2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi....

canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle, sağlıkla kucağına al inş yawrunu...

kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi....

Allah yar ve yardımcın olsun canım. sağlıcakla al bebişini kollarına. doğum günün kutlu utlu olsun. en güzel hediyeyi alacaksın inş. kucağına. Aminn...

ha evet sen nidilat kulllanırken ben prepar kullanmıştım. hatta senden nidilatı duyunca onuda araştırmıştım preparla falan karşılaştırmıştım. hey gidi günler o zaman korkarken erken olursa diye şimdi gelse diye bekliyoruz benim de sürekli değişti kullanma sayım 4 kullandım bi ara. son gittiğimde 2 kullanman yeterli dedi. şuan kızımın duruşu ve benim fiziğim açısından normal doğum için bi engel bulunmuyor. doğum başlayınca bi terslik olmazsa normal olucak tabi aksilik olursa sezeryan olma ihtimali de var. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık beklemekten başka yapıcak bişi yok

o benim aldığım kaattan alsınlar içine
şeffaf poşetten daha şık duruo

nerden aldınız onları gördüm çok hoş duruyorda onuda çalmayayım dedim

fatmacım ALLAH yardımcın olsun canım kendini çok yorma artık son haftalar

ana ne olduki hemen doğuma gidiyorsun ALLAH yardımcınız olsun canım sağlıkla bebişini kucağına al inş..

sağol canım iyi yapmışın birine satmakla o işi :) kurabiyede iyi fikir benimde görümce düşünüyordu öyle bişi yapmayı kendi doğumunda yani

canım Allah yar ve yardımcın olsun. sağ salim kucağına alırsın bebeğini.Hayırdır niye böyle bi ani karar alındı umarım her şey yolundadır.:26:

eminönünde kağıt poşet satan amcalarda herrr rengi var :)

çok şükür halimize bak şimdi bi arkadaşımı ziyarete gidiyorum dün doğum yaptı zor bi hastane çıkışı alabildi kızına bide biberon bin şükür halimize şimdi çıkıyım bi yanına gideyim misss gibi bebiş koklayımmm taaaaa içime ciğerlerime ciğerlerime çekeyim kokusunu

Canim benim simdiden olmamis bise icin niye üzüyorsun kendini,tabiki normal dogum güzel bisey ama madem seninki kesin sezaryan kendini ona adapte etmen lazim.Simdiden hic üzülme,ister normal ister sezaryan olsun sonucunda bebisine kavusacaksin ya onu düsün baska hicbisey düsünme.

kızlar acil bir soru çok fena vajinal kaşıntım var.akıntımda var ama çok değil.cuma doktoruma gitcez oğüne kadar bana geçici bir çözüm söyleyin nolur..çok fena durumdayım eşimde izin alamıor heran.eczaneden krem alsam olurmu acaba

:) hadi bakalım sağ salim gelsin Sancak bey..

dualarımız seninle canımm..

ALLAH analı babalı büyütsün. ama benim yazdıklarımla ne ilgilisi var bunun anlamadım

valla akıntında varsa doktora gitmen gerekir, ama kaşıntı için travazol, travakort gibi ilaçlar kullanabilirsin. zaten doktorda bunları verecektir, akıntı önemli ama.. ok..

tünaydın.. ekzen iyi olduğuna sevindim. inş. bebeğin evine çıkar gelir şenlendirir:)

doğum yapanları tebrik ediyorum. en son lifeisnoteasy gitmiş doğuma öğlen sonrası. Allah yardımcısı olsun..

kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.eşimin süpriz yapacağını sanmıyorudum. Ama gerçekten beni çok mutlu etti. Çiçek yaptırmış, yaş pasta almış ve tektaş yüzük almış.dışarı yemeğe çıkmadık ama olsun beni mutlu edebildi.önemli olan düşünüp unutmamış olmasıydı.. neyse güzel bi evlilik yıldönümü yaşattı ilk yılımızda.

yarın doktor kontrolüm var.bakalım tuşe yapacak mı.nasıl geçecek yarın yazarım inş...

ya benimki seni sezeryan yapıcam dedi direkt neden öyle dediğini bilmiyorum. Gerçi benim kuyruk sokumu kemiği kırılmıştı o yüzden de riskli normal yapmam ama erken doğum tehdidi yaşayan birinin sadece bu yüzden normal doğuramaması salakça gelmişti bak seninki normal mesela. Neyse benimki meraktan sadece. sağol canım umarım zamanında gelir kuzucuklar

sadece erken doğum tehdidinden dolayı erken doğum olacak demesi tuhaf geldi bana da :26: doğal yollardan mı hamile kalmıştın yoksa tüp bebek falan mıydı canım?

SLM Herkese..

Çok sıkıldım yaa ..kış gelmiş resmen evden dışarı çıkmıyorum doktor dışındaa..

Fatmacım bu arada çok yorma kendinii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…