- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.801
evet anormal seylerın basımıza gelmesı genlerımızde var haklısın
senınkıde cok ıyımıs,
bızımkının de cep tlfnu var,
tlf calınca once yakın gozlugunu arıyor okumaya calısıyor,
o arada kım arıyosa kapatıyo zaten
hanımlar size birşey sormak istiyorum. bebek bakım çantası araştırıyorum ve en iyisinin okiedog marka olduğunu gördüm. ama fiyatları çok yüksek işte tanıdık bebek mağazası var satıyormuş ondan uygun fiyata almayı planlıyorum ama sizler hangi markayı seçtiniz?
bende almadım daha ama okiedog alıcam yaptıüım araştırmalara göre en iyisi o nerdeymiş o uyguna satan yer acaba
Haha bizimki de yapıyor onu. Rehberde kayıtlı ilk kişiye sürekli boş mesaj atıyor. İlk kişi de "Abi" diye kayıtlı olan kaynı yani dedemin abisi.
Ben Nike'ın spor çantasını almıştım. Hamile değilken ve spora giderken. Ah günler ah... Çok severek kullanıyordum. Şimdi onu kullanmayı düşünüyorum. Bir sürü gözü var. Islak çamaşırlar için su geçirmeyen gözü filan vardı. Kusmuklu kıyafetleri koyarım oraya diye düşünüyorum.
Ben Nike'ın spor çantasını almıştım. Hamile değilken ve spora giderken. Ah günler ah... Çok severek kullanıyordum. Şimdi onu kullanmayı düşünüyorum. Bir sürü gözü var. Islak çamaşırlar için su geçirmeyen gözü filan vardı. Kusmuklu kıyafetleri koyarım oraya diye düşünüyorum.
anneler
dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum
anneler
dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum
anneler
anneler
hayırlı günler arkadaşlar...
bizimde muhtemel doğum tarihimiz 17 Kasım ama iki doktora gidiyorum birisi bebğimin kafasının iki hafta büyük olduğunu çatımın da dar olduğunu ve büyük ihtimal sezeryan olabilieceğini söyledi. diğeri ise kafası normal ama çatı dar diyor bebek tombişse ve sen de korkarsan sezeryana gider diyor. aklım allak bullak. sezeryan zor ama normalde çok zor olacak sanırım.( dua dua
hanımlar size birşey sormak istiyorum. bebek bakım çantası araştırıyorum ve en iyisinin okiedog marka olduğunu gördüm. ama fiyatları çok yüksek işte tanıdık bebek mağazası var satıyormuş ondan uygun fiyata almayı planlıyorum ama sizler hangi markayı seçtiniz?
anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?