2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben bir tane deri aldım, bir tanede k.validem aldı. aldım dedim ama alıcam diyince bişi demedim. benimde hoşuma gitmişti

meraba kasm anneleri bu gün 34 + 5 olduk benimde karnım da aşağıı düşme gibi bi durum yok zaten bebeiş ters duruyormuş belkide o yüzden biraz yukarıda gibi duruyor görenler daha doğuma var bebek aşağıya düşmemiş diyorlar ama ne kadar alakası var bu durumla bilmiyorum herkes için hayırlısı inşallah bide çok kötü gırip oldum ilaçta içemiyorum ha bire adaçayı içiyorum kendinize dikkat edin soğuklarda başladı benim gibi hasta olmayın inşallah bebeğim gıripten etkilenmez

Selam herkese bacicanlar :)))
Bu nası bir soguktur yaa aman valla dikkat edelim ...
Bende çikolata derdine düştüm yaa
Sizler yaptırdınız mı evdeki misafirlere mı ikram etceksiniz yoksa
Hastenede mı bı fikir verin ...

been kendim yaptım bi tane lokumla hastanede vercem
ayrıca madlen ve figürlü çikolata da alacağım
birmax dan malzeme alıp yapan da var
nası bişi ve nesıl bi bütçen var de bakem yardım edelim

yaw lohusa şerbeti nelerine yetmiyo. ben şeker fsalan yapmadım yapmayıda düşünmüyorum

ha birde Allah nasip ederse bayrama gelecek. et ikram ederiz misafirlere baklava falan yeter :)))

hastanede şekerimizi vereceğiz.eve bebek görmeye gelenlerede börek,pasta tarzı bişe düşünüyorum.bi de annem kaynar yapıp ikram edicek.bol cevizli tarçınlı bizim oralara özgü bişe.lohusa şerbetini bilmiyoruz biz.

kaynarı çok merak ediorum bende
aktardan alıp deneyeceğim :)
bende eve gelene (bizde çokkk olur) ilk hafta börek tatlı şerbet vercem
sonra yokkk
benle çorba içip salata yiyecekler daha bi kırık bişi vermem bu kilolar gidecek!

İyi akşamlar hatunlar,

Bugün dr kontrolümüz vardı Ecrin hn gayet yerinden memnun sermiş bi tarafını oturuyo dönmeye niyeti hiç yok..Dr dedi haftaya vajinal muayene yapıcaz nst yapıcaz hala dönmemiş olursa sezercığa gün vericez...Dedimki daha bekleyemezmiyiz? o da dedi istersen bekle ama genelde 37 den sonra dönmüyo dua ette dönsün ...Ne yapacam akıl verin yaa baştan beri normal doğum diye kendimi yırttım şimdi şu zillinin yaptığına bakın...Şimdi haftaya sezeryana gün alalım desem 1 kasıma gün vericek gibime geliyor e ondan sonrası bayram zaten ama 38 hafta oluyor 1 kasım yeterlimi acaba gelişimi için? Bayramdan sonraya bekleyelim desem riske atmış olurmuyum bilemedim...Offff yaaa.Bu arada kızımız 3000 gr olmuş maşallah ta haınmefendi pek enerji sarfetmediği için şişiyo heralde...Dua edin ne olur 1 haftada belki döner..Bizden haberler böylee...

dönsün die dua etme kız
hayırlısı de
sağlıklı olsun kuzum da varsın sezeryan olsun senin düzgündü dimi dr :)
ayın 1 inde çağanı alacak o aynı anda doğurmayın :)

oda lohusa şerbetinin değişik versiyonudur bence. hatta tarif ver istersen yapalım bi

dönsün die dua etme kız
hayırlısı de
sağlıklı olsun kuzum da varsın sezeryan olsun senin düzgündü dimi dr :)
ayın 1 inde çağanı alacak o aynı anda doğurmayın :)

Öyle tabi de normal çok istiyordum millet normalden korkar ben sezeryandan...Evet dr Düzgün bey Zaten Helenne diyordum aynı gün doğururmuşuz diye şaka yaparken gerçekmi olcak ne :)))Herşeyin hayırlısı tabi ama 38 hafta normal dimi sezeryan için?

kalorisi çok bişe ama çok güzel:)çok şeker kullanılıyo.dene mutlaka.inşallah sütümüz olurda emziririz hızlı hızlı gider kilolar.

inş. canım döner. riskli bir şey yoksa beklemek en mantıklısı. benim bebenin plasentası yaşlanmaya başladığı için erken gelir dedi dr. bayrammda izinli nasıl olacak bilmiyorum. eğer benim normal olsaydı durumu beklemeyi yeğlerdim

zaten 38 de alıyorlar canım sezo olunca.

zaten 38 de alıyorlar canım sezo olunca.

Teşekkür ederim canım cevabın için.Bakalım artık hayırlısı olsun diye dua etmekten başka bişey yok...Haftaya bakıp göreceğiz ne olacağını..Sağ sağlim doğsun da başka bişey istemiyorum aslında ama işte saçma evhamlar da yok değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…