hayırlı günler nasılsınız? 3 gündür giremiyorum ebe gözümü korkutunca doğum için hazırlık yapmaya çalışıyoruz hem çok yoruluyorum hem de geceleri uykumdan uyanıyorum asit agzıma geliyor ama eskisi gibi hafif değil, canımı çok yakarak, agzım kapalı ise burnumdan çıkıyor sular, korkunç, hasta yatıyorum,eşim başımda nöbet tutuyor uyuyamıyor, gecelerimiz kabus oldu
iki günde 1 kere 4 -5 saat uyuyabiliyorum, bebk yan olunca midedeki baskı inanılmaz hala kusuyorum biraz daha sabretmeye çalışıcam böyle böyle idare edicem inşAllah doğuma kadar, inşAllah sizlerde böyle sıkıntılar yoktur, geçmişi çok detayşı okumadım hasta olan arkadslarıma şifalar diliyorum, bebklerimiz iyi olurlar inşAllah, bebek yan demek bu arada benimkinin kafası sagda canım ayakalrı solda baya koltuga yan oturur gibi yan duruyor anne karnında,
benimde hamilelik bu yüzden böyle baskı dolu ve sıkıntılı diye düşünüyorum plesanta yaşlanması olan arkadaslar Rabbim yar ve yardımcınız olsun acil aciş şifalar diliyorum inşAllah korktugunuz gibi olmaz, bebeği 35.de ölen anneninde başı saolsun çok üzücü Rabbim sabırlar versin, cnm benim cnm benim cnm benim

öpüyorum hepinizi bol yagmurlu bereketli bir günden hepinize selamlar Allah a emanet olun.