2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

acaba bi tek kasım analarının basına mı geliyor bunlar.

mıknatıs gibiyiz ha nerde cins var bizi buluyor..

ananemın bı hıkayesını anlatayım
sımdı ev tlfnu aksam 7den sonra bedava ya arıyor konusuyor saatlerce
tontişim evde yalnız canı sıkılıyo napsın

aramıs moralı cok bozuk,
noldu dedım.
sorma dedı galıba yaslanıyorum (yası 77)
bunama basladı bende,
sabah uyandım dusumu aldım kulodumu camasır makınesıne atacagıma camdan asagı attım o dalgınlıkla,
gıttı asagıdakı dul adamın ipine takıldı
Allahtan adam evde yok kızına gıtmıs memlekete,
dualar ederek banyodan kova kova su getırıp donumun ustune doktum,
suyun agırlıgıyla asagı dustu en sonunda gıttım aldım.

eve geldım tansıyonum cıkmıs korkudan
dil altı hapımı aldım yattım gunboyu:26::26:

gülermisin ağlarmısın,
işte benım ananem

acaba bi tek kasım analarının basına mı geliyor bunlar.

mıknatıs gibiyiz ha nerde cins var bizi buluyor..

Valla ya zaten hamileyiz hepten üstümüze geliyolar uyuzlar...

valla ben çok güldüm, temelle fadime fıkrası kıvamında yerim ben o ananneyi)))

merhaba 34 haftalık hamileyim ve hemorait oldum.ölüyorum agrıdan ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyo varmı bu durumda olup çözüm bulan

merhaba 34 haftalık hamileyim ve hemorait oldum.ölüyorum agrıdan ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyo varmı bu durumda olup çözüm bulan

evet ben varım
proctolog krem,
procto gyvenol fıtıl,
anestol agrı kesıcı krem.

ayrıyeten sucuk sosıs fast food acı vs yemek yok,
buyuk tuvaletını her yaptıktan sonra dus baslıgının fıskıyesıyle totona su tut azcık,
normalde sıcak suya oturmak ıyı gelıyor ama o da dogumu baslatıyormus dıye sadece totoya tut,
sonra krem surersın.

1 haftaya toparlanırsın,
gecmıs olsun.
ha bı de kabız olmamaya dıkkat et.

süpermiş bu anane hikayesi ya

amın Allah basımızdan eksık etmesın,
cok alem hatun

teşekkürler cevabın için kabız degilim çok şükür ama oldu işte dedigin ilaçları kullanıyorum ama çok agrıyo..

bütün arkadaşlarımın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sabah 10 da çıktım daha yeni geldim eve bebeğime ve kendime çok güzel şeyler aldım annesi kurban olsun ona gerçi bu koca göbeğim hiç bir şeyin içine girmedi ama doğumdan sonra olursa giyerim diye aldım şimdi bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülüycem bide doğar doğmaz sünnet yaptırmak çok sakıncalıymış zaten artık kalkmış doğar doğmaz yapmıyorlarmış

Ben izne çıkmadan okuldan gelir gelmez sizleri okuyordum, saatler sürüyordu geçmişi okumak. Herkes kaynatıyordu o zamanlar. Şimdi pehhh kimsecikler kalmadı. Kalanlar da iyice ağırlaştık mıdır nedir, sesi soluğu çıkmıyor kimsenin. Ananen süpermiş ibocum yaa koptum resmen. Senin ananenin de senden farkı yok, her günü bir olay sanırsam.

Sen ananenden bahsedince benim de aklıma ananem geldi. Özledim yavv. Birkaç yıl önce cep telefonumu kayıtlı olmayan bir cep telefonu aradı. Normalde açmam tanımadığım numaraları. Israrla arayınca açtım. "Efendim?" dedim. Karşıdaki ses "Kızım bu numarayı kaydet." dedi. "İyi de siz kimsiniz?" diye soruverdim. Karşıdaki ses "Ananen!" dedi ve kapatıverdi telefonu. Kontörleri de çok kıymetli. Bu yaşta ne yapacaksın cep telefonunu, ama işte özenmiş almış.

iyi dileklerini esirgemeyen tüm herkese çok teşekkürler

gözünüz aydın canım ALLAH yavrunada kavuştursun. analı babalı büyütsün hepsini

çok teşekkür ederim canım

çok geçmiş olsun, dikkat et kendine...

evet anormal seylerın basımıza gelmesı genlerımızde var haklısın

senınkıde cok ıyımıs,
bızımkının de cep tlfnu var,
tlf calınca once yakın gozlugunu arıyor okumaya calısıyor,
o arada kım arıyosa kapatıyo zaten

hanımlar size birşey sormak istiyorum. bebek bakım çantası araştırıyorum ve en iyisinin okiedog marka olduğunu gördüm. ama fiyatları çok yüksek işte tanıdık bebek mağazası var satıyormuş ondan uygun fiyata almayı planlıyorum ama sizler hangi markayı seçtiniz?

bende almadım daha ama okiedog alıcam yaptıüım araştırmalara göre en iyisi o nerdeymiş o uyguna satan yer acaba

Hemoroid olan arkadaşımıza çok geçmiş olsun. O ve benzer bir hastalıktan yıllarca çok çekmiş ve sonunda ameliyat olmuş birisi olarak ibonun tavsiyelerini çok yerinde buluyorum. Sıcak su banyosu (sıcak/ılık suyun içine oturmak) iyi geliyor ama dediği gibi doğumu başlatabilir. Pamuğu sıcak suyla ıslatıp totona bastırabilirsin. Ön tarafa gelmesin ama sıcak su. Sıcak dediğim dayanabileceğin sıcaklık olacak, yakma kendini sakın. Doktorum bana biyolojik saatini ayarla ve aynı saatlerde ve aynı sıklıkla büyük tuvaletini yap demişti. İlk başlarda anlam verememiştim, bunu ben mi ayarlıcam, tuvaletim gelince yaparım demiştim. Ama sonra ne demek istediğini anladım. Hakikaten istersen ayarlayabiliyorsun. Her gün ya da ne kadar sıklıkla çıkıyorsan o saatlerde tuvalete çıkmaya çalış. İnan bu çok iyi geliyor. Ameliyattan sonra hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür. Hamilelikte tekrarr azacak diye çok korktum ama olmadı çok şükür. Yediklerine dikkat et. Katı şeyler çok yeme. Kuru kayısı vs. bol bol ye. Kabız olmasan bile ye. Bağırsakların düzgün çalışması lazım. Oradaki kasların güçlenmesi lazım. Lifli gıdalar bu işe iyi geliyor. Geçmiş olsun. Haa bu arada domates baya azdırıyor haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…