- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.421
kızllaaarrr..... arkadasım aradı-34+5 te dogurmus bgn... kızı olmus 2.750 gr masallah dıyorum ve sızı hazırlıklarınızı bıtırmeye davett edıyorum... oyalanmayın bacılarrr sabırsız cıktıı bızımkıler baksanızaaa..
canım birmax bu sekilde hazır mı gönderdi sana yoksa sen üstündekiler kendin mi yaptın..
kızçeler nasılsın bakalım biz bugün daha iyiyiz hafiften sancımız ve kasılmamız var bugün tekrar kalbimizi dinledik atımımız güzelmiş suyumuzda iyimiş doktor göbek deliğin aşağı inmiş doğum yakın dedi tırssam mı sevinsem mi bilemedim doğarsa bir sorun olucak mı dedim olmaz merak etme dedi 37. haftaya kadar bekletmeye çalışıcaz dedi yine sanırım tosunum çıkmak için heveslenip duruyor 2 gündür hareketlerde yavaş yavaş büyüdükleri için herhalde tamamen doğum pozisyonu almış görünüyormuş stres yaptım şimdi hiç kalkmadan yatıyorum aman dursun diye pfff
sedus sende üzme kendini bak ağlamada kasılmaların artar falan sakin ol
rahatsızlananlar varsa geçmiş olsun....
ben hic bunu düşünmemeiştim..princess cigim guzel bir konuya deginmissin, Allah korusun sutumuz gelmezse ne marka mama alacagız canlar?
herkes aptamil mi dusunuyo? tam olarak ismi cismi numarası ne?
canım cok dikkat et kendine.. bu bebişler icin yapamayacagımız yok bak az da kalmıs 1.5 hafta civarı bir sey insallah tatlım...anasını merak ediyo tosunun yerim ben onu
bu arada kızım dün aksamdan su saate kadar hic durmadı..abartmıyorum.. hic bir dk bile durmadı .. hala oynuyor..eli dursa kolu durmuyor cinsinden..
ve karnımda kırmızı catlakları yaptı..
princess cigim guzel bir konuya deginmissin, Allah korusun sutumuz gelmezse ne marka mama alacagız canlar?
az kaldı biraz daha sabretsin ufaklık sabırsız bişi olacak desene...sağlıcakla gelsin inşkızçeler nasılsın bakalım biz bugün daha iyiyiz hafiften sancımız ve kasılmamız var bugün tekrar kalbimizi dinledik atımımız güzelmiş suyumuzda iyimiş doktor göbek deliğin aşağı inmiş doğum yakın dedi tırssam mı sevinsem mi bilemedim doğarsa bir sorun olucak mı dedim olmaz merak etme dedi 37. haftaya kadar bekletmeye çalışıcaz dedi yine sanırım tosunum çıkmak için heveslenip duruyor 2 gündür hareketlerde yavaş yavaş büyüdükleri için herhalde tamamen doğum pozisyonu almış görünüyormuş stres yaptım şimdi hiç kalkmadan yatıyorum aman dursun diye pfff
sedus sende üzme kendini bak ağlamada kasılmaların artar falan sakin ol
rahatsızlananlar varsa geçmiş olsun....
princess cigim guzel bir konuya deginmissin, Allah korusun sutumuz gelmezse ne marka mama alacagız canlar?
yani hepimizin hayali o da iste bakacagız duruma gore onlemini almak lazımben hic bunu düşünmemeiştim..
ama bebekler dogduktan sonra 3 gün ac kalabiliyorlarmıs.. mama verilirse süt almazlar sonra..
ben 3 gn kıyamam zaten ama ..sütümü alsın diye cok baskı yapcam kızıma..
canım telaslanma hakkında hyırlısı olsun insallahhhzaten çok bişi yapamıyorum direk kasılıyorum hafif sancı oluyor herkesten önce doğurucam galiba :)
ya aynen resmen gobek deligim kasıntıdan öldüüü!!! ama ellemiyorum catlak kremi kullanıyorum.. bi de sanki cok spor yapmısım gibi kasık bolgem agrıyor.. kaburga agrısı zaten her zaman var..bu arada kızım dün aksamdan su saate kadar hic durmadı..abartmıyorum.. hic bir dk bile durmadı .. hala oynuyor..eli dursa kolu durmuyor cinsinden..
ve karnımda kırmızı catlakları yaptı..
sma dedigin similac mı oluyo canım? ben de duymustum cunku similac ı ama emin olamadım simdi sen yazınca..verdigin bilgi icin cok tesekkurleranne sütüne ispatlanmış en yakın mama SMA dır. çocuk doktorları mama mübessillerine göre mama önersede,türkiyenin en iyi hastanelerinde ve en iyi doktorları anne sütüne en yakın mama olarak sma önerirler.zaten market malı değildir.sadece eczanelerde bulunur.ben altı ay sma ve sma gold kullandım.sonra milupaya geçtim.daha sonrada anne sütüne en yakın olduğu için keçi sütüne geçtim.
evet iste ben de kastıracagım emsin diye ama yapacak bir sey olmazsa veririm mama ac mı bırakiim bebeyihastaneden önerilen mamayı almayı düşünüyorum canım gittiğimde bunuda sorayım bari not alayımda
canım ben sevi bebe den aldım carsaf koruyucu alez hem park yatak icin hem de normal karyolasının yatagı icin
Kizlar selammmm,
Biraz heycanda benden hadi bakalim....doktora geldim nst icin, nst dusuk tansyon yuksek cikinca bi anda yatis islemlerini yaparken buldum kendimi....bir gun yakin takip istedi doktorum saskin sakin oturuorum odamda :) hazirliksiz yakalandim ziyaret saatini bekliyorum kocis esyalarimi getircek aksam onu bekliorum. Su saskin halimi gorseniz guleyimmi aglayayimmi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?