2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm çok çok geçmiş olsun
bu kadar heyecanla kal inşallah
tut pıtışını :)

odadaki kağıt imha makinesini birimin değerli 2 çalısanı bozdular..

ugrastılar yapmak için birinin aklına gelmedi çöp kısmını acıp tıkanan yeri temizlemek..

bekledim durdum..

dayanamadım kalktım..

actım çöp kısmını .. çekmeye calısırken makine sen devril.. Allahtan üstüme yıkılmadı..

belim acıdı sadece..

bizim müdür yrdcısının olaya yorumu.. 3 kişi bi işe basladılar az kalsın 4 kişi tamamlıyorlardı..

Allah korusun.. kızım dur yerinde annem...

slm kızlar bayadır uğrayamadım foruma rahatsızlananlara geçmiş olsun bakamadım fazla geçmişe doğuran falan yok dime durun az daa..benimde ağrılar kasılmalar tam gaz devam geçen hafta doktora gittiğimde bide idrarda enfeksiyon çıktı onla uğraştım salı ya da çrş tekrar gitcem bakalım geçmiştir inşlh..çektiğimiz agrılar yetmiyomuş gibi bide dün akşam oğluyla bugünde anası beni deli etti sinirdençatlıycam ya ben çok herşeye takılır oldum yada bunlar üstüme geliyoo..kadın hırka örmüş onu getirdi iyi hoş ne güzel teşkkr ettik sonra yatağına bakıym dedi ben yatağı hazırlamıştım baktı bu derin falan dedi bende evet öyle bide altında ayrıca bi yorgan ve yatakta var falan dedim ama asansorlu inince öle derin olmuyo dedim zaten geceleri burda yatırcam gündüz yatırmam burda dedim,o da yok yatagından başka yerde yatıramazmışım yatagında yatmaya alışsınmış falan filan bende dedim ben yatağına alışmasını istemiyorum sonra başka biyere gttiğmde uyumaz dedim(ki bura annemler oluyo o da bunu çok ii bilio ondan diyo).sonradanda lafı çeviriyo yok başka yerde üşürmüş başka yer dediğin oturduğumuz o da sanki malikanede oturuyoruz 15 tane odamız varda soğuk olcak uyumadığı zamn zaten oturduğumuz odada durcak beşiğide yatak odamda sanki ben sabahtan akşama kadar yatak odasında oturcam bu böyle herşeye karışcak beni deli etcek kesin kavgalar beni bekliyo yani bi çocuğumuzu rahat rahat büyütemiycez sanki herşeyi onlar biliyo tamam onun bildiği şeylerde elbet var ben bilmediklerimi sorucam ama yatırcağım yere kadarda karışmasın bi zahmet ya off

dert ettiğin seye bak tatlım.. hehe dicen bildiğini okuyacaksın..

kızım kayınvalideyle laf yarısına girilmez ..

öğretmedimi sana kimse bunu..

kızım kıymetli gelin haklısın diyip bildiğini okuyan oluyor... azcık salaklıga da vurcan..oldu bitti..

şimdi sen bunumu sıkıntı ettin kendine.. konussun o .. peahh..

simir bunu beğendi... aynen böyle canım, sallamıcaksın... bakarız duruma göe filan diyip geçiştirseydin... artık bu son günlerde kafaya takacağımız son şey kaynanalar olsun

canım valla bende öyle yapıcam ama bu kadın şimdi zırt pırt geliyo çocuk doğunca sabahtan gelir akşama anca gider ister istemez ben yine bildiğimi okuyunca kavga etcez amaaan ne biliim işte off sinir etti beni

simir bunu beğendi... aynen böyle canım, sallamıcaksın... bakarız duruma göe filan diyip geçiştirseydin... artık bu son günlerde kafaya takacağımız son şey kaynanalar olsun

bencede..

kaynana yüzünden canımı sıkamam..

ki en sonn kendi kızına olan tavrından sonra benim için yeri cok değişmiştir.. bundan sonra hic takmam...

canım valla bende öyle yapıcam ama bu kadın şimdi zırt pırt geliyo çocuk doğunca sabahtan gelir akşama anca gider ister istemez ben yine bildiğimi okuyunca kavga etcez amaaan ne biliim işte off sinir etti beni

alırsın bebeğini odanda uyursun

1-2 gelir sonra o da sıkılır gelmez ..

