- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.381
canım güle güle sağlıkla kullanın
şeker kutularında neredeyse pişti olacakmışız :)
neyse herşeye karışan adam olcam ama
o bebek bezlerini lütfen acilen bi kilitli poşete fln koy açıkta kalmasın
özellikle kız bebekler enfeksiyona çok açık Allah korusun minik bi toz bile zarar verir
kahireden ibrahim paşa canım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah..geride kalanlara uzun ömür versin Rabbim..
Arkadaşlar 3 gündür hastanedeyim..berbat bi sancıyla acile zor attım kendimi sabahın 9 unda..gece başlamıştı 3 gün önce ama,eşim İstanbuldaydı ve yanlızdım..kimseyi de arayamadım ha şimdi geçer ha sonra geçer diye..ağlıya ağlıya uyumuşum..
sabah dayanamadım tabi...
NTS ye girdim..Ultrasona girdim..Oğlum baskı yapmış ve rahim yolunu çok kısaltmış yani biraz daha baskı yapsaymış daha 34. üncü haftada doğum kanalını açacakmış..önceki sezeryan dikişlerim de hassasslaşmış baskıdan..çok hareketli olduğu için olmuş bunlar...
Müşade altında tutmam gerek,tahlillerin var dedi..kocamı aradım hastaneye yatırıyo beni dedim..hemen atlayıp ilk uçağa geldi..kızı da bakıcısına aldırttım..
2 gece 3 gündür takip altındaydım..her 2 saatte bir nts,saat başı rutin kontroller..bugün dayanamadım çıkar beni artık hastaneden dedim..tuvalet harici ayağa kalkmam yasakmış..nasıl olucaksa o!!!! kimim kimsem yok bi kocam bi kızım yani..kızı 1 saat bakıcıya bıraksam parasıyla.. kaynanamın gönderdiği kargo geldi..hani şu "sen tek bi mendil bile alma herşeyi ben aldım" dediği kargo!!!!!!!!!!! 3 takım zıbın (takım değil aslında ayrı ayrı desenli aynı renk karmaları) 1 tane eşşek ölüsü yorgan,altına ben girsem kollarımı kaldıramam,3 minik yastık...bu kadar!!! cinlerim tepeme çıktı...
Kasım 1 e kadar sabreder inşallah oğluşum...yoksa naparız erken erken yaw..hergün iğne yaptılar bebeğin akciğerleri hızlı gelişsin diye,erken doğum riski taşıdığım için..
Bana 1 ünite kan verdiler..ekstra bi makineden mai dedikleri bi ilaç verdiler serumla..2 poşet normal serum,anitibiyotik iğne ( idrar yollarımda hafif enfeksiyon varmış)...
Çıktım geldim işte eve...
Allahım yardım ersin zamanında sağlıkla doğsun bebişlerimiz....
Pozer cim bu akşam yollıycam kargoyu inşallah...eşim göndericek..3 gündür vestiyerde asılı duruyo poşetli :)))))
Öpüyorum kızlar..
made hoj geldin.
lifeisnoteasy çok geçmiş olsun. Birazcık daha dayansın şu kuzular. Aceleleri ne? Yorma kendini, dinlen bol bol. Allah'Im sağlıkla ve hayırlısıyla, en güzel zamanda kucağımıza almayı nasip etsin. Bize kimse sen birşeyini alma biz alırız demedi ama deselerdi bile ben dayanamaz alırdım, aslında dayanamamaktan değil, eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak için. Bizim de pek hediyemiz gelmedi, millet (aile, uzak akrabalar değil) umursamıyor mu, doğmasını mı bekliyor bilmiyorum ama kimsenin ne ihtiyacın var dediği yok. Hani şöyle yakınlar birleşip birşeylerini alıyorlar ya nasıl imreniyorum. Biz çok şükür kızımın her ihtiyacını aldık ama birileri de sürpriz yapıp birşeyler alsa sevinirdim tabi ki. Aman neyse sağlıkla doğsunlar da her ihtyiacını Allah izin verdikçe alırız biz.
kahireden ibrahim paşa canım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah..geride kalanlara uzun ömür versin Rabbim..
