2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım tablo yapımıyla ilgili bir değişiklik olmuş sitede, dün akşam yazılar vardı nasıl yapılacağıyla ilgili... benim yaptığım da fena diil ha ne dersin :)

kaçırır mıyım canım... alıntıda yapmıştım da bilgisayarı değiştirince öbürünce kaldı... o yüzden zaten fatmakocaya devredeceğim dedim ya...

:76:

gayet başarılı bebek
ama arada kaynar gider
konu açsana

Kasım annelerimizden haberleri böyle takip etmek kolay olur diye düşündüm

Kasım annemizBebişimizDoğum tarihiDoğum haftasıKilo
CiciliMert08.10.201134+32600

Doğum haftası ve kilosundan emin değilim. bilen varsa düzeltelim bilgilerimizi...
Maşallah Mert oğlumuza..

kız herseferinde tekrar mı yazcan.. konu acsana.. hikayeler diye .. giriştede bu bilgiler olsun..

benım dogum hıkayem soyle baslayacak:

puslu bır kasım sabahıydı,
hava karanlıkmıydı yoksa kaynanam geldıgı ıcın mı heryerı karanlık goruyordu gozlerım bılmıyorum:27:
hep beraber doktorun yolunu tutmustuk,
annem ben kocam ve kaynanam,
yuzumuzdekı neşeli ifade herkesın tikkatini çekiyordu:27::27:

off neyse hıkayeyı sonra yazarım,
kalorıferlerı yakmıslar burda sıcaktan patlıyom:57:
dun gece de terden sırılsıklamdım:26:

millet beni deli sanıyor .. senin yazıları okuyunca.. kendi kendime gülüyorum..

birinde yakalandım zaten.. neye bakıyosun da gülüyosun.. bizde bakalım dediler.. kızımı düşünüyorum bişeye bakmıyorum dedim..

canım tablo yapımıyla ilgili bir değişiklik olmuş sitede, dün akşam yazılar vardı nasıl yapılacağıyla ilgili... benim yaptığım da fena diil ha ne dersin :)

kaçırır mıyım canım... alıntıda yapmıştım da bilgisayarı değiştirince öbürünce kaldı... o yüzden zaten fatmakocaya devredeceğim dedim ya...

:76:

güsel güzel eline sağlık.. dogum seklini de ilave et datlum.. tam olcak..konu acarsan aklımıza gelen baska bişey oldugunda tabloya onuda ekleyiverirsin...

gayet başarılı bebek
ama arada kaynar gider
konu açsana

mencede...

Anne Bebek Doğum Tarihi Kilosu Doğum Haftası Doğum Şekli
cicili Mert 08.10.2011 2600 34+4 Sezeryan

konu açmak iyi fikir ama takip etmek zor oluyor.. ben takip edemiyorum mesela bizim diğer topikleri... burdan güncel haberleri takip daha kolay olur diye düşündüm..
neyse şimdilik böyle yapayım baktım işin içinden çıkamıyorum açarız konuyu..
teşekkürler canlar :71:

kızlar doğumdan sonra karın kalmaması için bele bişeyler sarıyolar yada korse takıyolar siz ne yapcaksınız düşünen var mı hç?

konu açmak iyi fikir ama takip etmek zor oluyor.. ben takip edemiyorum mesela bizim diğer topikleri... burdan güncel haberleri takip daha kolay olur diye düşündüm..
neyse şimdilik böyle yapayım baktım işin içinden çıkamıyorum açarız konuyu..
teşekkürler canlar :71:

eline sağlık şeker :34:

