2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tamam canım hemen yapıyorum şimdi teşekkürler uyar için

kahireden ibrahim paşa canım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah..geride kalanlara uzun ömür versin Rabbim..

Arkadaşlar 3 gündür hastanedeyim..berbat bi sancıyla acile zor attım kendimi sabahın 9 unda..gece başlamıştı 3 gün önce ama,eşim İstanbuldaydı ve yanlızdım..kimseyi de arayamadım ha şimdi geçer ha sonra geçer diye..ağlıya ağlıya uyumuşum..

sabah dayanamadım tabi...
NTS ye girdim..Ultrasona girdim..Oğlum baskı yapmış ve rahim yolunu çok kısaltmış yani biraz daha baskı yapsaymış daha 34. üncü haftada doğum kanalını açacakmış..önceki sezeryan dikişlerim de hassasslaşmış baskıdan..çok hareketli olduğu için olmuş bunlar...
Müşade altında tutmam gerek,tahlillerin var dedi..kocamı aradım hastaneye yatırıyo beni dedim..hemen atlayıp ilk uçağa geldi..kızı da bakıcısına aldırttım..
2 gece 3 gündür takip altındaydım..her 2 saatte bir nts,saat başı rutin kontroller..bugün dayanamadım çıkar beni artık hastaneden dedim..tuvalet harici ayağa kalkmam yasakmış..nasıl olucaksa o!!!! kimim kimsem yok bi kocam bi kızım yani..kızı 1 saat bakıcıya bıraksam parasıyla.. kaynanamın gönderdiği kargo geldi..hani şu "sen tek bi mendil bile alma herşeyi ben aldım" dediği kargo!!!!!!!!!!! 3 takım zıbın (takım değil aslında ayrı ayrı desenli aynı renk karmaları) 1 tane eşşek ölüsü yorgan,altına ben girsem kollarımı kaldıramam,3 minik yastık...bu kadar!!! cinlerim tepeme çıktı...
Kasım 1 e kadar sabreder inşallah oğluşum...yoksa naparız erken erken yaw..hergün iğne yaptılar bebeğin akciğerleri hızlı gelişsin diye,erken doğum riski taşıdığım için..
Bana 1 ünite kan verdiler..ekstra bi makineden mai dedikleri bi ilaç verdiler serumla..2 poşet normal serum,anitibiyotik iğne ( idrar yollarımda hafif enfeksiyon varmış)...

Çıktım geldim işte eve...
Allahım yardım ersin zamanında sağlıkla doğsun bebişlerimiz....

Pozer cim bu akşam yollıycam kargoyu inşallah...eşim göndericek..3 gündür vestiyerde asılı duruyo poşetli :)))))

Öpüyorum kızlar..

made hoj geldin.

lifeisnoteasy çok geçmiş olsun. Birazcık daha dayansın şu kuzular. Aceleleri ne? Yorma kendini, dinlen bol bol. Allah'Im sağlıkla ve hayırlısıyla, en güzel zamanda kucağımıza almayı nasip etsin. Bize kimse sen birşeyini alma biz alırız demedi ama deselerdi bile ben dayanamaz alırdım, aslında dayanamamaktan değil, eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak için. Bizim de pek hediyemiz gelmedi, millet (aile, uzak akrabalar değil) umursamıyor mu, doğmasını mı bekliyor bilmiyorum ama kimsenin ne ihtiyacın var dediği yok. Hani şöyle yakınlar birleşip birşeylerini alıyorlar ya nasıl imreniyorum. Biz çok şükür kızımın her ihtiyacını aldık ama birileri de sürpriz yapıp birşeyler alsa sevinirdim tabi ki. Aman neyse sağlıkla doğsunlar da her ihtyiacını Allah izin verdikçe alırız biz.

bacıcan çok çok geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Dikkat et. inş. herşey yoluna girer ve zamanında gelir bebiş. Amin..

ah sevdecim bende herşeyini aldım zaten..sinirlerimi bozan nokta,ya almasaydım!!!! ya onlara güvenseydim...hamile kaldığım günden beri bi mendil bile alma sakın,a'dan z'ye herşeyini ben yollıycam,iki masraf etmeyin dedi durdu...ben asla güvenmedim zaten...benimle evlendikten 2 sene sonra tanışmış insanlara güvenirmiyim...ama bu kadar da aptal yerine konmaz insan..yolladığı yorganın altına ben girsem yeminle kemiklerim sızlar..bildiğin Van da kullanılacak yetişkin kar kış yorganı..3 kg çocuk için Alanyada kullanmak mümkün değil...Allahtan herşeyini hazır ettim..bi yatak kaldı..

ay canım cok gecmis olsun resmen kabus dolu gunler yasamıssın cok sukur simdi her sey yolunda insallahh
dikkat et dinlen tatlım.. bir de şu sancuıyı nasıl anlıyorsunuz kızlar ya?
benim dun resmen kas sancısı gibi agrım oldu hani fazla spor yaparsınız da canınız yanar ya oyle.. bir de gobek deligim delinecekmis gibi acıyor tam ayırt edemiyorum.. bazen de resmen gobegim yukseliyor iniyo sertlesiyor..

