2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimki olmamıstı gibi sanki..

kilo artısımda olmadıki öyle 600 gr..

bide bizimki minik 5 gün geriden geliyor.. milletin önden gider bizimki geriden..

yaa bizimkide almış başını gidiyo 32+1 de gittim hani şu bpd, hc,atd gibi ölçümler var ya bende 36+3,35+4 diye gözüküyo:44:

ayy hiç deme kızz bi kere bile aramadı karı şimdi gelir kasıla kasıla doğuma uyuz oluyom düşündükçe.hepsinin köküne kibrit suyuu

aynen. eşine dostuna torunum oldu istanbula gidiyorum muhabbeti çekecek. torunu çok umrundaydı sanki. doğmuş bebeği herkes sever. kasım kasım kasımpatı şey nolcak

aynı dertten bende muzdaribim yağlı veya salçalı bi yemek yersem midem yanıyor. bu sorunu ben şöyle çözüyorum şekersiz soğuk süt içiyorum tabi üzerine su falan içmemek lazım değilse 5 dakkaya eski haline dönüyor. bazen 1-2 saat sonra tekrar edebiliyor hemen tekrar bi süt daha içiyorum. bi deneyin derim belki işinize yarar

aralık annelerinin bile geri sayım konusu var..bzm doğuma ne kaldı bi konumuz bile yok..

bu gün itibari ile şafak 30 :))

ekledim bacıcan

oh yırttın sen o zaman.
benimki sigara da içmez
hamileyken üzerimde sıfır emeği olan insanların bebeğimi sevmelerini istemiyorum

anam benim bebeğimi herkes sevsin..

emeği olanda olmayan da .. cok sevilen bi kız olsun..

kendi çirkin biliyorum da :) kanı tatlı olsun ..

yerim ben çirkin kızımıııı..

aman kolay gelsin canım o zaman en azından ilk 15 -16 gun yoklar ota boka karısamayacak.. sen mhemen havanı taslarsın kızım sundan hpslanmıyo bundan hoslanmıuor diye.. vallahi bizim elti suratımıza "kalabalık gelince huyu suyu degisti " bile demisti ki dogali daha 8 gun olmustu :)) birazcık ornek alalaım!

of ne heyecansız kasım analarıyız bir sürpriz bebek çıkmadı gitti:)))) kafama yediğim domatesleri görebiliyorum muhaaa
canım vallahi buyur onden
dun ilk kez bebisimin kıyafetlerini yıkadım renklileri ayırıp bu arada her sey pembe ve lila bu ne kardesim millette(hediye alanlarda) fantazi yok ya sıtkı sıyrılacak kızımın... daha bir parti var beyazlar falan onları halletmem lazım.. bir suru eksigim gedigim var cantam hazır degil utuler yapılacakk... preg'cigim ben almiim..
seni cok hazır gordum

anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa
oy tosunumuza sor bakalım rahatı yerinde miymis.. kolları tombik miymis neymis?
bu arada sen naaptın dogum isini konustun mu hastaneyle?
ben biraz konsutum.. sezryenle istedigin odayı onceden ayırtabilyorsun ama normalle hangisi musaitse.. dedim benim gelenim gidenim cok olur biraz buyuk ayırın farkı neyse vereyim.. maalesef normalde yapamıyoruz dedi haklı olarak..
ya bir de bugun konusursan sorsana bi zahmet kesinlikle onların arılı body lerini mi giydirmek zorundayız? ben unuttum son sefer...

maşallah canımmm asifirar ın ikizleriyle beraber ilk anne siz olacaksınız herhaldeeeee!!!

ben de kıskanıyorum kocis gobegime dokununca bile sinir oluyorum!! kızımı paylasamıyorum! sanırım kaynanalık daha simdiden boyle baslıyor iste!!