Arkadaşlar 3 gündür hastanedeyim..berbat bi sancıyla acile zor attım kendimi sabahın 9 unda..gece başlamıştı 3 gün önce ama,eşim İstanbuldaydı ve yanlızdım..kimseyi de arayamadım ha şimdi geçer ha sonra geçer diye..ağlıya ağlıya uyumuşum..
NTS ye girdim..Ultrasona girdim..Oğlum baskı yapmış ve rahim yolunu çok kısaltmış yani biraz daha baskı yapsaymış daha 34. üncü haftada doğum kanalını açacakmış..önceki sezeryan dikişlerim de hassasslaşmış baskıdan..çok hareketli olduğu için olmuş bunlar...
Müşade altında tutmam gerek,tahlillerin var dedi..kocamı aradım hastaneye yatırıyo beni dedim..hemen atlayıp ilk uçağa geldi..kızı da bakıcısına aldırttım..
2 gece 3 gündür takip altındaydım..her 2 saatte bir nts,saat başı rutin kontroller..bugün dayanamadım çıkar beni artık hastaneden dedim..tuvalet harici ayağa kalkmam yasakmış..nasıl olucaksa o!!!! kimim kimsem yok bi kocam bi kızım yani..kızı 1 saat bakıcıya bıraksam parasıyla.. kaynanamın gönderdiği kargo geldi..hani şu "sen tek bi mendil bile alma herşeyi ben aldım" dediği kargo!!!!!!!!!!! 3 takım zıbın (takım değil aslında ayrı ayrı desenli aynı renk karmaları) 1 tane eşşek ölüsü yorgan,altına ben girsem kollarımı kaldıramam,3 minik yastık...bu kadar!!! cinlerim tepeme çıktı...
Kasım 1 e kadar sabreder inşallah oğluşum...yoksa naparız erken erken yaw..hergün iğne yaptılar bebeğin akciğerleri hızlı gelişsin diye,erken doğum riski taşıdığım için..
Bana 1 ünite kan verdiler..ekstra bi makineden mai dedikleri bi ilaç verdiler serumla..2 poşet normal serum,anitibiyotik iğne ( idrar yollarımda hafif enfeksiyon varmış)...
Pozer cim bu akşam yollıycam kargoyu inşallah...eşim göndericek..3 gündür vestiyerde asılı duruyo poşetli :)))))
Öpüyorum kızlar..
ah sevdecim bende herşeyini aldım zaten..sinirlerimi bozan nokta,ya almasaydım!!!! ya onlara güvenseydim...hamile kaldığım günden beri bi mendil bile alma sakın,a'dan z'ye herşeyini ben yollıycam,iki masraf etmeyin dedi durdu...ben asla güvenmedim zaten...benimle evlendikten 2 sene sonra tanışmış insanlara güvenirmiyim...ama bu kadar da aptal yerine konmaz insan..yolladığı yorganın altına ben girsem yeminle kemiklerim sızlar..bildiğin Van da kullanılacak yetişkin kar kış yorganı..3 kg çocuk için Alanyada kullanmak mümkün değil...Allahtan herşeyini hazır ettim..bi yatak kaldı..
