- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.821
günaydın arkadaşlar bende 35+5 haftalık hamileyim hiç yazmıyordum sizleri izliyodum hep bugün bi değişiklik yapıp bende yazayım dedim
doktorum bana son iki kontrolümde dediki sırt üstü sakın yatma bebeğe oksijen ve besin az gider dedi yüz üstü zaten yatamıyoruz sağınada yatma böbrek kanalların genişlemiş dedi soluna yat sürekli diyo ama oda olmuyo gece istemsiz olarak sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum kendimle savaşıcam diye sabah uyandığımda büyük bi eziyetle uyanıyorum tabi gece uyuyabildiysem! ne büyük bi zahmetmiş annelik.kızım olacak inşallah 28 gün kaldı ama bende az kaldımbirde bende arkadaşlar ellerimde şişme ve bazı parmaklarımda uyuşma oluyor özellikle sağ elimi bi yere uzatırken bişey almak için elektrik çarpması gibi bi his oluşuyo sizlerdede varmı aynı sorunlar merak ettim neysem yeter bu kadar
günaydın arkadaşlar bende 35+5 haftalık hamileyim hiç yazmıyordum sizleri izliyodum hep bugün bi değişiklik yapıp bende yazayım dedim
doktorum bana son iki kontrolümde dediki sırt üstü sakın yatma bebeğe oksijen ve besin az gider dedi yüz üstü zaten yatamıyoruz sağınada yatma böbrek kanalların genişlemiş dedi soluna yat sürekli diyo ama oda olmuyo gece istemsiz olarak sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum kendimle savaşıcam diye sabah uyandığımda büyük bi eziyetle uyanıyorum tabi gece uyuyabildiysem! ne büyük bi zahmetmiş annelik.kızım olacak inşallah 28 gün kaldı ama bende az kaldımbirde bende arkadaşlar ellerimde şişme ve bazı parmaklarımda uyuşma oluyor özellikle sağ elimi bi yere uzatırken bişey almak için elektrik çarpması gibi bi his oluşuyo sizlerdede varmı aynı sorunlar merak ettim neysem yeter bu kadar
günaydın bacıcanlar
bugün doktor kontrolümüz var bakalım ne durumda benim dana :)))))
haftalar azaldıkça artık her hafta doktora gidesim var
ilk 10 hafta geçmemişti bana bide bu son 10 hafta
bu panik hali doğurmadan geçmiycek sanırım
hadi bakalım hayırlısı. gelince seslenmeyi unutma :))))
senin her hafta dr. a gidesin var benimde doğurasım varçok yoruluyorum artık
püfffff
Kızlarr yaa abişey soracamm benim kız 26. Haftada doktora gitiğimde başı aşağıdaydı 33+3 de gitğiğimde gene başı aşağıdaydı bı kız hiç pozisyonunu değiştirmedi bence değiştirmesi gerekirmiydi aklım takıldı artık herşeye takıyorum bir ara acaba suyum fazlamı acaba diyodum bir arada suyum azmı diyodumm ama normalmişş çokk şükürr bu benim kızım hep kafası aşağıdaydıı
Kızlarr yaa abişey soracamm benim kız 26. Haftada doktora gitiğimde başı aşağıdaydı 33+3 de gitğiğimde gene başı aşağıdaydı bı kız hiç pozisyonunu değiştirmedi bence değiştirmesi gerekirmiydi aklım takıldı artık herşeye takıyorum bir ara acaba suyum fazlamı acaba diyodum bir arada suyum azmı diyodumm ama normalmişş çokk şükürr bu benim kızım hep kafası aşağıdaydıı
arkadaşlar
anca bilgisayarı açabildim biraz geç haber veriyorum kusura bakmayın.
şuan anormal bir durum yokmuş. sancım yada suyum gelirse hemen hastaneye gelmemizi söyledi. allahtan hastane ile evimin arası 5 dk. doktorumda hemen hastanede olacağını söyledi. bol bol dinlenicem, kendimi yormayacakmışım. sizde kendinize dikkat edin yormayın.
Günaydınlar,,
Dün kontrolümüz vardı kızım 2500 gr olmuş boyunu sormayı unuttum..Ve hala doğum pozisyonu almamış 18 ekimde bidaha kontrolümüz var 36 haftalık olcak hala dönmemiş olursa sezeryan olucam gibi duruyor..Ne olur bana dua edin dönsün bebeğim ben sezeryan hiç mi hiç istemiyorum...Zillim kıçını açıyo yüzünü göstermiyo...Herşeyi ii dedi dr maşallah...Birde dönebilseydi rahatı yerinde heralde...