canım olmustur neden endiseleniyorsun guzelim.. ayrıca tombik dogsa bile bebekler biliyorsun ilk 3 gun hemen zayıflıyor her sekilde..cunku ciltlerinin ustunde koruyucu bir tabaka ile doguyorlar odem gibi, 3 gun ac bile kalabiliyorlar bunun sayesinde (ayse oner anlatmıstı) sonra da fos diye sonuyorlar..
ayrıca bunlar hep tahmini degerler canım.. birebir o kiloda cıkmıyor ki bebek.. sonucta ses dalgası olcuyo bu degerleri cicim cok gecerli degil birebir.. sapmalar oluyormus

Allah'ım yüklü mü dedi?? off senin kociş de fenomenmis!!
bu arada bu sigara mevzusu beni de geriyor maalesef milletin umrunda degil! ama sen cok iyi yapmissin helal olsun!!
ben de eve antibakteriyel jel almak istiyorum her yere hani giren pompa yapsın giriste diye esim de sıcak bakıyor da bilmiyorum ne yapabiliriz gelen gidene ayıp olur mu?
bu arada odasının halısına da terlikle basılmasını istemiyorum kzıımın!

oyy sagolasin ilgimdisi ne yapalim canim bizde avucumuzu yaliyoruz bir yerimiz sismesin diye
canım simdilik pretzel lerle idare et
neyse ki tr de yasayıp simitten nefret eden ender kisilerdenim benim canım cekmedi

yazdım senide bacıcan

hani önden gidiyor, geriden geliyor diyoruz ya hangi ölçümü baz alcaz acaba? doğum hangisine göre olcak?

bizim dr bişey demiyor ..

muhabbet söyle ..

sat ? 13 şubat

haftamızla ıuyumluyuz diyor ama 5 gün geri söylüyor nasıl iş anlamadım ben..

bacak boyumuz da 2,5 hafta önde bu arada.. cok uzunmus kızım .. aslında normaldi yani 29+6 iken 41,5 cm di..internette normal diyor..

aman anlamıyorum ben. kasım 20 gelsede görsek nasıl bişey bu sıpa diye..

oy cok özlemişim yavrumu ya.. uyuyamam ben bu gece heyecandan..

yazdım senide bacıcan

sagol badican..
ama yurtdısındaki arkadaslarımızı da unutmayalım bak hem princess hem de sertap istiyordu.. gebe ve yüklülere ayıp olmasınn onların da canı var:)

en kotu kime cıkarsa yurt dısı normal posta ile yollanır illa kargoya gerek yok ki oyle de gidiyor sonucta

neden göndermeyelim bacıcan. aip ettin. sen dert etme. hallederük. yazdım gitti senide

şahsi fikrimdir.... bacıcanım her gün hediye almayacağız zaten. birkerede acık fazla çıksın cebimizden ne olacakki. bir sürü ıvır zıvıra para veriyoruz zaten. hoşluk olsun diye yapmayacaksak kimse kimseye almasın hediye yazdım senide

ay yazdinmi benideliste nerede kizzzz ben goremedimde:26:

ayrica bebislerimizemi alcaz hedayeleri yoksa anaciklarada alcazmi?azcik aydinlatin beni ona gore bahtima kim cikarsa simdiden hazirlik yapayim.malum ancak elinize ulasir hediyeler

birde herkes sevdigi seyleri belirtsemi acaba mesela renk konusunda felan...

canım ekim annelerinde gordum ben...
bi kişi cekilis yapıyor ve cekilise katılan herkes ozel mesajla adresini yazıyo ad soyadla.. bebege bir sey alınıyo kız veya erkek denilioyr..
ama nickname ler acıklanmıyor hicbir sekilde..sadece cekilisi yapan bilioyr kimin kime cıktıgını

tabi bu hatunlar birbirini face ten tanıyor o ayrı!!

kime alacagimizi bilsek daha iyi olmazmi?ayrica bu hediyelesme icin ayri bir topik acilsin burada kayanr gider benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…