uykum var.
gunaydın ben teşrif ediyorum topice,
yol açın
anca sıgarım
bu arada gecmıse cok bakamadım ama emzık mevzusu olmus galıba,
ben ılkokul 2ye kadar emzıgı bırakamadım
annem cok kızıyordu ama gızlı bı kosede sakladıgım emzıgım vardı annem ısteyken emıp dersımı oyle yapıyordum:78:
damak yapım ıyı ve dişlerim düzgün
takılmayacagım bır konu emzık mevzusu o yuzden,
balık bastan kokarmıs,
yanı cocuga emzık vırt zırt yasak desem carpılırım
al benden de o kadar gece kuşuyuz mübarek.uyumakta çok zorlanıyrm.3 4 lerde gece.benim kuşumda dün geceden beri hareketi az normaldir inşallah
Kızlarr benimm kızçemmm oynamıyorrr sabahtan beri oymanadı akşamdaa 3-4 kere oynadıı akşamm yatarken karnımın bir yeri resmen yamulmuş gibiydii artık orası neresiysee yarın doktora gidecemm inşallah güzel haberlerle dönerimm doktor değiştirdimm ilk defa başka doktora gitcem inşllh herşey yolundadır.
kızlar hastayımm.
boğazımda pis bi ağrı var..
dermanım yok eklemlerim ağrıyo..
ilaç almak istemiyorum..
sadece parol içtim..
bitkisel neler yapabilirim ya..
elma kaynatıp balla karıştırıp içtim..
limon kaynatıp balla karıştırıp içtim..
sıcak sütte içiyorum..
içim dışım bi hoş oldu..
yar bana bi çareee.
oo günaydın sultanım teşrif edebilmişsiniz:18:
ya bebeğim çikolata yediğimde oynayan bir bebek olsa keşke benimki bildiğiniz hanzo,şalgam içince,lahmacun yiyince deliriyor ee anacım hergünde onları bulamıyoruz,keyfini bekliyoruz maymunun
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. hamileliğimin başından beri hergün burayı takip etmeme rağmen ilk kez katılıyorum aranıza. ben de kasım annesi olucam kızım hızlı davranmazsaçoğumuz hemen hemen tüm hazırlıkları tamamladık ama şu emzik konusunda bi türlü karar veremiyorum :26: özellikle tecrübeli anneler bi fikir verebilirmi? ben kullandırmama taraftarıyım ama etraftan annem kayınvalidem filan kullanırsam benim için rahat olacağını söylüyorlar ama ben bi türlü yanaşmıyorum bu fikre sizinde fikrinizi alabilir miyim?
ya bebeğim çikolata yediğimde oynayan bir bebek olsa keşke benimki bildiğiniz hanzo,şalgam içince,lahmacun yiyince deliriyor ee anacım hergünde onları bulamıyoruz,keyfini bekliyoruz maymunun
hee yan odalardan bı sımıt kokusu aldım,
koklaya koklaya buldum odayı ve kadının kendıne aldıgı 2 sımıtı yedım geldım
3 tane de cay ıctım
ole de yalancıyım poşetı uzattı dedımkı şeyy susamlar mıdemı yanıyor pek yıyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?