2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım adaçayına dikkat et. Erken dönemde düşüğe, bu aralar ise erken doğuma sebep olabilir diye biliyorum ben. Doktorum ıhlamurdan başka bişey içme dedi bana. Aklında bulunsun, ahududu çayı da erken doğuma sebep olabilirmiş. Rahimde açılmaya neden oluyormuş. Bir araştır istersen sen de.

slm kızlar bugün okudum sizi ama yazmaya fırsatım olmadı bitürlü baya bi bebiş haberleri var Allahım hayırlısıyla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin darısı bizim başımza artıkın bizde hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım yavruşları inşlhh.. ay bu göbekle bu soğuk havalarda napıcaz biz ya evde birsürü montum var yeni montta almak istemiyorum en fazla 1 ay için evdekileri deneyim dedim bugün dışarı çıkarken hiçbiri olmadı bitane hafif şişme montum vardı o oldu zorla onu giydim çıktım kociş yolda benle dalga geçio badik gibi oldun diye bana baaak dedim şimdi gider bisürü alışveriş yaparım görürsün dedim sinir beni gıcık etti sonada şaka yaptım dio uyus şey nolcak

bu arada kızlar benmi hastanede yatan arkadaş vardı başka hastaneye geçicekti edayhandı sanırsam ondan hala haber yok mu benmi gözden kaçırdım

smurfi allah bağışlasın hayırlı uğurlu olsuuunn maşallah oğluşuna canım ayyy bebişler gelsiiin!!

benim bugün kontrolüm vardı, bebişim 2900 gr. olmuş, boyu 49 cm ben 35 haftayım ama dr 38 dediii nasıl olacak şimdi ya doğum hangisine göre olcak acaba kafam çok karıştı
Birde sordum erken doğum riski varmı dedim şimdi doğsa bile erken olmaz zaten dedi 38. haftan dedi offf sezeryan 4 kasımda ama nolcak şimdi ???

Maşallah bebişine. Vallahi dr.unun ne demek istediğini anlamadım hiç

cnm dr açıklamadı mı sana ?
bebek gelişimi bazen önde olabilir, doğum buna göre değil SAT a göre hesaplanır
bebek gelişimi de doğumu değil doğum şeklini etkiler sadece
mesela benim kızım 38 görünse de 40. hafta değerleri veriyor şu an
ama hala doğmadı :)

ben montumu önü açık giyiyorum ama kocaman bi şalım var onunla önünü kapatıyorum canım iki haftam var zaten yeni bişi allmicam bende

Maşallah bebişine. Vallahi dr.unun ne demek istediğini anlamadım hiç

başka hastayada bakıyordu alelacele bişeyde soramadım işte, sata göreyse çook rahatladım walla
göbeği 38 hafta olduğu için öyle söyledi galiba, doğum tarihini etkilese söylerdi değilmi ama
çünkü sezeryan tarihini kendisi verdi ,sağolun kızlar :))

canım büyük geçmiş olsun.seni korkutmak istemem ama ben yaklaşık 20 gün kadar önce soğuk algınlığına yakalandım. nane, limon, ıhlamur, adaçayı, elma kabuğu, çubuk tarçın ve hatta hepsini birden içtim tam 2 hafta kadar otlarla atlatmaya çalıştım, malesef ben başaramadım. artık boğaz-burun ağrısı kulak ağrısına dönünce cuma günkü muayenemde dayanamadım doktoruma söyledim. hemen kbb ye yolladı ve kbb bana orta kulak iltihabına yakalandığımı, ilaç tedavisine başlamazsak doğumdan sonra orta kulaktan ameliyat olmam gerektiğini söyledi. muhtemel faydaları zararından daha çok olduğu ve bebek de gelişimini büyük ölçüde tamamladığı için şimdi sabah akşam antibiyotik yutuyorum. birde burun için tamamen zararsız olduğunu söylediği okyanus suyundan aldım. günde 15 kere sık dedi doktor ama boğuluyor gibi oluyorum onu kullanınca. o kadar sık değilse bile yine de kullanıyorum. gebelikte soğuk algınlığını atlatmak sanıldığı gibi kolay olmayabiliyor. benim yaptığımı yapmamanı, bir bilene danışmanı tavsiye ederim. şu an bile hala ciddi duyma kaybım var. çok şükür kulak ağrım geçti ki çeken bilir çok pis bir ağrıdır kendisi.

