- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.941
sagol tatlım da ben o nane yagından kusme derecesine gelmistim bir kere cok fenaaaa
benim dr. um musade ediyor minoset e 6 tane bile alabilirsin diyo gunde ama ben 1 tane ile yetiniyorum napiim olecek gibiyim bas agrisindannn
kızlar bu sabah sanırım herkes aynı seyi dusunmusss:)
ben hep kanvas acık renk pantolonlar ve incecik askılı body ler almıstım lcw den hamilelik icin simdi her seyim tiril tiril onunu kapatmadan hırka ile usumemeye calısıyorum ama napıcam daha 1 ay var gerci dogum sonrası icin de lazım sanırım hafif kalın kıyafetler..
bu arada benim şık bir elbise almam lazım kızlar nereden bakabilrim dugun icin degil ama ...cok pahalı olmayan..
cekilis icin listeyi tekrar baslatıyorum kızlar cunku ana sayfadaki bebeklerin de bilgisi eksik
trawma cıgım sana kolaylık olsun
luna - kız bebek
çektiğin ağrının aldığın 6 minosetten daha zararlı olduğunu biliosun dimi
çekme ağrı kastırma bebemi döverim
ben ne yesem yaaa gideyimde iskenderus gümbürdeteyim
slm canım bende bandırmada oturuyorum hangi doktora çıktın ve memnun musun..
Maalesef cicim nefret ediyorum o kokudanHadi yaa
Vicks gibi kokuyo aslında ferah ferah
Ama sevmiyosun demek o kokuyu. Bitki kokuları beni de bayar bazen. Ama naneyi sevmiştim.
Hıı bi de doğumdan 15 gün önce rezene çayına başlamak lazımmış, yeni doğum yapan bi arkadaşım söyledi
Sütün gelmesi için rezene çayı çok faydalıymış
İlgilenenler olursa, bilginize :)
bakiim hemen cicim beden işini bi sekilde hallederim belki :)unnadoda vardı 1-2 elbise
ebru maternity indirime girmiş
bak hemmen
Dogru söylüyorsun canim herkes kendi durumuna göre hareket etmeli,hersey bebislerimizin sagligi icin.Tatlım doktorun dediyse doğrudur. Doktorların yorumları farklı oluyor, tecrübeliler diyorsa güvenmek lazım. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bebeğimin hayatını riske atacak en ufak bir şeyden bile kaçınıyorum. En çok istediğim şey normal doğum aslında. Ama dediğim gibi. Hiçbir şeyde gözüm onun sağlığından başka. Allaha emanet olalım hepimiz. Çok da düşünmek istemiyorum. Ama ben elimden geleni yapayım da...
herkese günaydın bu gün bebeğim 32 + 5 oldu bende hamile kıyafeti olarak bi paltolon iki tanede espirili tişortlerden almıştım ama doğuma az kaldığı için kışlk hamile kıyafeti almıycam bide kızlar hastanede giymek için gecelik değilde pamuklu pijama takımı alıcam önü düğmeli alıcam emzirmesi kolay olur gecelik giyebileceğimi sanmıyorum bide bebek çevirme işini bence iyice araştırmadan yaptırmayın allah korusun bebeğin hayati tehlikesi söz konusu
2 poğaça üzerine 1 simit ve ayranı devirttin ya bana
seni gebertmek istiorum
ay çok ii geldi ya
aşermek buymuş demekki
içim soğudu resmen yiyince
Allahım ya son haftalarda bi simit sevdası bende de. Gece gece canım istedi geçen, o saatte simitçi nerdee. Eşim açık bi büfeden susamlı çubuk bulup almış :) Onu kazıdım dişlerimle resmen :)
ah cnm bende de bi boyoz sevdası izmirler den istettim.
O olmamış bak, çayı yudumlarken simidi garantiye alsaydın keşke :)))
Alınan kiloları dert etmeyin demek boş, elind edeğil insan takıyo kafaya verebilecek miyiz diye. Ama dün Saba'nın konuğu Deniz Akkaya'ydı. Tam 28 kilo almış hamileğinde, şimdi yine koy podyuma çıkar :) Veriririz be biz de, veriririz di mi ?! :)
Ev hanımlığının gözü körolsun, sabah kuşaklarını izliyorum da geçen haftadan beri :) Valla iyi ki izne çıkmışım... :) TV karşısında kahvaltı keyfi, elde kumanda koltuğa yayılıp çayını yudumlamak paha biçilemez :)
hiç bir ayakkabım olmuyo en buyuk spor ayakkabılarım bıle offfffff terlıklere kaldık gene
Ya evet biz bu kıyafet işini napıcaz kızlar alsak bi dert almasak bi dert büyük büyük hırka alıp aldığımız yazlıkların üzerine giyicez olmadı doğuma kadar napalım:26:
ben yokken döktürün ben varken susun!
reva mı bu evladım?? (bulent ersoy tonlamasıyla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?