2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
oo sen bursadayken tam şenliğin içine düşmüştün yanii:) teyzeler kaynana.. çat kapı çaya gelmeler filanda oluyodur ( bize oluyo da ) iyiki kaçmışsın kayseriye:)

yok catkapı gelme yoktu Allah ıcın,
ama mısafır geldıgınde cok gec gıdıyordu sabah 4 cıvarı :27:
bende bı daha haftaıcı gelmeyın dıye soledım,
küstü tavır felan yaptı baktı benı degıstıremeyecek aralarına gırmıyorum barıstı kendı kendıne:27:

bebek olsaydı ve orda olsaydık cok daha sık gelırdı emınım,
hele su asamada ben bakayım derdı,
bız bursadayken ben bakamam cocugunuza demıstı cunku:27:
sebebı de hem ben hem esım cok yaramazmısız kucukken cocugumuz da ole olurmus, yetişemezmiş :49:

kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..

buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?

tavsiye edilen bi marka model fln ??

yok ciddiyim:)gercekten cok sanslı oldugumu hissediyorum..kadıncagız bız huzurlu mutlu olalım diye napcagını sasırıyor..nasıl sevmem ki..sizdede olsa öyle kaynana sizde seversiniz yanı benden kaynaklanmıyor:)yemegımı yapar temizliğime yardım eder..dertleşir benımle ben agladıgımda o da aglar..sabahları bana ekmek kızartır:)allaha hep şükrediyorum bu yüzden:)

Aynı benim annemi tarif ettin. :9: Anneannem gelin düşmanıdır, yengeme yapmadığını bırakmaz, annem ona hiç çekmemiş, gelinimize senin kayınvaliden gibi davranır. Anneannem de anneme "utanmasan gelinin çayının şekerini karıştırıp içereceksin" der.:27: Annem de "ben görmedim, o görsün" modundadır, elinden geleni yapar. Melek o melek.:16: Ben anneanneme çekmişim sanırım, gelinim olsa o kadar da iyi davranmam herhalde.:37:

kizlar 4 gündür pas yiyomusum haberim yokmus!! tedirgin oldum simdide. :18:
4 gündür ictigim maden suyunun tadinda bi degisiklik oldugunu anladim ama daha yeni fark ettim.
bugünde cam sisenin kapagini acip direk kafaya diktigimde sisenin agzina bi baktim sirf pas..
tetanoz asisi yapilmisti ama simdi tekrar yapmam gereklimiki acaba? :26:

kız snn kaynanatörde kayseriye senin eve yerleşirse ne olcak..
kadının kocası yok tek başına artık..
ibo aman ha bi tongaya düşme.

kız sus hamile kadına denirmi öyle seyler.. :)

benimde aklıma geldi ama tuttumm içimde..

ben düşünemiyorum ikisini bi evde .. hahaha..

34 haftalık bebek küveze girmeden evine gidecek ha 41 kere maşallah :nazar:

yani, kesinlikle uygun olmaz.

anacığımmm :27::27::27:
ben anacığım desen kocama o an inme inerdi :37:
kin dersek bende de var galiba, ama insanın elinde mi?
asıl ben bu hiçbişey yokmuş gibi davrananlara şaşıyorum.
lohusa halde hatır mı düşünecektim peeeee

bende erken dogmusum.. küvöze gerek yok demişler.. eve götürün burda enfeksiyon kapmasın demişler..

yok ciddiyim:)gercekten cok sanslı oldugumu hissediyorum..kadıncagız bız huzurlu mutlu olalım diye napcagını sasırıyor..nasıl sevmem ki..sizdede olsa öyle kaynana sizde seversiniz yanı benden kaynaklanmıyor:)yemegımı yapar temizliğime yardım eder..dertleşir benımle ben agladıgımda o da aglar..sabahları bana ekmek kızartır:)allaha hep şükrediyorum bu yüzden:)

ya benimkide cok ii kadın.. 1 ay kaldı bende 1 bardak koymadım makineye..

ama öyle duygu depreşimi yasamıyorum kendisine karsı.. ii kadındır Allahı var ama kaynana yani.. diyorum ya biz az değiliz diye..gerci en son kızına tavırları beni iice sogutmustu... geldiğinde nasıl olur bilemiyorumm

oo sen bursadayken tam şenliğin içine düşmüştün yanii:) teyzeler kaynana.. çat kapı çaya gelmeler filanda oluyodur ( bize oluyo da ) iyiki kaçmışsın kayseriye:)

ay benim eşim derki hep.. siz annemle farklı sehirlerdesiniz diye anlasıyosunuz.. aynı yerde olsaydınız anlasamzdınız diyor.. düşünsenize eşimin 7 sülalesi bizde herhaftasonu ve aksamları evlerden uzak Aman Allahım..