Ay kızlar size anlatmadım. Annemle babam, benim tontonlarım, kızım için para biriktirmişler. :) Bozuk paraları bir kapta biriktirmişler. Uzun bir zamandır yapıyorlarmış bunu. Annem ayrı bir kapta, babam ayrı bir kapta ellerine geçen bozuk paraları biriktirmişler. Annemin kutusundan 1 lira 50 kuruş pek çıkmadı, hep 10 kuruş 25 kuruş filan çıktı. Harcadım onları ben, ekmek alırken falan lazım oluyo diyo, kuzum benim yaa. Babam eline ne kadar bozuk geçtiyse biriktirmiş. Buraya getirdiler, bütünlettirdik paraları. 135 TL tuttu. Bununla torunumuza bir şey alırsın dediler. Zaten yatağını, uyku setini, battaniyelerini, alt açma bezlerini, ilk bebek bezini hep onlar aldı, bunu da ekstra verdiler. :) Biz de mama sandalyesi almaya karar verdik. Tabi onun için erken ama başka pek ihtiyacımız kalmadı. Hatıra olsun diye mama sandalyesi alıcam kızıma o parayla inşallah... Annecim, babacım, tontonlarım benim yaa. Çok seviyorum onları. Allah onlara sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.

geçmişi okuyayım dedim ama baktım deliye posteki saydırmakla aynı olacak,iyisinizdir umarım kızlar...

eşim göreve gittiği için annemde kalıyorum orda da internet yok malesef hepinizi çok özledim bu arada..

İyi yapmışsın. Boşver takma, düşündükçe insan sinir olacak birçok şeyi bulur. Düşünceli olmak, torun sevmek, torunu için birşey yapmak bazı insanlara çok zor geliyor demek ki... Sağlıkla doğsun miniklerimiz inşallah ve Allah bizi onların başından eksik etmesin, biz ihtiyaclarını görürürz Allah'ın izniyle.

Kızlar son haftalar artık Canlarınızı sıkmayın, takılmayın böyle şeylere ve kimseden de bi beklentiniz olmasın Sonuçta bizler başkalarına güvenerek yapmadık bu bebişleri tabi insan bekliyor ama alan alsın gelsin hediyesini almayanda kalsın

Kızlar aşağıdaki karikatür son zamanlarda bana söylenen şeylerle o kadar özdeşleştiki eminim bunu sizede söylüyorlardır.Biraz keyfiniz yerine gelsin diye ekliyorum nette gezinirken buldum hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim

Hayırlı cuma lar bacıcanlar. güsel bir gün geçirmeniz dileğiyle....

sanada hayırlı cumalar canım, hoşgeldin

pozer halımız bu Eki Görüntüle 269214 netten buldum resmi gerçeğinde mavisi, sarısı falan daha koyu biraz açık renk görünüyo bunda.

çok güzel tatlım, iyi günlerde kullansın oğlumuz

ahh canım çok geçmiş olsun.. bol bol dinlenki beklesin minikler kasıma kadar. kendine çok dikkat et.
kaynananıda takma, onların ipiyle kuyuya inilmez sen herşeyini aldın bebişinin at gitsin eşşek ölüsü yorganıda
şimdi hediye zamanı değil tatlım, lafını bile etme... sen iyi olmana bak miniğimize de kendinede dikkat et canım..

ayy ne kadar güzel ne varsa bizim ailelerde var işte.... (kaynanası ile arası ii olanlar için sözüm meclisten dışarı )

arkadaşım herşeyin mükemmel olmuş.bişi sorucam o şekerleri nerden aldın.bana bi ozelden msj atarsan çok mutlu olurum.şimdiden saol.bebegini iyi gunlerde büyüt...

oyy sancılananlar var yine.. tutun pıtışları...

yaa burası nasıl bi ülkedir anlamıyorum... e devlet şifresiyle araç sorgulama yaptık az önce.. ve arabamızın üzerinde 2 tane haciz, bir tane de yakalatma kararı görünüyo.. hemde sakarya ve sapanca icradan.. bizim hiç alakamız yok oralarla, ve borcumuz filan da yok çok şükür.. 3 saatte telefonla zor ulaştık, isim benzerliğiymiş.. tc no tutmuyo isim tutuyo sadece bizim arabaya haciz yollamışlar, deli mi bunlar ya.. 2 sini hallettik, şimdide sapancaya ulaşmaya çalışıyoruz

simir memur muamelesini şikayet edebilirsin

cok cok gecmiş olsun canım.. az kaldı azcuk daha dayan..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hosgeldin bacımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…