Merhaba canim.Ewet haklisin zaman azaldikca artik gelsin diye bekliyoruz hepimiz.Bebisinin gelmesi yakindir,gelince topuklarini tutarsin artikKesinlikle muhtesem bir his bebeginin yaninda olmasi.
Hayirlisi olsun artik canim,zamanin geciyordur en azindan neyseki fazla kosturtmuyorlarmis.Hayal kurmaktan korkma canim,hicbiseyde kötü gidecek diye düsünme,hep güzel ve pozitif seyler düsün onlari bul canim benim.Bende ilk bebegimde herseye aglardim,bunda bir nebze daha iyiyim sükür.Amin canim sagliklariyla ve sagligimizla kavusuruz bebislerimize insaallah.
Biraz daha beklesin bebisin insaallah canim benim.Ben hic rüyamda görmüyorum bebisimiAma gelince gercekten cit sesini duyar duymaz kalkacaksin zaten,sürekli gözün bebisini arayacak.Kendini ondan 5 dakka bile ayri düsünemeyerceksin.
Hayirlisi olsun insaallah canim,bir terslik olmazsa normal en güzeli gercekten.Yarin icinse güzel haberlerini bekliyoruz insaallah.Hic korkmana gerek yok bebisi görünce hersey cok mükemmel olacak.
Masaallah canim bebisine,Allah nazardan saklasin.Doktorun seni mutlaka yönlendirecektir sezaryan yada normal olarak,merak etme.
Sana tekrar gecmis olsun canim benim.Cok sükür ne sende ne bebiste bisey yokmus,önemli olan bu zaten,bebisinde gelmesi yakindir Cuma günü tatli haberler bekliyoruz insaallah canim.
Adacayini bende duymustum canim kasilmalara neden oluyormus,nanelimon önermis bir arkadas oda ayni sekilde.Ben sadece Ihlamur ve rezene icilebilir diye biliyorum sizde bir arastirin insaallah.

Canim nane limon rahim kasilmalarina neden oluyormus diye biliyorum dikkat et.

selam kizlar,bizimde persembe günü hastanede randevumuz var,bebisede bakarlar belki diye umut ediyorum cünkü bebisimi cok özledimEn son bebisim dönmüstü onada bakacaklar yaramazlik filan yapmamistir insaallah benim oglusum.

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzuna ....

ay sizin oralar nereler.. adana mı yoksa.

bizde de serbet yok .. kaynar yapcaz dağıtcaz..

evet canım bizim oralar adana da ben istanbuldayım.sen de mi adanalısın?

aslen elazıglıyım ama dogma büyüme adanalıyım.. 2,5 senedir istanbuldayım..

cam biberon konusunda tebrik ederim seni canım.. ben kendime güvenmediğim için almadım.. kırarım ben çünkü..

kuzunada masallah.. boyu cok ii cıkmıs bence... ondan kilosu az geliyordur hep sana.. yoksa gayet manken gibi bi kız dogurcan sen..

bacıcan üzüldüm şimdi. yanlışlıkla kumandayı kafasına dokundursaydın
bende söylemesi ayıptır yemeğe gittim geldim

dokundurmadım..

haklıydı çünkü..

her böyle sağlıksız sey yediğimde evde basının etini yiyorum ne diye beni götürüyorsun engel olmuyosun diye..

afiyet olsun .. yarasın bacıma...

kızlarr oğluşum dünyaya geldi 50 cm 3300 gram. hastanedeyim şuanda. Sezeryan oldum (tarkul007)

anammmm..

Masallah 41 kere..

edirne ekol müydü onun hastanesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…