kizlar 4 gündür pas yiyomusum haberim yokmus!! tedirgin oldum simdide. :18:
4 gündür ictigim maden suyunun tadinda bi degisiklik oldugunu anladim ama daha yeni fark ettim.
bugünde cam sisenin kapagini acip direk kafaya diktigimde sisenin agzina bi baktim sirf pas..
tetanoz asisi yapilmisti ama simdi tekrar yapmam gereklimiki acaba? :26:

Ay inanmıyorummmmm. Hangi marka? Almayalım ondan. Nasıl olur böyle bir şey???? Bilmiyorum ki içince bir şey olur mu?:26: Ay çok dikkat etmek lazım, ben de bakmadan direkt dikiyorum kafaya.

yok catkapı gelme yoktu Allah ıcın,
ama mısafır geldıgınde cok gec gıdıyordu sabah 4 cıvarı :27:
bende bı daha haftaıcı gelmeyın dıye soledım,
küstü tavır felan yaptı baktı benı degıstıremeyecek aralarına gırmıyorum barıstı kendı kendıne:27:

bebek olsaydı ve orda olsaydık cok daha sık gelırdı emınım,
hele su asamada ben bakayım derdı,
bız bursadayken ben bakamam cocugunuza demıstı cunku:27:
sebebı de hem ben hem esım cok yaramazmısız kucukken cocugumuz da ole olurmus, yetişemezmiş :49:

paşam sende mi 1 kasım da doğurucan kız...

keşke aynı hastane olsaydık...karşılıklı odalar da fln..
sabah 4 e kdr snn odana gelirdim gitmezdim sen deli olurdun :p

sen tedbiri elden bırakma ama yinede ii anlasmaya calıs benden sana tavsiye..

çünküm bu arada eşin için annesi daha bi kıymetli olacak.. sende lohusa olcan sinirlerin gergin olacak.. adam heran cıldırabilir.. ipler elinde olsun..zaten az kalacak...idare et yane...

kız lohusa olan benım benım ıdare edılmem lazım,
goruyonmu *oklu sansımı:52:

eve gelene kotu davranılmaz bızde fatoşum,
yanı surat vs asmam zaten aıleden oyle gordum ama ıste arayıp sorma" anne nasılsın vs "
ya da gel gezelım suraya gıdelım buraya gıdelım,
ya da al sana hedıye..
ya da gıtme bıraz daha kal
durumları bıttı tabı :47:

kendısı mesafeyı anlar ama ıspat edıp sıkayet edecek bısey yapmam :82::82:
çok pisluğum :27:

kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..

buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?

tavsiye edilen bi marka model fln ??

arada kaynadı sanırım..

kış bebekleri için gerekli diyolar kaloriferli evlerde özellikle..

su nem ölçerlerden aldım ben.. evin durumu suan ii.. ihtiyac olursa alcam ben.. henüz arastırmadım..

sen tedbiri elden bırakma ama yinede ii anlasmaya calıs benden sana tavsiye..

çünküm bu arada eşin için annesi daha bi kıymetli olacak.. sende lohusa olcan sinirlerin gergin olacak.. adam heran cıldırabilir.. ipler elinde olsun..zaten az kalacak...idare et yane...

kız lohusa olan benım benım ıdare edılmem lazım,
goruyonmu *oklu sansımı:52:

eve gelene kotu davranılmaz bızde fatoşum,
yanı surat vs asmam zaten aıleden oyle gordum ama ıste arayıp sorma" anne nasılsın vs "
ya da gel gezelım suraya gıdelım buraya gıdelım,
ya da al sana hedıye..
ya da gıtme bıraz daha kal
durumları bıttı tabı :47:

kendısı mesafeyı anlar ama ıspat edıp sıkayet edecek bısey yapmam :82::82:
çok pisluğum :27:

paşam sende mi 1 kasım da doğurucan kız...