Ay kızlar size anlatmadım. Annemle babam, benim tontonlarım, kızım için para biriktirmişler. :) Bozuk paraları bir kapta biriktirmişler. Uzun bir zamandır yapıyorlarmış bunu. Annem ayrı bir kapta, babam ayrı bir kapta ellerine geçen bozuk paraları biriktirmişler. Annemin kutusundan 1 lira 50 kuruş pek çıkmadı, hep 10 kuruş 25 kuruş filan çıktı.Harcadım onları ben, ekmek alırken falan lazım oluyo diyo, kuzum benim yaa. Babam eline ne kadar bozuk geçtiyse biriktirmiş. Buraya getirdiler, bütünlettirdik paraları. 135 TL tuttu. Bununla torunumuza bir şey alırsın dediler. Zaten yatağını, uyku setini, battaniyelerini, alt açma bezlerini, ilk bebek bezini hep onlar aldı, bunu da ekstra verdiler. :) Biz de mama sandalyesi almaya karar verdik. Tabi onun için erken ama başka pek ihtiyacımız kalmadı. Hatıra olsun diye mama sandalyesi alıcam kızıma o parayla inşallah... Annecim, babacım, tontonlarım benim yaa. Çok seviyorum onları. Allah onlara sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı cuma lar bacıcanlar. güsel bir gün geçirmeniz dileğiyle....
pozer halımız bu Eki Görüntüle 269214 netten buldum resmi gerçeğinde mavisi, sarısı falan daha koyu biraz açık renk görünüyo bunda.
Öpüyorum kızlar..
Ay kızlar size anlatmadım. Annemle babam, benim tontonlarım, kızım için para biriktirmişler. :) Bozuk paraları bir kapta biriktirmişler. Uzun bir zamandır yapıyorlarmış bunu. Annem ayrı bir kapta, babam ayrı bir kapta ellerine geçen bozuk paraları biriktirmişler. Annemin kutusundan 1 lira 50 kuruş pek çıkmadı, hep 10 kuruş 25 kuruş filan çıktı.Harcadım onları ben, ekmek alırken falan lazım oluyo diyo, kuzum benim yaa. Babam eline ne kadar bozuk geçtiyse biriktirmiş. Buraya getirdiler, bütünlettirdik paraları. 135 TL tuttu. Bununla torunumuza bir şey alırsın dediler. Zaten yatağını, uyku setini, battaniyelerini, alt açma bezlerini, ilk bebek bezini hep onlar aldı, bunu da ekstra verdiler. :) Biz de mama sandalyesi almaya karar verdik. Tabi onun için erken ama başka pek ihtiyacımız kalmadı. Hatıra olsun diye mama sandalyesi alıcam kızıma o parayla inşallah... Annecim, babacım, tontonlarım benim yaa. Çok seviyorum onları. Allah onlara sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.
arkadaşım herşeyin mükemmel olmuş.bişi sorucam o şekerleri nerden aldın.bana bi ozelden msj atarsan çok mutlu olurum.şimdiden saol.bebegini iyi gunlerde büyüt...bebek şekerlerimizi de bitirdim :)
Eki Görüntüle 269177 Eki Görüntüle 269178
dolabını yerleştirdim :)
Eki Görüntüle 269190 Eki Görüntüle 269189 Eki Görüntüle 269188 Eki Görüntüle 269187 Eki Görüntüle 269186 Eki Görüntüle 269185 Eki Görüntüle 269184 Eki Görüntüle 269183 Eki Görüntüle 269182 Eki Görüntüle 269181 Eki Görüntüle 269180 Eki Görüntüle 269179 Eki Görüntüle 269191
ve halımız ve bebek çantamız da geldi :)
Eki Görüntüle 269193 Eki Görüntüle 269192 Eki Görüntüle 269194
odamızda geldi ama perdelerimiz geldikten sonra resimlerini çekeceğiz teyzeleri :))
oyy sancılananlar var yine.. tutun pıtışları...
yaa burası nasıl bi ülkedir anlamıyorum... e devlet şifresiyle araç sorgulama yaptık az önce.. ve arabamızın üzerinde 2 tane haciz, bir tane de yakalatma kararı görünüyo.. hemde sakarya ve sapanca icradan.. bizim hiç alakamız yok oralarla, ve borcumuz filan da yok çok şükür.. 3 saatte telefonla zor ulaştık, isim benzerliğiymiş.. tc no tutmuyo isim tutuyo sadece bizim arabaya haciz yollamışlar, deli mi bunlar ya.. 2 sini hallettik, şimdide sapancaya ulaşmaya çalışıyoruz
Öpüyorum kızlar..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?