2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben daha tıslamıyorum..

ama agırlastım iice..

dün ibonn doktoru demişya iice asagıya inmiş ipek diye.. 3 günde olmus hemde..

ende benimkinden öyle bi atak bekliyorum.. aniden beni çökertecek..

tebrik ediyorum seni fatmacım... bende ağırlaştım, öğrenciler beni çok yoruyo ama 37'e kadar çalışmak hedefim. tabi bir sürpriz çıkmazsa. olmadı ben okulda sen bankada doğururuz artık okulda revirde var, doktorda var, öğrencilerle birlikte hobaaaa....15 kasım gibi çıkacam inş. izine...

çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen. korkusu yetmiştir sana... allaha emanet

orayı biliyom ben.. cok ceşit yok orda bacım ya..

cumartesi sürteyim ben bi şekerlerin satıldıgı yerleri.. bakalım ne cıkacak..
maşallah sana hala gezmekten bahsediyosun...
ağırlaşmadan evvel idrar yolu enfeksiyonundan dışarı çıkamazdım sürekli çişim gelirdi şimdide makinaya bulaşık düzlerken bile kasılmaktan ayakta zor duruyorum ev işleri desen aylardır elimi sürmüyorum

sağol canım sanırım benim daha yerinde bu bilgiler ışığında...
bakalım keyfi ne zaman gelecek...

bencede öyle mantıklı.. hem kasım aralık ve ocak subatı alınca aradaki farkı daha net anlarım.. bizdebrüt maas hesabı varya o bakımdan

face den yazdım ama görmedin sen
bu gidişle tinerciler misali ATM de doğuracaksın ondan korkuom
bence sen çık bu hafta fatma artık yazık bebeğe
hiç ii diil son haftalarda bu kadar yorgunluk

öyle de .. 31 ekimde büyük bir toplantıya hazırlanıyoruz.. suan burayı bırakamam.. onlarda acıyan gözlerle bakıyolar bana..
kalmak zorundayım yani.. son haftayıda dayanabilirsem calıscam zaten 31 inden sonrasını ama pztsi işe geldikten sonra haftayı bitirebilirim gibi geliyor 4 kasımda zaten dra gitcem geriyede 3 gün kalıyor..

kızımla 1 hafta fazladan gecircem inşallah..

kızlar bende acayip korku var. hep normal istiyordum nasıl oluyorsa normal doğumdan korkmuyorum ama geçen hafta sezeryan olacağım kesinleştiğinden beri uykularım kaçıyor. çok korkuyorum ben bu ameliyattan. bebeğim için her şeyi göze alırım yeter ki o sağlıklı olsun diyorum ama yine de içimden kafamdan atamıyorum. keşke iki hafta sonraki kontrolde söyleseydi doktor diyorum. şimdi hem o kontrol için endişeleniyorum hem korkum arttı da arttı ne yapıcam bilmem çok ağlayasım var hep.

VALLA HER MASAİDEYİM YAZINDA BOL BOL DUA EDİORUM CNM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜÇ KUVVET VERSİN İNŞALLAH

bu arada birmax a bak fiyatları çok uygun
ben ilk defa baktım eminönü fiyatı ile aynı hatta bazı şeyler daha ucuz

Son düzenleme:
ayyy beni anlayan birisi sen 37 ye kadar içmişsin nasıl bıraktın azaltarak mı? şu an nasıl kasılma var mı?
canım yaa sen beni bilmezsin ama ben seni aylardır takip ediyorum.
taaa buralara yazmaya başlamadan evvel senin prepara yeni başladığın günlerde bende başlamıştım hemen hemen aynı şeyleri yaşadık senle hatta sırf senin yazılarını okumak için girer rahatlardım mesajlarını okuyunca. canım ara ara iki kere kullandım ben preparı. ilkinde 29. haftaydım.kısa süre kullandım bıraktırdı doktorum. bi kaç hafta rahattım kasılmalar başlayınca tekrar başlattı doktorum ve 37 ye kadar kullanman lazım, 37 den sonra bebek gelirse bile erken doğum sayılmaz dedi. günde 2 kere kullanıyordum zaten bi anda bıraktım. kasılma var evet ama sık değil :18:

geçmiş olsun arkadaşım bende muzdaribim bu konuda remen büyük temizliğimde oturmaya misafirim geldi ve evime ilk defa gelen insanlar vardı grup içinde bugünlerimi saymıyorum bile. dün arkadaşa msn den yazıyorum pazar günü misafirler vardı elektrikler kesildi ikramlıklar fırında kaldı falan sonra onlar gitti eşimin arkadaşları geldi çaya sonra kayınvaldemler biyerden dönerken uğradılar gece migrenim tuttu 2 gündür dedim ne dese beğenirsin yarın akşamda biz gelelim mi size dedi bi çift arkadaşımızda var onlarada söle dedi ohhhh dedim yanınada sütlü kayfe söliyim mi? hafta sonuda gelin gelecek bana oturmaya sonra bitiyor şükür

kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi....

çok şık olmuşlar çok güzeller canım yaaa benim hastane ikramlarımı görümcem halledecek kurabiye düşündük bebişli felan o yaptıracak senin zevkine güveniyorum dedim attım üstümden çok fenayım demi

Selam kızlar...

İnşallah herkesler iyidir...
Geldik yine çalışmaya İstanbul inanılmaz soğuk, yaaaa son ayımızda bari sıcak olsaydı beee.
Sabahtan beri düşünüyordum bende tam konunun ortasına gelmişim, mevlüt şekerini doğumdan sonra alırım diyordum ama hangi akla hizmet böyle düşündüysem, bu hafta eminönüne gideyim diyorum, sizlerin söylediği güzel yerler vardı.Bir zahmet tekrar ederseniz sevinirim kızlar.Hazır almayı düşünmüyorum malzemeyi alıp yapmayı düşünüyorum.Yardım please...

Ya bir de siz bebek anı defteri mi aldınız? Yoksa tebrik defteri mi?

Allah sanda güc kuvvet versin..

Allah razı olsun canımm benim..

birmaxa bakayım ben elasudemde ordan almıs..

fikir olsun dye diyorum canım örgü yelekler jileler ve hırkalar var minik minik onlarıda süslüyolar çok hoş oluyo ben öyle düşünmüştüm malum kış bebeği ya şirin olur dediydim ama babamız bebekli istedi bende bi kerede onun istediği olsun dedim ve onun beğendiklernden yaptırıyoruz şekerler bitsin resimlerini yüklerim buraya

bak sen gizli takipçi seniiiii sen de birşeyler yazaydın bacım ben de kendime bir dayanak bulurdum. ben senin nickini biliyorum da pek yazmıyordun evet. Ben de 26. haftada nidilatla başladım sonra bıraktım 2 hafta gitti sonra tekrar etti işte malesef ve bu haftalara geldik ben 6 tane içiyordum ya senin iyi iki taneyle duruyormuş. ben ilk önce 4 e düştüm şimdi de 3 e düşürdüm ben de 37 yi beklesem mi acaba 2 tane içsem diyorum dr beni oyaladı resmen önce 32 sonra 34 şimdi de 36 dedi bu hafta gidince de 37 derse hiiiiç şaşırmıycam :) ii ya sevindim kasılmaların fazla olmadığına inşallah 39. haftaya kadar beklerler. Dr sana sezeryan olucan dedi mi?

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana ne büyük hediye rabbim çok büyük çok yüce allahım bi avazda doğurtsun arkadaşım
kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…