- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.001
bugün son günüm ya borçlular akın akın kompelaaaaaaaaküfür etcem bişey değil
benimki olmamıstı gibi sanki..
kilo artısımda olmadıki öyle 600 gr..
bide bizimki minik 5 gün geriden geliyor.. milletin önden gider bizimki geriden..
ayy hiç deme kızz bi kere bile aramadı karı şimdi gelir kasıla kasıla doğuma uyuz oluyom düşündükçe.hepsinin köküne kibrit suyuu
yaa bizimkide almış başını gidiyo 32+1 de gittim hani şu bpd, hc,atd gibi ölçümler var ya bende 36+3,35+4 diye gözüküyo:44:
aynı dertten bende muzdaribim yağlı veya salçalı bi yemek yersem midem yanıyor. bu sorunu ben şöyle çözüyorum şekersiz soğuk süt içiyorum tabi üzerine su falan içmemek lazım değilse 5 dakkaya eski haline dönüyor. bazen 1-2 saat sonra tekrar edebiliyor hemen tekrar bi süt daha içiyorum. bi deneyin derim belki işinize yararbenimde yarın sabah 9.20 de minik kızımla olan randevum..
eşim bu kız 2 kilonun altında olursa cekeceğin var dedi dün bana...tırstım..
aksamları ben yemek yiyemiyorum...midem yanıyor yiyince.. gece uyuyamıyorum.. sadece şeftali ve muz tüketiyorum..
32+6 olcaz 3 hafta önce 1473 tü.. 2 kilo olmamıstır bence.. napcam benn...
günaydın bacıcanlar;
ay bu nasıl havaya kasvet kasvet bütün enerjimi çekti
zaten azcık üşütmüş durumdayım şimdi limon ıhlamur camın önüne uzandım televizyon karşısında
bi de pike örttüm üstüme tam kış modundayım
çekiliş ayarlayan travma mıydı ?
ekleyiverin benide bide çabuk organize olalım doğumlar kapıda
günaydın kızlarr
trawma canım beni de eklermisin çekilişe.
oh yırttın sen o zaman.
benimki sigara da içmez
hamileyken üzerimde sıfır emeği olan insanların bebeğimi sevmelerini istemiyorum
hani önden gidiyor, geriden geliyor diyoruz ya hangi ölçümü baz alcaz acaba? doğum hangisine göre olcak?
aman kolay gelsin canım o zaman en azından ilk 15 -16 gun yoklar ota boka karısamayacak.. sen mhemen havanı taslarsın kızım sundan hpslanmıyo bundan hoslanmıuor diye.. vallahi bizim elti suratımıza "kalabalık gelince huyu suyu degisti " bile demisti ki dogali daha 8 gun olmustu :)) birazcık ornek alalaım!tebrık ederım arkadasını,
bızımkısı ne egıtılebılır ne ogretılebılır
ıkı sınıfa da gırmıyor,
zıra 3 sene hıc basa cıkamadım
onlar geldıgınde doktor vs ıslerımız tamamen bıtmıs olacak zatı,
sezeryan tarıhımız 3-4 kasım gıbı,
onlar 20 kasımda gelıp 23unde roket
canım vallahi buyur ondenof ne heyecansız kasım analarıyız bir sürpriz bebek çıkmadı gitti:)))) kafama yediğim domatesleri görebiliyorum muhaaa
oy tosunumuza sor bakalım rahatı yerinde miymis.. kolları tombik miymis neymis?anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa
maşallah canımmmkızlarr doktordan geldik oğluşum 2675 gram olmuş. az gibi geldi ya. 18 ekimde de kısmetse doğum olacak. 3 kiloyu bulur mu acaba? yaa sağlıklı olsun da önemli olan o da. ne bileyim 3 kilo falan olursa sanki daha büyük gibi geliyor.
craftyy sende gidecektin doktora bugünn gittin mii?
ben de kıskanıyorum kocis gobegime dokununca bile sinir oluyorum!! kızımı paylasamıyorum! sanırım kaynanalık daha simdiden boyle baslıyor iste!!
valla arkadaşını çok takdir ettim. kızlar bana deli demeyin ama ben oğlumu şimdiden çok kıskanıyorum. onun benden, babasından ve benim ailemden başka kimse kucağına alsın sevsin istemiyorum. zaten benim bazı temizlik takıntılarım var, düşünmek bile istemiyorum. kucaklarına almalarını nasıl engellerim hep bunu düşünüyorum
canım olmustur neden endiseleniyorsun guzelim.. ayrıca tombik dogsa bile bebekler biliyorsun ilk 3 gun hemen zayıflıyor her sekilde..cunku ciltlerinin ustunde koruyucu bir tabaka ile doguyorlar odem gibi, 3 gun ac bile kalabiliyorlar bunun sayesinde (ayse oner anlatmıstı) sonra da fos diye sonuyorlar..benimde yarın sabah 9.20 de minik kızımla olan randevum..
eşim bu kız 2 kilonun altında olursa cekeceğin var dedi dün bana...tırstım..
aksamları ben yemek yiyemiyorum...midem yanıyor yiyince.. gece uyuyamıyorum.. sadece şeftali ve muz tüketiyorum..