keşke aynı hastane olsaydık...karşılıklı odalar da fln..
sabah 4 e kdr snn odana gelirdim gitmezdim sen deli olurdun :p

evet kızım 1 kasımda acıbademde mesut kesıp bıcecek benı:27:
aynı hastanede olsak ıyı olurdu mısafırlıge gelırdın ama ben cok nazlıyım,
bu yandakının hıc sesı cıkmıyor dıye senı ornek gosterırlerdı ıyı olmazdı :27::27::27:

bu arada buhar makınası bende alacaktım kuzenım sen alma ben alacam dedı,
bence sart cunku buranın havası cok kuru anacım,
valla sabah kalkıyom burnumun ıcı kupkuru olmus:26:

Ay inanmıyorummmmm. Hangi marka? Almayalım ondan. Nasıl olur böyle bir şey???? Bilmiyorum ki içince bir şey olur mu?:26: Ay çok dikkat etmek lazım, ben de bakmadan direkt dikiyorum kafaya.

kizilay maden suyu canim.. plastik almayalim cam siseli olandan alalim daha saglikli diye düsünüp aliyoruz yine sakata geliyoruz!

çok kalmaz zaten senin kaynana. gelen giden olur onada taziye için, daha yeni kyabettiler sonuçta.. hem sana melek gibi darvanacak bak görürsün.. bu tarz kayıplar insanın kalbini yumuşatıyo.. güzelce atlatırsınız sorun olmaz.. sorun benim gbi yakın olanlarda, bide karşıdakinde mesafe diye bi kavram yoksa..

evet o kitap. ben severim okumayı, dili çok güzel ama su gibi okunuyor. D&R dan almış benim koca. istersen biraz oku, resimlere göz at faydalı bulursan al canım. ben çok şey öğrendim valla o kadından.

Bende aldım.Bence de çok faydalı henüz başlardayım gerçi ama izne çıkınca yalayıp yutmayı düşünüyorum.Seminerlerini de tavsiye ederim ben.Lokum gibi kadın valla...Gel de normal doğurma diyor insan:21:

bende erken dogmusum.. küvöze gerek yok demişler.. eve götürün burda enfeksiyon kapmasın demişler..

sana da maşallah :nazar:
en büyük korkularımdan biri eve karnı boş, kucağı boş dönmek.
Allahım sen koru ezan vakti yalvarıyorum sana.

Şu son sayfayı göstermemekte inat eden kk'yı anlamıyorum niye düzeltmiyorlar bunu?

canım mozilladan girsenize. bende hiç sorun olmuyor

bu yandakının hıc sesı cıkmıyor dıye senı ornek gosterırlerdı ıyı olmazdı :27::27::27:

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.bende mayıs anne adaylarındanım.nevşehir,yada kayseri bölgesinden birilerini ararken bu forumda mesut beyde doğum yapacak birini gördüm.ve çok sevindim.bende acıbadem kaan beye gittim 1 kez ama mesut beye gitmek istiyorum.Nevşehir-avanostayım.Buraya gelin geldim istanbuldan.:49::nazar:

çok kalmaz zaten senin kaynana. gelen giden olur onada taziye için, daha yeni kyabettiler sonuçta.. hem sana melek gibi darvanacak bak görürsün.. bu tarz kayıplar insanın kalbini yumuşatıyo.. güzelce atlatırsınız sorun olmaz.. sorun benim gbi yakın olanlarda, bide karşıdakinde mesafe diye bi kavram yoksa..

o zaten zıyadesıyle yumusamıs bı halde,
sorun benım yaptıklarını unutamamam,
artık sıneye cekıp ıdare edecez,
dedıgın gıbı cok kalmaz,
adamın olumunden sonrakı ılk bayramı gelıyor bebegı gorur hemen gıder sonra bı daha gelır ama napalım.

kesip bicecek diyor be manyak :))

yağmurlu bigün, kombi yanmıyor ama hava yine kuru..
kayseriye şart buhar mak.

kızlar bugn oğlişimi gördm.çok hareketsiz nts ye girgik saatlerce uğraştırdı çikolata yiyip, meyve suyu içtik bol bol.bende normal doğm taraftarıyım ama sağlık problemlerimden dolayı nasıl gelişecek doğum bilmiyrm:( sezeryandan da korkuyrm normaldende.epidural normal doğmda 4 cm açılmadan sonra iğne vuruyolar oda riskliymş,nasıl olcak yaaa:(

Hepimiz icin en hayirlisi nasilsa öyle olsun insaallah canim.

Back
X