- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.701
ben daha tıslamıyorum..
ama agırlastım iice..
dün ibonn doktoru demişya iice asagıya inmiş ipek diye.. 3 günde olmus hemde..
ende benimkinden öyle bi atak bekliyorum.. aniden beni çökertecek..
merhaba hanımlar bugün buraya yazdıktan sonra bebeğin kıpırdamaması kafama takıldı baya bir bekledim sonra baktım olmayacak yakındaki devlet hastanesine gittim,malum benimde durum riskli biraz.
nst'ye bağladılar sonucu aldım doktorun yanına giderken dışarıdaki merdivenlerden kaydım ve düştüm yağmur yüzündensırtımı çarptım vede kalçamı.hemen yatırdılar beni bir odaya baktılar falan neyse doktor geldi nst'ye baktı normal dedi.sonra ultrasona aldı bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi.ama ben nasıl ağlıyorum çok korktum bir şey olacak diye.birde ilk 2-3 dakika konuşamadım nefes alamadım düşünce iyice korktum.ama karnımı çarpmamıştım neyse ki ondan biraz içim rahattı.
sonra eşimi aradım apartopar geldi beni eve getirdi.bebişte kıpırdıyor şimdi ama sabah hiç hareket etmedi saatlerce.eve geldim sıcak bir banyo,tabi tüm vücudum ağrıyor yürüyemiyorum kalça,sırt ağrısından.bugünlerde daha da dikkatli olun.ben hiç düşeceğimi tahmin etmezdim ama oldu bir anda.aman ayağınızı yere iyi basın.
maşallah sanaorayı biliyom ben.. cok ceşit yok orda bacım ya..
cumartesi sürteyim ben bi şekerlerin satıldıgı yerleri.. bakalım ne cıkacak..
ben nil i hep aşada taşıdım zaten ama bu ara daha da aşada
mesaneye deli gibi baskı yürürken zorluk vajinal kemiklerde ağrı ve yürürken bacağımın karnıma çarpması
ayaklarımı ayıra ayıra oturabilmem fln bunlar oluo heralde:)
evet ya dikkat etmek lazım. ama ben doğduktan sonra yine çıkarır 10 dakkada olsa hava aldırırım kızımı diye düşünüyorum. doğunca fikrim ne kadar değişir bilmem :)
kızlar ikinizede geçmiş olsun ALLAHım sağlıkla bebişleri kuçağımıza almayı nasip etsin hepimize.. çok şükür bu haftalara kadar geldik öyle düşünün ve rahatlayın artık kocamanlar büyüdüler anneleri
tatlım bende ay sonu diyordum ya dün babamla konuştum dedi ki senelik izin ayarla çık hem şirket hemde sen sorumlu olursun son 21 gün falan bende 24 ekimde kalan senelik izinimi kullanıcam ayı tamamlayacam.
bu arada ssk dan alınacak para işini konuştum tekrar.. 10 günde veriliyormuş ama onlardan çıktıktan sonra ankarada 10 gün daha bekleriz diyor karıştırırsın sonra ne aldın ne almadın diyor.yani bi doğum öncesi bi doğum sonrası olarak 2 parcada al diye öneride bulundu.
face den yazdım ama görmedin sen
bu gidişle tinerciler misali ATM de doğuracaksın ondan korkuom
bence sen çık bu hafta fatma artık yazık bebeğe
hiç ii diil son haftalarda bu kadar yorgunluk
gecmiş olsun canım..
benim için daha var evde oturmaya.. 4 Kasıma kadar burdayım.. 11 Kasımdada kızımı dogurcam kısmet olursa.. aradaki haftada bayram zaten..
kızım erken davranmazsa tabi..
bencede öyle mantıklı.. hem kasım aralık ve ocak subatı alınca aradaki farkı daha net anlarım.. bizdebrüt maas hesabı varya o bakımdan
öyle de .. 31 ekimde büyük bir toplantıya hazırlanıyoruz.. suan burayı bırakamam.. onlarda acıyan gözlerle bakıyolar bana..
kalmak zorundayım yani.. son haftayıda dayanabilirsem calıscam zaten 31 inden sonrasını ama pztsi işe geldikten sonra haftayı bitirebilirim gibi geliyor 4 kasımda zaten dra gitcem geriyede 3 gün kalıyor..
kızımla 1 hafta fazladan gecircem inşallah..