32+6 olcaz 3 hafta önce 1473 tü.. 2 kilo olmamıstır bence.. napcam benn...
Allah'ım yüklü mü dedi?? off senin kociş de fenomenmis!!bnm koca anasına bnm hamıle oldgm haberını verırken anne ısıl yuklu dedi,var sen hesap et gerısınıı o gun bugundur yukleyelım,sunu yukluge koy vs.. laflarını hıc kullanmamm..,
gecen gun bndeydı kaynanam komsunun cocugunu opuyodu 5 aylık oglan.. opme cocugu sıgara ıcıyonuz dedım bnmkını haytta opturmem ılk 6 ay dedım babama da soyle darılmaca gucenme yok dedım onun cıgerlerı herseyden hassas dedımmm opmeyız canım koklarızdedı ustunuzu degıstırmedende kucaga almak yok gunah sıgara yemek kokusu sıner kızımın ustune dedım sasırıp kaldı ama dıyemedı bısey
canım simdilik pretzel lerle idare etoyy sagolasin ilgimdisi ne yapalim canim bizde avucumuzu yaliyoruz bir yerimiz sismesin diye
gunaydınn hatun bacıcanlarr!!!
eeab aynı durumdayız canım ben de bir kereye mahsus minoset ictim ama nafile usuttum klimalardan.. bana mısın demiyo dogal yolla yapılan seyler.. ustelik bas agrim da cabasi maalesef :2::2:
off nasıl gececek bilmiyorum cok sıkıntılıyım..
hepiniz dikkat edin tatlılarım
herkese guzel gunler dilerim!!
bu arada cekilise beni de yazınn!!!
kızlar yardımcı olması acısından herkes hemen bence adını ve cocugunun cinsiyetini yazsın yan yana boylelkile cekilis yapacak kisye kolaylık olur tickerlara bakmayla ugrasmza
luna - kız bebek
hani önden gidiyor, geriden geliyor diyoruz ya hangi ölçümü baz alcaz acaba? doğum hangisine göre olcak?
yazdım senide bacıcan
ohanziii!!simitlerrr iskenderlerlerrrr neler duyuyorum böle yaaa!! banada yaziktir günahtir nan! nerden bulucam simdi ben bu saydiklarinizi buralarda!
cekilise katilmak isterim ama bana kimse bise göndermek istemez herhalde. yurtdisindayim ben
gunaydin kizlar..
biz butun gece uyumadik ve hala uykumuz yok sabaha dogru azcik sizmisi,bu ne ya boylemi olcaz dogu,ma kadar uyamayacakmiyiz hic....
ayrica turkiye sogurken burasi yanmaya basladi inanilir gibi degil sis ayak ve bacaklarim inmisken ne guzel yeniden sistiler demekki sicaktan sisiyormusum ben...
1895 eylul ayindan beri ilk defa bu kadar sicak bir ay geciriyormus ingiltere,kendimden hic beklemezdim ingilterenin yagmurunu ve gri bulutlarini ozleyecegimi....
benim kizin hareketleri cok azaldi ya normalmi bu bazen hic hissedemiyorum karnimda olmasa hamile degilim diyecegim yani korkuyorum yani...
su hediyelesmeye katilmak istiyorum ama kim bana gonderirki taaaa ingiltereye, hediye parasindan cok kargo parasi vermek zorunda kalacak bana hediye alan arkadas.
şahsi fikrimdir.... bacıcanım her gün hediye almayacağız zaten. birkerede acık fazla çıksın cebimizden ne olacakki. bir sürü ıvır zıvıra para veriyoruz zaten. hoşluk olsun diye yapmayacaksak kimse kimseye almasın hediyeyazdım senide
ay yazdinmi benideliste nerede kizzzz ben goremedimde:26:
ayrica bebislerimizemi alcaz hedayeleri yoksa anaciklarada alcazmi?azcik aydinlatin beni ona gore bahtima kim cikarsa simdiden hazirlik yapayim.malum ancak elinize ulasir hediyeler
birde herkes sevdigi seyleri belirtsemi acaba mesela renk konusunda felan...
canım ekim annelerinde gordum ben...
bi kişi cekilis yapıyor ve cekilise katılan herkes ozel mesajla adresini yazıyo ad soyadla.. bebege bir sey alınıyo kız veya erkek denilioyr..
ama nickname ler acıklanmıyor hicbir sekilde..sadece cekilisi yapan bilioyr kimin kime cıktıgını
tabi bu hatunlar birbirini face ten tanıyor o ayrı!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?