Hey maaşallah herşey çok süper görünüyor.Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etisin canım.Sağlıkla sıhhatle kullanman dileğiyle...

hahahahahah gerçekten yaa, son zamanların uyuyabildiğin kadar uyu ve son zamanların gezebildiğin kadar gez.Sonra hep biz geleceğiz diyorlar.Ne uyuyabilecek kadar rahatım geceleri, ne de eskisi gibi fink atacak mecalim var.Şimdiden gelin sonra bebeğimizle gezeceğiz evde bulamazsınız bizi diyorum.Ben sinir olacağıma onlar sinir olsun:)))

slm kızzlarr bebişin eşyalarını ütülüyodum ay ne zormuş ya bende minicik şeyler nolcak ki diyodum mintiri mintiri belim ağırdı mola verdim. bide az önce görümcem aradı en son 5aylıktı aradığında aklına gelmişim vaay dedim. bunun 2 çocuğu var kızı 3yaşında işte. bana beşik alma getircem diyo zahmet etme dedim
beşik mi kaldı herşeyi bitti. oda zaten hani eski tahta beşikler olur ya filmlerde ondan vardı çok rahat ben ikisinide onda büyüttüm diyo he he dedimiyi getir ozaman.bi ihtiyacın varmı bile demedi bu arada kaç ay önce yok ben kızın arabasını veririm kıyafetini veririm almayın deyip duruyodu. ben herşeylerimi aldım şükür. gerek yok onlara kaynanada iki hırka iki yelek getirmiş dünyayı yaptım diye salınıyo ahh insanın kendi annesi gibi yok üçaylık maaşınla neler yaptı oğluşuma canım benim. bide sabırsızlanıyomuş doğuma gelcekmiş görümcede yaşadık tam

kızllaaarrr..... arkadasım aradı-34+5 te dogurmus bgn... kızı olmus 2.750 gr masallah dıyorum ve sızı hazırlıklarınızı bıtırmeye davett edıyorum... oyalanmayın bacılarrr sabırsız cıktıı bızımkıler baksanızaaa..

burcu, firuz sizede geçmiş olsun...

arkadandayız canm bencede olmasın orda grup falan ya kıskanıyoruz biz...

canım güle güle kullansın NİL bebek.. bu arada senin kutu fikrin hepimize yol gösterici oldu sanırsam bende hastane için kutulardan aldım kendim yapıcam netten resmi var gerçi onu eklim yapana kadar

ne güzel olmuş ADA hanımın dolabı. güle güle kullansın kız çocuklarına neden bukadar çok seçenek var ya aldıkça alası geliyor insanın..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin cicim yokluğun cidden hissedildi katılıyorum kızlara

canım geçmiş olsun... kayınvalideleride sallıyoruz hı hı deyip geç bildiğini yap bak fatma ne güzel özetlemiş olayı bende aynı fikirdeyim ....

bu aşağıdaki kutulardan bebekli olandan yapıcam bende BİRMAX tan verdiğim siparişler elime geçti kutularım krem bebeklerim aynı kurdelemiz de biri pembe puantiyeli diğeride sade beyaz yada pembe organze olcak haftasonu yaparsam eklerim...

Eklentiler

• $KUTU-BEBEK-SEKERI-CESIT-CESIT-1-TL__21012094_0.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
lifeisnoteasy çok geçmiş olsun o kadar sıkıntı yaşamışsın, bide kayınvalidenin yaptığını sıkma canını, herşeyini yapmışsın zaten herkes yaptığı ile kalır bebişinde onlar onu ne kadar seviyorsa o kadar sevicek haklarını öyle vericek merak etme sen

ALLAH analı babalı büyütsün... benimle satı aynıymış. canım bir sıkıntısı falan varmıydı nedir erken doğum hikayesi... bebek ne durumda

ay bi panik oldum haftaya bende 34 + lara geçecem sankı haftaya doğuracakmısım gıbı hıssettım birden.aşagı yukarı bıttı hersey ma var yıne inceden işler

ne varsa kendı aılende var.bizimkilerde beşikti arabaydı almak ıstedıler ama eşim istemedi çünkü onun ailesi almayınca kendını kötü hissedermiş.ama yinede yorgandı yastıktı kıyafetti almış annem. karsı tarafta ses yok.aldıklarınıda sanmam bi kaç el örgüsü hırka yelek vardır hepsi odur.

canım birmax bu sekilde hazır mı gönderdi sana yoksa sen üstündekiler kendin mi yaptın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…