- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.781
Herkese selam kızlar...
Havadan sanırım bugün heryerim kırılıyor.Dün hastane için terlik bakayım dedim, pek beğenmedim terliği adamın dediği şu sen zaten 2 gün kendinde olmayacaksın ki bunları giydiğinde bu kadar düşünmene gerek yok al çık.Bende şimdi iyiyken bakıyorum işte hastanede de gelenler bakacaklar dedim ama sinir oldum.Hey Allahım yaaa sana ne be adam sana neeeee.
Rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun bu arada.
eskıden buralar dolup taşardı,
cok kederlıyım
hıc tadı tuzu kalmadı
nerdesınız paçozlar
aldın mı terlıgı
acaba bi tek kasım analarının basına mı geliyor bunlar.
mıknatıs gibiyiz ha nerde cins var bizi buluyor..
ananemın bı hıkayesını anlatayım
sımdı ev tlfnu aksam 7den sonra bedava ya arıyor konusuyor saatlerce
tontişim evde yalnız canı sıkılıyo napsın
aramıs moralı cok bozuk,
noldu dedım.
sorma dedı galıba yaslanıyorum (yası 77)
bunama basladı bende,
sabah uyandım dusumu aldım kulodumu camasır makınesıne atacagıma camdan asagı attım o dalgınlıkla,
gıttı asagıdakı dul adamın ipine takıldı
Allahtan adam evde yok kızına gıtmıs memlekete,
dualar ederek banyodan kova kova su getırıp donumun ustune doktum,
suyun agırlıgıyla asagı dustu en sonunda gıttım aldım.
eve geldım tansıyonum cıkmıs korkudan
dil altı hapımı aldım yattım gunboyu:26::26:
gülermisin ağlarmısın,
işte benım ananem
sinirlendiğim için almadan çıktım
valla ben çok güldüm, temelle fadime fıkrası kıvamında yerim ben o ananneyi)))
iyi yapmıssın
ananede ne bombalar var bı bılsen
merhaba 34 haftalık hamileyim ve hemorait oldum.ölüyorum agrıdan ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyo varmı bu durumda olup çözüm bulan
süpermiş bu anane hikayesi ya
valla duramadım işyerindeki kızanlara da anlattım garibimler az gülsünler diye)) altlarına kaçırdılar nerdeyse.Süpperrr Ananeee Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Bombaların devamını bekleriz ibocum
evet ben varım
proctolog krem,
procto gyvenol fıtıl,
anestol agrı kesıcı krem.
ayrıyeten sucuk sosıs fast food acı vs yemek yok,
buyuk tuvaletını her yaptıktan sonra dus baslıgının fıskıyesıyle totona su tut azcık,
normalde sıcak suya oturmak ıyı gelıyor ama o da dogumu baslatıyormus dıye sadece totoya tut,
sonra krem surersın.
1 haftaya toparlanırsın,
gecmıs olsun.
ha bı de kabız olmamaya dıkkat et.
ananemın bı hıkayesını anlatayım
sımdı ev tlfnu aksam 7den sonra bedava ya arıyor konusuyor saatlerce
tontişim evde yalnız canı sıkılıyo napsın
aramıs moralı cok bozuk,
noldu dedım.
sorma dedı galıba yaslanıyorum (yası 77)
bunama basladı bende,
sabah uyandım dusumu aldım kulodumu camasır makınesıne atacagıma camdan asagı attım o dalgınlıkla,
gıttı asagıdakı dul adamın ipine takıldı
Allahtan adam evde yok kızına gıtmıs memlekete,
dualar ederek banyodan kova kova su getırıp donumun ustune doktum,
suyun agırlıgıyla asagı dustu en sonunda gıttım aldım.
eve geldım tansıyonum cıkmıs korkudan
dil altı hapımı aldım yattım gunboyu:26::26:
gülermisin ağlarmısın,
işte benım ananem
gözünüz aydın canım ALLAH yavrunada kavuştursun. analı babalı büyütsün hepsini
Dün gece acildeydim..bu sabah kontrolde..kasılmalarım arttı..NTS takıldı yine..65-70 leri gördü bikaç kez 20 dk içinde..
doktor 1 kasıma kadar beklemez bu oğlan diyo:)
Sadece yatıp dinleneceksin,prepar ı 3 kere değil günde 4 kere içeceksin,vitaminleri kesmiyceksin dedi..Tuvalet harici kalkma diye tekrarladı..tabi mümkün mü o? hayır!
En aza indirgiycem artık napıyım..
35. haftadayım ve oğlum 2,344 gr .
Haftaya salı yine kontrol var.
Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..
Öpüyorum kocaman
teşekkürler cevabın için kabız degilim çok şükür ama oldu işte dedigin ilaçları kullanıyorum ama çok agrıyo..
Ben izne çıkmadan okuldan gelir gelmez sizleri okuyordum, saatler sürüyordu geçmişi okumak. Herkes kaynatıyordu o zamanlar. Şimdi pehhh kimsecikler kalmadı. Kalanlar da iyice ağırlaştık mıdır nedir, sesi soluğu çıkmıyor kimsenin. Ananen süpermiş ibocum yaa koptum resmen. Senin ananenin de senden farkı yok, her günü bir olay sanırsam.
Sen ananenden bahsedince benim de aklıma ananem geldi. Özledim yavv. Birkaç yıl önce cep telefonumu kayıtlı olmayan bir cep telefonu aradı. Normalde açmam tanımadığım numaraları. Israrla arayınca açtım. "Efendim?" dedim. Karşıdaki ses "Kızım bu numarayı kaydet." dedi. "İyi de siz kimsiniz?" diye soruverdim.Karşıdaki ses "Ananen!" dedi ve kapatıverdi telefonu. Kontörleri de çok kıymetli. Bu yaşta ne yapacaksın cep telefonunu, ama işte özenmiş almış.
hanımlar size birşey sormak istiyorum. bebek bakım çantası araştırıyorum ve en iyisinin okiedog marka olduğunu gördüm. ama fiyatları çok yüksek işte tanıdık bebek mağazası var satıyormuş ondan uygun fiyata almayı planlıyorum ama sizler hangi markayı seçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?