FATMA
DEDİĞİM MAGNET BUYDU BAK
BİRMAX DA 1,5 tl
SENDİN DİMİ BEBEK ARABASI ŞEKLİ SEVEN
KARIŞTIRDIM MI Eki Görüntüle 275067
canım yaa sen beni bilmezsin ama ben seni aylardır takip ediyorum.ayyy beni anlayan birisi sen 37 ye kadar içmişsin nasıl bıraktın azaltarak mı? şu an nasıl kasılma var mı?
sorma ya..
ama bitti şükürler olsun.. artık yok..
dün aksam mesai cıkısı esim geldi aldı beni.. dayım aradı dedi ama beni göreceksiniz nefesimi tuttum resmen..
demişki seyehate gitcez yengenle fatmanın dogumu bu aralardı gidip görelim demiş yengesi..gitmeden.. 13 kasımda döncez çünkü demiş..
ay bana geldiler o bi kac sn sanki saat oldu.. eşimde yok normalde dogumu 20 kasım zaten demiş.. ii ozaman dönüşte geliriz prensesi görmeye demiş..
bir oh cekmişim eşim 5 saat güldü bana.. artık misafir kaldıramam gercekten dedim haklısın diyor haklıyım tabi..
kızlar gittikçe forumdakilerin sayısı azalıyor nerdeki kasım anaları uyuyorlarmı acaba
ya bide doğum yapanların listesi yapılsa ya ne güzel olur
hastanede dağıtacağım bebek şekeri için kutular hazırladık onlarıda eklim fikir anamız crafty diriçine konulacaklarıda haftasonu alıp halledicez artık
kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi....
tebrik ediyorum seni fatmacım... bende ağırlaştım, öğrenciler beni çok yoruyo ama 37'e kadar çalışmak hedefim.tabi bir sürpriz çıkmazsa. olmadı ben okulda sen bankada doğururuz artık okulda revirde var, doktorda var, öğrencilerle birlikte hobaaaa.... 15 kasım gibi çıkacam inş. izine...
VALLA HER MASAİDEYİM YAZINDA BOL BOL DUA EDİORUM CNM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜÇ KUVVET VERSİN İNŞALLAH
bu arada birmax a bak fiyatları çok uygun
ben ilk defa baktım eminönü fiyatı ile aynı hatta bazı şeyler daha ucuz
kız bunu söylemen bile yetti bana ha..
karar veremiyorumki
benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkinide ben..
dedim bu gidişle yapamicaz sanırım..
ilk biberon istedim sonra baktım biberon zibil gibi.. caydım hemen..
şimdide bosta kaldım.. bu cumartesi gidip dolascam..inşallah hava güzel olur..arabaya in bin daha zor geliyor bana sokakta yürümekten..
canım yaa sen beni bilmezsin ama ben seni aylardır takip ediyorum.
taaa buralara yazmaya başlamadan evvel senin prepara yeni başladığın günlerde bende başlamıştım hemen hemen aynı şeyleri yaşadık senle hatta sırf senin yazılarını okumak için girer rahatlardım mesajlarını okuyunca. canım ara ara iki kere kullandım ben preparı. ilkinde 29. haftaydım.kısa süre kullandım bıraktırdı doktorum. bi kaç hafta rahattım kasılmalar başlayınca tekrar başlattı doktorum ve 37 ye kadar kullanman lazım, 37 den sonra bebek gelirse bile erken doğum sayılmaz dedi. günde 2 kere kullanıyordum zaten bi anda bıraktım. kasılma var evet ama sık değil :18:
kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?