günaydın bacıcanlar
bugün doktor kontrolümüz var bakalım ne durumda benim dana :)))))
haftalar azaldıkça artık her hafta doktora gidesim var
ilk 10 hafta geçmemişti bana bide bu son 10 hafta
bu panik hali doğurmadan geçmiycek sanırım
Benim kız da baş aşağı duruyo hep. Hiç kafası yukarıda dediğini hatırlamıyorum.Normal diyo bizim doktor, ben de normali bu demek ki diyorum. :)[/QUOTE
O ZAMAN NORMAL SANIRIMM TAKICAKK BİŞEY BULAMIYORUMM YAA NAPİMMM KUZUMMU SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ELİMİZE BİR ALSAKKK TABE HEPİMİZZ İNŞALLAH ALIRIZZZ
bacım biz ciddi paranoyak olduk. bence normal. benimkide hep sol tarafımda tepiniyordu, hala öyle. öyle rahat ediyodur değişmemiştir pozisyonunu. birde bizim bebe hiç yüzünü dönmedi bize
ANACIMM SORMA PAROYANAKKLIĞII AŞTIKK BİLEE B ENİMKİDEE HEP SAĞ TARAFTA BENİ SAĞIMA YATIRMIYOR TEPKİSİNİ KOYUYORR SOLA YATINCA SESİ ÇIKMIYORR ESKİSİ GİBİ TEPİKLEMİYORR GÜNDÜZ PEK SESİ ÇIKMIYOR GECE BEN YATINCA İÇERDE HAREKET EDİYO GİBİ YAPIYOR ESKİSİ GİBİ TEKMELEMİYORR
slm kızlar.bu gün ilk nst mize bağlandık.sorun yok şükür.
oğluş 3359 gr olmuş :))
FL ise 74.71 yani boy 50-51 cm filan.
haftaya yine nst var.
doğum tarihi aynı..1 kasım sabahı epidural sezeryan..
Günaydınlar,,
Dün kontrolümüz vardı kızım 2500 gr olmuş boyunu sormayı unuttum..Ve hala doğum pozisyonu almamış 18 ekimde bidaha kontrolümüz var 36 haftalık olcak hala dönmemiş olursa sezeryan olucam gibi duruyor..Ne olur bana dua edin dönsün bebeğim ben sezeryan hiç mi hiç istemiyorum...Zillim kıçını açıyo yüzünü göstermiyo...Herşeyi ii dedi dr maşallah...Birde dönebilseydi rahatı yerinde heralde...
kızlar benım kalp atısım 120 lerde gecen gün nabzım 150 cıktı tansıyonum 19 du. arada bi böyle oluyor...aranızda bunu yasayan var mı?
Herkese günaydın kızlar :)))
bende gece popo ve pıttık kemiklerimiz ağrısından hep uyandım zaten 4 kere tualete kalkıyoruz
öle yarı uyur yarı uyanık geçiyo :)
masallah kuzuma... Kız kocaman olmus bu.. Benimki 3 kiloya erişmez bile sanırsam..
Masallah canım...
Döner döner merak etme sen.. Daha kıpır kıpırlar...
Benimde öyle oldu.. 32+6 da yine basasağıydı ama dün gece değiştirdi poziyonunu bence..
Hıckırıklarından anlıyorum ben kafasının nerde oldugunu.. Cok sevimli...
Aranızdda memişlerinizden süt gelen varmı benden gelmiyorr bir ara sıktığımda az bişey su geliyodu sankii hiçç sütüm olmayacakmış gibi geliyor bana burda yeni doğum yapan kız var o diyorki ben göğüslerimin üstüne yatamıyordıum süğt geilyodu ve çocuğu tosun gibii baya sütü olmuşşş anammm sütümm olmayacakmı acabaa kızımı emzirmek çokk istiyorumm sonuçta o emzirmek aramızda farklı bir bağ yaratacakk gibime geilyorrr
canım geldi dün mesajın aman işten çıkmadan haber ver de yanlış adrese göndermiyim ben :)günaydınlar herkese, yahu topiğimiz amma yavaşladı izine çıkan terk etti sanırsam burayı...
bende yol parası yüzünden erken çıkabilirim sanırım patronum güya vericek yol paramı ama adamdan ses çıkmadı, haftada 120tl de çok veremem otururum evimde :)
aman dikkat et vildan az kaldı zaten, zamanında gelir inş bebişinde....
hoşgeldin aramıza, ellerde parmaklarda eklem yerlerinde ağrıyı bende dün sormuştum, çoğumuzda varmış canım telaşa gerek yok doktora gidince sorucam geçirecek biişi varmı diye
MAŞALLAH kuzuna, 36-37 haftaya kadar pozisyon değişebiliryormuş canım bi dahaki kontrolünde inş baş aşağı dönmüş olur canım hayırlısı olsun gerçi...
kuzum dün mesaj attım sana ama geldimi bilemiyorum... bu arada LUNA senden mesaj bekliyorummmmmmmmm
bundan sonra rahat bi uyku yalan oldu bize uykuyu geçtim nefes almak bile zor artıkGünaydınlar...
bella ben de aynen senin gibi ilk 10 haftanın ve son 10 haftanın geçmek bilmediğini düşünüyorum. :) Hayırlısıyla bu zamana kadar geldik, kalanını da sağ salim tamamlarız inşallah. Allah yardımcımız olsun.
Kasık ağrısı, uyuyamama, yürürken zorluk çekme bende de var.Hepimiz yaşadığımıza göre normal bir durum galiba.
Aranızdda memişlerinizden süt gelen varmı benden gelmiyorr bir ara sıktığımda az bişey su geliyodu sankii hiçç sütüm olmayacakmış gibi geliyor bana burda yeni doğum yapan kız var o diyorki ben göğüslerimin üstüne yatamıyordıum süğt geilyodu ve çocuğu tosun gibii baya sütü olmuşşş anammm sütümm olmayacakmı acabaa kızımı emzirmek çokk istiyorumm sonuçta o emzirmek aramızda farklı bir bağ yaratacakk gibime geilyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?