2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sagol tatlım da ben o nane yagından kusme derecesine gelmistim bir kere cok fenaaaa

benim dr. um musade ediyor minoset e 6 tane bile alabilirsin diyo gunde ama ben 1 tane ile yetiniyorum napiim olecek gibiyim bas agrisindannn

Hadi yaa
Vicks gibi kokuyo aslında ferah ferah
Ama sevmiyosun demek o kokuyu. Bitki kokuları beni de bayar bazen. Ama naneyi sevmiştim.

Hıı bi de doğumdan 15 gün önce rezene çayına başlamak lazımmış, yeni doğum yapan bi arkadaşım söyledi
Sütün gelmesi için rezene çayı çok faydalıymış
İlgilenenler olursa, bilginize :)

Son düzenleme:

unnadoda vardı 1-2 elbise
ebru maternity indirime girmiş
bak hemmen

çektiğin ağrının aldığın 6 minosetten daha zararlı olduğunu biliosun dimi
çekme ağrı kastırma bebemi döverim

bilmem mi gülüüm daktır rahat insan ilk kez kızdı bana rahmini kastırtır erken dogumu tetiklersin diye..
ah ah normal zamanda olsa bir nurofen cakmıstım bir 1000 lik c vitamini bir de minoset oglene kadar at gibi kostururdum.. smdi igrenc kuru portakallara mandalinalar olmamıs kivilere talim

slm canım bende bandırmada oturuyorum hangi doktora çıktın ve memnun musun..

slm caanım hemşererim özelde gürsel kurt'a çıkıyorum ve memnunum. önceden funda hanıma gidiyodum ama oda hastaneden istifa edince özele geçtim yani.

havalar soğudu ve benimde üstüme giyecek bişeyim kalmadı evden çıkmaya kalksam vay halime hamile giysilerini hep kapri olarak aldım uzun kollularda göbekte takılıyo inmiyo atletlerim büstiyer olmuş resmen

Maalesef cicim nefret ediyorum o kokudan (

bu arada ben ara sıra rezene icerim zaten gaza şişkinlige odem atmaya da birebir..
ben sahsen cayı yerine bitkisini salata yapıp yeöeyi tercih ederim ama o sap kısmını cicekli kısmını degil sogan gibi beyaz olan kısmını bazı marketlerde bulursnaız harika bir tadı var balzamik sirke + zeytinyagıyla muthis bir salata oluyor..

unnadoda vardı 1-2 elbise
ebru maternity indirime girmiş
bak hemmen
bakiim hemen cicim beden işini bi sekilde hallederim belki :)

Benim de her çarşamba gevrek istiyo canım tabi ki gece gece kuzey güney dizisini izleyince kocişe istiyoooruuum diyorum.:84: artık alıştı garibim önceden hazır ediyo
Ben de az önce kendi kendime kısır yapıp gümlettim

Dogru söylüyorsun canim herkes kendi durumuna göre hareket etmeli,hersey bebislerimizin sagligi icin.

Sana da günaydin canim.Pijama banada daha rahat geliyor,nasil rahat edeceksen öyle alcanim.Canim bu bebek cevirme isini sahis yapmiyor Almanyada hastanede yapiyorlar.Gerci daha tamda belli ddegil benimde yapacagim belkide döner insaallah gerek kalmaz ama sezeryandansa cevirmeyi tercih ederim sahsen.

gunaydin kizlar..

biz butun gece uyumadik ve hala uykumuz yok sabaha dogru azcik sizmisi,bu ne ya boylemi olcaz dogu,ma kadar uyamayacakmiyiz hic....

ayrica turkiye sogurken burasi yanmaya basladi inanilir gibi degil sis ayak ve bacaklarim inmisken ne guzel yeniden sistiler demekki sicaktan sisiyormusum ben...
1895 eylul ayindan beri ilk defa bu kadar sicak bir ay geciriyormus ingiltere,kendimden hic beklemezdim ingilterenin yagmurunu ve gri bulutlarini ozleyecegimi....

benim kizin hareketleri cok azaldi ya normalmi bu bazen hic hissedemiyorum karnimda olmasa hamile degilim diyecegim yani korkuyorum yani...

su hediyelesmeye katilmak istiyorum ama kim bana gonderirki taaaa ingiltereye, hediye parasindan cok kargo parasi vermek zorunda kalacak bana hediye alan arkadas.

Allahım ya son haftalarda bi simit sevdası bende de. Gece gece canım istedi geçen, o saatte simitçi nerdee. Eşim açık bi büfeden susamlı çubuk bulup almış :) Onu kazıdım dişlerimle resmen :)

ah cnm bende de bi boyoz sevdası izmirler den istettim.

ohhh.. yarasın hepınıze... daha sabah yedım gevrekk... buarada bı ızmırlı olarak sımı dıyemıycegım tabisi.... gevrek-ayran ıkılısını hamılelıgım boyunca her sabah verseler yemın ederım yıyebılırmm... ya bk yıen canım ıstedı dr a gıtmeden gumletırım yıne... dr un muayenesının yakınında bıde bıgmac cıkınca arkadas dogum yapmıs oraya gıtcektım gıtmeden sole 1.5 ıskender... agzım sulandı... yaa kısırr da ıstedm bn smdı--cıkıyorum komsuma gıdıp bana kısır yap sancım cok dıcem gıtmıskende sacımı ordureyım balıksırtı kzımla buluscam ya malum..

buarada edaayhancım... kıyamam bn yollıyım sna bı kolı boyoz,,,yazozelden adresını yarın elınde..

utanin la bacilar bulan var bulamayan var nasil canim cekti simdi o simidi gevregi...anlatamam zaten kuzey guneyde gordukce dibim dusuyor...nereden bulacagim ben simdi sabah,sabah simidi karnimda cok ac valla...

selamlar kızlar ayy herkez aynı demekki bende uyuyamıyorum hayalet gibi dolanıyorum bütün gece akşam koltukta sızmışım kocim uyandırdı yatağa dedi uyku gitti adam yattı uyudu kızıyla koyun koyuna ben sütlaç yaptım 2 saat boyunca hemide tam 30 kase
adam sabah giderken dolabı açtı bunlar ne böyle hatun kolu komşuya hayırmı dağıtcan görende bizi gıtlıktan çıkmış sanır dedi bütün gece uyuyamıyorum ne yapayım gece 3 e kadar sütlaç ve 8 defa tuvalet seferinden sonra şuan sadece uykummmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

ahhhhhhhhhhhhhh bendeee istiyorummmmmmm evdeee olmakkkkkkkkkkkkkkkkk

hiç bir ayakkabım olmuyo en buyuk spor ayakkabılarım bıle offfffff terlıklere kaldık gene

valla son üç aydır terlik giyiyordum rahattı ayaklarım.:18: Ama bugün sabah kalkınca allahh yandım dedim, malum istanbul bugün yağışlı kendi kendime ben ne giycem şimdiiiiiiii dedim en sonunda ve mecburen spor ayakkabılarımı giydim ama ayaklarım resmen işkence çekiyor şuan

lojmana tasınacaktık ya hanı dogumdan sonraya kalmıstı,
ayy tadılatı yapmıcaklarmıs yaza kalmıs o iş,
sanırım 15-20 gune tasınacaz
tam karnım burnumdayken,
kıcımı cekemıyom daha degıl ev tasımak,
annem felan yardım gelecek zatı,
bı de kadın falan tutacaz mecburen:26:

lojmanlara lamınant parke yaptıracaz boyatacaz,
lavabo, tuvalet degısecek,
dunya masraf

Allah yardım etsın amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…