2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ooo o evhamlar hepimizde hayatım. benim bayramdan önce olursa 38 bile olmuyor. hayırlısı artık. az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

düzgün yoğun zaman zaman ilgisiz ama genelde çok ii bi dr takip ettiğime göre
o nedenle güven ona içini sıkma ferah ol riske atacak hali yok

oda lohusa şerbetinin değişik versiyonudur bence. hatta tarif ver istersen yapalım bi

içindeki baharatlar: karanfil, tarçın, yeni bahar, havlıcan ve zencefil.

Bu 5 baharatıda kök halinde almanız gerekiyor. temiz bir tülbentin içine 4-5 çubuk tarçın, 1 avuç kadar yenibahar ve karanfil, 2-3 kök zencefil ve 2 -3kök havlucan koyup güzelce paketleyin ağzını bağlayın bir iple...

Yaklaşık 4-5 kiloluk tencereye isteğe bağlı olarak 2 ile 3 kilo arası şeker koyabilirsiniz. Tencerenize ağzına kadar su doldurun ve baharat bohçasını koyarak yaklasık 2-3 saat rengi iyice koyulaşana kadar kısık ateşte kaynatın.Kaynarı fincanın içine koyun,üzerine istediğiniz kadar ya da 2-3 tatlı kaşığı ceviz ve biraz toz tarçın serpin ve sıcak için. afiyet olsun:)umarım misafirlere değişik gelmez de beğenirler.

ne misafiri güselim. ben oturup içecem
yok misafire bişe

bu arada çok sağol tarif için. mutlaka deniycem :)

Bende sinı börekten börek soylicem eve
kayınvalidem baklava yaparsa çok iyi olur bakalım Hanim ne edecek
Lohusa şerbeti bizde yapicaz ne bilem ya çikolataya gerek yok gibi geldi gercekten
Cunkumzaten hastene için biberon yaptırdım 50 tane kalanları eve getiririm
Onlarında icinde seker var zaten....

eee yeter işte. extradan birşeye gerek yok bence. ben şimdiye kadar ki ziyaretlerimde bişe görmedim. bir arkadaşın kaynanası çay demlemişti o kadar. e biz börek çörek şeker falan. çok bile
Gayserili de değilim ama

kıs sen bursA nın neresindensin. nasıl kaçırmışım farketmemişim:26:
ne güzel tanışırdık. dr a nere gidiyon falan

Aradaki sayfaları daha sonra okumaya çalışıcam ama şimdilik hemen son durumu bildirip kaçıyorum merak edenler için
Dün saat 16:57'de 3200kg 52cm olmak üzere epidural normal doğumla oğlumuzu kucağımıza almış bulunuyoruz
Ayrıntıları da doğum hikayeleri topiğimizde paylaşmaya çalışıcam oğluşumun izin verdiği ölçülerde
Bugün öğleden sonra da evimize geldik, daha tam randımanlı olarak sütümüz gelmedi ama bebişimiz bu konuda çok azimli
Müthiş bir emzirme refleksiyle sürekli aranma halinde, umarım en kısa sürede hali yoluna koyarız bu işi de
Dünyada onun kokusu kadar güzel bir koku yok, onun sesi kadar güzel bir ses yok gibi hissediyorum
Hala bu güzellik benim mi deyip hayran hayran bakıyorum insanın inanası gelmiyor bir türlü
Hepiniz sırasıyla sağ salim yavrularınızı kucağınızda görürsünüz inşallah kızlar, kolay doğumlar diliyorum hepinize, öpüyorum fistuklar

Ayyy canım ne güzel Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin gözünüz Aydın :)))

ay canım benim maşallah ya... çok duygulandım...şükürler olsun herşey yolunda...

sen magnezyum alıyomusun .

ya da günde bir muz.. ( muz şekere zararlı mı bilmiyom ama)

canımcım arada muz yiyorumm şeker olsada..magnezyumuda arada unutsamda içiyorum..

doğum pozisyonunu almışş çağann kasılmalar yalancı sancılar var normal gelmek istiyoo ..ama düzgün riske atmıyoo spinal sezeryan diyoo..

ne güzel bir haber.. maşallah oğlunuza da size de... ismini ne koydunuz? sağlıkla büyütün inş...

Canım gözünüzz aydın olsunn..Mutlulukla büyütün yavrunuzu darısı bizlerin başınaa ..çokk geçmiş olsunn..

Allah analı babalı büyütsün canım doğum hikayeni merakla bekliyorum..

abowww. Allah bağışlasın oğluşunu canım Sağlıkla sıhhatle mutlu büyütmeyi nasip eylesin. çok sevindim iyi olmanıza. Allah bizimde kucağımıza almayı nasip eylesin. Amin...

rica ederim şekerim ne demek.
bende şu sini yi denicem.sitesini inceledim güzel şeyler var.aslı börek düşünüyodum ama bu sini de daha çok çeşit var gibi.
teşekkürler:)bu arada umarım gelenler de yıllanıp kalmaz.hatta bana kalsa şöyle doğumdan bi hafta sonra falan gelin dicem de denilmezki şimdi kimseye.kızıcımla ve kocayla başbaşa kalıp alışma süremizi şöyle mutluuu ve huzurlu bi şekilde sakin sakin lafsız sözsüz geçirmek istiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.

Arkadaşlar bugün tahliller için tekrar doktora gittim ve çatı muayenesının ne zaman olacagını sordum. Doktorum sancılarım basladıgında bakacagını erken yapılan catı muayenesının sezeryan ıhtımalını %20 arttırdıgını, sancılar basladıgında yapılan catı muayenesının ise %5 arttırdıgını soyledı.

hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıklı,sıhhatli,bahtını güzel eylesin inşallah.ne güzel kolay sorunsuz bi doğum olmuş gibi.darısı bizlere artık zamanı geldiğinde tabii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…