- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.321
çatı muayanesi benimde 38. hafta dedi doktor. bizim bebikte küçük doğumları kolay olur 35. haftada 2384 tü:) sanırım 2900 ancak bulur doğuma. sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil canım.
fatmacım bişi sorucam sana, SATa göre bebek geriden geliyor diye geç rapor alıcaktın dimi.
bu kontrolümüzde benim doktorda dediki 4 gün geriden geliyor o yüzden 38. hafta gibi yazalım raporu diye sonrada bize bir sıkıntı olurmu bu bilgin varmı araştırmadım çünkü ben...
relax mode dan netten alışveriş yapan bi arkadaş vardı. kimdi ki o.. nasıl acaba, ürünlerden memenun kaldın mı?bedeni nasıl seçtin
canım bu dediğin sanırım süt parası bir kerelik bişimiş öyle duymuştum ben
kızlar ben ilgiyi cok seven biriyim..sürekli kocamın benle ilgilenmesini istiyorum..hamilelikte bu tavan yaptısizde de böyle manyaklıklar var mı
Adam 3 çocuk istiyordu bu huyum yüzünden başka çocuk düşünmüyorum demeye başladı o kadar bezdirmişim yanii:26::26::26:
Kızlar ilk aylarda yatak odasında kullanmak için park yatak aldım ama ölçüleri küçük olanlardan,uyku setimiz büyük geliyor ayrıca bir yorgan ve sünger yatak mı almam gerekecekof ya bu ihtiyaçlar ne zaman bitecekkkk yoruldum yahuu
az kaldı doğumunuza kızlar
nasıl heyecanlımısınız
Sorulur mu?hemde nasıl heyecan var bende.
Benim başka yatağım yok o yüzden kayınvalidem içine uygun yatak yorgan ve yastıkla onlara göre nevresim dikti. Minicik minicik. Ama bazı arkadaşlar evdeki yorganlardan birini 4 e filan katlayıp yatak yerine kullanıcaklar ayrıca yorgana da gerek olmuycak sanırsam ilk etapta peluş battaniyeler iş görücek. Daha sonra çok lazım olursa alırsın minik bi yorgan ama dediğim gibi lazım olacak gibi durmuyor. Nevresim dersen onlara uygun yok artık evdeki bebe nevresimini kullanıcan yada yatak ölçülerinde kumaş alıp diktiricen
anam ne var su facete yazdıklarınızı buraya da yazsanız...
senin için yataktan kalktım pc başına geldim
cepten topice yazamıorum ben
ve bugün çok hastayım + annemdeyim
grip gibiyim bi yandan değilim çözemedim
kızma bana emi :)
face e de yazmıorum taam :)
Canım teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?