hayırlı günler nasılsınız? 3 gündür giremiyorum ebe gözümü korkutunca doğum için hazırlık yapmaya çalışıyoruz hem çok yoruluyorum hem de geceleri uykumdan uyanıyorum asit agzıma geliyor ama eskisi gibi hafif değil, canımı çok yakarak, agzım kapalı ise burnumdan çıkıyor sular, korkunç, hasta yatıyorum,eşim başımda nöbet tutuyor uyuyamıyor, gecelerimiz kabus oldu
iki günde 1 kere 4 -5 saat uyuyabiliyorum, bebk yan olunca midedeki baskı inanılmaz hala kusuyorum biraz daha sabretmeye çalışıcam böyle böyle idare edicem inşAllah doğuma kadar, inşAllah sizlerde böyle sıkıntılar yoktur, geçmişi çok detayşı okumadım hasta olan arkadslarıma şifalar diliyorum, bebklerimiz iyi olurlar inşAllah, bebek yan demek bu arada benimkinin kafası sagda canım ayakalrı solda baya koltuga yan oturur gibi yan duruyor anne karnında,
benimde hamilelik bu yüzden böyle baskı dolu ve sıkıntılı diye düşünüyorum plesanta yaşlanması olan arkadaslar Rabbim yar ve yardımcınız olsun acil aciş şifalar diliyorum inşAllah korktugunuz gibi olmaz, bebeği 35.de ölen anneninde başı saolsun çok üzücü Rabbim sabırlar versin, cnm benim cnm benim cnm benim:( öpüyorum hepinizi bol yagmurlu bereketli bir günden hepinize selamlar Allah a emanet olun.

hayırlı günler nasılsınız? 3 gündür giremiyorum ebe gözümü korkutunca doğum için hazırlık yapmaya çalışıyoruz hem çok yoruluyorum hem de geceleri uykumdan uyanıyorum asit agzıma geliyor ama eskisi gibi hafif değil, canımı çok yakarak, agzım kapalı ise burnumdan çıkıyor sular, korkunç, hasta yatıyorum,eşim başımda nöbet tutuyor uyuyamıyor, gecelerimiz kabus oldu
iki günde 1 kere 4 -5 saat uyuyabiliyorum, bebk yan olunca midedeki baskı inanılmaz hala kusuyorum biraz daha sabretmeye çalışıcam böyle böyle idare edicem inşAllah doğuma kadar, inşAllah sizlerde böyle sıkıntılar yoktur, geçmişi çok detayşı okumadım hasta olan arkadslarıma şifalar diliyorum, bebklerimiz iyi olurlar inşAllah, bebek yan demek bu arada benimkinin kafası sagda canım ayakalrı solda baya koltuga yan oturur gibi yan duruyor anne karnında,
benimde hamilelik bu yüzden böyle baskı dolu ve sıkıntılı diye düşünüyorum plesanta yaşlanması olan arkadaslar Rabbim yar ve yardımcınız olsun acil aciş şifalar diliyorum inşAllah korktugunuz gibi olmaz, bebeği 35.de ölen anneninde başı saolsun çok üzücü Rabbim sabırlar versin, cnm benim cnm benim cnm benim:( öpüyorum hepinizi bol yagmurlu bereketli bir günden hepinize selamlar Allah a emanet olun.

cnm geçen bende arabadan iner inmez kustum.nie öyle oldu anlamadım.halılarımda fare gezmeseydi hç uğraşmıycktım temizlikle bebiş mikrop kapmasın die temizledik.kendimi çok zorlamadm ben saolsn eşim yardımcı oldu.sizde cnm kendinize dikkat edin bebşler sağlıklı olsn bizlerde de sağlık olsn gerisi gelir.
bebişlerimizin gelmesi için aşağı yukarı 1 ayımz kaldı cnm çok merak ediym:) benim ilk bebem o yzden galiba kime benziycek die:)

Ilk bebislerde olmuyorki o kime benziycek acaba sorusu:1::1::1:Benim ikinci bebisim esprilere basladik bile: Biz 4 kardesiz hicbirimiz birbirimize benzemeyiz,Kizkardesimin 2 cocugu var ikisi birbirinin kopyasi:1::1::1: Bende diyomki acaba annemin modelemi benziycek kizkardesimkine mi:66::66::66:

bende almayı düşünüyorum ama arastırmadım henüz

sona gelmişsin ne güzel.bizimde cuma kontrol var ıkı hafta önce 33+0 da 2500 dü kilosu 45 cm di boyu doktor 1 hafta önde gıdıyor demişti.önde gitmesinin artısı yada eksısı var mı? yanı 1 hafta önce gıderse gelısımı, beklenen dogum tarıhınden 1 hafta erken mi doğar?

normalde benim başından beri 2hafta öndeydi zaten canım ama doktor doğum zamanını değiştirmez diyodu hep. busefer bizimkinin başı iyice inmiş diye değişti zaman sezeryan olmasada durmazmış zaten okadar. kafa büyük olunca çıkmaz normale uygun değil heralde benim çatıda ondan ötürü sezeryan dedi doktor. doğum pozisyonuna bağlı aslında önden gitmesi falan önemli değil.

kızlar doğumdan sonra karın kalmaması için bele bişeyler sarıyolar yada korse takıyolar siz ne yapcaksınız düşünen var mı hç?

doğum sekline bağlı.. normal olunca tugla koyuyolarmıs eskiden ninelerimiz.. dümdüz oluyormus karın.. şimdi korseler var.

ama sezer olursak.. iş değişir... o zaman sarkık karınla devam :(

gerci kiminin yapısı sarkmayanından ebru sallı gibi..

bu arada anamın biletini aldık 5 kasımda burda kısmetse..öncesinde dogurmamam lazım...

