- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.921
netten alırım diye düşünüyordum, şu okiedog marka olandan ama bir kaç resme baktım, çok büyük gözüktü gözüme. ben 1.60 boyundayım bavul gibi kalmasın elimde ... mağazalarda baktığımda bir şeye benzemiyordu.. çantasız kalcam ya.. sen ne yaptın? nasıl bir şey aldın?
Selam herkese bacicanlar :)))
Bu nası bir soguktur yaa aman valla dikkat edelim ...
Bende çikolata derdine düştüm yaa
Sizler yaptırdınız mı evdeki misafirlere mı ikram etceksiniz yoksa
Hastenede mı bı fikir verin ...
been kendim yaptım bi tane lokumla hastanede vercem
ayrıca madlen ve figürlü çikolata da alacağım
birmax dan malzeme alıp yapan da var
nası bişi ve nesıl bi bütçen var de bakem yardım edelim
been kendim yaptım bi tane lokumla hastanede vercem
ayrıca madlen ve figürlü çikolata da alacağım
birmax dan malzeme alıp yapan da var
nası bişi ve nesıl bi bütçen var de bakem yardım edelim
yaw lohusa şerbeti nelerine yetmiyo. ben şeker fsalan yapmadım yapmayıda düşünmüyorum
alıver bi kilo madlen kız
ağızları tatlansın :)
bu arada doğum sonrası ziyerete gelene ben tatlı ve börek sipariş etçem yeter dimi
aslında börek benimde aklımda var. sini diye bir yer var. ist.da da şubeleri var. hem baklavası hemde börekleri güzel oluyo.
SİNİ BÖREK
bir bak istersen eve getiriyolar
dilimden alıorum ben hep
bayılıorum onun cevizli ev baklavasına :)
hastanede şekerimizi vereceğiz.eve bebek görmeye gelenlerede börek,pasta tarzı bişe düşünüyorum.bi de annem kaynar yapıp ikram edicek.bol cevizli tarçınlı bizim oralara özgü bişe.lohusa şerbetini bilmiyoruz biz.
İyi akşamlar hatunlar,
Bugün dr kontrolümüz vardı Ecrin hn gayet yerinden memnun sermiş bi tarafını oturuyo dönmeye niyeti hiç yok..Dr dedi haftaya vajinal muayene yapıcaz nst yapıcaz hala dönmemiş olursa sezercığa gün vericez...Dedimki daha bekleyemezmiyiz? o da dedi istersen bekle ama genelde 37 den sonra dönmüyo dua ette dönsün ...Ne yapacam akıl verin yaa baştan beri normal doğum diye kendimi yırttım şimdi şu zillinin yaptığına bakın...Şimdi haftaya sezeryana gün alalım desem 1 kasıma gün vericek gibime geliyor e ondan sonrası bayram zaten ama 38 hafta oluyor 1 kasım yeterlimi acaba gelişimi için? Bayramdan sonraya bekleyelim desem riske atmış olurmuyum bilemedim...Offff yaaa.Bu arada kızımız 3000 gr olmuş maşallah ta haınmefendi pek enerji sarfetmediği için şişiyo heralde...Dua edin ne olur 1 haftada belki döner..Bizden haberler böylee...
hastanede şekerimizi vereceğiz.eve bebek görmeye gelenlerede börek,pasta tarzı bişe düşünüyorum.bi de annem kaynar yapıp ikram edicek.bol cevizli tarçınlı bizim oralara özgü bişe.lohusa şerbetini bilmiyoruz biz.
dönsün die dua etme kız
hayırlısı de
sağlıklı olsun kuzum da varsın sezeryan olsun senin düzgündü dimi dr :)
ayın 1 inde çağanı alacak o aynı anda doğurmayın :)
kaynarı çok merak ediorum bende
aktardan alıp deneyeceğim :)
bende eve gelene (bizde çokkk olur) ilk hafta börek tatlı şerbet vercem
sonra yokkk
benle çorba içip salata yiyecekler daha bi kırık bişi vermem bu kilolar gidecek!
İyi akşamlar hatunlar,
Bugün dr kontrolümüz vardı Ecrin hn gayet yerinden memnun sermiş bi tarafını oturuyo dönmeye niyeti hiç yok..Dr dedi haftaya vajinal muayene yapıcaz nst yapıcaz hala dönmemiş olursa sezercığa gün vericez...Dedimki daha bekleyemezmiyiz? o da dedi istersen bekle ama genelde 37 den sonra dönmüyo dua ette dönsün ...Ne yapacam akıl verin yaa baştan beri normal doğum diye kendimi yırttım şimdi şu zillinin yaptığına bakın...Şimdi haftaya sezeryana gün alalım desem 1 kasıma gün vericek gibime geliyor e ondan sonrası bayram zaten ama 38 hafta oluyor 1 kasım yeterlimi acaba gelişimi için? Bayramdan sonraya bekleyelim desem riske atmış olurmuyum bilemedim...Offff yaaa.Bu arada kızımız 3000 gr olmuş maşallah ta haınmefendi pek enerji sarfetmediği için şişiyo heralde...Dua edin ne olur 1 haftada belki döner..Bizden haberler böylee...
Öyle tabi de normal çok istiyordum millet normalden korkar ben sezeryandan...Evet dr Düzgün bey Zaten Helenne diyordum aynı gün doğururmuşuz diye şaka yaparken gerçekmi olcak ne :)))Herşeyin hayırlısı tabi ama 38 hafta normal dimi sezeryan için?
zaten 38 de alıyorlar canım sezo olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?