2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Dün gece acildeydim..bu sabah kontrolde..kasılmalarım arttı..NTS takıldı yine..65-70 leri gördü bikaç kez 20 dk içinde..
doktor 1 kasıma kadar beklemez bu oğlan diyo:)
Sadece yatıp dinleneceksin,prepar ı 3 kere değil günde 4 kere içeceksin,vitaminleri kesmiyceksin dedi..Tuvalet harici kalkma diye tekrarladı..tabi mümkün mü o? hayır!
En aza indirgiycem artık napıyım..
35. haftadayım ve oğlum 2,344 gr .
Haftaya salı yine kontrol var.

Aychincim
mesaj attım ama burdan da belirtiyim :))
Hediyene bayıldım..çok zevkli çok zarifsin...
Beni de eşimi de ve eminim oğlumu da çok mutlu ettin..
Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..
Öpüyorum kocaman

hayatta en nefret ettiğim 3 şey vardır diyodu ya, onun gibi, Hamileyken en nefret ettiğim 3 şey: 1- yere bişeyin düşmesi :18:
2- çorap giymek 3- epilasyonun her şekli

Sedus bizim kızlar hiç acele etmeyecek herhalde. crafty ve senden önce doğuran çok olacak bu gidişle. Sağlıkla ve hayırlı zamanda gelsinler de... Başka ne isteriz.

lifeisnoteasy çok geçmiş olsun, dinlen, yorma kendini. Bebişin biraz daha dayansın. :) Sağlıkla gelsin inşallah.

Benim dün fark ettiğim, karnımın sağ üst tarafı, göğsümün hemen altı uyuşuyor. :26: Karıncalanma gibi, uyuşma gibi, garip bir his. Avuç içi kadar bir yer. Dün günde 10 kere falan hissettim bu uyuşmayı. Şimdi yine başladı. :26: Doktora gidince sormam lazım. Size de oluyor mu?:44:

bol su içmelisin canım.. bende işe yaramıyor ama öyle diyolar.. ödemden dizim tutmuyor artık düşün yani.. dinleneceksin bol bol..

bu arada bi bol kaldı haber alamadıgımız..

canım senide cok merak etmiştik neyseki iyisin..

doktorun dediklerini dinle ltf.. yerinden kalkma diyosa kalkma.. ne kadar cok içinde kalırsa o kadar ii bu velet

çok teşekkürler..günde 3- 3,5 litre su içiyorum başından beri. geçen kontrolde yoktu böyle bir durum bu defa çıktı. bugün doppler e bakıldı. oğlum iyi görünüyor ama suyu sıkıntı yaratcak sanırım. iki haftayı sürprizsiz atlatırsak iyidir. daralmış gerçekten yaramaz Doruk çıkası var:))

Canim benim gecmis olsun,dua et nasil hayirliysa öyle olsun,simdi doktorlar cok güzel yönlendiriyorlar,doktoruna güven stres yapma,Bebisini kucagina al insaallah.

Amin canım inşallah..doktoruma güveniyorum canım stresten çok normal doğum istiyordum ben sezeryandan korkuyorum dikişlerden falan ona canım sıkıldı. Suyu azalmamış olsa adam ters duruyor karnımda:) bugün doppler e bakan doktorda döncek gibi durmuyor dedi:) yerleşmiş oturuyor orda. İki haftayı sorunsuz atlatırsak 11ini beklicek. Ama iki hafta sonra gittiğimde suda daha da azalma varsa o zaman daha erken gelicek. hayırlısı artık...

merhaba biraz sonra doktora gitcez biz randevumuz var 3 te hadi hayırlısı bakalım yaaa bu arada ben hala araba kullanıyorum umarım doktor yasaklamaz minibüsler daha fena yani 35.haftadayım bakalım ne dicek bebişimiz nasılmış bakalım

merhaba biraz sonra doktora gitcez biz randevumuz var 3 te hadi hayırlısı bakalım yaaa bu arada ben hala araba kullanıyorum umarım doktor yasaklamaz minibüsler daha fena yani 35.haftadayım bakalım ne dicek bebişimiz nasılmış bakalım

gebelik.org'dan alıntıdır.

3 lt içiyodum 5 içeyim bari bide ayaklarımı duvara dayayıp yatayım cevabın için teşekkür ederim

içme 5 lt flan.. coguda zarar.. o da ödem yapıyormus.. ben 3,5 lt su sadece işte içiyodum bide diğer sıvı alımları oluyordu su tüketimin fazla azalt dedi..
bende enfeksiyon olmasın idrar yollarında diye korkup içiyordum...şimdi günde toplam 3 lt içiyorum..

herkese iyi gunler asiden haber yok sanirsam gerci almistir bebislerini kucagina

dun kizim aksama dogru kipirdadi,hatta gece hic durmadi ve hic uyumadik ikimizde,yalniz geceden beri karnim tas gibi...gogoslerimin altina dogru sol tarafa birsey topaklandi ve oylece kaldi tas gibi ve canimi yakiyor.ayrica adet agrisi gibi karnimda bir agri var ve surekli sol kasigim agriyor kistim sol yumurtalikta omu yapiyor acaba agriyi anlamiyorum bazen yuruyemez hale geliyorum...bugun tuglerimi yok edeyim aksama bir hastaneye gidecegim sanirsam gecmezse bu sertlik..

kizlar o sertlik bebekmidir yoksa kasilmami ya?

Çok geçmiş olsun Allah korumuş... oyun oynuyor Aras bey seninle demekki:)) inşallah döner sağlıklı sıhhatli istediğin gibi alırsın kucağına:) Ben de sezeryan istemiyordum ama benim oğlumun hiiiiiç niyeti yok dönmeye şimdiden belli sezeryan olacağıİsim çok hoş bu arada:)

güzel haberlerle dönersin inşallah:)

canım o sertlik kasılma işte..
bence git bi nts taksınlar....
çok geçmiş olsun..kasık ağrıların idrar yolu enfk. olabilir..

Herkese selam kızlar...

Havadan sanırım bugün heryerim kırılıyor.Dün hastane için terlik bakayım dedim, pek beğenmedim terliği adamın dediği şu sen zaten 2 gün kendinde olmayacaksın ki bunları giydiğinde bu kadar düşünmene gerek yok al çık.Bende şimdi iyiyken bakıyorum işte hastanede de gelenler bakacaklar dedim ama sinir oldum.Hey Allahım yaaa sana ne be adam sana neeeee.

Rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun bu arada.

pendiktekiler niye farklı uyguluyorlarmıs anlamadım ben .. 2 aylık veiyolarmıs dogum öncesi ve sonrası..

aminnnnn..
fatmacım babama bi sorarım onu öğrenince yazarım sana

gözünüz aydın canım ALLAH yavrunada kavuştursun. analı babalı büyütsün hepsini

selam kızlar..
dün doktora gittim. inatçı kızım hala ters. 2 aydır yerinden kımıldamıyor:) 2900 gr olmuş boyuda 50 cm. çok büyük ihtimalle 27 ekim sabahı kızıma kavuşuyorum.

MAŞALLAH kuzuya seninde tarih belli olmuş

doktoruna katılıyorum canım ve dediklerini başından beri uyguluyorum tuttum doktorunu :)

geçmiş olsun canım aman dikkat et biraz daha sabır yatmaya çalış ama kızın vardı dimi senin onlada ilgilenmen lazım ALLAH yardımcın olsun

aldın mı terlıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…