Son düzenleme:

Sanada cok gecmis olsun canim benim,umarim gecsin diyecem ama gecmiyor maalesef Artik tek ilacimiz sabir hepsi bitecek insallah..

Ilk bebislerde olmuyorki o kime benziycek acaba sorusu:1::1::1:Benim ikinci bebisim esprilere basladik bile: Biz 4 kardesiz hicbirimiz birbirimize benzemeyiz,Kizkardesimin 2 cocugu var ikisi birbirinin kopyasi:1::1::1: Bende diyomki acaba annemin modelemi benziycek kizkardesimkine mi:66::66::66:

düşündm de haklısn cnm:) ikincim olsa yine merak ederdm:1::1::1:

geçmş olsn cnm.uyku problemi bende de var.2 saat uyuyorm gece de baykuş kesiliyrm.

Şu karnın sarkıp sarkmama olayını pek anlayamıyorum doğrusu, dışarıdan bir baskıyla karnımız ne kadar dümdüz olur ki? Yani doğumdan sonra iyileşme sürecini tamamlayınca yavaş yavaş spor yapabilsek sıkılaşmaz mı? Korsenin bir faydası olmaz gibime geliyor ya da işte dışarıdan ne yaparsak yapalım, bir şey değişmez gibime geliyor. Sezeryan olup dümdüz karınlı olanlar mesela korse giymediyse nasıl karınları düz? Normal doğumdan sonra da yediklerine dikkat ederek ideal kilosuna kavuşanlarda göbek möbek yok, korse takmasalar bile. Bildiğimden değil de benim fikrim bu, araştırmadım henüz bu konuyu. Bir soruşturayım bakalım. Merak ettim.:26:

doğum sekline bağlı.. normal olunca tugla koyuyolarmıs eskiden ninelerimiz.. dümdüz oluyormus karın.. şimdi korseler var.

ama sezer olursak.. iş değişir... o zaman sarkık karınla devam :(

gerci kiminin yapısı sarkmayanından ebru sallı gibi..

bu arada anamın biletini aldık 5 kasımda burda kısmetse..öncesinde dogurmamam lazım...

anladm cnm ama sezeryan olsakta takılabileceğini söyleyen doktorlar var nie takmadm die pişmanda olmak istemiym

Şu karnın sarkıp sarkmama olayını pek anlayamıyorum doğrusu, dışarıdan bir baskıyla karnımız ne kadar dümdüz olur ki? Yani doğumdan sonra iyileşme sürecini tamamlayınca yavaş yavaş spor yapabilsek sıkılaşmaz mı? Korsenin bir faydası olmaz gibime geliyor ya da işte dışarıdan ne yaparsak yapalım, bir şey değişmez gibime geliyor. Sezeryan olup dümdüz karınlı olanlar mesela korse giymediyse nasıl karınları düz? Normal doğumdan sonra da yediklerine dikkat ederek ideal kilosuna kavuşanlarda göbek möbek yok, korse takmasalar bile. Bildiğimden değil de benim fikrim bu, araştırmadım henüz bu konuyu. Bir soruşturayım bakalım. Merak ettim.:26:

cnm araştırdğnda paylaşırsan sevinirim bende merak ediyrm doğrusu.

:26::26:
cok ayarsızım yemın ederım,
tazıye zıyaretı ıcın geldı bı ekıp,
komık seyler anlatıp guldurdum hepsını:26:
ılk geldıklerınde cok huzunluydum bırden neşe pınarına dönüştüm:30:

neysekı bunlar tanıyorlar benı bıraz,
içlerinden bırı cok sasırdı sadece,
baktım durmus benı ıncelıyor,
delı karı demıstır kesın:27:

:78:

Back
X